Catalog Firme Galati >> Casa Si Gradina Galati

Casa Si Gradina Galati
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Trefo SA - Galati | jud. Galati
Cu o tradiție de aproape 55 ani, împreună cu experiența adusă de managementul italian, am reușit să satisfacem cele mai exigente cerințe din domeniul produselor metalurgice finite. Deși rezultatele muncii ne-au oferit un renume atât pe piața națională, cât și pe cea internațională, continuăm să inovăm și să îmbogățim portofoliul cu noi produse care să eficientizeze și să fluidizeze procesul de muncă. Ținta noastră este de a oferi partenerilor noștri o gamă cât mai largă de produse de cea mai bună calitate. Pentru asta, provocarea de a fi cei mai buni ne îndeamnă să acordăm o atenție ... :: - sarma moale zincata la cald - sarma moale zincata la cald plastifiata - Bobinute din sarma moale neagra, sau sarma zincata - Fibra metalica - Cuie constructii si speciale - Plasa sudata zincata - Plasa impletita zincata - Plasa impletita zincata plastifiata - Plasa gabioane - Plasa Rabit - Panouri de gard mobile / temporare :: TREGALV, TREPLAST, TREFO
Catalog Firme Galati >> Casa Si Gradina Galati

FamiClean - Galati | jud. Galati
FamiClean are ca principal obiect de activitate curățenia în spațiile pe care dumneavoastră le dețineți. Aveti o casă, un hotel, un spațiu comercial sau un hypermarket, noi vă vom face curățenia necesară. Putem pregăti un plan de curățenie care să se potrivească nevoilor dvs., timpului dvs., adăugând instrucțiuni speciale de fiecare dată când doriți. :: Curatenie generala Curatenie de intretinere Curatenie spatii comerciale Curatenie dupa constructor Dezinfectare profesionala Curatenie inainte/dupa petrecere Spalare mecanizata a mochetelor Intretinere pardoseli Furnizarea de echipamente profesionale Spalare panouri solare Intretinere scari de bloc ::
Catalog Firme Galati >> Casa Si Gradina Galati 2 firme in categoria: Firme Casa Si Gradina din localitatea Galati
Pagina   1