Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

Transporturi Bucuresti
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


SC MARY- DEUTZ SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Firma Mary- Deutz Srl. cu sediul social in localitatea Heresti, nr. 101 judetul Giurgiu, puncte de lucru in Bucuresti, strada Jiului nr. 10-330 sector 1 si in bulevardul Ficusului nr 16 ap.2 sector 1, a fost infiintata in anul 1995 cu capital integral privat. Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile, hartie, carton, plastic. Prin activitatea sa, SC Mary Deutz SRL doreste sa ajunga una din companiile romanesti care vor ajuta la dezvoltarea acestui segment de piata, prea putin solicitat de companiile romanesti existente. Mary ... :: colectarea si valorificarea deseurilor din hartie, carton, plastic executam transport marfa intern si international :: colectarea si valorificarea de hartie si carton , transporturi marfa internationale
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

SBN GRUPAJ TUR SRL - BUCURESTI | jud. Olt
Organizam transport de marfa in sistem de grupaj pe relatia Turcia-Romania. Putem colecta marfa de oriunde din Turcia si livra oriunde in Romania. Pentru oferta de pret asteptam detaliile marfii : mod de ambalare , numar de colete , dimensiuni , greutate , locul incarcarii, descarcarii. Vom reveni in cel mai scurt timp la dv cu cea mai buna oferta. :: 1)TRANSPORT MARFA TURCIA ROMANIA 2)TRANSPORT INTERN CU AUTOUTILITARA -DUBA - VOLUM 16 MC (4X2X2M) ::
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

DANCOS LORETTA SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Firma noastra produce cutii carton orice dimensiune. Deviza noastra este SERIOZITATEA SI CALITATEA FACE DIFERENTA. :: Producem cutii carton ondul din micro-ondul , CO3 si CO5 pentru transport, depozitare, produse alimentare si nealimentare. :: Cutii carton
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

LIVRAM TIMP SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie ... :: Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie ... :: Toate marcile si produsele.
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

PF.POPA V. NICUSOR - Bucuresti | jud. Ilfov
FIRMA DE TRANSPORT MARFA AVAND IN DOTARE O BASCULANTA DE 3, 5T CU MACARA. MASINA SE BASCULEAZA PE TREI PARTI SI ESTE IN STARE BUNA . :: TRANSPORT MARFA CU BASCULANTA 3, 5T cu macara de 1 tona. :: nisip, pietris, margaritar, etc.
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

uca trans impex srl - Bucuresti | jud. Bucuresti
firma are ca obiect principal transporturi rutiere de marfuri generale si frigorifice (produse alimentare congelate sau refrigerate) in trafic intern si international :: transport intern si international de marfur alimentare proaspete, congelate sau refrigerate. semiremorcile au si doua compartimente ptr. temperaturi diferite :: transport marfuri alimentare congelate sau refrigerate cu autotrenuri Mercedes Benz cuplate cu semiremorci frigorifice ( si cu doua compartimente) marca SCHMITZ.
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

OXYGEN TOUR - Bucuresti | jud. Bucuresti
Agentia ta de turism online - totul la un click distanta ! Oxygen Tour - Partenerul tau in orice calatorie ! :: bilete de avion, oferte speciale, oferte last minute, chartere, cazari, hoteluri, vile, luna de miere, revelion, craciun, ski, spa. etc. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti

trans stefany 37 - Bucuresti | jud. Bucuresti
Trans Stefany 37 Srl nr. reg. com. j 40/17672/1994 cui r 6545007 ofera servicii de transport. Oferta transport Trans Stefany 37 Srl presteza service transport marfuri generale intern cit si local cu urmatorul parc de masini: Mercedez Benz izoterma - 16 mc/ 6 Euro paleti/ 2 tone util Renault master - 14 mc/ 5 Euro paleti/ 1, 5 tone util Tariful de transport se stabileste de comun acord in functie de cerintele de transport. :: servicii de transport parc de masini: Mercedez Benz izoterma - 16 mc/ 6 Euro paleti/ 2 tone util Renault master - 14 mc/ 5 Euro paleti/ 1, 5 tone util Tariful de transport se stabileste de comun acord in functie de cerintele de transport. :: parc de masini: Mercedez Benz izoterma - 16 mc/ 6 Euro paleti/ 2 tone util Renault master - 14 mc/ 5 Euro paleti/ 1, 5 tone util Tariful de transport se stabileste de comun acord in functie de cerintele de transport.
Catalog Firme Bucuresti >> Transporturi Bucuresti 66 firme in categoria: Firme Transporturi din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     5     6     7     8     9     >>