Catalog Firme Sibiu >> Transporturi Sibiu

Transporturi Sibiu
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Ralex Trans - Sibiu | jud. Sibiu
Bun venit! Firma noastra locata in Sibiu, a luat fiinta in anul 2000, din dorinta de a oferii servicii de transport marfa si mobila la preturi accesibile, firmelor si persoanelor fizice care au nevoie regulat sau ocazional de transport auto. Firma este specializata pe: transporturi rapide de marfuri generale in regim exclusiv sau de grupaj, mutari, transport de marfa , transport mobila si distributie marfa pentru firme si persoane fizice , cu autoutilitare de 1, 5 la 2 tone sarcina utila si un volum intre 13 mc si 18 mc :: -Transport marfa cu autoutilitare pana la 2, 5 t util, -transport mobila, mutari. -Realizam transporturi de marfa atat interne cat si international cu preponderenta pe relatia Romania -Germania -Transport de marfa de la Sibiu la Bucuresti si respectiv de la Bucuresti la Sibiu :: -servicii transport -mutari -transport- distributie
Catalog Firme Sibiu >> Transporturi Sibiu

SC ISTRATECOM SRL - Sibiu | jud. Sibiu
:: ::
Catalog Firme Sibiu >> Transporturi Sibiu

ZEUGMA LOGISTIC - Sibiu | jud. Sibiu
CASA DE EXPEDITII, TRANSPORT RUTIER IN REGIM DE COMPLET SAU GRUPAJE , INTERN SI INTERNATIONAL. DE ASEMENEA, POSIBILITATE DE TRANSPORT MARITIM SI AERIAN :: TRANSPORT RUTIER IN REGIM DE COMPLET SAU GRUPAJE , INTERN SI INTERNATIONAL. DE ASEMENEA, POSIBILITATE DE TRANSPORT MARITIM SI AERIAN ::
Catalog Firme Sibiu >> Transporturi Sibiu

ILMIR ONYX - Sibiu | jud. Sibiu
Companie de transport intern si international si distribuitor regional de produse nealimentare cu parc propriu auto si cu parc rezultat din masini inchiriate atit pt marfuri generale cit si specializate :: Transport intern si international, servicii e distributie piese de schimb pt autocamioane si autoutilare si tehnioc de calcul noua si second hand ::
Catalog Firme Sibiu >> Transporturi Sibiu

Ge.costeusan Srl - Sibiu | jud. Sibiu
Ge.costeusan.srl oferă lucrări de vulcanizare si service auto la cele mai avantajoase pre& #539; uri.pe lângă acestea efectuam si transport de marfa intern, interna& #539; ional. :: Efectuam transport de marfa intern, international cu Mercedes sprinter 3, 5t lungime incarcabila 4, 30m.pret negociabil. ::
Catalog Firme Sibiu >> Transporturi Sibiu 5 firme in categoria: Firme Transporturi din localitatea Sibiu
Pagina   1