Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti


VREI SA FII PRIMUL PE LISTA?
Daca alegi unul din pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE poti avea prioritate la afisare la cautare si in catalog.
   GOLD MEMBER 

DAVIDEX CLEAN - Bucuresti | jud. Ilfov
SC. Davidex Clean SRL, importa - distribuie detergenti pentru spalatori auto, echipamente profesionale de spalatori auto pe mai multe scmente de utilizare a acestora. :: Import de: Grup pompant pentru spalatorie auto, aspiratoare profesionale, Nebulizatoare 50, 100 Ltr, Motor aspirator, Piese si accesorii pe mai multe marci de producatori...etc. :: Hawk, Interpump, Udor, Mecline,
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

MONDO CONTA CONSULT - Bucuresti | jud. Bucuresti
Mondo Conta este o firma contabilitate Bucuresti cu experienta de peste 12 ani in servicii de audit, contabilitate, salarizare, fiscalitate si administrative. Firma noastra de contabilitate si audit, va pune la dispozitie personal calificat: experti contabili, auditori, specialisti salarizare, la pret redus in primele 3 luni de activitate. Mondo Conta Consult este acum si membra Inpact International, asociatie de prestigiu internationala de firme de contabilitate. :: servicii contabilitate, servicii audit, servicii salarizare, operatiuni registrul comertului ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

Paprika Latino Studios S.A. - Bucuresti | jud. Bucuresti
Programele Paprika Events te provoaca sa imbratisezi noutatea si ineditul unor activitati care iti vor oferi experiente unice pentru echipele din organizatia ta. Entuziasmul, creativitatea, buna organizare, comunicarea eficienta, time management-ul si spiritul de echipa sunt dezvoltate concret in randul participantilor. :: Cook & Fun Team Building, ateliere de creatie, cele mai noi jocuri sau competitii si entertainment corporate la un alt nivel sunt atu-urile Paprika in materie de organizare evenimente ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

RECYCLING BUSINESS SOLUTIONS - Bucuresti | jud. Bucuresti
Importam ceara de polyetilena pentru confectionat lumanari, pentru lubrifiant PVC si pentru turnatorie metale. Imprtam si exportam deseuri de plastic, aprovizionam uzine cu plastic materii prime sau reciclate. Facem intermedieri in aprovizionarea la import si export de materii plastice macinate sau granule. Experienta de 23 de ani in domeniul recyclarii in Franta. :: Ceara de polyetilena, parafina pentru turnatorie metale, materii plasice macinate, granule sau baloti. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

E-Formula Electronics SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Infiintata in 2007, E-formula joaca un rol important in industria reparatiilor de produse electronice din Taivan. Inginerii E-Formula sunt devotati in a oferi servicii care sunt adaptate nevoilor individuale ale clientilor si sunt livrate in conformitate cu Standardele ISO 9001 si TL 9000 QM. E-formula implementeaza o solutie completa, de la inceput, in timpul procesului pana la incheiere. E-formula asculta clientii si are ca scop a oferi servicii de valoare prin comunicare. Cu sediul in Taipei, E-formula are acum 3 birouri in strainatate, 3 centre de reparatii si 200 de angajati ... :: Servicii de reparatii pentru RF, Microunde, Rectificatoare, Satelliti, Antene Reparatii BTS Branduri de echipamente: Nokia, Siemens, Ericsson, Motorola, Nortel, Alcatel, etc. Transceiver Units (TRU, sTRU, dTRU, TRX, CUG, CUD, ECUG, ECUD, FCU, TRXA, TRXD, TSGA, TSGB, TSDA, TSDB, EXGA, EXDA, RM, etc.) Combiners/Duplexers (CDU-C+, CDU-G, DUCOM, DUAMCO, DVGA, DVGB, etc.) Amplificatoare de putere: (HPAG, HPADV2, etc.) Modul in banda: (BB2A, BB2E, BB2F, BBSIG, etc.) Module Digitale: (DXU, CCTRL, COBA, COSA, etc.) Alimentare electrica: (PWSA, PWSB, PWSC, ... ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

KRUK Romania - Bucuresti | jud. Bucuresti
Compania KRUK Romania, membra a Grupului KRUK liderul pietei de management al creantelor comerciale din Polonia, functioneaza pe piata de profil din Romania din anul 2007. Compania este specializata in managementul integrat al creantelor, avand clienti atat din sectorul financiar-bancar, cat si companii de servicii. KRUK a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cat si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucator important pe ... :: reesalonare datorii pentru achitare restanta rata, colectare datorii, colectare debite, recuperare creante ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

Impact Forte S.R.L - Bucuresti | jud. Bucuresti
EXPRESORUL.RO va ofera un sistem de utilizare GRATUITA a unui expresor profesional in domeniul prepararii cafelei boabe, proaspat rasnite, avand o gama variata de aparate oferite spre inchiriere la cele mai avantajoase preturi de pe piata, cat si o gama larga de tipuri de cafea pentru satisfacerea nevoilor clientilor la cele mai avantajoase preturi de pe piata, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Astfel puteti alege unul din modelele de aparate Saeco , care credeti ca raspunde nevoilor dumneavostra si tot odata puteti alege unul din tipurile de cafea ... :: Expresoarele noastre folosesc numai cafea boabe, pe care o rasnesc automat, astfel dumneavoastra beneficiati de savoarea cafelei proaspat rasnite! Fara aditivi, fara capsule sau alte substante aditionale. :: Lavazza, illy , segafredo, davidoff, covim, jacobs, punto it rosso
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

RAMYA CONF SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Infiintata in 2013, cu o capacitate de persoae de 18 persoane angajate, executam tot ce inseamna confectii dama. :: prestari servicii in sistem lohn.pentru anumite firme din , ITALIA, FRANTA, GERMANIA., ANGLIA, etc ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti 155 firme in categoria: Firme Servicii Firme din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13   - 14 -   15     16     17     18     19     20     >>  CATALOG FIRME >> Servicii Firme