afaceri
  Inregistreaza-te     Promovare     Contacteaza-ne       
     Index      Firme      Produse      Oferte  
       constructii materiale . constructii si servicii . comert materiale de constructii . constructii montaj . prestari constructii . constructii civile proiectare       

CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII


VREI SA FII PRIMUL PE LISTA?
Daca alegi unul din pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE poti avea prioritate la afisare la cautare si in catalog.
   GOLD MEMBER 

AF Giurgiu Paul Ioan - Valenii Lapusului | jud. Maramures
Asociatie familiala cu domeniul de activitate in instalatii electrice :: Executa instalatii electrice pentru case, vile, apartamente si instalatii electrice de redresare a consumului pentru instalatiile trifazice ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Art Stil Design SRL - Bucuresti |
Producator si distribuitor de jaluzele verticale si orizontale, tamplarie PVC si aluminiu :: Jaluzele verticale si orizontale, plase insecte, rolete si falduri, usi tip armonica, ferestre si usi din PVC REHAU ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ALES TRANS S.R.L. - Onesti | jud. Bacau
Importator ciment vrac, la saci de 50 kg si bitum rutier :: bitum rutier si ciment(vrac si la saci de 50 kg :: importurile sunt din Turcia, Polonia si Ukraina
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

HG Trade - Odorheiu Secuiesc | jud. Harghita
Importator de placi din OSB(Oriented Strand Board). Producatot Case din lemn. :: Placi OSB(Oriented Strand Board). ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

PRESCOM UNIVERSAL - Deva | jud. Hunedoara
comercializare materiale de constructii, obiecte sanitare, amenajari interioare, vopsele, chimice :: MEUNOR, KOBER, MADAZI, KNAUF, ADEPLAST, BAULINIE, etc. :: MEUNOR, KOBER, MADAZI, KNAUF, ADEPLAST, BAULINIE, etc.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Arhitect Construct - Piatra Neamt | jud.
firma de constructii si montaj :: constructii civile si industriale, invelitori tabla, zidarii, amenajari interioare si exterioare, ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

EUROVITI SRL - Padova, Italia | jud.
EUROVITI este nr. 1 in furnizarea de elemente de asamblare unificate, pentru structuri si constructii metalice, constructii de autostrazi, poduri, bariere antizgomot pentru autostrazi. EUROVITI are in portofoliu in jur de 50. 000 repere, marea majoritate fiind galvanizate. EUROVITI dispune de un depozit cu un stoc mediu de 1700 tone de produse. EUROVITI are toate certificatele de calitate conform standardelor UE. :: Organe de asamblare standard si unicate, inclusiv cele zincate la cald (controlate si selectionate in proportie de 100%); 2. -Produse fabricate in otel, cupru, alama, inox, prin deformare plastica la rece si la cald; 3. - Kituri de montaj si ambalare, adezivi. 4. - Articole de protectia muncii, scule electrice, echipamente pt. ancoraje si ridicare; ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

termo casa - Iasi | jud. Iasi
soc. nou infiintata dar cu experienta in domeniu :: mobila de calitate , tamplarie p. v. c. :montari ; amenajari interioare si exterioare ; instalatii electrice si sanitare :: profile veka , extruplast
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CEBA SRL - Afumati | jud. Ilfov
Societate privata, care se ocupa de Comercializare de produse industriale diverse. Comercializare si montaj aparate aer conditionat. Diverse lucrari de amenajari si constructii. :: Produse industriale. Aparate aer conditionat. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

F&R WORLDWIDE SRL - Bucuresti |
F&R Worldwide este o firma romaneasca cu capital strain, sucursala a companiei americane Froehling and Robertson, Inc. , înființată în 1881 în Richmond, Virginia, USA. Compania F&R WORLDWIDE ofera servicii de mediu si geotehnice conform celor mai recente cerinte din domeniul protectiei si conservarii mediului. :: Oferim: • Servicii geotehnice - Investigatii geotehnice de teren (foraje, testari in-situ) - Elaborare documentatii si studii geotehnice • Servicii de mediu - Bilanturi de mediu si studii de impact - Studii due diligence - Evaluari de calitate a componentelor de mediu • Servicii de remediere/refacere a zonelor contaminate ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

IFCO SA - Constanta | jud. Constanta
constructii :: Constructii :: materiale de constructii diverse
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

