CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

  - agentii bursiere
  - asigurari
  - audit financiar contabil
  - banci
  - brokeraj
  - consultanta financiar bancara
  - contabilitate
  - experti contabili
  - expertiza financiara
  - infiintari lichidari societati
  - intermediere valori mobiliare svm -uri
  - intermedieri financiare
  - leasing
  - management strategic
  - proiecte creditare finantare
  - studii managementAICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE - Sibiu | jud. Sibiu
Sibiu Stock Exchange (SIBEX) a fost infiintata in 1994 avand ca obiect initial de activitate intermedierea de marfuri, iar din 1997 s-a concentrat pe dezvoltarea si administrarea pietelor de instrumente financiare de tipul valorilor mobiliare si produselor derivate. Ca si activitati conexe administrarii pietelor de instrumente financiare, SIBEX deruleaza programe de instruire a specialistilor pe piata de capital, fiind autorizata ca Organism de Formare Profesionala de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) si Furnizor de Formare Profesionala pentru calificarea Broker de catre Comisia Nationala de Fomare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Societate privata cu capital ... :: Piata reglementata a instrumentelor derivate: contracte futures; optiuni standard; optiuni binare; contracte financiare pentru diferenta (CFD). Piata reglementata la vedere: actiuni si actiuni internationale; drepturi si drepturi internationale; obligatiuni corporative, municipale si internationale; titluri de stat; actiuni si unitati de fond emise de organisme de plasament colectiv. Sistemul alternativ de tranzactionare Start: actiuni si actiuni internationale; drepturi si drepturi internationale; obligatiuni corporative, municipale si internationale; ... ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Ionescu, Trifan, Novac - Societate civila de avocati - Targu Mures | jud. Mures
Societatea Civila de Avocati Ionescu, Trifan, Novac este membra a Baroului Mures din anul 2011. Am decis infiintarea acesteia, din dorinta de a oferi clientilor nostri, persoane fizice si juridice romane sau straine, servicii de asistenta juridica si reprezentare de inalta calitate. Experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si profesionalismul de care fiecare membru al echipei noastre da dovada in desfasurarea activitatii ne pun in masura sa va aparam interesele cu raspundere si loialitate. Punctele forte ale casei de avocatura se bazeaza pe mai multe atuuri : competenta juridica si responsabilitatea fiecarui membru, reactivitatea si disponibilitatea bazate pe ... :: Experienta partenerilor si colaboratorilor casei de avocatura Ionescu si Trifan ne permite sa oferim servicii de consultanta, negociere, redactare acte, asistenta si reprezentarea clientilor in fata unor instante judecatoresti si/sau a altor autoritati si nu numai , in cele mai variate ramuri ale dreptului. Activitatea casei noastre de avocatura este inainte de toate bazate pe doua domenii forte: Dreptul contenciosului administrativ fiscal Dreptul penal Alaturat acestor domenii, va putem oferi consultanta, asistenta si reprezentare in oricare dintre urmatoarele ramuri ale dreptului, si nu numai : Dreptul civil Dreptul comercial Dreptul muncii ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

euro majestic - Suceava | jud.
comert cu piele naturala de bovine finita pentru incaltaminte distributie , depozit en-gross, accesorii , adezivi. import export , :: piele finita sevicii , financiare , consultant, reciclare plastic metale fier, neferoase, import export ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

euro majestic srl - Sucevita | jud. Suceava
sc. euro majestic srl . cumparam stocuri de piei finite pentru incaltaminte - piele nappa, box natural de bovina cu fata neteda fara defecte, nabuco , bufo insuleta spalt, . . . etc diferite culori . loturi de minim 50mp de o culoare. cantitatea minima pentru care ne deplasam in orice locatie din tara este de 500mp. asiguram transport gratuit si plata pe loc la incarcare in aceiasi zi. - lucian lacatus sucevita- SUCEAVA IT- comprare stock pelle nappa , nabbuco per scarpe. 1. 4-1. 6 - nero marrone EN- buy leather stocks cow for shoes nappa , nabboco netted face . 1. 4-1. 6 :: servicii comerciale de cea mai buna calitate, seriozitate si corectitudine ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Conta Radulescu - Bucuresti |
Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes major operational (ITM, Registrul Comertului, Casa de Pensii, etc. ) Conta Radulescu SRL, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume. Cu o experienta de peste 5 ani in contabilitate si audit, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc. Astfel, am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii ... :: Servicii de contabilitate Servicii de salarizare Servicii de fiscalitate Servicii conexe financiar contabile :: Conta Radulescu Resurse Umane Radulescu Audit Radulescu
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

