Catalog Firme Ramnicu Sarat >> Constructii Echipamente Servicii Ramnicu Sarat

Constructii Echipamente Servicii Ramnicu Sarat
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


micors-srl - Ramnicu Sarat | jud. Buzau
activitate de constructii civile- constructii imobile, finisari interioare si exterioare, instalatii apa, tehnico sanitare, electrice, de caldura , cu experienta occidentala :: prestari servicii de constructii civile, " rosu si/sau cheie" , finisari, instalatii apa, tehnicosanitare, electrice, caldura ::
Catalog Firme Ramnicu Sarat >> Constructii Echipamente Servicii Ramnicu Sarat

CESA AUTOMATIC - Ramnicu Sarat | jud. Buzau
Cesa Automatic - Servicii montaj interfoane de scara si videointerfoane. Montam interfoane de scara in zona Ramnicu Sarat-Buzau-Focsani. Instalatia de interfon cuprinde: post exterior (cu cartela de proximitate), post interior (tip telefon), centrala telefonica incorporata (permite convorbirea gratuita si nelimitata intre apartamente), iluminat temporizat pe scara, usile de la intrare vor fi dotate cu yala electromagnetica si amortizor, sursa cu acumulator 12V (instalatia va functiona si in timpul penelor de curent), iluminat la intrarea in bloc (lampa cu senzor de miscare). Montam de asemenea ... :: Cesa Automatic efectueaza lucrari de montaj instalatii de interfonie / videointerfonie in zona Focsani - Ramnicu Sarat - Buzau - Patarlagele INTERFON PENTRU SCARI DE BLOC Instalatia de interfon este prevazuta cu: - centrala telefonica incorporata (permite comunicarea gratuita si nelimitata intre apartamente) - sistem de temporizare a iluminatului de pe scara - dotarea usilor de acces cu yala electromagnetica si amortizoare - iluminat la intrarea in bloc (lampa cu senzor de miscare) Instalatia de interfon functioneaza si pe perioada penelor de curent fiind prevazuta cu un acumulator de ... :: DAIKIN
Catalog Firme Ramnicu Sarat >> Constructii Echipamente Servicii Ramnicu Sarat

SC MILENIUM METCONS - Ramnicu Sarat | jud. Buzau
Confectii structuri de hale/ soproane metalice, din diferite materiale, cum ar fi: europrofile ipe, hea, heb etc., rectangulara, teava rotunda, cornier spate la spate plus multe altele. :: soproane metalice, hale si structuri metalice, montam si asiguram calitate ::
Catalog Firme Ramnicu Sarat >> Constructii Echipamente Servicii Ramnicu Sarat 3 firme in categoria: Firme Constructii Echipamente Servicii din localitatea Ramnicu Sarat
Pagina   1