CINEMAR CONSTRUCT - Bucuresti |
Cinemar Construct executa lucrari de: - terasamente - excavatii terasiere si miniere - retele edilitare - demolari - pavare cu pavele autoblocante, piatra cubica, piatra de rau - drumuri de acces, parcari - amenajari curti interioare - interioare hala – betonare plus elicopterizare - organizare de santier :: Lucrari: terasamente, pavare, excavatii, demolari, drumuri acces si parcari, retele edilitare, amenajari curti interioare, interioare hale - betonare si elicoptizare, organizare de santier. Produse: echipamentul profesional de eliminare a prafului industrial rezultat din demolari, poluare, concasari, cariere WLP Dust Buster, cu utilitate in: - cariere, uzine de reciclare si procesare - santiere de constructii si demolari - fabrici de ciment si fabrici de preparare a betonului - santiere de drumuri si tunele - depozite de gunoi si fabrici de reciclare - locatii unde praful e o problema :: WLP410 Dust Buster - Unitate fixa WLP410 Dust Buster - Unitate semimobila (Skid si Back Pack) WLP410 Dust Buster - Unitate mobila WLP660 Dust Buster WLP800 Dust Buster
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

METALO CONSTRUCT SRL - Galati | jud. Galati
S. C. METALO CONSTRUCT S. R. L. , executa la comanda o gama variata de balustrade interioare si exterioare din inox, confectii ornamentale din inox, scari din inox, copertine din inox si policarbonat, accesorii pentru mobilier de bar si bucatarie, confectii metalice. :: balustrade interioare si exterioare din inox, confectii ornamentale din inox, scari din inox, copertine, accesorii pentru mobilier de bar si bucatarie, confectii metalice. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

leviatan & co srl - Bucuresti |
Oferim servicii in diverse domenii: constructii, traduceri, web design :: portal web, web standard, web mediu, web business, proiectare si consultanta constructii civile si industriale, traduceri, proof reading, transcriere multilingvistica ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Prompt sa - Timisoara | jud. Timis
Proiectare, execuție, montaj și furnizare pentru mașini de ridicat si transportat, utilaj minier, utilaj portuar, studii, consulting, măsurători, expertizã ri, diagnoze și testări de utilaje cu durata de viață depășită și reparații capitale și modernizări de utilaje. Proiectare, execuție, montaj construcții metalice civile și industriale la cheie, hale , buncare. :: Poduri rulante Macarale Constructii metalice Hale Pentru cele de mai sus oferim: Studii Consulting Măsurări, diagnoze, expertize tehnice Proiectare Execuție Montaj Reparații capitale Modernizare Service ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

sc terra elymar srl - Bucuresti |
Executa constructii civile si industriale la preturi accesibile. :: - renovori locuinte - constructii compexe de case, vile, garaje, etc - finisari interioare si exterioare - placari cu gips carton, sisteme termo izolatie, piatra de munte, aparente modele de polistiren, lemn, imitatie lemn, etc - montaje gresie, faianta, marmura, etc - vopsitorii industriale - reamenajari gradini - constructii din lemn masiv, constructii cadru lemn si placate cu diferite materiale durabile - constructii metalice, civile si industriale - montaj tabla ML acoperis -sapaturi mecanizate si manuale pentru, instalatii apa canalizare, sapaturi geologice, fundatii etc. Firma este interesata si de colaborari cu alte firme din domeniu ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

MIMOMEX - Oradea | jud. Bihor
Consultanta in domeniul situatiilor de urgenta si sanatatii si securitatii in munca. :: Oferim servicii de consultanta in domeniul situatiilor de urgenta (PSI) si sigurantei si sanatatii in munca (Protectia muncii). ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

p f cristea romeo - Buzau | jud. Buzau
persoana fizica autorizata execut la comanda diferite modele e garduri si porti metalice :: confectii metalice garduri si porti metalice ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

RUL-BELT - Botosani | jud. Botosani
Infiintata in anul 2002, societatea are magazine de desfacere si se ocupa cu comercializarea produselor industriale. :: RULMENTI, CURELE DE TRANSMISIE, SIMERINGURI, VASELINE, SCULE, :: SKF, FAG, URB, MGM, ZKL, SAVA, RUBENA, SOG, CX,
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

savant international - Almaty Kazakhstan | jud. Bucuresti
construction management :: management :: construction management projects
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

IOAN Co. SRL - Bucuresti |
Firma de proiectare pentru constructii: case, vile, pensiuni, blocuri, hale, depozite, birouri. Catalog proiecte de case tip. Distribuitor ZWCAD - alternativa ieftina la AutoCAD :: Proiectare in constructii. Distribuitor autorizat software ZWCAD. :: ZWCAD - software pentru proiectare / desen tehnic.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Electric Deco Trust SRL - Timisoara | jud. Timis
Firma Electric Deco Trust activeaza in domeniul instalatii lor electrice, sisteme de supraveghere, alarme incendiu, transmisie date voce etc :: Instalatii electrice de cea mai mare calitate in orice oras din tara, ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