bursa de careante - Bucuresti |
Criza financiara aparuta si in Romania a condus, printre altele, si la cresterea volumului creditelor neperformante inregistrate de banci si de toate celelalte categorii de finantatori , precum si o crestere exponentiala , in avalansa a creantelor neincasate , neonorate la scadenta . Astfel , un raport al Băncii Mondiale estimeaza ca la sfarsitul acestui an creditele neperformante vor depasii 43 miliarde lei, respectiv 9 % din Produsul Intern Brut . :: In acest context , anticipind criza , a fost creat PROIECTUL BURSA ROMANA DE CREANTE , infiintat din initiativa unor specialisti in domeniul financiar si juridic . Ca marca si emblema inregistrata la OSIM in anul 2007, BURSA ROMANA DE CREANTE constituie atat marca dar si emblema firmei, care pune in valoare domeniile pentru care a fost atribuita marca inregistrata, cat si prefigurarea unei piete creantiere reglementate. BURSA ROMANA DE CREANTE reprezinta un nou concept financiar aplicat de catre o companie privata de interes public care are ca strategie fundamentala de abordare in raport cu clientii sai COLABORAREA EMPATICA PROACTIVA BURSA DE CREANTE SMC S. A. se doreste ... :: francize
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

FIN CONSULT NEC SRL - Bucuresti |
Furnizam servicii de consultanta gratuita pentru finantare in sistem leasing. Serviciile noastre se adreseaza tuturor clientilor: persoane juridice, persoane fizice sau persoane fizice autorizate. Costurile consultantei oferite de noi, nu sunt suportate de client! Companiile de leasing cu care lucram sunt cele care platesc! :: servicii de consultanta gratuita pentru finantare in sistem leasing ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

asociatia de proprietari,,magurii\ - Codlea | jud. Brasov
societate nonprofit de colectare plati consumatori si plati catre furnizorii de apa, curet electric, salubritate etc , consumatorii fiind proprietari al blocurilor din codlea , cartier magurii si membri ai asociatiei sus mentionata :: servicii de administrare codomeniu , si ad. financiara ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

MIHALCIUC ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA - RADAUTI | jud. Bihor
FRANCIZA TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE Radauti Companie de top in brokerajul de asigurari Colaboram cu toate companiile de asigurari din Romania pentru a va face oferta potrivita nevoilor dvs. :: INTERMEDIEM TOATE TIPURILE DE ASIGURARI: -RCA -CASCO -MEDICALE DE CALATORI -DE BUNURI/LOCUINTE -CARGO, CMR -MALPRAXIS -DE VIATA/PENSII PRIVATE -RASPUNDERI CIVILE SI PROFESIONALE ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

CABINET EXPERT CONTABIL COMAN MARIUS-CATALIN - Alexandria | jud. Teleorman
SERVICII FINANCIAR-CONTABILE, CONSULTANTA, EXPERTIZA CONTABILA. ACTIVITATEA SE DESFASOARA IN JUDETUL TELEORMAN SI MUNICIPIUL BUCURESTI :: Servicii profesionale complete: - evidenta contabila societati comerciale si persone fizice autorizate, - consultanta, - servicii de personal salarizare (INCLUSIV REVISAL), - intocmire si certificare bilant contabil, - intocmire si depunere declaratii fiscale (ON-LINE) - refacerea contabilitatii - expertize contabile :: CONTABILITATE
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

