Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

Servicii Financiare Bucuresti
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Conta Radulescu - Bucuresti | jud. Bucuresti
Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes major operational (ITM, Registrul Comertului, Casa de Pensii, etc.) Conta Radulescu SRL, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume. Cu o experienta de peste 5 ani in contabilitate si audit, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc. Astfel, am introdus ca si produs standard raportul ... :: Servicii de contabilitate Servicii de salarizare Servicii de fiscalitate Servicii conexe financiar contabile :: Conta Radulescu Resurse Umane Radulescu Audit Radulescu
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

bursa de careante - Bucuresti | jud. Bucuresti
Criza financiara aparuta si in Romania a condus, printre altele, si la cresterea volumului creditelor neperformante inregistrate de banci si de toate celelalte categorii de finantatori , precum si o crestere exponentiala , in avalansa a creantelor neincasate , neonorate la scadenta . Astfel , un raport al Băncii Mondiale estimeaza ca la sfarsitul acestui an creditele neperformante vor depasii 43 miliarde lei, respectiv 9 % din Produsul Intern Brut . :: In acest context , anticipind criza , a fost creat PROIECTUL BURSA ROMANA DE CREANTE , infiintat din initiativa unor specialisti in domeniul financiar si juridic .Ca marca si emblema inregistrata la OSIM in anul 2007, BURSA ROMANA DE CREANTE constituie atat marca dar si emblema firmei, care pune in valoare domeniile pentru care a fost atribuita marca inregistrata, cat si prefigurarea unei piete creantiere reglementate. BURSA ROMANA DE CREANTE reprezinta un nou concept financiar aplicat de catre o companie privata de interes public care are ca strategie fundamentala de abordare ... :: francize
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

FIN CONSULT NEC SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Furnizam servicii de consultanta gratuita pentru finantare in sistem leasing. Serviciile noastre se adreseaza tuturor clientilor: persoane juridice, persoane fizice sau persoane fizice autorizate. Costurile consultantei oferite de noi, nu sunt suportate de client! Companiile de leasing cu care lucram sunt cele care platesc! :: servicii de consultanta gratuita pentru finantare in sistem leasing ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

OXYGEN TOUR - Bucuresti | jud. Bucuresti
Agentia ta de turism online - totul la un click distanta ! Oxygen Tour - Partenerul tau in orice calatorie ! :: bilete de avion, oferte speciale, oferte last minute, chartere, cazari, hoteluri, vile, luna de miere, revelion, craciun, ski, spa. etc. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

KLASS ACCOUNTING - Bucuresti | jud. Bucuresti
Klass Accounting - firma de contabilitate primara, consultanta fiscala , expertiza contabila, salarizare si audit financiar. :: Contabilitate primara, consultanta fiscala , expertiza contabila, salarizare si audit financiar. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

EXPERT CONT SERV CONSULT CO - BUCURESTI | jud. Bucuresti
ACTIVITATI DE CONTABILITATE, REVIZIE CONTABILA, CONSULTANTA IN DOMENIUL FISCAL , intocmire si depunere declaratii si bilanturi :: SERVICII CONTABILITATE, CONSULTANTA FISCALA, RESURSE UMANE ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

Cash Back VAT Recovery - Bucuresti | jud. Bucuresti
Cash Back este o corporatie multinationala specializata in recuperarea TVA-ului din strainatate cu peste 20 de ani de experienta si prezenta in 33 de tari. Calitatea serviciilor companiei este recunoscuta pe plan european, nu numai prin prisma procentajului de peste 95% succes la recuperarea sumelor TVA, dar si pentru sistemul pe care Cash Back il foloseste si anume " commission based on success fee" , sistem ce nu include nici o plata anuala, trimestriala sau in avans. :: Servicii recuperare TVA extern, TVA platit in strainatate, rambursari TVA extern, Selectie facturi TVA extern :: TVA Extern
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti

All Invest Company - Bucuresti | jud. Bucuresti
We are looking for smart investors, business angels, private equity, etc, who want to make profit. :: We are looking for investors to build a private holiday residential compound. It will be built on an area of 1.2 million square meters. This land is located in a beautiful mountain area, with a great development potential. Is in Romania European Union. We own this land. The project includes the construction of 150 houses, infrastructure development and all facilities needed. Necessary capital for these investment is 13 million Euro. Estimated income from this investment is very attractive. If this opportunity it is of interest for you please contact us for more details. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Servicii Financiare Bucuresti 27 firme in categoria: Firme Servicii Financiare din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     >>