Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

Transporturi Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


TRANSROUTE EXPEDITION SRL - GALATI | jud. Galati
Transroute Expedition este o companie cu capital integral privat, casa de expeditii pentru transport rutier de marfuri intern si international atat la import cat si la export si transit, cat si ptr transportul maritim si fluvial de marfuri. Transroute Expedition asigura transport rutier de marfa pe rute internationale si interne cu camioane de tonaje si capacitati diverse cat si transport maritim containerizat la cele mai avantajoase preturi. Transroute Expedition organizeaza la tarife competitive : -transport auto international de marfa catre si din spatiul intracomunitar tarile Uniunii ... :: TRANSPORT INTERNATIONAL SI INTERN, TRANSPORT MARFURI GENERALE, TRANSPORTURI SPECIALE SI AGABARITICE, TRANSPORT MARFA GRUPAJ, TRANSPORT ADR PT MARFURI PERICULOASE, TRANSPORT MARITIM SI FLUVIAL, CASA EXPEDITII, TRANSPORT, TRANSPORT MARFA, TRANSPORT TERESTRU, TRANSPORTURI SPECIALE ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

Tradingline - Galati | jud. Galati
:: transport marfuri de genul: cereale, produse chimice, containere, utilaje, eoliene, etc. :: cereale, substante chimice, eoliene, etc.
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

Alfa Car - Galati | jud. Galati
Buna ziua Reprezint compania de transport si expeditie ALFA CAR SRL din Galati .In urma experientei acumulate in ultimii 8 ani , la firme de renume din domeniul transporturilor si expeditii de marfa, am decis sa imi asociez numele si serviciile, prin infiintarea ALFA CAR EXPEDITII SRL , aceasta asociere avand ca scop satisfacerea nevoilor clientilor la cel mai inalt nivel de profesionalism. ALFA CAR EXPEDITII fiind o ramura a ALFA CAR TRANSPORT, va sta la dispozitie cu cele 20 de camioane proprii , cu prelata ce pot transporta atat marfuri express (colete) pana la utilaje si echipamente ... :: Transport intern si international + expeditie marfa intern si inetrnational ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

GERAICRISS TOUR SRL - Galati | jud. Galati
Firma de transport GERAICRISS TOUR SRL , asiguram transport personane si colete (bagaje) catre orice destinatie din Romania. Zilnic cel putin doua curse tur-retur Galati-Bucuresti. 2 microbuze 14+ 1 va stau permanent la dispozitie Pentru curse rapide in afara orarului, asiguram transport cu autoturismul pentru maxim 3 persoane , Program cu publicul, zilnic intre orele 8-20. :: Transport persoane si colete oriunde in tara . Rezervarile se fac cu cel putin 1 zi inainte. ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

Gymasori CGM srl - Galati | jud. Galati
Firma nou infiintata cu personal tanar, muncitor, dornic de afirmare , doreste colaborare in toate domeniile prezentate mai jos; :: Distributie produse nealimentare, magazine proprii, lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat; -transporturi rutiere de marfa cu auto 3, 5 t -activitati de intretinere peisagistica; ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

MUND OIL SRL - Galati | jud. Galati
COMERT CU RIDICATA AL PRODUSELOR LACTATE, OUALELOR, ULEIURILOR SI GRASIMILOR COMESTIBILE. TRANSPORTURI RUTIERE DE MARFURI. INTRETINERE AUTOVEHICULE (SPALATORIE CAMIOANE) :: Uleiuri brute si rafinate de floarea soarelui, soia, rapita. Transport produse alimentare lichide in vrac. Spalatorie camioane ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

corsar nautic srl - Galati | jud. Galati
productie gama variata ambarcatiuni de agrement, bazine de mare capacitate din pafs, peridoace transport ambarcatiuni, remorci transport specializat :: ambarcatiuni de agrement, barci de pescuit, ambarcatiuni specializate transport cargo sau persoane, diferite produse pafs, bazine specializate ptr gradini botanice, bazine si recipienti industria piscicola, bazine de mare capacitate simple si cu un grad ridicat de protectie anticoroziva, toata gama de peridoace si remorci auto ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

EUROVIP - Galati | jud. Galati
FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE SI MARFA, INTERN SI INTERNATIONAL.Masinile sunt special pregatite sa corespunda unei analize amanuntite iar conducatorii auto, intotdeauna vigilenti si seriosi. :: TRANSPORT de persoane si marfuri, curse ocazionale . :: ---
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati 69 firme in categoria: Firme Transporturi din localitatea Galati

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     5     6     7     8     9     >>