BELLCASA - Sansimion | jud. Harghita
Constructii civile, case de locuit la cheie . :: Materiale de constructii. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

my art - Com Berceni | jud. Ilfov
Firma MY ART si artista RALUCA GHIDEANU ofera o viziune unica in romania asupra finisajelor interioare si mai ales asupra pardoselilor si anume acoperiri decorative din rasina. :: Pardoseli decorative din rasina, acoperiri decorative din rasina. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Lucom Prest - Bucuresti |
Societate de comert intra Comunitar :: Paleti EPAL, elemente de paleti, cherestea, Echipamente de sudura, doze gaz pentru instalatii sanitare, arzatoare. :: Oxyturbo, Zafral
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

covatin - Constanta | jud. Constanta
firma de constructii :: constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

building real estate - Cluj Napoca | jud. Cluj
constructii :: constructii :: apartamente
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ANNADESIGN - Chiajna | jud. Ilfov
Importator direct de sisteme profesionale de prindere pentru draperii si perdele produse in Comunitatea Europeana :: Sine simple, sine cu snur, sine cu capse, sisteme electrice, storuri romane, montaj, masuratori, consultanta :: Sisteme profesionale si semiprofesionale produse in Comunitatea Europeana
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FITNESS HOUSE - Arad | jud. Arad
Compania FITNESS HOUSE este sucursala firmei italiene & #8220; NATURAL FITNESS& #8221; din Italia Brescia , firma are ca domeniu de activitate, fabricarea si comercializarea aparaturii de fitness si va sta la dispozitie cu informatii despre echipamentele disponibile prin intermediu acestui catalog in format PDF atasat in e-mail. Compania FITNESS HOUSE are ca activitate comercializarea de echipamente sportive (aparate fitness si accesorii fitness), ofera oportunitatea, celor care doresc sa investeasca in acest domeniu. :: APARATE DE FITNESS SI DE FORTA :: NATURAL FITNESS ITALIA, WEIDER, CARNIELLI
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FLISC INVEST SRL - Alba Iulia | jud. Alba
CONSTRUCTII SI AMENEJARI INTERIOARE- EXTERIOARE :: CONSTRUCTII SI AMENEJARI INTERIOARE- EXTERIOARE ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ELVIMAR GLASS - Verguleasa, Km 7 | jud. Buzau
Productie tamplarie aluminiu si PVC tip REHAU cu geam termopan :: Tamplarie PVC si AL :: REHAU, ALUMIL
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

NARODOT CONSTRUCT - Hateg | jud. Hunedoara
PRESTARI SERVICI :: CONSTRUCTII CIVILE ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

WEB INSTAL GRUP Srl - Bucuresti |
Sc WEB INSTAL GRUP Srl efectueaza lucrarii de instalatii si amenajari interioare la cele mai inate standarde de calitate. Nu ezitati sa contactati echipa noastra de ingineri pentru a benificia de cele mai bune informatii. Societatea noastra executa orice tip de lucrare de la instalari aer-conditionat pana la centrale cu incalzire prin pardoseala. Motto-ul Profesionalism, Calitate, Preturi Decente :: Sc WEB INSTAL GRUP Srl efectueaza lucrarii de instalatii si amenajari interioare la cele mai inate standarde de calitate. Nu ezitati sa contactati echipa noastra de ingineri pentru a benificia de cele mai bune informatii. Societatea noastra executa orice tip de lucrare de la instalari aer-conditionat pana la centrale cu incalzire prin pardoseala. Motto-ul nostru Profesionalism, Calitate, Preturi Decente ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Mado-Mih Grup - Bucuresti |
Automatizari pentru orice sistem doreste clientul. :: Usi garaj uz rezidential, usi garaje uz industrial, usi automate, usi pietonale, usi speciale, usi etanse, sisteme andocare, usi basculante, usi sectionale, usi glisante, usi securitate, usi garaje, bariere auto, usa garaj, bariere automate, piloni retractabili, blocaje roti, confectii metalice(civile si industriale). . . . :: NICE, CAME
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Riv metal - Timisoara | jud. Timis
Confectii metalice , prelucrari mecanice , vopsitorie :: Confectii metalice , prelucrari mecanice , vopsitorie ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

electriclandscaping - Cluj Napoca | jud. Cluj
Proiectam si executam lucrari de design interior si peisagistica. Designul interior : prezentari 3D si desene tehnice. Executam si intretinem spatii :: Designul interior : prezentari 3D si desene tehnice. Executam si intretinem spatii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Petrodan srl - Bacau | jud. Bacau
Cautam producatori de bauturi racoritoare (sucuri, ape minerale) pt distributie :: Constructii civile si amenajari interioare, distributie bauturi racoritoare; transport marfa intern si interntional. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

