afaceri
  Inregistreaza-te     Promovare     Contacteaza-ne       
     Index      Firme      Produse      Oferte  
       constructii materiale . constructii si servicii . comert materiale de constructii . constructii montaj . prestari constructii . constructii civile proiectare       

CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII


VREI SA FII PRIMUL PE LISTA?
Daca alegi unul din pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE poti avea prioritate la afisare la cautare si in catalog.
   GOLD MEMBER 

IZOTHERM-SERV - Miercurea Ciuc | jud. Harghita
placi HERAKLITH, HERATEKTA, TEKTALAN, HERAKUSTIK, BETONYP detector si sesizor fum, detector monoxid de carbon, detector gaza combustibile servicii de AUDIT ENERGETIC pentru cladiri servicii de EXPERIZA ENERGETICA pentru cladiri CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA fonoizolatii izolatii fonice :: placi HERAKLITH fibra lemn aglomerat cu ciment placi HERATEKTA fibra lemn aglomerat cu ciment placi HERAKUSTIK fibra lemn aglomerat cu ciment placi TEKTALAN fibra lemn aglomerat cu ciment placi BETONYP fibra lemn aglomerat cu ciment servicii de AUDIT ENERGETIC pentru cladiri servicii de EXPERIZA ENERGETICA pentru cladiri detector si sesizor fum, detector monoxid de carbon, detector gaza combustibile :: HERAKLITH HERATEKTA TEKTALAN HERAKUSTIK AUDIT ENERGETIC EXPERTIZA ENERGETICA CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Michelsberg Management - Sibiu | jud. Sibiu
Importa si prelucreaza piatra naturala :: scari masive piatra, fantani apa potabila, lampi piatra, pavaje, piatra cubica, rigole, banci, mese, statui, fantani arteziene, stalpi de gard, coloane, animale decorative, seminee :: Manstone
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Gold Estate - Cluj Napoca | jud. Cluj
Firma de constructii si investitii imobiliare, lansata pe piata, pentru a scoate in evidenta prin tot ceea ce face: inovatia, calitatea, frumusetea si profesinalismul. :: Apartamente utilate si complet finisate, de o calitate superioara. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

S.C. AURO ROMANIA S.R.L - Bragadiru | jud. Ilfov
FIRMA AURO ROMANIA ESTE IMPORTATOR UNIC AGRU AUSTRIA, SUNTEM O FIRMA CU O VECHIME DE 4 ANI PE PIATA DIN ROMANIA SI DORIM SA OFERIM PRODUSE DE CALITATE CE SE ADRESEAZA LUCRARILOR DE INSTALATII DE ALIMENTARE CU APA, GAZE, INSTALATII DE GALVANIZARE, RECIPIENTI, CUVE ETC. :: COMERCIALIZEAZA PRODUSE DIN MATERIAL PLASTIC(TEAVA PE, PP, PPR, PVDF, TEAVA DRENAJ ETC. ; PLACI PP, PE, PVDF, ECTFE; ROBINETI PP, PVC; FITINGURI PP, PE, PVDF SUDARE CU MUFA, ELECTROFUZIUNE, CAP-CAP; ELECTROD DE SUDURA; PROFIL U; VALVE; FOLII PENTRU HIDROIZOLATII; TUBURI PVC TRANSPARENT PENTRU NIVEL; FILTRE). :: AGRU(AUSTRIA) SI ASAHI(JAPONIA)
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DANCOPRINT MONT SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Spalatorie auto ecologica fara apa, distributie produse ecologice pentru spalat masini, serigrafie, alpinism utilitar. :: - ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

D.G.M.A. CONSTRUCT S.R.L. - Bucuresti |
constructii civile si industriale, constructii vile la rosu si la cheie :: - profile si geam termopan produse in Italia de o inalta calitate. - constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FARMERS CONSTRUCTION INVEST SRL - Com 1 Decembrie | jud. Ilfov
Societate de constructii cu capital integral privat, infiintata in anul 2008. :: Panouri sandwich cu miez din polistiren expandat ignifugat. Constructii metalice la cheie. :: Marca produselor noastre inca nu a fost inregistrata la OSIM, astfel ca inca nu putem spune aceasta denumire.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Best House Utilities - Bucuresti |
Sisteme peliculare de incalzire prin infrarosu :: Solutii de incalzire locuinte, scoli, spitale, sedii de cult, hale. Sisteme peliculare de incalzire prin infrarosu ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