CENTRU DE ELABORARE PROIECTE UNIONALE SRL - Targu Mures | jud. Mures
Societatea CEPU SRL (Centru de Elaborare Proiecte Unionale ) este o firma specializata in accesarea fondurilor nerambursabile europene si nationale (guvernamentale) cu peste 8 ani vechime si experienta in domeniu. Obtinerea finantarii pentru Clientii nostri este o componenta cheie a activitatii de consultanta practicata de noi. Clientii nostri sunt persoane fizice, IMM-uri, Intreprinderi Mari si Micro-intreprinderi de pe tot teritoriul tarii. Dupa 8 ani calendaristici, incheiati cu succes, suntem cunoscuti pe piata romaneasca, clientii sunt multumiti si revin solicitand intocmirea de noi proiecte. In ultimii 8 ani de activitate am obtinut sprijin financiar ... :: consultanta fonduri europene, intocmire proiecte de finantare, planuri de afaceri, implementare proiecte, fonduri guvernamentale, studii de fezabilitate, consultanta IMM, fonduri nerambursabile unionale, plan de afaceri ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

MIRABILIS SRL - Targu Mures | jud. Mures
Oferim servicii profesioniste de consultanta pentru castigarea finantarilor nerambursabile, care constau in: - stabilirea eligibilitatii; - intocmirea documentatiei de finantare: cerere de finantare, plan de afaceri, etc; - implementarea proiectelor finantate. :: - cerere finantare - plan de afaceri - plan de marketing - analiza cost-beneficiu - studiu de fezabilitate - plan de investitii ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

OXYGEN TOUR - Bucuresti |
Agentia ta de turism online - totul la un click distanta ! Oxygen Tour - Partenerul tau in orice calatorie ! :: bilete de avion, oferte speciale, oferte last minute, chartere, cazari, hoteluri, vile, luna de miere, revelion, craciun, ski, spa. etc. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

BRI FINANCE - Brasov | jud. Brasov
Firma are mai multe obiecte de activitate. Deocamdata functionale sunt ; BAR si un magazin de haine noi de import Colaborare consultanta financiara cu Banca OTP. :: Haine noi import Europa Intermedieri credite bancare OTP ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Expert Business Consulting - Constanta | jud. Constanta
firma consultanta in afaceri si management pentru proiectele cu bani europeni expertiza in afaceri , fiscalitate si inginerie consultanta in sistemele de management familia - ISO proiectare , utilare si dotari industriale agricultura si industrie alimentara :: servicii in management , consultanta pe domenii sau integrata , afaceri europene si nationale ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Fabrica Fondurilor Structurale S.R.L: - Focsani | jud. Vrancea
infiintata in luna aprilie 2009 in scopul acordarii de consultanta in vederea accesarii fondurilor structurale si de coeziune 2007 - 2013 :: plan de afaceri, studiu de fezabilitate, intocmire documentatie completa in vederea solicitarii unei finantari, consultanta in vederea implementarii proiectului, a intocmirii dosarelor de achizitii, documentatie in vederea obtinerii de finantare bencara ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

OMNIASIG AGENTIA CAMPIA TURZII - Campia Turzii | jud. Cluj
ASIGURARI GENERALE. Cautam colaboratori pe baza de comision 20-25% bunuri inclusiv cele preluate in garantie la banci si 15-18% RCA!!!! ACCEPTAM SI FOSTI SAU ACTUALI AGENTI :: ASIGURARI BUNURI; ASIGURARI PERSOANE; ASIGURARI CMR+CARGO; ASIGURARI MEDICALE; ASIGURARI APARATURA SI UTILAJE; ASIGURARI AGRICOLE; ASIGURARI AUTO etc. :: TOATE TIPURILE DE ASIGURARI GENERALE
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

ARPEN SOLUTION S.R.L. - Bucuresti / Ilfov | jud. Bucuresti
& #8226; Oferim servicii complete de contabilitate in partida simpla pentru PFA/II: Avocati, Cabinete Individuale, Birouri Notariale, Traducatori, Ingineri, Arhitecti, Comercianti, Evaluatori si nu numai . . . :: Servicii oferite: - Servicii complete de contabilitate in partida simpla pentru Persoane fizice autorizate (PFA) si Intreprinderi individuale (II); - Servicii complete administrare personal si salarizare. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

