Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

Marketing, Publicitate Bucuresti
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Touch Media SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
TOUCH MEDIA este o agentie de media ce ofera servicii de buying pentru OOH, Indoor, Online si Print. Beneficiind de experienta oamenilor din interiorul agentiei, Touch Media ofera o gama completa de servicii de buying. De la planificarea campaniei, la executie si mai apoi la evaluare, agentia noastra ofera clientilor cu care lucreaza servicii de buying cu scopul de a-si indeplini obiectivele strategice la nivel local, regional si national. :: OOH Buying - Asistenta si construire strategie; Planificare OOH media - Banner; Directionale/steaguri; Mesh; Backlit/Frontlit; Billboard; Roof top; Retea TV Screen; Tranzit; Bus shelter Indoor Buying - Personalizari in spatii interioare: mall-uri, cafenele, sali fitness, saloane infrumusetare si altele Online Buying - Asistenta si construire strategie; Planificare online media; Achizitie spatiu publicitar in online-ul romanesc; Evaluare campanie Print Buying - Negociem cele mai bune oferte de print indiferent ca vorbim de materiale corporate ID ... ::
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

NEI CO GRUP SA - Bucuresti | jud. Bucuresti
Tipografia NEICO GRUP SA activeaza din 1993 pe piata de tipar publicitar.Calitate, termene mici de executie, masini si utilaje de ultima generatie. :: REVISTE, CATALOAGE, FLYERE, PLIANTE, AGENDE, CALENDARE, MAPE, DISPLAYURI, CAIETE MECANICE.OPERATII DE STANTARE, CASERARE, EXECUTIE SCOARTE, SPIRALARE, COASERE ::
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

ROYAL LOTO GS SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
activeaza in domeniul legatoriei clasice , oferind materiale destinate confectionarii de agende , coperti arhivare , fotobookuri, mape meniuri, coperti foto :: CARTON LEGATORIE , IMITATIE PIELE, PLUS LEGATORIE , PANZA LEGATORIE, BALACRON, COLTARE METALICE , SURUBURI COPERTI , CAPITAL BAND, ADEZIV TIPOGRAFIC DP 25, SEMN DE CARTE DIN MATASE :: BALACRON , FISCAGOMMA, KOHLER, SEF
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

BEST PARTY ENTERTAINMENT - Bucuresti | jud. Bucuresti
De la binecunoscutii eroi ai povestilor clasice si pana la personaje inventate special pentru tine, compania de evenimente BEST PARTY ENTERTAINMENT iti aduce bucuria unei petreceri plina de veselie si culoare, pentru cei mici sau cei mai deopotriva! Te-ai plictisit de clasicul clown? Sau tocmai pe el ti-l doresti la petrecerea ta? Chiar si calare pe motocicleta! Piratii din Caraibe sau de aiurea, Magicieni, Mos Craciun si Craciunite pentru cei mici sau doar cu acordul parintilor ori familiei si chiar insusi Dracula, cu totii vin la BEST PARTY ENTERTAINMENT! :: Iar acasa, ori in alt loc ales de tine sau de noi, iti putem oferi in plus, pe linga multa distractie pentru cei mici sau cei mari, decoratiuni variate, servicii de catering, show-uri de dans, sisteme de sunet si lumini, muzica live, DJ, focuri de artificii, MC, toate puse la dispozitia ta de actori, regizori, scenografi, dansatori, coregrafi, light & sound design PROFESIONISTI. ::
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

PRINT RESOLUTION - Bucuresti | jud. Bucuresti
S.C. Print Resolution S.R.L. este o firma ce are ca obiectiv principal productia publicitara si dorim sa fim partenerul dvs de fiecare data cind doriti sa atrageti atentia publicului prin materiale publicitare calitative. Va putem oferii o gama variata de produse si servicii, precum: printuri indoor out doour , bannere publicitare, inscriptionari auto, decorari vitrine, carti de vizita, pliante, flyere, panouri publicitare, personalizari tricouri, signalistica ect. Avand in dotare utilaje proprii, va putem oferii sevicii la un pret real si termen de executie redus. :: PRINTURI PUBLICITARE : - CARTI DE VIZITA - COLI CU ANTET - FLUTURASI - AFISE - POSTERE - PLIANTE - INSCRIPTIONARI AUTO - DECORARI VITRINE - CASETE LUMINOASE - LITERE VOLUMETRICE ::
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

Viotech srl - Bucuresti | jud. Bucuresti
..Importam si vindem carton special, absorbant destinat productiei de odorizante auto si suporti pahare / biscuiti. :: Importuri si exporturi pentru firma dumneavoastra Intrati in legatura cu noi. Noi putem organiza importul/exportul: va gasim producator/cumparator, solutionam transportul, vama, precum si toate documentele necesare atat in Romania cat si in strainatate. :: ..carton absorbant produs in Suedia -Svanskog Bruk AB
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

Bai Cover SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
SC Bai Cover SRL - Numarul 1 in industria prelatelor - executa prelate camioane, copertine, corturi industriale, inscriptionari policromie, accesorii tir, bannere :: prelate camioane, copertine, corturi industriale, inscriptionari policromie, reparatii prelate, accesorii tir, bannere ::
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti

DUAL FISH SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
PRODUCATOR NADA SI MOMELI PENTRU PESCUIT , IMPORTATOR ARTICOLE DE PESCUIT , DISTRIBUTIE PE ZONA DE SUD .PUTEM ASIGURA TRANSPOTUL SI IN ALTE ZONE ALE TARI PENTRU COMENZI FERME SI CONSISTENTE. :: COMERCIALIZAM IN GENERAL TOATA GAMA DE PRODUSE DESTINATE PESCUITULUI SPORTIV. ASIGURAM DISTRIBUTIA PE ZONA DE SUD -EST. :: DUAL FISH, MAROS MIX, CROWN. IN MAGAZIN COMERCIALIZAM TOATE MĂRCILE DE RENUME EXISTENTE.
Catalog Firme Bucuresti >> Marketing, Publicitate Bucuresti 41 firme in categoria: Firme Marketing, Publicitate din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     4     5     6     >>