roexpertcad - Oradea | jud. Bihor
servicii de cadastru si topografie :: servicii de cadastru si topografie :: servicii de cadastru si topografie
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Neyserv International - Bucuresti |
Neyserv International este membra a unei companii turcesti cu o traditie de peste 15 ani pe piata statiilor de epurare a apei. :: epurarea apelor uzate menajere grasimi epurare a apei menajere din gospodarii hidrocarburi ape statii de epurare a apei menajere statii epurare epurarea apelor uzate industriale statii de epurare separatoare statii de epurare a apei industriale ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Divers SRL - Buzau | jud. Buzau
comert en detail :: articole IT, sport ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SAF italia - Campina | jud. Prahova
SAF italia a fost creata pe baza experientei tehnicilor din sector cu intentia precisa de a oferi un serviciu eficient serios si imediat pentru a imbunatati mereu siguranta in sectorul ridicarii . Totul este bazat pe o buna structura tehnica , operationala si comerciala. Societatea dispune de o vasta gama de servicii pentru a face fata multiplelor cereri pe o piata mereu atenta la garantarea sigurantei. Echipa noastra organizeaza cursuri de instruire personalizate in baza caracteristicilor materialelor a normativelor a datelor tehnice si a aplicatiilor practice :: lanturi si accesori metalice , accesori metalice palane cricuri scripeti dispozitive speciale magneti si articole pentru transpaleti chingi de ancorare cantare de masa dispozitive cu brate multiple din lant golfari speciali clesti speciali ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Intersign Company - Popesti Leordeni | jud. Ilfov
SC InterSign Company SRL a fost infiintata in februarie 2003 si are ca obiect principal de activitate importul si vanzarea de materiale pentru productia publicitara, decoratiuni si constructii, fiind astfel reprezentanta unor marci si produse recunoscute si apreciate pe piata mondiala. Cheia activitatii noastre este sa satisfacem cerintele pietei cat mai bine, in cel mai scurt timp si nu in ultimul rand la cel mai atractiv pret. Suntem deschisi si receptivi la nou. Asteptam de la Dvs si accepatam noi idei pe care le punem impreuna in aplicare. :: Interbond, Plexiglas, Profile aluminiu, Accesorii, Poliplan ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

British Gallery - Bucuresti |
British Gallery este locul rezervat frumusetii stilului de viata englezesc. Magazinul nostru ofera un cadru luxos si linistitor, care evoca o casa englezeasca, cu ritualurile ei specifice, unde traditia nu exclude modernitatea, dar nici modernul nu inlatura traditia. La noi veti gasi lucruri pe care le veti indragi pentru ca sunt frumoase, > rare si de calitate. :: Cadouri, decoratiuni interioare, materiale draperii si tapiterie, mobila chesterfield :: Chesterfield, Powell Craft, Gisella Graham, Wedgwood, Baccarat, Wild&Wolf, Jenny Worrall, Authentic Models, Sharome
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GIROMCAR - Botosani | jud. Botosani
DISTRIBUTIE MATERIALE CONSTRUCTII :: CIMENT, VAR, ADEZIVI, INVELITORI etc. :: lindab, tegola, velux, lafarge
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Evosign Cluj - Cluj Napoca | jud. Cluj
Design Ambiental, Vizualizare Arhitecturala, Design Interior , modelare, perspective 3D, randari si vizualizare arhitecturala 3D fotorealiste , tur virtual, filme de animatie 3D. Design Interior apartamente, vile, spatii de birouri, magazine, centre comerciale, restaurante, baruri. :: Design Ambiental, Vizualizare Arhitecturala, Design Interior, modelare, perspective 3D, randari si vizualizare arhitecturala 3D fotorealiste , tur virtual, filme de animatie 3D. Design Interior apartamente, vile, spatii de birouri, magazine, centre comerciale, restaurante, baruri. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

edepco international - Pantelimon | jud. Ilfov
distribuitor de lavabile , lacuri, baituri, aracet constructii , aracet lemn si feronerie pentru mobila :: vopsea lavabila marca Dimichrom, lacuri , baituri, produse poliuretanice marca ELVILAC , aracet lemn ELVICOL , aracet de constructii VINYL , prenadez ELVISTIK , feronerie ptr. mobila marca EDG. :: ELVICO , EDEPCO
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Amvic - Bragadiru | jud. Ilfov
Producator :: Cofraje termoizolate pierdute din polistiren (Neopor) ignifugat. Polistiren Styropor si Neopor. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Zahariamonumente - Bucuresti |
Monumente funerare din mozaic, marmura, granit, cavouri (cripte) din mozaic sau cavouri placate cu marmura, glafuri si inscriptionari. :: Executam o gama variata de monumente funerare din mozaic, marmura, granit, borduri din mozaic, borduri placate cu marmura, cavouri (cripte) din mozaic sau cavouri placate cu marmura, glafuri(plinte) si inscriptionari. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Quick Light Service - Bucuresti |
Productie publicitara :: Oferim toata gama de servicii si produse din industria Productiei Publicitare :: Experienta si profesionalism
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ARENA HOUSE - Brasov | jud. Brasov
Amenajari interioare si exteriore. Placari gresie faianta pietre naturale , marmura, granit, mosaic. Pardoseli, formule eposidrice rasinoase autolivelante 0colorate, stralucitoare sau opace, anti alunecare, ptr trafic lejer piedonal (spazii comerciale), rezistente la foc, show-roomuri pentru hale in industria alimentara, chimica, laboratoare, spitale, centre comerciale, etc. Pardoseli din fibre de sticlarasinoasa cu care se pot face cele mai ciudate, bizare, colorate, decorative si artistice pardoseli, etc. Placari si montaje de rigips tavane :: Amenajari interioare si exteriore. Placari gresie faianta pietre naturale , marmura, granit, mosaic. Pardoseli, formule eposidrice rasinoase autolivelante colorate, stralucitoare sau opace, anti alunecare, ptr trafic lejer piedonal (spazii comerciale), rezistente la foc, show-roomuri pentru hale in industria alimentara, chimica, laboratoare, spitale, centre comerciale, etc. Pardoseli din fibre de sticlarasinoasa cu care se pot face cele mai ciudate, bizare, colorate, decorative si artistice pardoseli, etc. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