sunrise-central - Oradea | jud. Bihor
SUNRISE CENTRAL va ofera produse de calitate de la renumitul producator italian BIEMMEDUE. De aproape 25 ani Biemmedue a fost producătoar de aparate care transformă aerul și apa în productivitate. Satisfactia clientului este principala țintă a SUNRISE CENTRAL. Departamentul de vânzări este întotdeauna implicat pentru a găsi soluții care se potrivesc perfect la nevoile clientului. Mii de mașini, întotdeauna în stoc si garantia livrării în 24 de ore 365 de zile pe an sunt caracteristici de baza a firmei noastre. Departamentul de Client Service este complet cu piese de schimb de stoc iar serviciului tehnic este întotdeauna disponibil pentru a rezolva orice problema a clientului. . . . :: generator de aer cald, masini de spalat cu presiune, masini de maturat, aspiratoare profesionale, pulverizatoare, detergenti, spuma activa, motopompe, generator de curent, generator de sudura. :: BIEMMEDUE producator al produselor ARCOMAT, ARCODRY, ARCOTHERM, OKLIMA, //HONDA, MOSA din grupul BCS, detergent.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ARHI-ART 2000 SRL - Bucuresti |
Proiectare complexa si de arhitectura si arta plastica - picturasi mic mobilier pictat :: servicii de proiectare si obtinere avize si AC, comercializare arta plastica - pictura si executare de mic mobilier pictat ( la comanda) ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

style grup - Bucuresti |
Beton amprentat , sisteme de pavare realizate prin imprimarea unui strat crud de beton, cu ajutorul unor matrite ce imita aspectul natural al pietrei, al caramizilor, al gresiei etc. :: Beton amprentat-beton elicopterizat-beton polimer ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

totalgarden - Bucuresti |
aenajari gradini, spatii verzi, pavaje, iazuri, cascade, foisoare, gratare de gradina, casute de gradina :: aenajari gradini, spatii verzi, pavaje, iazuri, cascade, foisoare, gratare de gradina, casute de gradina ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