SAVEDOC SRL - Tirgoviste | jud. Dambovita
Firma SAVEDOC este UNITATE PROTEJATA in domeniul serviciilor de arhivare documente: -preluare arhive; -legare dosare; -numerotare pagini; -opisare documente; -inventariere si aranjare dosare; -depozitare arhive; -preluare si depozitare arhive firme lichidate. :: Servicii oferite ca UNITATE PROTEJATA : -preluare arhive; -legare documente in coperti; -inventariere si aranjare dosare; Servicii de publicitate Servicii de consultant manageriala, fiscal si contabila :: -
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

KLASS ACCOUNTING - Bucuresti |
Klass Accounting - firma de contabilitate primara, consultanta fiscala , expertiza contabila, salarizare si audit financiar. :: Contabilitate primara, consultanta fiscala , expertiza contabila, salarizare si audit financiar. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

EXPERT CONT SERV CONSULT CO - BUCURESTI | jud. Bucuresti
ACTIVITATI DE CONTABILITATE, REVIZIE CONTABILA, CONSULTANTA IN DOMENIUL FISCAL , intocmire si depunere declaratii si bilanturi :: SERVICII CONTABILITATE, CONSULTANTA FISCALA, RESURSE UMANE ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

AJA FOOD CERT - Ploiesti | jud. Prahova
Reprezentanta a Organismului multinational de certificare cu acreditare internationala UKAS AJAREGISTRARS :: Certificari sisteme de management (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, ISO 14001, OHSAS 18001) si cursuri instruire /specializare sau auditori interni HACCP-ISO 22000 :: ISO 9001, ISO 22000, HACCP, ISO 14001, OHSAS 18001, IFS, BRC, FSSC 22000
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

ELA INFO CONSULT - Roman | jud. Neamt
prestari servicii contabilitate , infiintari societati comerciale, servicii resurse umane si expertize contabile :: servicii de contabilitate financiara , declaratii lunare, intocmire contracte de munca salariati, verificare, certificare bilanturi anuale si semestriale, expertize contabile, infiintari firme, management financiar ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Cash Back VAT Recovery - Bucuresti |
Cash Back este o corporatie multinationala specializata in recuperarea TVA-ului din strainatate cu peste 20 de ani de experienta si prezenta in 33 de tari. Calitatea serviciilor companiei este recunoscuta pe plan european, nu numai prin prisma procentajului de peste 95% succes la recuperarea sumelor TVA, dar si pentru sistemul pe care Cash Back il foloseste si anume " commission based on success fee" , sistem ce nu include nici o plata anuala, trimestriala sau in avans. :: Servicii recuperare TVA extern, TVA platit in strainatate, rambursari TVA extern, Selectie facturi TVA extern :: TVA Extern
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

leonidas agency - Sibiu | jud. Sibiu
SIBIU!!! LEONIDAS AGENCY-RECUPERARE DATORII/CREANTE, ASISTENTA PENTRU DEBITORI, GESTIONAREA CREANTELOR NOU !!! CONSULTANTA PT. PROIECTE DE CONSULTANTA ATRAGERE FONDURI EUROPENE PRINTR-UN DEPARTAMENT SPECIALIZAT AL FIRMEI :: PROIECTE DE CONSULTANTA ATRAGERE FONDURI EUROPENE RECUPERARE CREANTE/DATORII DE LA PERSOANE FIZICE/JURIDICE RECRUTARE/SELECTIE PERSONAL CONSULTANTA AFACERI ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

PFA CERNAT DANIELA - Timisoara | jud. Timis
Societate de contabilitate ofera servicii financiar - contabile , expertize si analize financiare , consultanta fiscala , intocmire proiecte fonduri europene pentru finanatari rambursabile si nerambursabile , pentru SRL-D prin programele AIPPIM, intermedieri leasing auto , alte servicii in domeniul financiar. :: Serviciile financiare oferite de societate : contabilitate primara si generala , declaratii fiscale si relatia cu ANAF, resurse umane si salarizare , relatia cu alte institutii CASS , CAS , ITM , bilant contabil , refacere contabilitate anii anteriori , analize financiare , consultanta fiscala , intocmire proiecte fonduri europene , intermedieri leasing auto , infiintari SRL , ONG , PFA , modificari ORC si alte servicii financiare. :: Contabilitate , Consultanta , Proiecte fonduri europene , Intermediere leasing auto , Declaratii , Salarii , Resurse umane , Bilant contabil.
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

