afaceri
  Inregistreaza-te     Promovare     Contacteaza-ne       
     Index      Firme      Produse      Oferte  
       constructii materiale . constructii si servicii . comert materiale de constructii . constructii montaj . prestari constructii . constructii civile proiectare       

CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII


VREI SA FII PRIMUL PE LISTA?
Daca alegi unul din pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE poti avea prioritate la afisare la cautare si in catalog.
   GOLD MEMBER 

Gabriel Total SRL - Simeria | jud. Hunedoara
montaje panouri termoizolante , tamplarie AL si PVC , usi congelare si de refrigerare, modernizare fabrici de mezeluri si paine structuri metalice, :: montaje panouri termoizolante , tamplarie AL si PVC , usi congelare si de refrigerare, modernizare fabrici de mezeluri si paine structuri metalice, ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Romstar - Bucuresti |
Firma de comert :: Materii prime pt. industria metalurgica, echipamente, materiale pt. constructii, ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Colosseum Art SRL - Sibiu | jud. Sibiu
activitatea principala a firmei SC Colosseum Art SRL este “ lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide” , iar cea secundara “ constructii de cladiri si lucrari de geniu” :: Foraje hidrogeologice Foraje puturi Fantani de mare si mica adancime Deznisipari si intretinerea putirilor Sisteme de pompare Sisteme filtrare a apei, Lucrari de deferizare dedurizare Lucrari de automatizare Realizari de case pentru pompe Sisteme de distributie a apei Analiza calitatii apei Lucrari experimentale de pompare Penetrari statice si dinamice Executie studii de foraje ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

BACONS S.R.L. - Albestii De Arges | jud. Arges
Confectii metalice (fier forjat), prelucrari prin aschiere, prelucrare mase plastice, prestari servicii, amenajari interioare. :: Garduri, porti batante, balustrade si balcoane, fier forjat si inox, prelucrari prin aschiere(strunjire, frezare, rectificare), accesorii pentru hidroizolatii, tuburi P. V. C. , etc. :: Guri scurgere, parafrunzare, aerisitoare, dispozitiv de filtrare si imprastiere apa.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

MA&RO INVESTMENT S.R.L. - Brasov | jud. Brasov
Suntem o societate ce organizam activati outdoor distractive si recreative. Organizam trasee cu atv-ul, jocuri de paintball, drumetii cu ghid, sporturi extreme(alpinism, parapanta, parasuta), zbor de agrement cu elicopterul, jocuri de tip team building. :: Servicii recreative si distractive, team building ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CRESCENDO CONSTRUCT - Bucuresti |
Firma noastra extecuta rapid si la preturi avantajoase, constructii de cladiri si lucrari de geniu, amenajari interioare si exterioare, constructii case la cheie si la rosu. :: CRESCENDO CONSTRUCT este alegerea perfecta. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Electro Force Construct SRL - Pitesti | jud. Arges
Firma noastra construeste case dar ne ocupam si de renovare si amenajari interioare. :: Vrei sa-ti construesti casa mult visata, vrei sa-ti amenajezi locuinta sau biroul de lucru nu ezita sa ne contactezi. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FINEART SRL - Iasi | jud. Iasi
O galerie de artć modernć ŗi contemporanć ce oferć iubitorilor de artć solužii ideale pentru amenajarea, decorarea ŗi īnfrumusežarea spažiului interior. :: -Vitralii; -Mozaic; -Tablouri; -Corpuri de iluminat; -Mobilier decorativ; -Obiecte decorative; -Consultanta in amenajari interioare. :: FINEART
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DV CONSTRUCTII - Bucuresti |
FUNDATII SPECIALE :: PILOTI FORATI SI PERTI MULATI :: CASAGRANDE SI SOILMEC
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

COSLUCICATA SRL - Braila | jud. Braila
Comercializare, montaj, intretinere(service), echipamente de climatizare. Prestari servicii resurse umane cuprinzand intocire state plata s declaratii aferente salariilor. Montaj centrale termice, determinarea necesarului de caldura pe fiecare incapere, dimensionarea caloriferelor si pozitionarea acestora. :: APARATE DE AER CONDITIONAT INSTALARE A/C , INTRETINERE A/C :: HAIER, AIRWEL, SHARP, FUJITSU, LG, SPRING, FUNAI, PLATINIUM
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SC CUSTOMBIZ SRL - Bucuresti |
Va oferim servicii complete de productie, masurare si montaj, precum si oferte personalizate atractive. Puteti beneficia de o intalnire informativa GRATUITA, in care se va stabili pretul in functie de cerintele dumneavoastra si veti primi sfaturi utile in legatura cu o produsele noastre. Aceasta intalnire este conceputa pentru a va ajuta sa luati o decizie, si nu va obliga sa comandati produsele pe care vi le oferim. Scopul nostru este satisfactia dumneavo :: Jaluzele, rulouri, plisse, rolete, roman shades, copertine, usi de garaj, garduri si porti metalice, grilaje, balustrade, plase de tantari. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CONSIM SRL - Ovidiu | jud. Constanta
Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. :: Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

bbos ltd - Londra | jud. EXTERN
import si vanzare mobilier baie si bucatarie :: cumparare corpuri de bucatarie la comanda ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