HEXAGON GRUP IMPEX SRL - Sighetu Marmatiei | jud. Maramures
PRODUCTIE MOBILIER :: Mobilier de diferite tipuri: -hol, -bucatarie, -sufragerie, -dormitor, -baie. Alte tipuri de mobilier. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

BETON CONSTRUCT - Focsani | jud. Vrancea
PRODUCATOR DE BETOANE :: BETOANE :: TOATE MARCILE DE BETOANE
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Full Media Advertising - Bucuresti |
Full Media Advertising debuteaza pe piata romaneasca a producatorilor de publicitate cu scopul de a intampina clientii care isi doresc sa isi promoveze afacerea prin intermediul produselor personalizate. Firma pune pe primul plan proiectele clientilor si le ofera posibilitatea de a utiliza materiale personalizate folosind sigla dorita, in cadrul campaniilor publicitare (indoor sau outdoor), a promotiilor sau a event-urilor. Activitatea se bazeaza pe: creatie publicitara, productia materialelor concepute si personalizarea obiectelor promotionale. Un avantaj in dezvoltarea activitatii il constituie atat productiile proprii, cat si colaborarile solide cu partenerii. :: Full Media Advertising va ofera servicii de:- Creatie grafica, - Personalizare de produse textile, obiecte din plastic, materiale din piele, din hartie, metal, sticla, prin pocedee de: serigrafie, tampografie, gravura laser, transfer termic, sublimare, folio, timbru sec, tipar digital, - Insigne, pin-uri, brelocuri, - Flyere, brosuri, postere, mape de prezentare, - Brichete, pixuri, scrumiere, imprimari cd, diferite materiale promotionale personalizate, - Personalizare pungi din hartie, umbrele, ceasuri, cani, - Printuri Outdoor - litere volumetrice, casete luminoase, panouri publicitare, bannere, mesh-uri, afise si postere stradale ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

stilobat - Bucuresti |
consultanta avize autorizatii construire, certificate urbanism, aprobari :: consultanta avize autorizatii construire, certificate urbanism, aprobari :: consultanta avize autorizatii construire, certificate urbanism, aprobari
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

hot cars - Deva | jud. Hunedoara
constructii. . . . . case in rosu, hale de orice tip, parcari, structuri de rezistenta, acoperisuri. amenajari exterioare :: constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PAVAJCOLOR SRL - Nasaud | jud. Bistrita-Nasaud
Executam pardoseli industriale din beton elicopterizat, rasini epoxidice, beton amprentat si piatra spalata. Vindem materiale si utilaje pentru aceste executii. :: pardoseli industriale, beton amprentat, beton finisat, piatra spalata, rasina epoxidica - vanzari materiale si executie ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PANEL PROIECT - Maramures | jud. Maramures
FIRMA HISPANO-ROMANA CU TEHNICIENI INSTALATORI SPECIALIZATI IN SPANIA REALIZEAZA MONTAJE DE INSTALATII FRIGORIFICE INDUSTRIALE SI COMERCIALE :: Instalatii industriale, comerciale si frigorifice din panouri TERMOIZOLANTE sandwich in cladiri deja existente sau realizarea de constructii noi; comercializare de compresoare frigorifice, evaporatoare, usi frigorifice si panouri frigorifice de tip sandwich. // ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Knova Invest s.r.l. - Oradea | jud. Bihor
Salon exclusive de gresie, faianta, mobilier de baie si bucatarie. :: Gresie, faianta, instalatii sanitare, jacuzzi, cabine de dus, saune, solarii, proiectare 3D la mobila de bucatarie si mobilier baie tot asa proiectare si pentru gresie si faianta. :: Unic importator in Romania a firmei de gresie si faianta: ALAPLANA CERAMICA Spania.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

megascinos - Timisoara | jud. Timis
producite si vanzari cofraje si materiale de constructie la cele mai bune preturi :: Cofraje, popi, schele etc ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SPOTWORKS - Bucuresti |
Servicii profesionale de printare, plotare, multiplicare si scanare. :: Servicii formate mari * Plotare CAD planuri alb-negru * Plotare CAD planuri color Plotare pe calc si alte tipuri media * Multiplicare planuri alb-negru Multiplicare blueprint Poster si banner * Indosariere, ambalare * Scanare Servicii formate mici * Printare pe seturi A3, A4, A5 alb-negru * Printare A3, A4, A5 color * Multiplicare in seturi rapid alb-negru * Scanare *Multiplicare in seturi rapid alb-negru * Personalizare color pretiparite Personalizare color plicuri * Foi cu antet * Printare date variabile * Carti de vizita :: Servicii profesionale de printare, plotare, multiplicare si scanare.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

mecatel - Bucuresti |
confectii metalice :: confectii metalice, debitare laser, mecano-sudura ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

edificia construct - Bucuresti |
amenajari interioare si confectionare tamplarie cu geam termopan :: constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

International Mediator Team - Buzau | jud. Buzau
Broker credite, termoizolatii :: servicii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

