Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

Firme / Companii - Chimice - Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Monkatrade International SRL - Galati | jud. Galati
Specializata in export, produse din lemn, cosmetice, produse alimentare In tara, se lucreaza pe baza de contract de export/import in comision.Plata numai cu L/C :: Orice tip de produse, industriale sau de larg consum, imbuteliate/ambalate in doze mici sau in paleti de mari dimensiuni, la cererea clientului pe care dorim sa-l servim cu promptitudine ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

Ravirio srl - Pechea | jud. Galati
:: Carne & #537; i preparate din carne refrigerat& #259; & #537; i congelat& #259; , produse din peste & #537; i peste proasp& #259; t & #537; i congelat, carne de pasare refrigerat& #259; & #537; i congelat& #259; , produse cosmetice, chimice, tutun & #537; i alchool! :: Orice marca
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

Abaris SRL - Galati | jud. Galati
Firma noastra este infiintata in anul 1991 si se ocupa cu comercializarea produselor petroliere. Firma detine toate autorizatiile necesare transportului si comercializarii produselor petroliere si dispune de mijloacele de transport necesare. Activitatea secundara a firmei o reprezinta prestarile de servicii de excavare, incarcare si transport efectuate pe platforma Combinatului Arcelor Mittal Steel Galati. :: Produse petroliere si prestarile de servicii de excavare, incarcare si transport efectuate pe platforma Combinatului Arcelor Mittal Steel Galati. :: Motorina si benzina
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

S.C. MONDISTAR S.R.L. - Galati | jud. Galati
MONDISTAR SRL fondată în anul 2000 este amplasată în zona industrială a municipiului Galați (Str. Basarabiei 210), pe șoseaua spre granița cu Republica Moldova (la 8 km), la distantă de 1.5 km de porturile maritime& #8211; fluviale Docuri și Bazinul Nou, având în proprietate: Spații de producție și depozitare de 5000 metri pătrați, cu acces direct la linii de cale ferată, atât europeană cât și tip CSI; O suprafață de 1000 metri patrați de birouri cu toate dotările; Platformă betonată de 10, 000 metri pătrați; Stație CFR de descărcare/incărcare cu linie tip CSI (capacitate zilnică ... :: SARE, PRODUSE CHIMICE, INGRASAMINTE, CIMENT, UTILAJE. ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

GreenPlast SRL - Galati | jud. Galati
Societatea noastra s-a infiintat in 2004 sub numele de GreenPlast Galati, avand ca obiec de activitate, recuperarea deseurilor si resturilor nemetalice reciclabile si producerea granulelor din plastic. Avand un numar de 10-15 de angajati, societatea are o capacitate de productie a granulelor din plastic pana in 100 tone / luna. La cerere se poate asigura transportul produselor cu masinile proprii Societatea dispune de utilaje moderne de productie: - masini de granulat - masini de topit - masini de maruntit - masina injectie mase plastice :: granule plastic, galeti, lighiane, galeti mortar, mase plastice, plastic, granule, reciclare, deseuri, valorificare, polipropilena, polietilena, pvc, polistiren tocat, folie, granule pp, granule pe, granule pvc, granule hdpe, granule ps :: granule plastic, galeti, lighiane, galeti mortar
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

corsar nautic srl - Galati | jud. Galati
productie gama variata ambarcatiuni de agrement, bazine de mare capacitate din pafs, peridoace transport ambarcatiuni, remorci transport specializat :: ambarcatiuni de agrement, barci de pescuit, ambarcatiuni specializate transport cargo sau persoane, diferite produse pafs, bazine specializate ptr gradini botanice, bazine si recipienti industria piscicola, bazine de mare capacitate simple si cu un grad ridicat de protectie anticoroziva, toata gama de peridoace si remorci auto ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

std group distributions srl - Galati | jud. Galati
Suntem o companie de distributie cu un personal tanar, serios si dornic de afrmare ! Suntem distribuitorii unui mare producator de produse din platic de o calitate ridicata! :: saci rafie, saci plastic, pungi din plastic, plase de cartofi, saci menaj etc. ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati

GIULY LEATHER - Galati | jud. Galati
Compania noastra este localizata in Galati, producator si importator direct de piele naturala de calitate prelucrata in italia. Societatea noastra vinde en-gross si en-detail piele naturala de calitate , de bovina, vitel, capra pentru confectii, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si tapiterie. Piele de reptile. Produse pentru finisarea pielii. :: piele naturala de bovina, vitel, reptile. Produse chimice pentru finisarea pielei ::
Catalog Firme Galati >> Chimice Galati 77 Firme : Chimice din jud. Galati

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     >>