RDA Stone Construct Srl - Bucuresti |
Compania RDA Stone Construct SRL infiintata in 2006 se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale avand la baza un nucleu de oameni profesionisti , specialisti in montaj granit si marmura cu o experienta de peste 10 de ani in constructii. Experienta si ambitia echipei noastre sunt in final in avntajul clientilor nostri, persoane fizice si juridice(locuinte. institutii, hoteluri, restaurante, banci, spitale, farmacii, scoli, laboratoare). Realizarile noastre de pana acum vorbesc de la sine in ceea ce priveste capacitatea de a finaliza cele mai dificile lucrari de montaj iar printre beneficiarii nostrii se numara:Antreprenori generali:SC COMARCO GROUP, SIMAR SA, . . . :: Mrmura, Granit+montaj ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SC PARTENER SRL - Bucuresti |
Firma PARTENER a luat fiinta īn 1996 si are ca principala activitate comercializarea de aparate de sudura; , scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura , compresoare de aer, utilaje pentru constructii si spalatoare cu apasub presiune. Reteaua noastra de magazine ofera din stoc cele mai variate modele din gamele de produse mai sus mentionate, destinate aplicatiilor uzuale din sfera constructiilor, activitatilor economice industriale, agricole, de transport sau de prestari servicii. :: Aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje pentru constructii si spalatoare cu apa sub presiune. :: Makita, Telwin, Fini, Lincoln Electric, Klingspor, Wasserkonig, Abac, Airmaster, Tecnogen.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DARCO CONSTRUCT - Oradea | jud. Bihor
firma de constructii executa lucrari in domeniu de cea mai inalta calitate :: tencuieli cu pompe sau manual ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CHALLANGE COM SRL - Craiova | jud. Dolj
Challange Com este o societate specializata in constructii civile, industriale si stradale cu utilaje performante proprii. De asemenea Challange comercializeaza materiale de constructii de cea mai mare calitate. :: tencuieli mecanizate, termosisteme, polistiren, fatade baumit, acoperisuri lindab, ferestre velux, finisaje rigips, lucrari stradale, terasamente, canalizari, excavari ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

HELVETIA FURNITURE - Bucuresti |
Importator direct holuri de lux din piele, canapele extensibile de piele, fotolii din piele naturala marci de prestigiu "helvetia furniture" & "comet mobelindustrie". Peste 100 modele de holuri in piele , canapele, coltare , fotolii pe care le imbunatatim si dezvoltam in mod constant cu elemente noi de design in acord cu solicitarile clientilor nostri si ideile designerilor proprii. Cautam distribuitori in tara! :: Importator direct holuri de lux din piele, canapele extensibile de piele, fotolii din piele naturala marci de prestigiu "helvetia furniture" & "comet mobelindustrie". Peste 100 modele de holuri in piele , canapele, coltare , fotolii pe care le imbunatatim si dezvoltam in mod constant cu elemente noi de design in acord cu solicitarile clientilor nostri si ideile designerilor proprii. Cautam distribuitori in tara! :: HELVETIA , COMET, PAULA & NICOLAS
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

calliopia com srl - Sibiu | jud. Sibiu
constructii civile si amenajari gradini :: constructii civile si amenajari gradini ( case la rosu ; instalati electrica interioare si exterioare ; tencieli ; placare cu placi din ghips - carton ; placari exterioare si interioare cu polistiren ; amenajari gradini gazon ; plantari de arbori si arbusti ornamentali ; constructi de aleei ; fintini ornamentale ; placari cu piatra naturala; amenajare de alpinarii . ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

transpartner - Gheorgheni | jud. Harghita
materiale de constructii :: materiale de constructii, proiectare ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DUPLEX - Barlad | jud. Vaslui
COMERT, SERVICII :: DIVERSE :: DIVERSE
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

TEH COM - Bucuresti |
Vanzare echipamente de testare pentru constructii. Teh Com este distribuitor exclusiv Controls-Italia, in Romania :: Propunem clientilor nostri gama completa de echipamente de laborator si de teren pentru testarea solurilor, rocilor, agregatelor, betoanelor, cimentului, asfaltului, otelului beton, īn conformitate cu standardele europene si romānesti īn vigoare. :: Controls-Italia
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

sc.af consulting srl - Bucuresti |
firma constructii civile si industriale :: materiele de constructii :: productie aurohtona si export
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

