Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti


VREI SA FII PRIMUL PE LISTA?
Daca alegi unul din pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE poti avea prioritate la afisare la cautare si in catalog.
   GOLD MEMBER 

Luca Global Group - Bucuresti | jud. Bucuresti
Firma de transport si casa de expeditii di Bucuresti , Romania Producatoare de tamplarie din lemn pentru local si international :: Tamplarie lemn Comert cu ridicata servicii de transport ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

NAN EVENTS - Bucuresti | jud. Bucuresti
:: Inchiriere logistica pentru evenimente (corturi evenimente, corturi dome, generatoare, sisteme video, sisteme audio, sisteme de iluminat, echipamente de climatizare, echipamente de control acces, mobilier de interior sau de exterior, standuri, echipamente pentru baruri) Transport rutier de persoane Transport rutier de marfuri Depozitare marfuri si bunuri ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

Level Up Learning - Bucuresti | jud. Bucuresti
Fundatia FPIP Viitor are o experienta de peste zece ani in in formarea si pregatirea resurselor umane ce activeaza in domenii diverse de activitate profesionala. FPIP Viitor are sediul central in Brasov si centre regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Covasna, Sibiu si Bistrita. Centrul regional Bucuresti este administrat de firma Level Up Learning. Impreuna, ne propunem calificarea, perfectionarea si dezvoltarea persoanelor pentru a facilita accesul si evolutia acestora intr-un mediu economic aflat in continua schimbare. Scopul nostru este de a promova formarea continua a adultilor si de ... :: ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

Sano Romania - Bucuresti | jud. Ilfov
Fondata in 1965, SANO este in Israel liderul de piata in preferintele consumatorilor pentru produse de curatenie a casei si igiena. In Romania SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial. Toate produsele Sano sunt fabricate respectand cele mai stringente standarde ... :: Produse destinate ingrijirii casei, dar si produse destinate Horeca :: Sano, Careline, NaturalFormula, SanoProfessional
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

KASA WEBMEDIA - Bucuresti | jud. Bucuresti
CleanKasa este solutia atunci cand sunteti in cautarea de echipamente curatenie profesionale sau utilaje curatenie industriale. Fiind direct importatori si distribuitori ai celor mai importanti producatori mondiali, CleanKasa va pune la dispozitie echipamente curatenie si produse profesionale de curatenie, de la aspiratoare profesionale si aspiratoare industriale, aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune, masini spalat aspirat pardoseli si masini frecat si aspirat, echipamente si masini combinate spalat maturat, echipamente si masini de maturat, masini monodisc si monodiscuri, ... :: aspiratoare profesionale, aspiratoare industriale, aspiratoare umed uscate, aspiratoare praf, aspiratoare injectie extractie, aparate de spalat cu presiune, masini spalat aspirat pardoseli, masini spalat maturat pardoseli, masini maturat pardoseli, masini monodisc, masini curatat mochete si covoare :: GHIBLI, WIRBEL, NILFISK, CLEANTRACK, OERTZEN, FIMAP, ROTOWASH, ZAUBER, NUMATIC
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

Inter Cleaning Ro-Ger - Bucuresti | jud. Bucuresti
:: Curatenia generala Curatenie de intretinere Curatarea aparaturii de birou Curatarea cladirilor din sticla, piatra sau metal Curatarea ferestrelor si suprafetelor vitrate Curatarea mochetei si a covoarelor Curatenie dupa constructor Curatenie industriala Cristalizare marmura Curatarea mijloacelor de transport Protectie pardoseala Dezinsectie si deratizare Ingrijirea terenului ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

Extensii Afro Bucuresti - Bucuresti | jud. Bucuresti
Suntem specializati comercializarea si aplicarea de extensii de par de cea mai buna calitate. Oferim: extensii afro, codite afro, extensii par natural (extensii keratina, extensii banda adeziva / tape-on, extensii microring, extensii cusute, extensii clip-on), coada par natural, tresa de par, extensii par sintetic colorate. :: Comercializam extensii de par profesioanale, care se adreseaza in primul rand publicului din domeniul fashion-ului si a modei, prezent in Romania la un nivel inalt, dar si clientilor selectivi , care isi doresc in produsul comandat: frumusete pariziana, calitate germana, totul la preturi romanesti. :: Poti avea si tu o podoaba capilara frumoasa apeland la extensiile de par, fie extensii naturale, fie sintetice, fie extensii afro care, au devenit deja o moda. In salonul nostru ai sansa sa obtii coafura la care ai visat dintotdeauna, calitate extraordinara la preturi avantajoase.
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti

J & S Global Management SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Suntem o companie de prestari servicii cu o experienta vasta in domeniul comercial. Activitatile desfasurate de catre societatea noastra sunt: vanzari, prospectare piata, merchandisarea produselor, management si marketing. Venim in intampinarea nevoilor companiilor care doresc minimalizarea costurilor avute cu logistica si personalul pe vanzari. Prin serviciile oferite, dorim sa aducem dublu beneficiu clientilor nostri. :: Vanzari, Prospectare de piata, Merchandisarea produselor, Management, Marketing, Distributie ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Firme Bucuresti 155 firme in categoria: Firme Servicii Firme din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     5     6     7     8     9     10   - 11 -   12     13     14     15     16     17     18     19     20     >>  CATALOG FIRME >> Servicii Firme