EURO CRIS DESIGN - Constanta | jud. Constanta
societate infiintata in anul2005 :: CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE, ACOPERISURI, MANSARDE, TAMPLARIE ALUMINIU SI PVC, PERETI CORTINA SI FATADE VENTILATE :: TAMPLARIE PVC - GEALAN
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ILFA-CON SRL - Miercurea Ciuc | jud. Harghita
LABORATOR DE CONSTRUCTII , SPECIALIZAT PE MASURATORI PE TEREN :: SERVICIILE NOASTRE CUPRIND MASURATORI PE TEREN PENTRU DETERMINAREA MODULULUI DE DEFORMATIE LINIARA SI A GRADULUI DE COMPACTARE CU PLACA STATICA TIP LUKAS , PENTRU SISTEME RUTIERE , PLATFORME INDUSTRIALE ETC. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Telecom SRL - Brasov | jud. Brasov
In domeniul instalatiilor de curenti slabi: - consultanta , proiectare, executie instalatii de telefonie urbana si de incinta. - livrare, instalare si service in garantie si postgarantie pentru echipamente de telecomunicatii , interfonie, radioamplificare, supraveghere video, control acces si automatizarile aferente acestor grupe de lucrari. In domeniul constructiilor civile si industriale: - lucrari noi si de refacere hidroizolatii, fonoizolatii si termoizolatii la cladiri - terase si sarpante - cu materiale specializate pentru aceste aplicatii. :: -echipamente de telecomunicatii -echipamente de interfonie si videointerfonie -echipamente de control acces -echipamente de supraveghere video si perimetrale -bariere de acces , automatizari pentru porti, usi garaj :: -Siemens, Panasonic, Alcatel -Commax -Rosslare, Kantech -Tau, Dea, BFT -Index pentru materiale izolante
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SC MBI SERVICE SRL - Bucuresti |
Firma specializata in proiectarea de rezistenta a structurilor de beton armat. :: Serviciile de proiectare structuri beton armat includ: Piese desenate; Piese scrise (memoriu tehnic de rezistenta, caiet de sarcini, extrase de materiale, program faze determinante); Verificare de proiect de catre inginer verificator atestat M. L. P. A. T. Vizite pe santier la faze determinante; ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Q Line - Cluj Napoca | jud. Cluj
Productie , proiectare si design mobilier personalizat din PAL, MDF: toata gama de mobilier casnic (bucatarii, living-uri, dormitoare, birouri), mobilier pentru hoteluri, restaurante, spatii comerciale, institutii publice; proiectare pe calculator, prezentare 3D, propunere culori accesorii, design interior, optimizare spatiu. :: bucatarii, living, dormitoare, camere copii, birou, hol, ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Era Tour Trade Construct SRL - Bucuresti |
Sc Era Tour Trade Construct Srl comercializeaza Produse Promotionale si Totodata Utilaje pentru constructii: buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, generatoare trifazice, electro-stivuitoare, moto-stivuitoare, transpalete manuale si electrice, piese de schimb, piese pentru motoare perkins, rampe parcaj. toate produsele sunt certificate iso9001 sau iso9002 :: O echipa tânara, creativa, spontana, flexibila în ceea ce face, care a crescut împreuna cu piata locala de promotionale. Credem ca exista potential de crestere atât în piata, cât si în ceea ce ne priveste, prin oferirea de servicii complete în domeniul promotionalelor catre clienti locali si nationali. Obiectivul nostru principal este productia si furnizarea de ceasuri promotionale, pentru diferite evenimente, diferite concursuri sau pentru a personaliza afacerea D-voastra. Distinge-te, incerca sa fii unic prin felul pe care noi ti-l propunem ca sa iti persona ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ROMPAVAJ - Bucuresti |
Firma de montat pa vele autoblocante :: montarea mecanizata si manuala a pavelelor autoblocante ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GRANDIFLORA - Bucuresti |
SERVICII DE GRADINARIT ARANJAMENTE FLORALE IMPACHETARI DE CADOURI BALOANE :: AMENAJAM GRADINI INTERIOARE SI EXTERIOARE, INTRETINEM (GAZON, ARBORI SI ARBUSTI, PLANTE DE INTERIOR) PLANTARI, DIAGNOSTIC SI TRATAMENT LA PLANTE ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SC TEST RITE INTERNATIONAL SRL - Bucuresti |
Import si Distributie : :: Articole menaj, Portelan, Decoratiuni interioare, Corpuri de Iluminat, Mobilier terasa si gradina, Corpuri de Iluminat, Accesorii baie. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ARKADE ELLISSE.SRL - Iasi | jud. Iasi
SOCIETATEA NOASTRA OFERA SERVICII DE CURBARE SI DISPUNE DE INSTALATIE PE BAZA DE AER CALD PENTRU CURBAREA ORICARUI TIP DE PROFIL PVC CU 3, 4, 5, 6 CAMERE DE IZOLARE TERMICA. :: SOCIETATEA NOASTRA OFERA SERVICII DE CURBARE SI DISPUNE DE INSTALATIE PE BAZA DE AER CALD PENTRU CURBAREA ORICARUI TIP DE PROFIL PVC CU 3, 4, 5, 6 CAMERE DE IZOLARE TERMICA. :: CURBAM TOATE TIPURILE DE PROFILE PVC
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FEG SRL.RO - Dej | jud. Cluj
firma romana-italiana . are ca si principii : CORECTITUDINEA , PROMPTITUDINEA SI RESPECTUL CLIENTILOR SC FEG SRL DEJ, este UNIC reprezentant al pânzelor circulare GDA/ITALIA in Romania. Pânzele circulare GDA/ITALIA sunt utilizate cu succes, de 25 de ani, pe piata MONDIALA, in prelucrarea LEMNULUI ( mobila, cherestea, panouri, blaturi, etc. ). - Calitatile care le diferentiaza de alte pânze sunt Fiabilitatea, Robustetea, Profilul special al dintilor si compozitia lor. - Cele mai NOI pânze GDA/ITALIA, sunt: - pânzele GDA COATED: acestea sunt Exceptionale prin faptul ca raman Curate si Drepte chiar si in taierile dificile. . . . :: - pânzele GDA SILENTIOASE: caracteristicile pentru care se cauta acest tip de panze, sunt: elimina vibratiile in timpul taierii, nivelul sunetului este redus la minim si taieturile sunt efectuate cu precizie. Normele Comunitatii Europene prevede utilizarea Obligatorie a acestui tip de pânze . - GDA/ITALIA, prin reprezentantul sau SC FEG SRL, aduce pe piata romaneasca o oferta BOGATA de Pânze pt prelucrarea Lemnului (Universale, cu Inalt Randament, pt Taiere Longitudinala / Transversala, cu Talaz de lemn redus, cu Grosime mare, medie si redusa :: GDA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

g.f.inexim construct*totalgarden* - Bucuresti |
amenajari gradini, iazuri, cascade, casute de gradina, foisoare, gratare si cuptoare de gradina :: amenajari gradini, iazuri, cascade, casute de gradina, foisoare, gratare si cuptoare de gradina ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

multiter - Satu Nou De Sus | jud. Maramures
constructii industriale si civile :: prestari servicii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GEKA LIV - Brasov | jud. Brasov
Va oferim din stoc sau la comanda:MASINI DE BATUT CUIE (electrice, pneumatice si autonome) CAPSATOARE (electrice, pneumatice si autonome) PISTOALE DE LEGAT FIER-BETON MASINI DE GAURIT SI INSURUBAT (cu acumulatori, electrice si pneumatic) COMPRESOARE (electrice, termice, inalta presiune si accesorii) ORGANE DE ASAMBLARE (conectori, dibluri, suruburi de ancorare special) CONSUMABILE (cuie in role, cuie in benzi, agrafe, sarma in bobine) :: cuie, cuie in role, cuie in bobine, cuie in benzi, inox, galvanizate, agrafe, capse, holzsurub, suruburi in banda, unelte, scule, pneumatice, autonome, electrice, profesionale, organe de asamblare, conectori lemn, coltare, dibluri, ancore chimice, pistol fier beton, masina de legat armaturi, pistol de legat armaturi, role de sarma, fixare, sindrila, otel, beton, sipci, cofraje, rigips, lambriuri, asamblare, insurubare, gaurire, compresoare, prebena, haubold, max, powers, panasonic :: HAUBOLD, MAX, POWERS, PREBENA, FOX, PANASONIC
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