One Heart Company srl - Com.Sercaia | jud. Brasov
Producator de Mobilier pt Gradina si Casute. . . Cabanute din lemn masiv si lemn stratificat-lamelar. Avem gater propriu si posibilitate de uscare. :: Mobilier de Gradina. . . . . in lemn masiv si stratificat; casute din lemn masiv chertate pt gradina si pt vacanta; cabane din lemn masiv patrat si rotund chertat; foisor si pavilion din lemn masiv si lamelar; banci din lemn masiv; producem si mobilier din pal. Debitam bustean rasinos si de esente tari. . si vindem cherestea. Toate produsele sunt execurate doar la comanda Clientiilor. Calitatea lucrarilor in style Italian. . . si dupa cerere personalizata din partea Clientilor. Putem sa luam comenzi. . . . de la alte Firme din Romania sau din Europa :: Doar produsele noastre din lemn.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

KASTA CONSTRUC TEAM - BUCRESTI | jud. Bucuresti
KASTA CONSTRUCT este o firma infiintata in anul 2007 domeniul principal de activitate fiind constructiile civile, amenajarile si finisajele locuintelor. Datorita rezultatelor foarte bune avute si a recomandarilor clientilor , KASTA CONSTRUCT a fost nevoita sa isi indrepte atentia si catrea alte domenii de activitate complementare celor de constructie propriu-zisa, cum ar fii USILE DE GARAJ, RULOURILE EXTERIOARE, PRODUSE PENTRU DECORARI INTERIOARE SI EXTERIOARE(JALUZELE, ROLETE, FALDURI, PARASOLARE) SI TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU. :: CONSTRUCTII CIVILE SI AMENAJARI, TAMPLARIE PVC SI AL. USI DE GARAJ, RULOURI EXTERIOARE, PARASOLARE, JALUZELE, PERDELE SI DRAPERII, PLASE INSECTE, ROLETE, FALDURI ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

INTRAVEST SRL - MARGHITA | jud. Bihor
Firma de costructii Distribuitor (materiale finisaje si termoizolatii) STOMIX, in judetele Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Hunedoara :: proiectare, constructii, amenajari, izolari termice, tamplarie PVC, etc. . . Furnizor de materiale pentru amenajari si termoizolatii, marca STOMIX :: STOMIX GEALAN
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

afi19distribution90 - Buzau | jud. Buzau
AVEM CONTRACTE IN TOATA TARA, CU PARTENERI SERIOSI, . . . TE ASTEPTAM SI PE TINE SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA! OFERIM REDUCERE DE 5% CLIENTILOR DE PE ACEST SITE! :: IMPORTAM, DISTRIBUIM, PRODUSE DIN ASIA LA PRETURI FOARTE MICI! IMPORTAM: SURUBURI, PT PVC, MOBILA, TABLA, NITURI, TIJE FILTATE, SCULE, CUIE, SCULE, GARNITURI, ACESORII MOBILA, BALAMALE PVC, ETC. . AVEM PESTE 6000 DE PRODUSE! :: SUNT IMPORTURI ASIA. . !. . SI ROMANIA IN FABRICI AUTOHTONE CU RENUME INTERNATIONAL!
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FADDYS COM SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Suntem producatori de ambalaje din lemn, pfl, placaj, etc. Executam la comanda mobila din pal melaminat si lemn si tamplarie in lemn. Vindem din stoc mobila din pal melaminat-fag, stejar, cires, alb, vernil si combinatii din aceste culori. :: ambalaje din lemn, pfl, placaj, etc. si mobila la comanda din pal melaminat. tamplarie in lemn ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PEDA AMBIENT CONSTRUCT - Bucuresti |
"Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, ca elemente de baza ale filozofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca Peda Ambient Construct este partenerul potrivit pentru dumneavoastra. " :: MONTAJ TAMPLARIE PVC REHAU FERONERIE G-U STICLA SAINT-GOBAIN GLAFURI WESTPAN RULOURI INSECTE ALUMIL RULOURI EXTERIOARE, USI GARAJ, USI INDUSTRIALE, USI ANTIFOC MCA :: TAMPLARIE PVC REHAU FERONERIE G-U STICLA SAINT-GOBAIN GLAFURI WESTPAN RULOURI INSECTE ALUMIL RULOURI EXTERIOARE, USI GARAJ, USI INDUSTRIALE, USI ANTIFOC MCA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

agister consulting srl - Urlati | jud. Prahova
fitofarmacie, mobilier, peisagistica, comert furaje :: mobilier pentru orice spatiu, amenajari gradini si spatii verzi, comert cu substante pentru protectia plantelor ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

