Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

Transporturi Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Tradingline - Galati | jud. Galati
:: transport marfuri de genul: cereale, produse chimice, containere, utilaje, eoliene, etc. :: cereale, substante chimice, eoliene, etc.
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

Alfa Car - Galati | jud. Galati
Buna ziua Reprezint compania de transport si expeditie ALFA CAR SRL din Galati .In urma experientei acumulate in ultimii 8 ani , la firme de renume din domeniul transporturilor si expeditii de marfa, am decis sa imi asociez numele si serviciile, prin infiintarea ALFA CAR EXPEDITII SRL , aceasta asociere avand ca scop satisfacerea nevoilor clientilor la cel mai inalt nivel de profesionalism. ALFA CAR EXPEDITII fiind o ramura a ALFA CAR TRANSPORT, va sta la dispozitie cu cele 20 de camioane proprii , cu prelata ce pot transporta atat marfuri express (colete) pana la utilaje si echipamente ... :: Transport intern si international + expeditie marfa intern si inetrnational ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati

GERAICRISS TOUR SRL - Galati | jud. Galati
Firma de transport GERAICRISS TOUR SRL , asiguram transport personane si colete (bagaje) catre orice destinatie din Romania. Zilnic cel putin doua curse tur-retur Galati-Bucuresti. 2 microbuze 14+ 1 va stau permanent la dispozitie Pentru curse rapide in afara orarului, asiguram transport cu autoturismul pentru maxim 3 persoane , Program cu publicul, zilnic intre orele 8-20. :: Transport persoane si colete oriunde in tara . Rezervarile se fac cu cel putin 1 zi inainte. ::
Catalog Firme Galati >> Transporturi Galati 3 firme in categoria: Firme Transporturi din localitatea Galati
Pagina   1