geno star - Constanta | jud. Constanta
prestari servicii :: prestari servicii :: prestari servicii
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Prompt chp - Galati | jud. Galati
Compania ofera sevicii de consultanta finantari, servicii IT, comert/distributie, constructii :: Compania ofera sevicii de consultanta finantari, servicii IT, comert/distributie, constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

IZOTHERM-SERV - Miercurea Ciuc | jud. Harghita
placi HERAKLITH, HERATEKTA, TEKTALAN, HERAKUSTIK, BETONYP detector si sesizor fum, detector monoxid de carbon, detector gaza combustibile servicii de AUDIT ENERGETIC pentru cladiri servicii de EXPERIZA ENERGETICA pentru cladiri CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA fonoizolatii izolatii fonice :: placi HERAKLITH fibra lemn aglomerat cu ciment placi HERATEKTA fibra lemn aglomerat cu ciment placi HERAKUSTIK fibra lemn aglomerat cu ciment placi TEKTALAN fibra lemn aglomerat cu ciment placi BETONYP fibra lemn aglomerat cu ciment servicii de AUDIT ENERGETIC pentru cladiri servicii de EXPERIZA ENERGETICA pentru cladiri detector si sesizor fum, detector monoxid de carbon, detector gaza combustibile :: HERAKLITH HERATEKTA TEKTALAN HERAKUSTIK AUDIT ENERGETIC EXPERTIZA ENERGETICA CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Michelsberg Management - Sibiu | jud. Sibiu
Importa si prelucreaza piatra naturala :: scari masive piatra, fantani apa potabila, lampi piatra, pavaje, piatra cubica, rigole, banci, mese, statui, fantani arteziene, stalpi de gard, coloane, animale decorative, seminee :: Manstone
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Gold Estate - Cluj Napoca | jud. Cluj
Firma de constructii si investitii imobiliare, lansata pe piata, pentru a scoate in evidenta prin tot ceea ce face: inovatia, calitatea, frumusetea si profesinalismul. :: Apartamente utilate si complet finisate, de o calitate superioara. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

S.C. AURO ROMANIA S.R.L - Bragadiru | jud. Ilfov
FIRMA AURO ROMANIA ESTE IMPORTATOR UNIC AGRU AUSTRIA, SUNTEM O FIRMA CU O VECHIME DE 4 ANI PE PIATA DIN ROMANIA SI DORIM SA OFERIM PRODUSE DE CALITATE CE SE ADRESEAZA LUCRARILOR DE INSTALATII DE ALIMENTARE CU APA, GAZE, INSTALATII DE GALVANIZARE, RECIPIENTI, CUVE ETC. :: COMERCIALIZEAZA PRODUSE DIN MATERIAL PLASTIC(TEAVA PE, PP, PPR, PVDF, TEAVA DRENAJ ETC. ; PLACI PP, PE, PVDF, ECTFE; ROBINETI PP, PVC; FITINGURI PP, PE, PVDF SUDARE CU MUFA, ELECTROFUZIUNE, CAP-CAP; ELECTROD DE SUDURA; PROFIL U; VALVE; FOLII PENTRU HIDROIZOLATII; TUBURI PVC TRANSPARENT PENTRU NIVEL; FILTRE). :: AGRU(AUSTRIA) SI ASAHI(JAPONIA)
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

DANCOPRINT MONT SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Spalatorie auto ecologica fara apa, distributie produse ecologice pentru spalat masini, serigrafie, alpinism utilitar. :: - ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

D.G.M.A. CONSTRUCT S.R.L. - Bucuresti |
constructii civile si industriale, constructii vile la rosu si la cheie :: - profile si geam termopan produse in Italia de o inalta calitate. - constructii ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

