Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

Firme / Companii - Servicii Firme - Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


CONCEPT BLEU--CURATATORIE - Galati | jud. Galati
Va oferim servicii de spalatorie textile si curatatorie -piele, blanuri. Ne adresam atat persoanelor fizice , cat si societatilor comerciale. Spalam si curatam :echipament de lucru, lenjerii , rochii de mireasa, rochii de ocaziesi de zi , costume dama si barbati, costume ginerica , pilota de puf, geaca de puf, canadiana puf, etc :: CURATATORIE CHIMICA :PIELE SI BLANA NATURALA. SPALATORIE TEXTILE :: DOTARI UTILAJE ITALIENE
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

muntecon - Galati | jud. Galati
lucrari funerare Galati , prelucrare marmura , cruci si monumente marmura -granit , fotoceramica , accesorii funerare, balustri beton, ingeri. :: S.C.Muntecon S.R.L. executa: Lucrari funerare de orice tip :Cavouri, bolti -monolit, borduri, monumente funerare marmura , cruci marmura , granit si mozaic (urban si rural). Executam glafuri din marmura si granit. :: Ruschita
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

I. I. Tanase Mariana - Tecuci | jud. Galati
Suntem o firma de catering din Tecuci cu o experienta de cca 7 ani in domeniu , care asigua de 6 ani hrana la peste 150 de copii la cateva gradinite din oras si din comunele limitrofe . De aproximativ un an avem si un spatiu pentru evenimente cu o capacitate de cca 80 locuri . :: Servicii catering , spatiu pentru evenimente , livrare la domiciliul clientului , asiguram masa pentru nunuti , botezuri , banchete majorate mese de pomenire etc. ::
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

SC KTL NETWORK SRL - Galati,Braila,Tulcea | jud. Galati
Suntem furnizorul de solutii de comunicare si tehnologie a informatiei de care ai nevoie. Pentru ca principalele noastre prioritati sunt nevoile si satisfactia ta. :: Internet Broadband, Wireless, Fibra optica oriunde in Galati, Braila, Tulcea, inclusiv satele din imprejurimi, atat pentru home-useri cat si pt firme si companii. Transporturi nationale de date, bucla locala.Realizam masuratori, lipituri fibra optica, intins, proiectat trasee fibra optica , atat pe stalpi cat si ingropat. SUPER OFERTA INTERNET DE LA 5 RON /LUNA ABONAMENT LUNAR TRAFIC NELIMITAT ! :: KTL LiNK , KTLNET, KATELECOM, KTLNETWORK - THE SMARTEST LINK TO FUTURE !
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

selectiv electric - Galati | jud. Galati
lucrari instalatii electrice utilizatori casnici si industriali, experienta in domeniu 29 ani, autorizat ANRE gr.IIA+IIB, automatizari industriale etc. :: proiectare , executare , verificare instalatii electrice mono si trifazate proiectare si executare instalatii imbunatatire factor de putere intocmire documentatii avize racordare , dosare instalatii de utilizare masuratori prize pamant(si executare)si continuitate, PIF centrale termice electrice. ::
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

RALARES CONSULT SRL - Galati | jud. Galati
RALARES CONSULT este o companie dinamica, aflata in plina ascensiune, cu numerosi clienti in tara, dar si in strainatate. Astazi, echipa grupeaza specialisti acreditati cu o vasta experienta, precum si numerosi colaboratori acreditati in domeniile: management de proiect, evaluare proiecte; achizitii publice, formare de personal, sanatate si securitate in munca; finante-contabilitate, documentatii tehnice/ juridice, psihologie, etc. :: Servicii Management  Elaborare si management de proiect Puteti beneficia de competentele si aptitudinile noastre in cazul în care organizatia dumneavoastra are nevoie de anumite cunostinte sau de resurse suplimentare pentru a sprijni un nou proiect. Firma noastră detine o bogată experienta de conducere si participare în proiecte cu finantare nerambursabila, instrumente si metodologii moderne, un raport mare beneficii/costuri pentru proiectele abordate in sectorul companiilor, autoritatilor publice locale si organizațiilor non-guvernamentale.  Auditul Organizational Identificarea problemelor ... ::
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

aquaterra - Galati | jud. Galati
magazin online cu produse romanesti, testate si recomandate precum si produse importate de foarte buna calitate si cun raport calitate pret excelent :: produse romanesti precum si produse imporate de foarte buna calitate si cu un raport calitate-pret excelent, testate si recomandate de noi :: allview, beyler, herbul henna, etc.
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati

Livionart SRL - Galati | jud. Galati
Noi va oferim solutii eficiente pentru orice buget si orientate spre rezultate. Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru segmentul comercial - birouri sau spatii comerciale, restaurante / baruri, magazine, depozite - cat si pentru cel rezidential - apartamente, case, vile si oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata.Pe langa cele mentionate oferim si alte servicii, cum ar fi: servicii administrative de proprietati si cladiri, servicii aditionale, curatare cu aburi, curatare si spalare (covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterie auto). ... :: Servicii administrative pentru proprietati, servicii de curatenie, curatare covoare, canapele, saltele si tapiterii auto, servicii curatenie birouri, restaurante si rezidentiala(apartamente, vile si case). :: servicii curatenie, servicii curatenie profesionala, curatenie profesionala, curatenie rezidentiala, curatenie apartamente, curatenie vile, curatenie case, curatenie birouri, curatenie restaurante, curatenie baruri, curatenie oficii, curatenie institutii, curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatare cu aburi, servicii aditionale, curatare tapiterie, curatare covoare si mochete, curatare mochete si covoare, spalatorie covoare si mochete, curatare canapele, curatare saltele, spalare saltele si canapele, curatare tapiterie auto, curatare scaune, ...
Catalog Firme Galati >> Servicii Firme Galati 12 Firme : Servicii Firme din jud. Galati

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  1     2     >>