MihaMiha - Bucuresti |
Stilism de vitrina, decoratiuni magazine de moda, concept integrat pornind de la filosofia brand-ului si specificul colectiei de sezon. Vitrina ca spatiu-poveste care comunica valorile brand-ului. :: Studio de creatie si implementare concepte vitrina si grafice murale pentru interioare si pentru magazine. Propunerile grafice sunt unice pentru fiecare client, realizate de designerii nostrii fie pe suporturi traditionale, meshe sau hartie dar si pe folii stantate autoadezive. Pentru vitrine folosim elemente tipice sau atipice pentru aceasta zona dar si printuri mari pe meshe sau pe hartie. Cu ajutorul nostru, vitrinele brand-ului d-stra vor amuza, emotiona, si seduce trecatorul, fiind un instrument de marketare foarte eficient si inspirativ. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PERFECT CONSULTING & ENGINEERING SRL - Bucuresti |
STRUCTURI DE REZISTENTA PROIECTARE SI CONSULTANTA :: STRUCTURI DE REZISTENTA PROIECTARE SI CONSULTANTA :: STRUCTURI DE REZISTENTA PROIECTARE SI CONSULTANTA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

wood-style - Bucuresti |
Producem ferestre din lemn stratificat cu geam termopan cu 3 foi de sticla :: ferestre din lemn stratificat cu geam termopan ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Multifunctional SRL - Chisineu Cris | jud. Arad
Constructii, agricultura, comert. :: Constructii, materiale de constructii, agricultura, comert, alimentatie publica. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Gestion Proyectos Balear S.R.L. - Bucuresti |
Suntem o societate cu capital integrat privat, specializata in consultanta, proiectarea, asistenta tehnica, antreprenoriatul si project managementul in constructii civile si industriale. :: Consultanta, proiectare, asistenta tehnica, inginerie in constructii, dirigentie de santier, project management, antreprenoriat, gestionare costuri, termene si calitate in constructii civile si industriale ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

sc drasid.srl - URLATI | jud. Prahova
sintem o firma de constructii cu o vechime de 4 ani, ce executa constructii civile si industriale. Avem muncitori pregatiti, cu experienta atit in tara cit si peste hotare . lozinca noastra este seriozitate, calitate si respectarea termenelor de executie. :: executam la cerere toata gama de constructii(case, vile, case de vacanta, hoteluri , pensiuni, spatii industriale, spatii comerciale, etcO)" la rosu" ; " LA CHEIE" :: EXECUTAM LUCRARI SI IN SUBANTREPRIZA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FiammaProget SRL - Sighisoara | jud. Mures
Suntem o societate ce ofera servicii de proiectare si asistenta tehnica la montaj in domeniul ceramicii . Calitatea serviciilor noastre este garantata de profesionalismul specialistilor nostrii precum si de o experienta tehnica bogata acumulata in cadrul unor parteneriate cu firme cunoscute in domeniu atat din tara cat si din strainatate. :: Ce servicii oferim noi? - proiectare de linii tehnologice complete din domeniul ceramicii ( linii de preparare, fasonare, cuptoare si uscatoare, camere de combustie etc. ) - proiectare si punere in functiune de utilaje si echipamente din domeniul ceramicii precum si consultanta tehnica la achizitionarea acestora - studii de fezabilitate si lucrari de modernizare pentru societati comerciale ce au ca domeniu de activitate producerea de materiale ceramice brute. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Metaplas Srl - Bucuresti |
Producator garduri fier forjat, porti, grilaje, mobilier, balustrade fier forjat, elemente metalice, taiere plasma , arta metalica. :: garduri fier forjat, porti, grilaje, mobilier, balustrade fier forjat, elemente metalice ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Anvas Construct - Reghin | jud. Mures
Firma de constructii :: Cofraje, Fier-beton, Turnare beton, turnare sapa, zidarie, tencuieli, constructii acoperis, citire curent ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SUIRAM COMPANY S.R.L. - Dagata | jud. Iasi
Societatea produce si comercializeaza casute din lemn, cu sisteme de incalzire inovatoare, ecologice, mic mobilier din lemn masiv :: Exploatare forestiera si servicii anexe, casute din lemn si mic mobilier, arbori si arbusti ornamentali, sisteme de incalzire :: productie proprie si Lagerstedt & Krantz
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