FARMERS CONSTRUCTION INVEST SRL - Com 1 Decembrie | jud. Ilfov
Societate de constructii cu capital integral privat, infiintata in anul 2008. :: Panouri sandwich cu miez din polistiren expandat ignifugat. Constructii metalice la cheie. :: Marca produselor noastre inca nu a fost inregistrata la OSIM, astfel ca inca nu putem spune aceasta denumire.
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Best House Utilities - Bucuresti |
Sisteme peliculare de incalzire prin infrarosu :: Solutii de incalzire locuinte, scoli, spitale, sedii de cult, hale. Sisteme peliculare de incalzire prin infrarosu ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

roexpertcad - Oradea | jud. Bihor
servicii de cadastru si topografie :: servicii de cadastru si topografie :: servicii de cadastru si topografie
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Neyserv International - Bucuresti |
Neyserv International este membra a unei companii turcesti cu o traditie de peste 15 ani pe piata statiilor de epurare a apei. :: epurarea apelor uzate menajere grasimi epurare a apei menajere din gospodarii hidrocarburi ape statii de epurare a apei menajere statii epurare epurarea apelor uzate industriale statii de epurare separatoare statii de epurare a apei industriale ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Divers SRL - Buzau | jud. Buzau
comert en detail :: articole IT, sport ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

SAF italia - Campina | jud. Prahova
SAF italia a fost creata pe baza experientei tehnicilor din sector cu intentia precisa de a oferi un serviciu eficient serios si imediat pentru a imbunatati mereu siguranta in sectorul ridicarii . Totul este bazat pe o buna structura tehnica , operationala si comerciala. Societatea dispune de o vasta gama de servicii pentru a face fata multiplelor cereri pe o piata mereu atenta la garantarea sigurantei. Echipa noastra organizeaza cursuri de instruire personalizate in baza caracteristicilor materialelor a normativelor a datelor tehnice si a aplicatiilor practice :: lanturi si accesori metalice , accesori metalice palane cricuri scripeti dispozitive speciale magneti si articole pentru transpaleti chingi de ancorare cantare de masa dispozitive cu brate multiple din lant golfari speciali clesti speciali ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Intersign Company - Popesti Leordeni | jud. Ilfov
SC InterSign Company SRL a fost infiintata in februarie 2003 si are ca obiect principal de activitate importul si vanzarea de materiale pentru productia publicitara, decoratiuni si constructii, fiind astfel reprezentanta unor marci si produse recunoscute si apreciate pe piata mondiala. Cheia activitatii noastre este sa satisfacem cerintele pietei cat mai bine, in cel mai scurt timp si nu in ultimul rand la cel mai atractiv pret. Suntem deschisi si receptivi la nou. Asteptam de la Dvs si accepatam noi idei pe care le punem impreuna in aplicare. :: Interbond, Plexiglas, Profile aluminiu, Accesorii, Poliplan ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

British Gallery - Bucuresti |
British Gallery este locul rezervat frumusetii stilului de viata englezesc. Magazinul nostru ofera un cadru luxos si linistitor, care evoca o casa englezeasca, cu ritualurile ei specifice, unde traditia nu exclude modernitatea, dar nici modernul nu inlatura traditia. La noi veti gasi lucruri pe care le veti indragi pentru ca sunt frumoase, > rare si de calitate. :: Cadouri, decoratiuni interioare, materiale draperii si tapiterie, mobila chesterfield :: Chesterfield, Powell Craft, Gisella Graham, Wedgwood, Baccarat, Wild&Wolf, Jenny Worrall, Authentic Models, Sharome
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

GIROMCAR - Botosani | jud. Botosani
DISTRIBUTIE MATERIALE CONSTRUCTII :: CIMENT, VAR, ADEZIVI, INVELITORI etc. :: lindab, tegola, velux, lafarge
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Evosign Cluj - Cluj Napoca | jud. Cluj
Design Ambiental, Vizualizare Arhitecturala, Design Interior , modelare, perspective 3D, randari si vizualizare arhitecturala 3D fotorealiste , tur virtual, filme de animatie 3D. Design Interior apartamente, vile, spatii de birouri, magazine, centre comerciale, restaurante, baruri. :: Design Ambiental, Vizualizare Arhitecturala, Design Interior, modelare, perspective 3D, randari si vizualizare arhitecturala 3D fotorealiste , tur virtual, filme de animatie 3D. Design Interior apartamente, vile, spatii de birouri, magazine, centre comerciale, restaurante, baruri. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

edepco international - Pantelimon | jud. Ilfov
distribuitor de lavabile , lacuri, baituri, aracet constructii , aracet lemn si feronerie pentru mobila :: vopsea lavabila marca Dimichrom, lacuri , baituri, produse poliuretanice marca ELVILAC , aracet lemn ELVICOL , aracet de constructii VINYL , prenadez ELVISTIK , feronerie ptr. mobila marca EDG. :: ELVICO , EDEPCO
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Amvic - Bragadiru | jud. Ilfov
Producator :: Cofraje termoizolate pierdute din polistiren (Neopor) ignifugat. Polistiren Styropor si Neopor. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Zahariamonumente - Bucuresti |
Monumente funerare din mozaic, marmura, granit, cavouri (cripte) din mozaic sau cavouri placate cu marmura, glafuri si inscriptionari. :: Executam o gama variata de monumente funerare din mozaic, marmura, granit, borduri din mozaic, borduri placate cu marmura, cavouri (cripte) din mozaic sau cavouri placate cu marmura, glafuri(plinte) si inscriptionari. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