MONTAJ GLOBAL S.R.L. - Hunedoara | jud. Hunedoara
Executam confectii metalice, pe care le integram in proiecte complexe pentru hale industriale si depozite, cladiri de birouri si infrastructura industriala. :: Printre activitatile desfasurate de firma noastra se numara: structuri de rezistenta confectii metalice diverse si complexe tubulaturi ventilatie, hote si exhaustoare noxe imprejmuiri din metal, beton si fier forjat terase, copertine din policarbonat si luminatoare sisteme de rafturi si amenajari spatii de depozitare rampe metalice, balustrade, scari acces interioare si exterioare amenajare si dotare spatii de joaca si agrement, terenuri sportive montaj rigips, usi si ferestre amenajari interioare reparatii benzi transportoare reparatii mori si concasoare revizii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

INTRAPLAST - Bucuresti |
Greek pvc profile company :: PVC Profile Company with sell equipped facilities is selling complete PVC profile atelier equipment, profile coating machine, a large stock of PVC profile, armature, window mechanism and a large variety of additional PVC accessories. For those who are interested exists the possibility to remain at our facilities with a monthly rent. :: German profile coating machine FRIZ; Compressor Atlas Copco etc.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

sc haribi construct srl - Gherla | jud. Cluj
societate de consructii :: contructii civile si industriale, instalatii sanitare termice si electrice. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PALDO GROUP INTERNATIONAL SA - Bucuresti |
PALDO GROUP INTERNATIONAL SA, societate cu capital integral privat, al carei domeniu de activitate cuprinde importul si comercializarea de aparatura de masura si control in domeniul presiunilor si temperaturilor, compresoare, generatoare, stabilizatori de tensiune, grupuri de sudura, pompe si utilaje si masini pentru constructii :: compresoare, motocompresoare, generatoare de curent, pompe, motopompe, stabilizatori de tensiune, grupuri de sudura, manometre, termometre, calibratoare, traductoare de presiune, indicatoare de nivel, masini si utilaje pentru constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

kaan construct trust - Bucuresti |
SOCIETATE DE CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE :: AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE TENCUIELI MECANIZATE , SAPE ELICOPTERIZATE , ETC. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

EnviroScopY SRL - Iasi | jud. Iasi
S. C. EnviroScopY SRL Romania (ESYRO) este o firma activă in consultanță de specialitate oferind expertiză în Bilanțuri de Mediu & Evaluarea Impactului asupra Mediului cât și proiecte de Cercetare & Dezvoltare de instrumente de monitorizare, a tehnologiilor și a managementului mediului. ESYRO este Auditor Principal acreditat de Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile din România pentru toate cele 12 domenii de activitate economică. :: 1. Bilanturi de mediu si evaluarii impact asupra mediului 2. Aparatura stiintifica: aparatura meteorologica, lasere, spectrometre, aparatura de laborator etc. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ECO IMOB CLEAN SRL - Bucuresti |
Societate de constructii si servicii de curatenie :: constructii case, vile ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Geovi Construct SRL - Panciu | jud. Vrancea
S. C. executa: constructii civile si industriale; inchirieri utilaje, lucrari de demolare si curatarea (pregatirea) spatiilor pentru constructii; lucrari de instalatii sanitare si termice; fabricarea elementelor din beton si ciment pentru constructii. :: tuburi, boltari, instalatii termince sanitare si electrice, beton, agregate ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

S.C. LUVICOST PRODCOM S.R.L. - Braila | jud. Braila
Prestari servicii: - Executie usi din lemn masiv: stejar, tei, brad, cires - Executie scari interioare - Uscatorie 12 m. c. orice esenta de lemn :: Usi din lemn, scari interioare din lemn, mobiler de gradina din lemn ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Trafic Trans - Sibiu | jud. Sibiu
Vanzari si reparatii utilaje pentru constructii drumuri :: utilaje si masini pentru constructii :: Toate
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

TSL REAL COMPANY srl - Bucuresti |
Distribuitor autorizat de materiale de constructii si utilaje de constructii din import. :: Mortare-tencuiala-glet gros-glet fin -tencuiala decorativa exterior si interior - adeziv ptr. faianta -adeziv ptr . gresie- adeziv ptr. izolatiicu polistiren -materiale ptr. hidroizolatie -vopsele superlavabile exterior si interior - vopsele pe baza de silicon- vopsile cu silicat -vopsele elastomerice-vopsele ignifug -vopsele ptr fier; lemn; pvc; vopsele ptr nautica; vopsele ptr constructii mobila, constructii masini(agricole , tinichigerie , autobuze, camioane, tractoare, ) vopsele ptr marcaje rutiere . Schele metalice ptr. fatade blocuri , schele mobile electrice, utilaje pentru sapaturi , nivalari , etc. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Misavan - Miroslava | jud. Iasi
Societatea comerciala Misavan ofera clientilor si colaboratorilor sai o variata gama de produse de menaj, produse de unica folosinta HoReCa, dar si scule, unelte si accesorii de constructie, toate la cel mai bun raport calitate-pret. :: Importam si distribuim produse de curatenie si menaj, produse de unica folosinta HoReCa, unelte si accesorii de constructii, scule si unelte ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Nestor Trade - Oradea | jud. Bihor
Firma noastra se ocupa cu comercializarea usilor si ferestrelor moderne, de inalta calitate. Va oferim usi si ferestre din lemn si plastic precum si accesorii necesare. :: Usi si ferestre din lemn masiv stratificat. Usi si ferestre din pvc, profile deceuninck zendow. Usi si ferestre de calitate superioara. Usi de intrare, usi interioare, ferestre, usi de balcon, usi glisante etc. :: Lemn masiv brad borovi, Deceuninck Zendow
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