step out services srl - Bucuresti |
distractie la munte si alpinism utilitar :: servicii de asistenta turistica si servicii de lucru la inaltime ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Cameolis SRL - Sat Luna De Sus | jud. Cluj
SC Cameolis SRL va ofera servicii de excavare, demolare, import si inchiriere utilaje de constructii si terasiere respectiv vanzare piese de chimb pentru orice fel de utilaj de constructie. :: Terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma activitatilor de excavare, pamant pentru umplutura si strat vegetal, Demolari mecanice, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma demolarii, concasarea betonului rezultat din demolare, vanzari beton concasat, piese de schimb pentru utilaje de constructii, utilaje de constructii second-hand, Inchiriere utilaje de constructii, Servicii de coordonare si organizare a activitatilor de exploatare in cariera. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

vasicor construct srl - Constanta | jud. Constanta
juridica :: constructii amenajari interioare&exterioare ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GABRIEL TRADING S..R.L. - Targu Frumos | jud. Iasi
Realizam o gama larga de panouri publicitare stradale. De asemeni, detinem si panouri proprii de publicitate stradala oferite spre inchiriere in toata Moldova. Ne ocupam de campanii publicitare pe toata zona Moldovei! :: Panouri publicitare citylight si backlit ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

EDIL GRIG - Perugia | jud. Neamt
Firma cu impresionant renume in italia de mai bine de opt ani :: pardoseli industriale pardoseli stampate din ciment in diverse forme resine epsidiche e pluuritaniche rampe carbile rivestimente stampate ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

TEMIS IMPEX SRL - Oradea | jud. Bihor
FIRMA DE CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSRIALE, OFERIM O GAMA LARGA DE PRODUSE SI PRESTARI DE SERVICII. :: OFERIM SERVICI DE CALITATE, LA CELE MAI BUNE PREURI DE PE PIATA, CU O ECHIPA TANARA DAR SERIOASA SI PROFESIONISTA. ASTEPTAM OFERTE SERIOASE. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

TEHNOTOP SYSTEM - Galati | jud. Galati
METALDESIGN - primul nume romānesc pentru elementi din fier forjat. Ai de amenajat curtea sau interiorul casei, un restaurant , o gradina? Porti, garduri, copertine, balustrade, mobilier, ornamente? Putin joc nu strica nimanui. Noi īti propunem si te joci ca atunci cand erai copil. Imagineaza-ti ca ceea ce faci este un puzzle. Imagineaza-ti fiecare element din fier ca o piesa de puzzle si īncepe sa construiesti! Ai la dispozitie tot ce-ti doresti ! Vrei un model ultra modern? Vrei un model cu aer retro? Ti-am preg it piesele! Esti liber sa construiesti!METALDESIGN e cu tine. Treci pe la noi! :: ELEMENTE DIN FIER FORJAT GARDURI, PORTI, BALUSTRAZI, BALCOANE :: METALDESIGN
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

VSN Termoinstal - Tulcea | jud. Tulcea
Comercializare si montaj : panouri solare , incalzire in pardoseala , aer conditionat , camere de supraveghere. :: Comercializare si montaj : panouri solare , incalzire in pardoseala , aer conditionat , camere de supraveghere. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

XENIA S.A. - Ploiesti | jud. Prahova
SC XENIA S. A. ESTE O FIRMA DE CONSTRUCTII :: LUCRARI DE CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE SI AGRO-ZOOTEHNICE; ALIMENTARI CU APA; LUCRARI DE DRUMURI SI PODURI; LUCRARI DE CONFECTII SI CONSTRUCTII METALICE; PREPARARI DE BETOANE SI MORTARE DE ORICE TIP IN STATIE PROPRIE :: BETOANE
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Seira RAV Construct SRL - Bucuresti |
Constructii Industriale si Civile :: prestari servicii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

TERRA INSTANT - Bucuresti |
OFERA ACTIVITATI DE CURATENIE SI INTRETINERE A CLADIRILOR DE TOATE TIPURILE-CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR-FABRICI-ATELIERE-GARSONIERE-APARTAMENTE-VILE. . . TOTUL IN MATERIE DE CURATENIE!!!!!!!!!!!!!!!! Preturi PROMOTIONALE !!! :: 1. SERVICII MENAJ INSTANT (curatenie, calcat, gatit, achitat facturi, cumparaturi, plimbat animale de companie) 2. SERVICII CURATENIE PTR. COMPANII SI ASOCIATII DE LOCATARI 3. ADMINISTRARE IMOBILE ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Ramadia Construct - Bucuresti |
Constructii civile si industriale :: Constructii civile si industriale ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