Quick Light Service - Bucuresti |
Productie publicitara :: Oferim toata gama de servicii si produse din industria Productiei Publicitare :: Experienta si profesionalism
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

ARENA HOUSE - Brasov | jud. Brasov
Amenajari interioare si exteriore. Placari gresie faianta pietre naturale , marmura, granit, mosaic. Pardoseli, formule eposidrice rasinoase autolivelante 0colorate, stralucitoare sau opace, anti alunecare, ptr trafic lejer piedonal (spazii comerciale), rezistente la foc, show-roomuri pentru hale in industria alimentara, chimica, laboratoare, spitale, centre comerciale, etc. Pardoseli din fibre de sticlarasinoasa cu care se pot face cele mai ciudate, bizare, colorate, decorative si artistice pardoseli, etc. Placari si montaje de rigips tavane :: Amenajari interioare si exteriore. Placari gresie faianta pietre naturale , marmura, granit, mosaic. Pardoseli, formule eposidrice rasinoase autolivelante colorate, stralucitoare sau opace, anti alunecare, ptr trafic lejer piedonal (spazii comerciale), rezistente la foc, show-roomuri pentru hale in industria alimentara, chimica, laboratoare, spitale, centre comerciale, etc. Pardoseli din fibre de sticlarasinoasa cu care se pot face cele mai ciudate, bizare, colorate, decorative si artistice pardoseli, etc. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

HEXAGON GRUP IMPEX SRL - Sighetu Marmatiei | jud. Maramures
PRODUCTIE MOBILIER :: Mobilier de diferite tipuri: -hol, -bucatarie, -sufragerie, -dormitor, -baie. Alte tipuri de mobilier. ::
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

BETON CONSTRUCT - Focsani | jud. Vrancea
PRODUCATOR DE BETOANE :: BETOANE :: TOATE MARCILE DE BETOANE
CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII10869 firme in aceasta categorie ::   >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  42     43     44     45     46   - 47 -   48     49     50     >>  CATALOG FIRME >> CONSTRUCTII

  - amenajari interioare
  - amenajari exterioare
  - alpinism utilitar
  - expertize cadastru
  - renovari demolari
  - constructii metalice
  - firme de constructii
  - consultanta constructii
  - echipamente constructii
  - gradinarit
  - piscine
  - proiectare civila
  - proiectare industriala
  - unelte si scule
  - abrazive
  - aparate de masura si control
  - macarale
  - organe de asamblare
  - palane
  - statii de betoane
  - utilaje pentru constructii
  - tamplarie
  - tamplarie aluminiu si PVC
  - arhitectura
  - certificare consultanta
  - Case din Lemn
  - drumuri si poduri
  - constructii industriale
  - proiectare
  - arhitectura
  - constructii speciale
  - consultanta tehnica
  - control de calitate
  - expertize evaluari certificari
  - gaze echipamente,
  - autorizari
Utilizator :   Parola :
Formular inscriere.   /   Reamintire parola.
Produse PROMO
INCALZITOARE STATIONARE
INCALZITOARE STATIONARE
Webasto AirTop 2000 ST (12v....24v). AirTop 2000 ST este cel mai mic incalzito...
Carucior metalic pentru distributie
Carucior metalic pentru distributie
Posibilitate de stivuire in sir, 80 % economie de spatiu Sarcina maxima 500 k...
DJZ – 805 Analizorul Electrolit aplica tehnica avansata  ISE
DJZ – 805 Analizorul Electrolit aplica tehnica avansata ISE
Analizorul Electrolit DJZ-805 aplica tehnologia avansata ISE (Ion- Electrod Sele...


   

SERVICII FINANCIARE || CONSULTANTA || SERVICII FIRME || AUTO MOTO PIESE || PRODUSE ALIMENTARE || INDUSTRIA LEMNULUI || TEXTILE INCALTAMINTE || TURISM ||
PAZA SI PROTECTIE || TELECOMUNICATII || SANATATE || IMOBILIARE || BIROTICA CALCULATOARE || TRANSPORTURI || AGRICULTURA || ELECTRONICE ELECTRICE ||
MATERIALE CONSTRUCTII || CONSTRUCTII ECHIPAMENTE SERVICII || CHIMICE || || GHID AFACERI - FIRME & COMPANII ROMANIA


TERMENI SI CONDITII | STRUCTURARE | OFERTE PRETURI | ANUNTURI BIZ | COLABORARI | CERERI OFERTA | CURS BANCI |