Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

Industria Lemnului Bucuresti
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


DANCOS LORETTA SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Firma noastra produce cutii carton orice dimensiune. Deviza noastra este SERIOZITATEA SI CALITATEA FACE DIFERENTA. :: Producem cutii carton ondul din micro-ondul , CO3 si CO5 pentru transport, depozitare, produse alimentare si nealimentare. :: Cutii carton
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

LIVRAM TIMP SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie ... :: Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie ... :: Toate marcile si produsele.
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

simar gold - Bucuresti | jud. Bucuresti
magazin de accesorii mobilier .profile de aluminiu si profile mdf si panouri mdf lucios .sisteme de glisare pentru dresinguri :: accesorii mobilier manere. profile de aluminiu.profile de mdf accesorii pentru bucatarii plinte inaltatoare cosuri gunoi etc ::
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

DOCTOR ARACET - Bucuresti | jud. Bucuresti
SC DOCTOR ARACET S.C. L. produce si comercializeaza sub brandul propriu " Dr. ARACET " , o gama larga de adezivi tip aracet, atat pentru industria tipografica tip DP25, cat si pentru industria lemnului-mobilei tip d3, d4, aracet pentru lipit parchetul, aracet constructii, amorse si vopsea lavabila, solutii pentru spalat si degresat masinile tipografice si piesele auto, alcool izopropilic Detalii pe site :: ARACET PENTRU LEMN-ARACET PENTRU PARCHET; ARACET PENTRU MOBILA-ARACET PENTRU CONSTRUCTII-ARACET PENTRU TIPOGRAFII :: ARACET MARCA " DR ARACET"
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

Mobilux SA - Bucuresti | jud. Bucuresti
Grup francez Producator de mobila in Romania cu doua fabrici una la Sovata si una in Bucuresti Producem mobila din pal furniruit, mdf furniruit , masiv stejar sau fag furniruit cu stejar. :: Dormitoare compuse din: pat 140x200 sau 160x200cm dulapuri cu 2, 3 si 4 usi cu deschidere normal sau culisante noptiere comode ::
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

MOB VIP SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
Mob Vip S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 30 de angajati, Mob Vip S.R.L. isi desfasoara activitatea in 4 domenii principale: 1. Comercializeaza ambalaje si coletarie industriala de mare capacitate si tonaj pentru export tratata ISPM15. Servicii de tratament ISPM15 pentru ambalaje si paleti din lemn. 2. Mobilier din PAL la comanda pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, birouri, scoli, gradinite, baruri, magazine. 3. Amararea si ancorarea marfurilor standard cat si amararea marfurilor agabaritice conform ANEXEI II ... :: -Fabricare paleti noi -Ambalaje si cherestea tratata ISPM15 pentru export. -Mobila la comanda -Amararea marfurilor ce trebuiesc transportate in siguranta si conform normelor UE in viguare. -paleti noi -ambalaje si cherestea tratata ISPM 15 pentru export -europaleti noi -mobilier la comnada - lemn tratat ispm15 ::
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

ROMART PROD COM SRL - Bucuresti | jud. Bucuresti
DISTRIBUTIE CADOURI SI SUVENIRURI - produse din lemn realizate prin gravura; DISTRIBUTIE OBIECTE DE CULT - cruciulite, brelocuri metalice turnate personalizate, brelocuri metalice cu eticheta volumetrica, magneti frigidfer; SERVICII DE PERSONALIZARI - GRAVURA - TIMBRU SEC - TAMPOGRAFIE - FOLIO - Personalizari pe orice tip de material. :: CADOURI SI SUVENIRURI SERVICII DE PERSONALIZARI INDUSTRIALE SI PUBLICITARE. :: Produse facute in Romania - UNICATE!
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti

biliard design co srl - Bucuresti | jud. Bucuresti
Comercializare mese biliard import, productie mese biliard si accesorii, service, mobila la comanda . Mutari , relocari reparatii mese biliard. :: mese biliard, mobila, accesorii, tacuri, bile, postav, virfuri, creta, lampi, suporti tac, huse masa, scorer, servicii reconditionare mese, expertizare mese antice etc :: bufallo, cuetech, aramith, ivan simonis, challanger, west, artemis, etc
Catalog Firme Bucuresti >> Industria Lemnului Bucuresti 20 firme in categoria: Firme Industria Lemnului din localitatea Bucuresti

  >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina   1     2     3     >>