SALMAN ADNANA ANDREEA - BIROU EXPERT CONTABIL - Rasnov | jud. Brasov
Expert contabil, membru C. E. C. C. A. R. , cu experienta de peste 3 ani in domeniu ofer servicii de contabilitate complete si expertize contabile judiciare si extrajudiciare la preturi competitive. :: Ofer servicii de contabilitate completa inclusiv calcul salarii, balanta de verificare si consultanta fiscala, intocmire declaratii fiscale si transmitere on-line, intocmire situatii semestriale si anuale inclusiv certificarea acestora si EXPERTIZA CONTABILA. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

FYNA CONT EXPERT SRL - Targu Mures | jud. Mures
Societate de contabilitate ofera servicii de: -contabilitate financiara -contabilitate primara -salarizare -resurse umane :: Contabilitate financiară ü Consiliere în întocmirea documentelor contabile primare ; ü Organizarea sistemului contabil și definirea procedurilor de lucru ; ü Înregistrarea cronologică a articolelor contabile pe baza documentelor primare ; ü Întocmirea notelor contabile pentru fiecare tip de operațiune ; ü Întocmirea balanței de verificare lunară ; ü Organizarea și administrarea înregistrărilor contabile și a registrelor contabile ; ü Întocmirea jurnalelor de TVA, registrului jurnal, registrului inventar, cartea mare, registrului de evidență fiscală ; ü Calculul impozitului pe profit , întocmirea și depunerea declarațiilor în termenele ... ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

CONTPRO SERV SRL - Braila | jud. Braila
Activitati de contabilitate, audit si consultanta fiscala, salarizare, personal. Dorim sa oferim servicii care sa aduca vizibil schimbari si un maximum de eficienta in activitatea clientilor nostri. :: - Servicii profesionale de: contabilitate, revizie contabila, evidenta si sustinere salarii, consultanta in domeniul fiscal orientate catre client. - Servicii resurse umane:Intocmire contracte individuale de munca; - Reprezentarea in fata autoritatilor specifice, inclusiv in caz de control ; - Intocmire / inregistrare la autoritati a statelor de salarizare si a declaratiilor lunare specifice (CAS, CASS, somaj, concedii medicale); Dorim sa oferim servicii care sa aduca vizibil schimbari si un maximum de eficienta in activitatea clientilor nostri. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

All Invest Company - Bucuresti |
We are looking for smart investors, business angels, private equity, etc, who want to make profit. :: We are looking for investors to build a private holiday residential compound. It will be built on an area of 1. 2 million square meters. This land is located in a beautiful mountain area, with a great development potential. Is in Romania European Union. We own this land. The project includes the construction of 150 houses, infrastructure development and all facilities needed. Necessary capital for these investment is 13 million Euro. Estimated income from this investment is very attractive. If this opportunity it is of interest for you please contact us for more details. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Kolcze, Iliuta si Asociatii - Bucuresti |
Kolcze Iliuta & Asociatii asigura servicii complete in domeniul juridic - infiintari / modificari firme, PFA in Bucuresti si Ilfov, colectare creante / recuperari debite comerciale pe plan national. Nu recuperam, nu platiti nimic! este o garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitul dumnevoastra. Nu va vom solicita nici o plata in avans sau alte taxe de administrare a dosarului. La noi veti plati doar performanta! :: Recuperare creante, debite, datorii. Colectare creante, debite, datorii. Infiintari si modificari societati comerciale. :: Colectare / Recuperare Creante / Debite / Datorii / Servicii juridice Kolcze Iliuta & Asociatii
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