michel garden srl - Bucuresti |
firma de amenajari spatii verzi, parcuri, gradini, terase, servicii de deszapezire :: arhitectura peisagera consultanta in horticultura intretinere spatii verzi, gradini private amenajare spatii verzi, gazonari prin samanta si rulou, tratamente fitosanitare, taieri de corectie si fructificare ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

timelectrocolor S.R.L. - Timisoara | jud. Timis
Firma cu capital privat. Activeaza in domeniul constructiei de utilaje de vopsire in camp electrostatic :: Instalatii de vopsire in camp electrostatic, de complexitatea dorita de client , componente pentru instalatii de vopsire, piese de schimb; vopsiri pentru terti :: ITW Gema Elvetia, fiind reprezentant zonal al acesteia.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Sintetik SRL - Timisoara | jud. Timis
Firma noastra se ocupa cu comercializarea de gazon sintetic profesional si decorativ precum si echipamente sportive. :: Gazon sinetic fotbal, gazon sintetic tenis, gazon sintetic multisport, echipamente sportive. :: virma, valsport
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CONDURARU GRUP SRL - Bucuresti |
in aplicarea de hidroizolatii bituminoase, hidroizolatii pvc, hidroizolatii epdm, hidroizolatii hdpe, hidroizolatii bicomponente sau monocomponente, hidroizolatii lichide, mortare de impermeabilizare etc& #8230; Spectrul de utilizare in domeniul lucrarilor de hidroizolatii si impermeabilizari vizeaza lucrari de hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii poduri, hidroizolatii parcaje, hidroizolatii piscine, hidroizolatii bazine, hidroizolatii bai, hidroizolatii balcoane, hidroizolatii subsoluri, impermeabilizari CONDURARU GRUP SRL este certificata de QSCERT pentru standardele cu ISO 9001-14001. :: Hidroizolatii terase , hidroizolatii cu membrane bituminoase , hidroizolatii lichide , hidroizolatii pvc , hidroizolatie termosudabila , hidroizolatii fundatii , hidroizolatii poduri , hidroizolatii parcari , hidroizolatie radier , hidroizolare terasa , hidroizolatii subsol , hidroizolatie bazin , hidroizolatie piscina , termoizolatie casa , termizolari , termoizolare , termoizolatie terasa , termoizolatii materiale , izolare termica , termoizolatie radier , termohidroizolatie , termoizolatie placa , termoizolatie perete , placari cu polistiren , termoizolatie radier , . . . :: CONDURARU GRUP - Servicii Garantate
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Rentag srl - Selimbar | jud. Sibiu
Inchiriere si vanzare de utilaje industriale, utilaje pentru prelucrat suprafete inclusiv semnalizatoare si marcatoare de santiere sau strazi. :: Firma noastra va ofera o gama larga de utilaje industriale cum ar fi : NACELE SI INCARCATOARE TELESCOPICE AUTOPROPULSATE, NACELE TELESCOPICE EXTENSIBILE, NACELE MONTAREPE SASIU, NACELE TRACTABILE, STIVUITOARE TELESCOPIC. Firma va ofera si si utilaje pentru prelucrat suprafete, SLEFUITOARE CU PALETE ROTATIVE PENTRU BETON, MALAXOARE DE MORTAR, CILINDRI COMPACTORI, MAIURI COMPACTOARE, TAIETOARE DE ASFALT si nu in ultimul rand SEMNALIZATOARE SI MARCATOARE PENTRU SANTIERE SI STRAZI. :: Haulotte, JLG, Multitel, Nifylift, Upright, Stone Equipment.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Secomexim SRL - Negresti-Oas | jud. Satu-Mare
Firma a fost infintata in 1994 si se ocupa cu producerea de paleti si europaleti :: Producerea de Paleti si Europaleti din brad, fag si rasinoase :: paleti si euro paleti
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PROADVICE GRUP IMOBILIAR - Bacau | jud. Bacau
GRUPUL IMOBILIAR PROADVICE ESTE O AGENTIE TANARA DAR CU UN PERSONAL CU EXPERIENTA IN DOMENIUL IMOBILIAR, BINE INSTRUITI, CUNOSCATORI AI PIETEI BACAUANE, CU PORTOFOLII BOGATE CARE SUNT ADEVARATI PROFESIONISTI CE VA VOR ASISTA SI SPRIJINI IN ORICE PROBLEMA IMOBILIARA. NOI PROPUNEM, VOI DATI VALOARE! SUNTEM PRODUSUL UNUI SOCIETATI IN CONTINUA SCHIMBARE SI INCERCAM SA VENIM IN INTAMPINAREA POTENTIALILOR CLIENTI CU CELE MAI MODERNE SI EFICIENTE METODE, CU O VASTA SI DIVERSIFICATA OFERTA IN DOMENIUL IMOBILIAR. :: CONSILIERE IMOBILIARA SI ASISTENTA PENTRU VANZAREA SI CUMPARAREA DE PROPRIETATI & #8226; CONSILIERE DE SPECIALITATE IN DOMENIUL INCHIRIERII DE IMOBILE & #8226; CONSULTANTA DE SPECIALITATE PENTRU PLASAMENTE IMOBILIARE & #8226; ANTREPRENORIAT IMOBILIAR & #8226; MANAGEMENTUL PROPRIETATII IMOBILIARE & #8226; ADMINISTRARE IMOBILE & #8226; ASIGURARI BUNURI MOBILIARE SI IMOBILIARE & #8226; BROKERAJ CREDITE IMOBILIARE & #8226; EVALUARE IMOBILIARA DE PROPRIETATI, AFACERI SAU INTREPRINDERI & #8226; PROIECTAREA, AVIZAREA STUDIILOR URBANISTICE SI DOCUMENTATIILOR CADASTRALE & #8226; SOLUTII IMOBILIARE INTEGRATE SI MANAGEMENTUL INVESTITIILOR & . . . :: servicii imobiliare
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FOX MOTORCAR SRL - Ramnicu Valcea | jud. Valcea
SC FOX MOTORCAR SRL Rm. Valcea este o societate comerciala cu capital integral privat ce activeaza in domeniul vanzarii de piese de schimb pentru utilaje de ridicat si transportat si a utilajelor de constructii: motostivuitoare, electrostivuitoare, incarcatoare, impigatoare, buldo-excavatorare, buldo-incarcatoare, etc. :: Piese de schimb, echipamente hidraulice, echipamente electronice pentru utilaje, motoare, etc :: BALKANCAR, BT, CATERPILLAR, CLARK, CROWN, DAEWO, DATSUN, DOOSAN-DAEWO, ECOLIFT, EP FORKLIFT, EUROLIFT, FIAT, GENIE, HELI, HYSTER, HYUNDAI, JCB, JLG, JUNGHEINRICH, KALMAR, KRAMER, KOMATSU, LINDE, MANITU, MARKLIFT, MIC, MITSUBISHI, NISSAN, OM, PATRIA, PRAMAC, RAYMOND, ROCLA, SAMSUNG, SHINKO, SIMON, STEINBOCK, STILL, TAILIFT, TCM, TOYOTA, YALE, etc.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ELECTRICA SERV SA AISE BUZAU - Buzau | jud. Buzau
SERVICII ENERGETICE :: CABLURI , CONDUCTOARE, STILPI, CONFECTII METALICE , LUCRARI DE REPARATII INSTALATII ELECTRICE DE DISTRIBUTIE :: ACYAbY, CSYY, TYIR, A2XSY, SE4, SE10, SE11, 10002, 10005, 15014, 15015, CONSOLE
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ANITMAN IMPEX S.R.L. - Bucuresti |
► Lucrari de constructii noi, reparatii si intretineri, transformari si consolidari de cladiri si constructii de geniu civil ► Lucrari de instalatii si constructii auxiliare ► Lucrari de izolatii termice si hidro ► Lucrari de pardosire si placare ► Lucrari de vopsitorie, zugraveli ► Lucrari de finisare si modernizare a cladirilor ► Lucrari de compartimentare si placare pereti si tavane din rigips carton ► Lucrari confectii metalice :: constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