S.C. RUBITEK S.R.L. - Targu Mures | jud. Mures
cOMERCIALIZAREA ORGANELOR DE ASAMBLARE :: *surub lemn, * surub metric, * surub inox, *piulite, *saibe, *stifturi, *ancore montaj, * conexpanduri, * elemente fixare in constructii, *tije filetate, *diblu metalic, *burghiu metal, videa, bituri, * nituri pop ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DOXAR GRUP - Gura Humorului | jud. Suceava
firma de constructii :: productie case din lemn masiv, case din panouri prefabricate, tamplarie din lemn stratificat ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

blondel.ro impianti srl - Slatina | jud. Olt
Instalati electrice si automatizari, instalatii domotice "casa inteligente", sisteme bus :: vanzare produselor domotice proectare si instalare a produselor domotice :: easydom
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ALPHA WEST.SRL - Zalau | jud. Salaj
SC. ALPHA WEST. SRL executa lucrari de constructii civile, industriale, amenajari interioare, marmura, granit, gresie, faianta, parchet etc. Oferta de pret este personalizata in functie de nevoile clientului. :: Constructii civile, industriale Amenajari interioare ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

S.C Simetric S.R.L. - Bucuresti |
Firma de tamplarie pvc :: tamplarie pvc , plase insecte , pervaze , rulouri , jaluzele :: Tamplarie REHAU , Feronerie G. U si Siegenia
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CONSTERRA - Brasov | jud. Brasov
SRL :: AMENAJARI INTERIOARE :: PRESTARI SERVICII
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

fiabil construct - Baia Mare | jud. Maramures
SC FIABIL CONSTRUCT SRL are ca principal scop de activitate executarea de lucrari de constructii pe structura metalica in sistemul light steel framing . :: -constructii civile si industriale pe structura metalica. -instalatii, electrice, termice , sanitare. -case la cheie. -finisaje interioare si exterioare. :: materiale de constructii
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ANAMAR IMPEX - Targoviste | jud. Dambovita
ANAMAR IMPEX este o companie dinamica specializata in integrarea de sisteme hidro-pneumatice, avand o bogata experienta in furnizarea de solutii la cheie in domeniul actionarilor hidraulice si pneumatice. Asa cum toti clienti nostri pot confirma, nu oferim numai produse si servicii de calitate, ci un parteneriat profitabil ce va ajut dezvoltarea afaceri dumneavoastra. :: Suport tehnic si proiectare sisteme hidraulice si pneumatice Executie, montaj si punere in functiune Sertizari de furtunuri hidraulice Service si intretinere :: Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si accesorii profesionale ale unor companii de renume la nivel international, cum ar fi: Ludecke, Baggerman, Argus, Camozii, Vuototecnica, Destaco, Spanset, Torwegge, Weicon, Igus.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FAVALMIR - Tecuci | jud. Galati
FIRMA DE CONSTRUCTII :: CONSTRUCTII LA ROSU SAU LA CHEIE INSTALATII SANITARE SI ELECTRICE TERMOIZOLATII ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

lemnconf - Nistoresti | jud. Vrancea
firma prelucrarea lemnulului :: lambriuri, podele, diverse prefabricate, profile din lemn rasinos etc. . . ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CASE DE LEMN BALAZS - BALATA | jud. EXTERN
PRODUCATOR CASE DE LEMN, FIRMA SITUATA IN JUDETUL HUNEDOARA, LOCALITATEA SOIMUS. FIRMA NOASTRA SE DESFASOARA PE O SUPRAFATA DE 2000 MP IAR CA SI ACTIVITATE PRINCIPALA ESTE PRODUCEREA DE CASE DE LEMN, CASUTE DE GRADINA, MOBILIER DE GRADINA. ACTIVITATEA SECUNDARA SINT CONSTRUCTILE CIVILE SI INDUSTRIALE. :: Producem case de vacanta, casute de gradina, case de lemn prefabricate , pergole, foisoare, terase, jardiniere flori, balansoare, banci, mese din lemn, garduri, podete din lemn. Se ofera montaj in toata Europa cu personal calificat. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Kiranii Trans SRL - Bucuresti |
Firma de transport materiale de constructii :: Transport agregate balastiera- nisip , pietris , balast , demolari , pamant vegetal , amenajari . Ofer factura . Escavari ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ROXCONSTRUCT SRL - Oradea | jud. Bihor
PROFIL CONSTRUCTII IN ROSU, FINISAJE, DECORATII :: ““““ :: ““““““
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ANTRA Prestserv - Bucuresti |
prestari servicii :: dezmembrari si debitari fier vechi. asiguram transportul si valorificarea deseurilor metalice si neferoase ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GIR, s.r.o. - Plateny Ujezd | jud. EXTERN
Producator de paravane de dus :: Paravane de dus :: without the brand
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ANDRONACHE DESIGN SRL - Ploiesti | jud. Prahova
magazin virtual care se ocupa cu oferte de cadouri si orice obiect de design, inclusiv oferte speciale pentru sarbatori :: cadouri, cosuri de Paste , bijuterii, fashion, accesorii, cadouri personalizate, etc ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