COCIOBANU SI ASOCIATII SRL - Bucuresti |
S. C. COCIOBANU ȘI ASOCIAȚII S. R. L. acorda consultanță în domeniul evaluării de bunuri mobile, bunuri imobile (apartamente, terenuri, case, spatii comerciale, spatii industriale) si întreprinderi. Echipa noastra este formata din experti evaluatori autorizati, membri titulari si acreditati ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR)cu recunoastere atat la nivel national cat si international (Recognised European Valuers & #8211; REV din partea TEGoVA, Grupul European al Asocia& #539; iilor de Evaluatori). Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii noastre respecta Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei ... :: Consultanta in domeniul evaluarii Evaluare proprietati imobiliare Evaluare bunuri mobile evaluare intreprinderi evaluare fond de comert evaluare active necorporale evaluare teren evaluare casa evaluare apartament evaluare spatiu comercial evaluare spatii de birouri evaluare proprietati industriale evaluare hale evaluare depozite evaluare masini evaluare echipamente ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

DEM MEDIA EVENTS - Galati | jud. Galati
ACCESARE DE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE POS - CCE, POR, PNDR, POSDRU LA NIVEL NATIONAL Elaborare si fundamentare Proiecte de Investitii; Documentatie de Finantare; Cerere de Finantare; Planuri de Afaceri; Studii de Fezabilitate; :: * Va oferim servicii de consultanta pentru urmatoarele programe de finantare nerambursabila: * A. FEADR - Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala * B. PROGRAMELE OPERATIONALE REGIONALE * C. PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL - Cresterea Competitivitatii Economice * D. PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL - Dezvoltarea Resurselor Umane. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

DiRENT GROUP S.A - .Bucuresti | jud. Bucuresti
INCHIRIERE PE TERMEN LUNG, MEDIU SI SCURT DE AUTOTURISME SI AUTOVEHICULE UTILITARE PANA IN 3. 5 T, CU SERVICII INCLUSE :: inchiriere autoturisme si autoutilitare pana in 3. 5 t pe termen scurt, mediu si lung, cu servicii incluse :: .
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA - Iasi | jud. Iasi
Consiliere și asistență juridică în domeniul dreptului comercial, financiar/bancar, administrativ, muncii , civil, penal cu corelarea convențiilor si jurisprudentei comunitare europene în aceste domenii. Cabinetul este autorizat pentru desfasurarea de activitati de mediere a conflictelor si arbitraj ad-hoc al conflictelor. :: servicii complete de asistență juridică și susținere în instanță a clienților cabinetului, fie persoane juridice sau fizice, înființarea de societati comerciale si persoane fizice autorizate, administrarea afacerii inclusiv protecția juridică completă a firmei si a personalului acesteia, asistenta in comert international, in contracte civile si comerciale , servicii de mediere autorizate a conflictelor si abitraj ad-hoc :: servicii juridice de consultanta in diferite domenii, asistenta si reprezentare juridica , in instante de orice grad, pe teritoriul UE, mediere a conflictelor civile , penale sau comerciale inclusiv cu elemente de drept international.
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Rycom Services SRL Ploiesti - Ploiesti | jud. Prahova
servicii petroliere, activitati comerciale, consultanta , intermedieri financiare. intermedieri imobiliare :: servicii petroliere si de consultanta, servicii de intermediere financiara imobiliare ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

EURO CONTAB EXPERT 2004 SRL - Pitesti | jud. Arges
Evidenta contabila completa, declaratii fiscale, bilant. Expertiza contabila judiciara si extrajudiciara. :: Evidenta contabila completa, declaratii fiscale, bilant. Expertiza contabila judiciara si extrajudiciara. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

C.A.R. CFR Petrosani - I.F.N. - Petrosani | jud. Hunedoara
C. A. R. CFR Petroșani I. F. N. - este asociație fără scop patrimonial, organizată pe baza liberului consimțământ al membrilor, în vederea sprijinirii și întrajutorării financiare reciproce a lor. :: Obiectul principal de activitate al casei de ajutor reciproc îl constituie acordarea de împrumuturi cu dobândă care se reîntoarce la fondul social al membrilor săi, după deducerea cheltuielilor de funcționare și constituirea fondurilor statutare ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

C&P CONSULTING&PROCUREMENT SRL - Bucuresti |
Compania a fost fondata in 1999, a dezvoltat de-a lungul anilor servicii profesioniste de contabilitate, consultanta fiscala, juridica si de afaceri, destinate clientilor ce opereaza pe piata din Romania. :: contabilitate, audit financiar, consultanta fiscala, Initiere afaceri, Contabilitate, Analiza economica, Expertiza contabila, Consultanta financiara, Asistenta contractuala, Asistenta implementare, solutii informatice, Audit intern, Reprezentare, Alte servicii. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

