Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

Firme / Companii - Chimice - Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Monkatrade International SRL - Galati | jud. Galati
Specializata in export, produse din lemn, cosmetice, produse alimentare In tara, se lucreaza pe baza de contract de export/import in comision.Plata numai cu L/C :: Orice tip de produse, industriale sau de larg consum, imbuteliate/ambalate in doze mici sau in paleti de mari dimensiuni, la cererea clientului pe care dorim sa-l servim cu promptitudine ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

Ravirio srl - Pechea | jud. Galati
:: Carne & #537; i preparate din carne refrigerat& #259; & #537; i congelat& #259; , produse din peste & #537; i peste proasp& #259; t & #537; i congelat, carne de pasare refrigerat& #259; & #537; i congelat& #259; , produse cosmetice, chimice, tutun & #537; i alchool! :: Orice marca
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

Abaris SRL - Galati | jud. Galati
Firma noastra este infiintata in anul 1991 si se ocupa cu comercializarea produselor petroliere. Firma detine toate autorizatiile necesare transportului si comercializarii produselor petroliere si dispune de mijloacele de transport necesare. Activitatea secundara a firmei o reprezinta prestarile de servicii de excavare, incarcare si transport efectuate pe platforma Combinatului Arcelor Mittal Steel Galati. :: Produse petroliere si prestarile de servicii de excavare, incarcare si transport efectuate pe platforma Combinatului Arcelor Mittal Steel Galati. :: Motorina si benzina
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

S.C. MONDISTAR S.R.L. - Galati | jud. Galati
MONDISTAR SRL fondată în anul 2000 este amplasată în zona industrială a municipiului Galați (Str. Basarabiei 210), pe șoseaua spre granița cu Republica Moldova (la 8 km), la distantă de 1.5 km de porturile maritime& #8211; fluviale Docuri și Bazinul Nou, având în proprietate: Spații de producție și depozitare de 5000 metri pătrați, cu acces direct la linii de cale ferată, atât europeană cât și tip CSI; O suprafață de 1000 metri patrați de birouri cu toate dotările; Platformă betonată de 10, 000 metri pătrați; Stație CFR de descărcare/incărcare cu linie tip CSI (capacitate zilnică ... :: SARE, PRODUSE CHIMICE, INGRASAMINTE, CIMENT, UTILAJE. ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati 4 Firme : Chimice din jud. Galati
Pagina
  1