pfa Gogea Nicolae - Medgidia | jud. Constanta
inginerie :: consultanta ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Eurodesign - Falticeni | jud. Suceava
SC InterPlast SRL, va ofera o gama variata de produse de o calitate superioara, servicii de executie si montaj: ferestre PVC si AL, usi interior si exterior, placari su alucobond, sisteme de protectie solara, plase insecte, paneluri decorative, glafuri, usi de garaj si grilaje, fatade din aluminiu, pereti cortina, verande – sere – luminatoare. :: ferestre PVC si AL, usi interior si exterior, placari su alucobond, sisteme de protectie solara, plase insecte, paneluri decorative, glafuri, usi de garaj si grilaje, fatade din aluminiu, pereti cortina, verande – sere – luminatoare ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GERMAN CONSTRUCT - Sibiu | jud. Sibiu
Partenerul dumneavoastra in constructii, cu experienta de 15 ani in Germania, va oferim servicii de calitate. Doriti sa aveti o casa fara probleme? Trebuie sa investiti, in materiale de calitate. Noi va explicam va informam si doar apoi va constuim :: Executam: betonari, zidiri, placari cu rigips, placari cu faianta, gresie, laminat. zugraveli, marmor-design, spachtel-dekor, termosistem, tencuieli decorative, pavari. . . . si alte lucrari la cererea clientilor. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CONSTRUCTORUL SCM - Baia Mare | jud. Maramures
SCM „ CONSTRUCTORUL” este o societate cooperativă meșteșugărească înființată în anul 1970, având o experiență în domeniul fabricării betonului de peste 20 de ani. Activitatea principală a societății este Fabricarea betonului. Pentru desfășurarea acestei activități , avem in dotare o centrală de betoane CEDOMAL C51 A automatizată cu amestec forțat cu instalație automată pentru dozat plastifianți, fabricată de SC UBEMAR SA Ploiești seria si anul fabricației 851/2007. Depozitarea agregatelor se face in depozite la sol, in stea (patru compartimente) existând capacități suplimentare de stocare agregatelor. Cimentul este depozitat in doua silozuri de capacitate de 81 . . . :: FABRICAREA BETONULUI TRANSPORT CU AUTOBETONIERA POMPARE BETON :: TOATE TIPURILE DE BETON
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

corso-aca service srl - Tirgoviste | jud. Dambovita
vanzare de tractoare , utilaje agricole, echipament de gradinarit, anvelope si echipament zootehnic :: motocoase, motocultoare, motofierastraie, pompe stropit italiene, atomozoare, etc :: AMA GARDEN, HONDA, LAMBORGHINI, BRINGS &STRATTON, KORMORAN, MATADOR
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

rom luc grup srl - Bucuresti |
conform site-ului nostru cu aceasi adresa :: piese schimb utilaje terasiere, terasamente, intabulari, ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

