Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

Echipamente Utilaje Industriale Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


ROMSERV PRODUCT S.R.L. - Galati | jud. Galati
UTILAJE DE INCHIRIAT & LUCRARI DE PROFILARE, NIVELARE, TALUZARE CU AUTOGREDER PERFORMANT SI COMPACTARE :: UTILAJE DE INCHIRIAT & LUCRARI DE PROFILARE, NIVELARE, TALUZARE CU AUTOGREDER PERFORMANT SI COMPACTARE ::
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

SC DESIG CONEX SRL - Galati | jud. Galati
PROIECTARE in domeniul mecanic, reductoare, mecanisme, masini de ridivat( pod rulant, macara, aetc.) intermediere, distributie carte si scule si dispozitive, comert cu ridicata, comert cu amanuntul :: desene tehnice mobilier din rachita si papura, elemente decorative din papura, fitinguri robinete industriale, armaturi ::
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

Integrator Sistem - Galati | jud. Galati
SC INTEGRATOR SISTEM SRL activeaza pe piata produselor din tabla din anul 1994. Dispune de sediu administrativ, depozit cu hale si platforma betonata, utilaje de prelucrare metale, mijloace de manipulare marfa si o echipa dornica de a construi parteneriate durabile cu clientii. :: -tabla zincata Arcelor Mittal -tabla neagra LBR sau LBC -tevi patrate si rotunde -sipca metalica gard -tabla cutata -produse de uz gospodaresc :: Arcelor Mittal Galati
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

S.C. MONDISTAR S.R.L. - Galati | jud. Galati
MONDISTAR SRL fondată în anul 2000 este amplasată în zona industrială a municipiului Galați (Str. Basarabiei 210), pe șoseaua spre granița cu Republica Moldova (la 8 km), la distantă de 1.5 km de porturile maritime& #8211; fluviale Docuri și Bazinul Nou, având în proprietate: Spații de producție și depozitare de 5000 metri pătrați, cu acces direct la linii de cale ferată, atât europeană cât și tip CSI; O suprafață de 1000 metri patrați de birouri cu toate dotările; Platformă betonată de 10, 000 metri pătrați; Stație CFR de descărcare/incărcare cu linie tip CSI (capacitate zilnică ... :: SARE, PRODUSE CHIMICE, INGRASAMINTE, CIMENT, UTILAJE. ::
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

tecnocart - Galati | jud. Galati
reparatii, reviziisi intretinere masini de decupat carton duplex si ondulat BOBST , modele vechi si noi :: tehnician mecanic cu experienta, ofer servicii de asistenta, revizii si reparatii pentru toate modelele de masini de decupat carton duplex si ondulat BOBST ::
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

Oprea I Niculae PFA - Galati | jud. Galati
OPERATOR RSVTI AUTORIZAT ISCIR Persoana fizica autorizata cu indelungat experienta, pregatire teoretica adecvata in domeniul mecanic si experienta practica in domeniul reparatiilor instalatiilor de ridicat si cazanelor, ofer servicii de OPERATOR RSVTI, proiectare in AutoCAD. Profesionalism si maxima seriozitate. A - Verificari tehnice periodice: 1). cazane de abur, cazane de apa fierbinte, supraincalzitoare de abur si economizoare independente. 2). Macarale. B - Prelungire valabilitate autorizatii personal auxiliar de deservire: 1). legatori de sarcina macarale +manevranti; 2). ... :: 1) Operator RSVTI - Responsabil cu supravegherea tehnic& #227; a instalațiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR - Autorizat ISCIR; 2) Autorizare macaragii - PRELUNGIRE VALABILITATE AUTORIZATII; 3) Autorizare fochisti - PRELUNGIRE VALABILITATE AUTORIZATII; 4) Autorizare liftieri, mecanic trolist - PRELUNGIRE VALABILITATE AUTORIZATII; 5) Autorizare personal auxiliar de deservire: legator de sarcina; manevrant macarale; manevrant stivuitoare; manevrant mecanisme de ridicat; manevrant ascensoare - PRELUNGIRE VALABILITATE AUTORIZATII; 6) Autorizare operator umplere recipiente GPL ... ::
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati

Admire Trade - Galati | jud. Galati
Admire Trade SRL este o societate relativ tanara pe piata producatorilor de mobila, venind in sprijinul producatorilor de mobilier casnic, comercial si office cu solutii si materiale pentru industria mobilei, panouri si suprafete decorative, elemente personalizate, prelucrari avansate. :: Panouri MDF lucioase, MDF high gloss, prelucrari speciale MDF, fronturi 3D personalizate :: Woodmarkt, Akrilam
Catalog Firme Galati >> Echipamente Utilaje Industriale Galati 7 firme in categoria: Firme Echipamente Utilaje Industriale din localitatea Galati
Pagina   1