Catalog Firme Beclean >> Constructii Echipamente Servicii Beclean

Constructii Echipamente Servicii Beclean
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


EST METALCAB S.R.L. - Beclean | jud. Bistrita-Nasaud
EstMetalcab Beclean produce si comercializeaza plasa si impletituri din sarma zincata , panouri de gard zincate sau plastifiate , intr-o gama completa de dimensiuni. Asiguram sisteme complete de montaj cu stalpi de gard in variate dimensiuni si accesorii de prindere pentru plase si panouri. Venim in intampinarea clientilor cu un raport calitate-pret foarte bun si cu posibilitatea de transport la domiciliu la costuri avantajoase. :: Plasa gard zincata Panouri gard bordurate zincate Panouri gard bordurate plastifiate Cleme prindere panouri Stalpi pentru gard Plasa sudata zincata gard Sarma ghimpata Plasa Rabitz Cuie constructii Sarma moale neagra Sarma zincata ::
Catalog Firme Beclean >> Constructii Echipamente Servicii Beclean 1 firme in categoria: Firme Constructii Echipamente Servicii din localitatea Beclean
Pagina   1