GAL CONTABILITATE SRL - Bucuresti |
Suntem o echipa de 34 contabili, extrem de dinamica, orientata spre o mai buna comunicare cu clientul, spre o mai mare atentie atunci cand se fac intregistrari contabile, spre intelegerea activitatii clientului adica: Facem contabilitate care te ajut& #259; cu adevarat si respecta in acelasi timp legea. Obtine o cotatie de pret gratuita: http://www. galcontabilitate. ro/cotatie-de-pret-gratuita-contabilitate/ Roxana Gheorghe 0728153484 oferte. contabilitate@gmail. com www. galcontabilitate. ro :: servicii contabilie contabilitate consultanta financiar contabilia audit financiar contabil ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

TOP CONSULTING - IASI | jud. Iasi
:: SCHIMBURI VALUTARE AVANTAJOASE, EXPERTIZA FINANCIARA :: SCHIMBURI VALUTARE 100 DE VALUTE
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Atipic Solutions - Bucuresti |
Suntem o echipa de specialisti de preturi de transfer uniti de aceeasi mentalitate - sa oferim solutii de preturi de transfer la cel mai inalt nivel de calitate, folosind procese interne eficiente si orientate spre crearea de valoare adaugata cuantificabila pentru toti clientii nostri. Experienta si cunostintele noastre in proiecte locale si internationale din cele mai variate domenii de activitate ne permit sa punem in mod real umarul la minimizarea riscurilor ce decurg din desfasurarea de tranzactii intra-grup. Clientii care au lucrat cu noi ne apreciaza pentru promptitudinea si flexibilitatea cu care abordam orice problema pe care o intampinam precum si pentru faptul ca suntem pasionati ... :: Dosarul preturilor de transfer, revizuire dosare de preturi de transfer, politici de preturi de transfer si orice alte tipuri de documente care pot avea implicatii din perspectiva preturilor de transfer ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

MVP MIBAS CONCEPT - Bucuresti |
Infiintata in 2011, MIBAS CONCEPT ocupa un loc de frumte in domeniul consultantei de afaceri din Romania. Indiferent ca este vorba de o firma mica, la inceput de drum, sau una de calibru, ne tratam fiecare client ca pe un partener de drum lung. Oferim seriozitate si profesionalism si punem intotdeauna pe primul plan interesul celor care apeleaza la noi. :: Consultanta de afaceri, marketing, reprezentare companii, contabilitate - fiscalitate, finantare cu fonduri europene, webdesign, servicii IT, distributie produse cosmetice Italia. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

SC WINN AUDITCONTEVAL SRL - Bucuresti |
:: Servicii complete de contabilitate si resurse umane ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Amanet Auto Srl - Bucuresti |
:: amanet auto, amanet autoturisme, amanet masini, amanet masina ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

KM PARTNERS OUTSOURCING SRL - Bucuresti |
KM Partners Outsourcing SRL este divizia de contabilitate si servicii externalizate a KM Partners, proiect dezvoltat de o echipa de specialisti cu experienta ampla in firme de consultanta internationale si companii multinationale de renume care si-au asumat un angajament pe termen lung in ceea ce priveste profesionalismul, etica si dezvoltarea comunitatii de afaceri. Sustinem companiile romanesti si internationale prin livrarea calitatii in serviciile noastre. Din 2001, expertii nostri lucreaza pentru peste 100 de companii locale si internationale din diverse domenii de activitate. Pretuim comunicarea de calitate in relatia cu clientii nostri alocand pe proiecte doar specialisti certificati ... :: Servicii Contabilitate Serviciile noastre includ: - Revizuirea evidentelor contabile, evaluarea situatiei actuale si asistenta in rezolvarea deficientelor constatate - Evidente contabile complete in deplina conformitate cu standardele romanesti de contabilitate si cu cerintele politicilor contabile ale societatilor - Asistenta auditorilor financiari si auditorilor interni ai clientilor nostri pe parcursul misiunilor de examinare a situatiilor financiare Declaratii Fiscale Serviciile noastre includ: - Inregistrarea la Administratia Financiara pentru impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA si alte impozite; Inregistrarea sediilor permanente si a sediilor secundare; Consultanta ... :: KM PARTNERS
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

