Catalog Firme Hunedoara >> Textile Incaltaminte Hunedoara

Textile Incaltaminte Hunedoara
AICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Cristine CTC - Hunedoara | jud. Hunedoara
un nr de personal de 25, specializat in croit cusut fete incaltaminte. sunt acoperite toate fazele incepand de la croit pana la partea de control ambalat si expeditie catre furnizor, Capacitatea de productie lunara este de 3500 per refritoare la un nivel mediu de complexitate. :: fete incaltaminte crite si cusute, indiferent de tipul de material respectiv piele naturala, camoscio, textil. :: Donna Carolina, Balli, Ballin, Frau.
Catalog Firme Hunedoara >> Textile Incaltaminte Hunedoara

UNICO S - Hunedoara | jud. Hunedoara
Suntem o firma importatoare de materiale textile, tesaturi din tari precum China, Pakistan, Turcia, Germania, Austria, etc. Comercializam cea mai variata gama de tesaturi din Romania ! :: Gama noastra de tesaturi cuprinde: - Tesaturi bumbac 100% - Tesaturi sintetice - Tesatuti mixte - Materiale decoratiuni - Perdele - Draperii - Lenjerii de pat - Vascoze - Steaguri - etc. ::
Catalog Firme Hunedoara >> Textile Incaltaminte Hunedoara 2 firme in categoria: Firme Textile Incaltaminte din localitatea Hunedoara
Pagina   1