METROMAK SRL - Craiova | jud. Dolj
METROMAK SRL, dealer ALFA Gru in Romania, va ofera spre cumparare sau inchiriere macarale turn fabricate in Italia. Va punem la dispozitie o gama variata de modele de macarale, cu o performanta, fiabilitate si calitate ridicata, pornind de la macarale autoridicatoare cu o flexibilitate mare de lucru (ALFAMATIC) si pana la macarale turn montate hidraulic (HYDROMATIC) ce pot atinge inaltimi sub carlig de 120 ~ 160 m. :: Cele mai solicitate macarale sunt: -- macara turn A 693 cu sarcina maxima de 4t, lungimea bratului de 45 m si sarcina in varful bratului de 1300 kg; -- macara turn A 694 cu sarcina maxima de 5t, lungimea bratului de 51 m si sarcina in varful bratului de 1000 kg; -- macara turn A 805 cu sarcina maxima de 5-6t, lungimea bratului de 59 m si sarcina in varful bratului de 1400 kg; -- macara turn A 806 cu sarcina maxima de 5-6t, lungimea bratului de 60 m si sarcina in varful bratului de 1500 kg. :: Macarale ALFAMATIC, CITYMATIC si HIDROMATIC
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SC PROSTAR CONSTRUCT SRL - Galati | jud. Galati
-AMENAJARI INTERIOARE -COMERT CU SANITARE -IMPORT CHIMICE :: MOCHETA, PARCHET, LINOLEUM DE TRAFIC INTENS, INSTALATII SANITARE, CLENING-DETERGENTI SOLUTII PROFESIONALE. :: -DR. SCHUTZ -KIEHL -SUPRATERM
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ECPOL - Alexandria | jud. Teleorman
FIRMA SPECIALIZATA IN RETELE ELECTRICE , AMENAJARI INTERIOARE , . CURETENIE LA DOMICILIU. :: FIRMA SPECIALIZATA IN RETELE ELECTRICE , AMENAJARI INTERIOARE , . CURETENIE LA DOMICILIU. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

codrisor transcof srl - Targu Mures | jud. Mures
produce si comercializeaza pavaje si placi ornamentale :: pavaje din beton pentru pavarea gradinilor, trotuare, trepte placi murale folosite pentru stilpi, garduri. , pereti interiori sau exteriori ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

rodapit srl - Cluj Napoca | jud. Cluj
transport cu autobasculante 8x4 bena de 18m3 :: transport agregat, pamint, produse de cariera ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

R&R SERV - Cluj Napoca | jud. Cluj
PIATRA NATURALA DE RAU :: Piatra naturala de rau pentru placari de fatade , socluri, garduri, alei, piscine, hoteluri, banci, etc. Executam si manopera in toata tara ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Trans Ar Trust SRL - Arad | jud. Arad
Demolari Excavatii Terasamente Utilaje industriale :: Utilaje, prestari servicii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

prodivex - Sibiu | jud. Sibiu
Producator salopete, halate si veste de lucru. Distribuitor echipamente de protectia muncii. Personalizare echipamente de protectia muncii. :: Producator salopete, halate si veste de lucru. Distribuitor echipamente de protectia muncii. Personalizare echipamente de protectia muncii. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PECRINICO.S.R.L - Boldesti Scaieni | jud. Prahova
MONTARE TABLA TIP TIGLA AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE :: SERVICI OFERITE:MONTAJ; ZIDARIE. . . ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

