Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

It Bucuresti
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


DASSTEC - Bucuresti | jud. Bucuresti
DASSTEC - consultantul Tehnic pentru AUTOMATIZARI! Cine suntem noi? O altfel de firma de consultanta. Independenta, obiectiva, in permanenta cautare de solutii tehnice si comerciale pentru clientii nostri. Suntem oriunde exista automatizari! :: Furnizam clientilor nostri o gama integrata de servicii profesionale- de la consultanta, design sau inginerie pana la instalare, mentenanta si Project Management dedicat. De acum puteti avea un Management al Mentenantei eficient intr-un CMMS specializat- software de Mentenanta ManWinWin (Partenerul Dasstec). Automatizari: Solutii pentru integrarea de mijloace de productie automatizate, expertiza tehnica si optiuni tehnologice: concept, interfata om-masina, realizarea de programe afisaj. :: AUTOMATIZARI, Software Mentenanta ManWinWin
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

Aurocon COMPEC - Bucuresti | jud. Bucuresti
Componente Electronice Conectori Accesorii conectori Conectori audio/video Conectori de retea si telecom Conectori de putere Conectori dreptunghiulari Conectori circulari Conectori RF & Coaxiali Blocuri terminale Terminale Conectori PCB Conectori IEC si Accesorii Conectori USB, D-sub Socluri circuite integrate Semiconductori :: Componente Electronice Conectori Accesorii conectori Conectori audio/video Conectori de retea si telecom Conectori de putere Conectori dreptunghiulari Conectori circulari Conectori RF & Coaxiali Blocuri terminale Terminale Conectori PCB Conectori IEC si Accesorii Conectori USB, D-sub Socluri circuite integrate Semiconductori Amplificatoare si comparatoare Ceasuri si temporizatoare Componente discrete Convertoare de date Circuite integrate de interfatare Control frecventa Kituri de dezvoltare Memorii Microcontrolere si procesoare Management energetic Logica programabila Programatoare ... :: RS Components, Sick, Stasto, MurrElektronik, Schneider Electric, Siemens, Bosch, Honeywell, ABB, 3M, LEM, Philips, Omron, Toshiba, Cherry, etc.
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

Circuit Design SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Circuit Design SRL ofera servicii de proiectare in electronica. Putem asigura intreaga gama de servicii asociata cu procesul de proiectare a unui dispozitiv electronic de la realizarea unui plan de proiect pana la producerea prototipului si pregatirea pentru productie de serie. :: Schematic Capture, PCB Design, Firmware Coding, Proiectare completa de dispozitive electronice, Layout Design ::
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

TotalSoft - Bucuresti | jud. Ilfov
TTotalSoft este una dintre cele mai importante case de software din Romania, avand totodata subsidiare in Austria, Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar si o strategie de extindere a prezentei internationale prin deschiderea unor subsidiare in Europa de Vest. Portofoliul de clienti depaseste 1500 de companii, aflate in Europa, USA, Orientul Mijlociu si Africa. Acollada, membru TotalSoft, adreseaza piata cu solu& #539; ii de dezvoltare de software la cerere, aplicatii web si solutii pentru dispozitive mobile in domenii precum Servicii, Telecom, Utilităti si Sectorul Public. ... :: Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte solutii recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software. :: Charisma Business Suite (ERP, HCM, Medical, Pharma, BI, Office Automation, Collection, Cost Control, Document Management), Primavera, Microsoft CRM.
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

CONEXIM LOGISTIC SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
VANZARI SI SERVICE, ECHIPAMENTE DE BIROU: COPIATOARE, FAX-URI, IMPRIMANTE, NOI SI SECOND-HAND. Comercializam multifunctionale alb-negru sau color. :: COPIATOARE , FAX-URI , IMPRIMANTE, VANZARI SI SERVICE. Acestea pot fi noi si second-hand.Echipamentele comercializate de catre firma noastra sunt insotite de certificate de garantie , transport gratuit si instalare la sediul clientului. :: CANON, KONICA MINOLTA , Alb-negru sau color.
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

Lyon System Security - Bucuresti | jud. Bucuresti
Instalatie curenti slabi. Montare retea structurata, IT, Sisteme de securitate, supravehgere video, service IT :: Oferim services It si retea pentru toata tara. Pentru a primi oferta va rugam sa ne transmiteti un email sau sa ne contactati telefonic. :: Samsung, Sony, Novus
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

GEVI IMPEX SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Despre noi... GEVI IMPEX S.R.L activeaza pe piata romaneasca de peste doua decenii , devenind un important furnizor in proiecte din domeniul audio/video. De asemenea, compania noastra actioneaza in aria telecomunicatiilor, a echipamentelor de securitate, precum si in cea a echipamentelor de birotica si a celor de francat si de implicuit. Gevi Impex ca retailer a produselor de birotica, IT si audio-video este convinsa de importanta mentinerii legaturilor cu clientii, a calitatii cat si a vanzarii de produse certificate. In acest sens managementul urmareste zi de zi nevoile pe ... :: Hartie, articole din hartie, plicuri Organizare si arhivare Furnituri si accesorii de birou Instrumente de scris si corectoare Comunicare si prezentare Tehnica de birou si accesorii IT Aparatura si consumabile IT Articole pentru protocol si curatenie Mobilier de birou Rechizite si articole scolare Audio/Video Sonorizari :: DENON, TEAC, VINCENT, HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, XEROX, JAMO, CHEF, KLIPSCH, BOSCH, PLUS, PROJECTA, WOLFVISION, SHARP, EDNET
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti

ADVANCED CONCEPT AND DESIGN S.R.L. - Bucuresti | jud. Bucuresti
Firma de consultanta pentru management si afaceri, cercetare-dezvoltare, dezvoltare software, management proiect/program pe baza de contract, evaluare proiecte, :: consultanta pentru management si afaceri; dezvoltare software la comanda; cercetare dezvoltare ::
Catalog Firme Bucuresti >> It Bucuresti 33 firme in categoria: Firme It din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     5     >>