TELESOFT SRL - Iasi | jud. Iasi
Telesoft este o companie cu capital integral romanesc specializata in realizarea de solutii IT performante la un pret minim. Domeniul principal de activitate il reprezinta Telecomunicatiile VoIP dar activam si in alte domenii IT cum ar fi dezvoltare software sau adiministrarea si proiectarea solutiilor hardware si software bazate pe Linux. :: * Dezvoltare si administrare solutii de telefonie analogica si VoIP * Dezvoltare si administrare de site-uri si servicii web * Consultanta, proiectare si administrare a serverelor Linux * Dezvoltare software * Dezvoltare / Proiectare sisteme hardware dedicate bazate pe Linux ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

U.I. Mase Plastice S.R.L. - Urziceni | jud. Ialomita
Infiintata in 1993 cu Capital privat 100% Capital social 365. 000 ron :: Produse din poliesteri armati cu fibra de sticla :: Echipamente pentru turnuri de racire a apei industriale
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

BETAROM - Iasi | jud. Iasi
Depozit de usi :: Usi de interior lemn, celulare, sticla Usi glisante Usi duble si cu supralumina Usi antifoc ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

poliem serv srl - Slanic Moldova | jud. Bacau
Tamplarie lemn :: tamplarie lemn, mobila ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Bovani Construct - Ploiesti | jud. Prahova
Constructii si amenajarii exterioare :: Constructii :: --
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Giromden - Alexandria | jud. Teleorman
infiintati in 2006, oferim servicii de instalare si montaj pt produsele comercializate de catre noi. :: Tamplarie PVC, vinzari piese auto, aparate aer conditionat: vinzari, montaj si service. :: PVC Gealan, Aer conditionat :AIR Kool. Fujitsu, Dinamic
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SIMETRIC SERVPROD SRL - Bucuresti |
Producator tamplarie pvc :: Tamplarie pvc, plase insecte , pervaze rulouri, jaluzele :: PROFIL REHAU FERONERIE SIEGENIA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

north star trading srl - Galati | jud. Galati
:: consultanta in documentarea si implementarea ISO 9001 SI 14001 productie si montaj porti si grilaje din fier forjat, balustrade de inox, confectii din inox confectii metalice executie si montaj porti, garduri si balustrade din aluminiu montaj usi sectionale, industriale, rezidentiale si antifoc montaj grilaje si perdele Flexibile door conccept executie si montaj tamplarie din pvc si al :: aluminco profilco
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Danys Group inc SRL - Bucuresti |
Danys Group este dedicata oferirii de solutii eficiente in domeniul sistemelor de depozitare, expunere, arhivare si compartimentare. Suntem specializati in proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea tuturor tipurilor de sisteme de rafturi, mobilier de arhivare precum si a solutiilor moderne de compartimentari. :: Rafturi metalice, rafturi pentru paleti, rafturi pentru arhiva, rafturi pentru market, rafturi drive-in, rafturi cantilever, platforme mezanin, compartimentari birouri, stelaje ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

LIBER CONSTRUCT S.R.L. - Iasi | jud. Iasi
LIBER CONSTRUCT va ofera la cerere o gama variata de produse destinate confortului si sigurantei dumneavoastra, ce pot fi de asemenea personalizate dupa caz. Echipa noastra de specialisti va poate oferi consultanta la domiciliu/sediu absolut gratuit si fara nici o obligatie din partea dumneavoastra. :: Produsele comercializate de societatea noastra sunt: Produse industriale: - usi sectionale; - usi flexibile rapide; - usi tip perdea; - usi automate glisante; - usi armonice; - obturatoare termice; - egalizatoare de rampa; - bariere automate; - automatizari. Produse rezidentiale: - usi de garaj sectionale; - usi de garaj basculante; - usi tip rulou; - automatizari. Dintre servicii oferite, amintim: - masuratori si evaluari la sediul firmei sau locuintei d-voastra; - consultanta gratuita pentru toate produsele, a. i. alegerea s :: NICE DOOR TECK
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GENIUS GROUP - Iasi | jud. Iasi
Azi, Genius Group, Iasi, ofera tamplarie PVC cu profil Ramplast(Austria) si Bruegmann(Germania), tamplarie din aluminiu si pereti cortina, glafuri PVC si aluminiu , plase impotriva insectelor si alte accesorii, usi metalice de inalta siguranta HERCULE. Oferim servicii complete de consiliere in alegerea tipului de tamplarie , executarea masuratorilor, transport la domiciliu, montaj cu echipe specializate , servicii in garantie si post garantie. :: Azi, Genius Group, Iasi, ofera tamplarie PVC cu profil Ramplast(Austria) si Bruegmann(Germania), tamplarie din aluminiu si pereti cortina, glafuri PVC si aluminiu , plase impotriva insectelor si alte accesorii, usi metalice de inalta siguranta HERCULE. Oferim servicii complete de consiliere in alegerea tipului de tamplarie , executarea masuratorilor, transport la domiciliu, montaj cu echipe specializate , servicii in garantie si post garantie. :: Azi, Genius Group, Iasi, ofera tamplarie PVC cu profil Ramplast(Austria) si Bruegmann(Germania), tamplarie din aluminiu si pereti cortina, glafuri PVC si aluminiu , plase impotriva insectelor si alte accesorii, usi metalice de inalta siguranta HERCULE. Oferim servicii complete de consiliere in alegerea tipului de tamplarie , executarea masuratorilor, transport la domiciliu, montaj cu echipe specializate , servicii in garantie si post garantie.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