1 PURE DESIGN S.R.L. - Miercurea Ciuc | jud. Harghita
PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL STANDURILOR PENTRU TARGURI SI EXPOZITII. Firma romano-germana ce ofera servicii complete pentru targuri si expozitii : consiliere, design-proiectare, montare-demontare, grafica. Ne oferim serviciile pentru orice locatie din tara sau strainatate. :: Proiectare si executie standuri expozitionale, montare-demontare, grafica, amenajari interioare standuri, mobilier, etc. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PEDRO COMPANY CONSTRUCTEXIM SRL - Bucuresti |
PEDRO COMPANY CONSTRUCTEXIM este o antrepriza de constructii civile si industriale care a fost infiintata in anul 1993, pornind ca o companie cu capital integral privat romanesc. Lucrarile executate de societatea nostra corespund in totalitate legislatiei in vigoare si normelor de calitate solicitate de beneficiarii nostri care sunt atat persoane fizice cat si investitori de mare calibru. Din portofoliul vast de lucrari amintim cladiri de birouri, sedii de firme, case de locuit, hale industriale, etc… Pe langa acestea, lucrari de reparatii, consolidari, renovari, reamenajari, reabilitari. :: Executam lucrari in antrepriza generala si antrepriza de specialitate: executie de fundatie si structura, finisaje interioare si exterioare, design ambiental si mobilier, sistematizare verticala si amenajari de teren. Producem si comercializam produse de balastiera (nisip, pietris, balast, sorturi) ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SC VIOMAC-CONSTRUCT SRL - Campina | jud. Prahova
SC VIOMAC CONSTRUCT este o societate cu capital integral privat, infintata in anul 2006 cu sediul in Campina, desfasurandu-si activitatea in domeniul constructiilor si instalatiilor. :: In acest sens, executam lucrari de constructii civile si industriale (vile, ansambluri rezidentiale, hale industriale, depozite) ; prelucrari-montaj tubulatura din fibra de sticla (GRE), Polietilena(PE) si Polipropilena(PP) ; activitati alpinism utilitar-lucru la inaltime. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ECO LIFE STYLE - Bucuresti |
Colectam si valorificam deseuri reciclabile, dezafectam constructii si instalatii metalice :: Deseuri: feroase, neferoase, hartie, carton, folie, lemn etc ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DATA CONSULT SRL - Brasov | jud. Bucuresti
DATA CONSULT este importator si distribuitor de utilaje pentru prelucrarea tablelor. Comercializam masini CNC pentru stantat tabla, masini de debitat cu laser, masini de debitat cu jet de apa, abkanturi hidraulice si servoelectrice, ghilotine hidraulice, linii pentru prelucrat euro-profile, table groase, platbande, corniere. :: Masini CNC de stantat tabla, Masini debitare laser, Masini debitare cu jet de apa, Abkanturi, Ghilotine, Masini pentru decupat colturi, Centre CNC pentru stantat tabla, Masini combinate laser/stantare, Masini combinate stantare/debitare, LInii complet automatizate pentru prelucrarea structurilor metalice, europrofile, platbande, corniere :: Reprezentam firme producatoare din Italia, Olanda si Finlanda: EUROMAC SpA. Italia, PRIMA INDUSTRIE SpA. Italia, RESATO BV. Olanda, SAFAN BV. Olanda, FINN-POWER Oy. Finlanda. VOORTMAN AUTOMATISERING BV. Olanda. Asiguram instalarea, punerea in functiune si service-ul in
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

inoxline srl - Sat.Cetatuia, Nr.250 | jud. Harghita
suntem producatori de balustrade si mic mobilier din INOX :: - balustrade inox - mese inox - rastele inox - carucioare inox -polite inox -decoratiuni inox - sudura industriala cu argon ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Sticlart s.r.l - Oradea | jud. Bihor
Firma noastra executa la comanda vitralii pentru usi, geamuri si vitrine, lampi tuffany, diverse obiecte decorative din sticla precum si mozaic de sticla. :: vitralii, lampi tiffany, obiecte decorative ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

criscar wash - Galati | jud. Galati
dealer de aer conditonat fujitsu . vanzari si montari de instalatii de aer conditionat. :: aer conditionat fujitsu , air kool . montaje de instalatii aer conditionat . :: fujitsu , aer kool . i general , lg
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII10816 firme in aceasta categorie ::   >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  42     43     44     45     46   - 47 -   48     49     50     >>  CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

  - amenajari interioare
  - amenajari exterioare
  - alpinism utilitar
  - expertize cadastru
  - renovari demolari
  - constructii metalice
  - firme de constructii
  - consultanta constructii
  - echipamente constructii
  - gradinarit
  - piscine
  - proiectare civila
  - proiectare industriala
  - unelte si scule
  - abrazive
  - aparate de masura si control
  - macarale
  - organe de asamblare
  - palane
  - statii de betoane
  - utilaje pentru constructii
  - tamplarie
  - tamplarie aluminiu si PVC
  - arhitectura
  - certificare consultanta
  - Case din Lemn
  - drumuri si poduri
  - constructii industriale
  - proiectare
  - arhitectura
  - constructii speciale
  - consultanta tehnica
  - control de calitate
  - expertize evaluari certificari
  - gaze echipamente,
  - autorizari
Utilizator :   Parola :
Formular inscriere.   /   Reamintire parola.
Produse PROMO
Cisterna - Cisterne motorina
Cisterna - Cisterne motorina
Cisternele sunt certifi cate si satisfac cerintele normativului OFS T100 (EN 133...
Folie decorativa pentru cladiri
Folie decorativa pentru cladiri
Foliile decorative LLumar si Solarzone se pot folosi foarte bine la redecorarea ...
Injectoare, duze, elementi
Injectoare, duze, elementi
Pentru tractoare, camioane, utilitare, autoturisme. Calitate garantata, import I...


   

SERVICII FINANCIARE || CONSULTANTA || SERVICII FIRME || AUTO MOTO PIESE || PRODUSE ALIMENTARE || INDUSTRIA LEMNULUI || TEXTILE INCALTAMINTE || TURISM ||
PAZA SI PROTECTIE || TELECOMUNICATII || SANATATE || IMOBILIARE || BIROTICA CALCULATOARE || TRANSPORTURI || AGRICULTURA || ELECTRONICE ELECTRICE ||
MATERIALE CONSTRUCTII || CONSTRUCTII ECHIPAMENTE SERVICII || CHIMICE || || GHID AFACERI - FIRME & COMPANII ROMANIA


TERMENI SI CONDITII | STRUCTURARE | OFERTE PRETURI | ANUNTURI BIZ | COLABORARI | CERERI OFERTA | CURS BANCI |