Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

Imobiliare Bucuresti
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Gafi General Services SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Firma GGS SRL, are sediul in Bucuresti, capital social 200 lei, este infiintata relativ recent, in 2011. In momentul de fata functioneaza in domeniul serviciilor de intermediere imobiliara, pe raza municipiului Bucuresti si judetele limitrofe lui. Firma isi propune sa deschida noi domenii de activitate cum ar fi comertul cu amanuntul si engros, transporturi, constructii civile si amenajari interioare si lista ramane deschisa. Un colectiv de angajati cu vasta experienta profesionala , face posibila deschiderea de noi domenii de activitate, fiind animati de vointa, optimism, ... :: servicii de intermedieri imobiliare in Bucuresti si imprejurimi. :: apartamente, garsoniere, case-vile, terenuri, spatii comerciale si de birouri, spatii industriale
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

SCA Imobiliare - Bucuresti | jud. Bucuresti
SCA Imobiliare este un site dedicat ofertelor imobiliare.Aici poti gasi apartamente de inchiriat sau de vanzare, case, vile, spatii birou, ideale pentru tine. Toate ofertele prezentate sunt reale, recente, cu poze, schite.Pune seriozitatea, motivatia si experienta sa lucreze pentru tine. :: Intermediere inchirieri sau vanzari apartamente, case, vile, birouri, spatii. Consultanta imobiliara. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

INFO NETWORKS SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
SERVICII GEODEZIE si consultanta in domeniu, Cadastru , Intabulare, Masuratori topografice, Studii topografice, evaluare imobiliara; expertiza evaluari imobiliare; :: Studii topografice, evaluare imobiliara; expertiza evaluari imobiliare; comasari, dezmembrari; expertize intabulare imobile; planuri pentru amenajarea teritoriului; proiectare pud; proiectare pug, puz; relevee topografice; servicii cadastru, documentatii cadastrale; servicii cartografie; servicii elaborare proiecte cad; servicii fotogrametrie; servicii geodezie; servicii masuratori de precizie in situri; servicii modelare 3d; servicii printare; ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

DANI AMBIENT srl - Bucuresti | jud. Bucuresti
Plecati la drum din 1993 , am ajuns acum sa oferim servicii complete in amenajari / decoratiuni interioare, administrare tehnica autovehicule ( folosind cele mai bune ukeiuri si tratamente de pe piata ) si administrare imobile si proprietati, cu ajutorul unui personal inalt calificat in domeniile mentionate. In domeniul amenajarilor interioare va putem ajuta cu gama completa de modele de jaluzele si rulouri ( interioare si exterioare ), orice model de perdea sau draperier, executie de lenjerie, cuverturi, perne si alte produse din gama, mobilier din pal, timplarie din pvc / aluminiu. ... :: Perdele/Draperii, perne decor, huse, cuverturi, etc. Jaluzele ( orice tip si model, interioare si exterioare ). Rulouri ( orice tip si model, interioare si exterioare ). Usi garaj tip rulou / secventiale , usi armonica si glisante. Colantari / design cu autocolant si folii protectie, pe suprafete vitrate, pereti si podele . Compartimentari / Amenajari. Timplarie pvc / aluminiu. Mobilier din pal. Administrare tehnica autovehicule ( intretinere si reparatii ). Administrare imobile si proprietati. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

A&T Consulting Imob - Bucuresti | jud. Bucuresti
Prin experienta acumulata in cei 21 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A& T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, parteneriatul cu investitori romani si straini, nu au facut decat sa consolideze relatii pe termen lung si reciproc avantajoase. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica! :: Prin experienta acumulata in cei 21 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A& T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, parteneriatul cu investitori romani si straini, nu au facut decat sa consolideze relatii pe termen lung si reciproc avantajoase. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica! ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 - Bucuresti | jud. Bucuresti
ADMINISTRARE IMOBILE , ADMINISTRARE SI CONTABILITATE , ADMINISTRARE ZONE REZIDENTIALE Contabilitate asociatii de proprietari Consultanta administrare asociatii de proprietari :: ADMINISTRARE IMOBILE , ADMINISTRARE SI CONTABILITATE , ADMINISTRARE ZONE REZIDENTIALE ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

Cerasus Avium - Bucuresti | jud. Bucuresti
Societate de gestiune a patrimoniului forestier ce achizitioneaza masive forestiere in diferite regiuni ale Romaniei. Se ocupa si cu comertul materiei lemnoase, sustinand piata interna locala din judetele aferente. :: Arbori pe picior Masive forestiere cu lemn de calitate superioara ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti

MEYERS - Bucuresti | jud. Bucuresti
Agentie imobiliara specializata in tranzactionari de spatii de birouri, spatii comerciale, apartamente si vile noi in Bucuresti. :: Oferim servicii conexe imobiliare, acestea constand in consultanta, publicitate. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Imobiliare Bucuresti 22 firme in categoria: Firme Imobiliare din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     >>