BM Edil Group - Brasov | jud. Brasov
Furnizor de cofraje, schele, popi, scule, materiale, agregate balastiere, constructii, terasamente, inchirieri utilaje. :: cofraje, schele, popi, scule, unelte, materiale de constructii, accesorii utilaje de constructii, agregate balastiere, terasamente, inchirieri utilaje ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII10652 firme in aceasta categorie ::   >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  42     43     44     45     46   - 47 -   48     49     50     >>  CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

  - amenajari interioare
  - amenajari exterioare
  - alpinism utilitar
  - expertize cadastru
  - renovari demolari
  - constructii metalice
  - firme de constructii
  - consultanta constructii
  - echipamente constructii
  - gradinarit
  - piscine
  - proiectare civila
  - proiectare industriala
  - unelte si scule
  - abrazive
  - aparate de masura si control
  - macarale
  - organe de asamblare
  - palane
  - statii de betoane
  - utilaje pentru constructii
  - tamplarie
  - tamplarie aluminiu si PVC
  - arhitectura
  - certificare consultanta
  - Case din Lemn
  - drumuri si poduri
  - constructii industriale
  - proiectare
  - arhitectura
  - constructii speciale
  - consultanta tehnica
  - control de calitate
  - expertize evaluari certificari
  - gaze echipamente,
  - autorizari
Utilizator :   Parola :
Formular inscriere.   /   Reamintire parola.
Produse PROMO
Naveta legume fructe, pliabila
Naveta legume fructe, pliabila
Dimensiuni exterioare (mm): 600x400x220 Dimensiuni interioare(mm): 570x370x210 ...
Decapant pentru Vopsele si Adezivi EMEX CM CLEANER
Decapant pentru Vopsele si Adezivi EMEX CM CLEANER
     Solutia de Decapare EMEX CM CLEANER este un produs profesional, de mare efi...
Pubele
Pubele
Pubele din material plastic au devenit in prezent cel mai utilizat acessoriu din...

PILOTI FORATI
INSTALATII AUTOMATIZARI
ACCESORII PVC
SERVICE CENTRALE
CULORI PAL MELAMINAT
AUTOMATIZARI INSTALATII
GARAJ AUTOMATIZARI
CORPURI BAIE
STRUCTURI REZISTENTA
UTILAJE TERASIERE
TRANSPORT MATERIALE CONSTRUCTII
CAUTAM DISTRIBUITORI
GARAJ INDUSTRIALE SECTIONALE
COPERTINE PORTI GARDURI
LUCRARI AMENAJARI
OBIECTE DE ARTA
ACTIVITATI SERVICII CURATENIE
AMENAJARI INTERIOARE
AUTO NOI
FIER ROMANESC
PAMANT VEGETAL
PERGOLE TERASE DIN LEMN
BALUSTRADE DIN ALUMINIU
ROLETE EXTERIOARE
AUTOMATIZARI USI
LUCRARI INSTALATII SANITARE ELECTRICE
USI RULOU PENTRU GARAJ


   

SERVICII FINANCIARE || CONSULTANTA || SERVICII FIRME || AUTO MOTO PIESE || PRODUSE ALIMENTARE || INDUSTRIA LEMNULUI || TEXTILE INCALTAMINTE || TURISM ||
PAZA SI PROTECTIE || TELECOMUNICATII || SANATATE || IMOBILIARE || BIROTICA CALCULATOARE || TRANSPORTURI || AGRICULTURA || ELECTRONICE ELECTRICE ||
MATERIALE CONSTRUCTII || CONSTRUCTII ECHIPAMENTE SERVICII || CHIMICE || || GHID AFACERI - FIRME & COMPANII ROMANIA


TERMENI SI CONDITII | STRUCTURARE | OFERTE PRETURI | ANUNTURI BIZ | COLABORARI | CERERI OFERTA | CURS BANCI |