KM PARTNERS AUDIT SRL - Bucuresti |
KM Partners Audit SRL este divizia de audit si servicii conexe a KM Partners, proiect dezvoltat de o echipa de specialisti cu experienta ampla in firme de consultanta internationale si companii multinationale de renume care si-au asumat un angajament pe termen lung in ceea ce priveste profesionalismul, etica si dezvoltarea comunitatii de afaceri. Sustinem companiile romanesti si internationale prin livrarea calitatii in serviciile noastre. Din 2001, expertii nostri lucreaza pentru peste 100 de companii locale si internationale din diverse domenii de activitate. Pretuim comunicarea de calitate in relatia cu clientii nostri alocand pe proiecte doar specialisti certificati si cu experienta. ... :: Servicii oferite de KM Partners Audit SRL: - Audit Financiar - Audit Statutar - Servicii de Pregatire pentru Audit - Analiza Independenta a Afacerii - Proceduri Agreate - Solutionarea Litigiilor - Asistenta in Procedurile de Insolventa - Conventii cu Bancile - Investigarea Fraudelor - Managementul Riscului de Frauda - Suport pentru Litigii - Audit Intern - Managementul Riscurilor Societatii - Controale Interne - Securitatea Informatiilor - Guvernanta IT - Audit IT Alte Servicii oferite de echipa KM Partners: - Consultanta Fiscala - Consultanta Financiara - Contabilitate si Servicii Externalizate - Training :: KM PARTNERS
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Bratu Eduard pfa - Focsani | jud. Vrancea
Deocamdata scriu proiecte pentru atragerea de fonduri europene pentru firme. Dar intentionez sa deschid si o afacere proprie. :: Consultanta fonduri europene, Documentatii pentru finantare, Planuri de afaceri, Studii de fezabilitate (pentru proiecte industriale in general). ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Active Idea Support - Cluj Napoca | jud. Cluj
Suntem broker de credite si oferim consultanta financiara si suport specializat persoanelor fizice si juridice care au nevoie de creditare si care vor sa fie sigure ca aleg varianta de finantare potrivita din multitudinea de oferte de pe piata. Apeland la serviciile noastre iti vei putea respecta programul obisnuit si in acelasi timp vei fi sigur ca interesele financiare in relatia cu banca iti sunt bine reprezentate. Analizam nevoile tale, gasim si propunem solutii alternative, te sfatuim sa iei cele mai bune decizii legate de credit si te vom trata asa cum ne place si noua sa fim tratati: confidential, fair-play si profesionist. :: Intermedieri credite, consultanta financiar-bancara, consultanta credite ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

MONDO CONTA CONSULT - Bucuresti |
Mondo Conta este o firma contabilitate Bucuresti cu experienta de peste 12 ani in servicii de audit, contabilitate, salarizare, fiscalitate si administrative. Firma noastra de contabilitate si audit, va pune la dispozitie personal calificat: experti contabili, auditori, specialisti salarizare, la pret redus in primele 3 luni de activitate. Mondo Conta Consult este acum si membra Inpact International, asociatie de prestigiu internationala de firme de contabilitate. :: servicii contabilitate, servicii audit, servicii salarizare, operatiuni registrul comertului ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

STAFF BROKER DE ASIGURARE - Bacau | jud. Bacau
:: :: STAFF Broker
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

ADVICE STRATEGIC SOLUTIONS - Brasov,Constanta | jud. Bucuresti
:: :: ADVICE
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

VeroConta - Craiova | jud. Dolj
Asiguram servicii contabile complete, oferim consultanta pentru asigurarea conformitatii cu reglementarile nationale si/sau cu standarde internationale de contabilitate, precum si asistenta cu privire la optimizarea procesului de raportare financiara :: Servicii Contabile Complete - Resurse Umane - Salarizare ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Energo Hydro Invent srl - Satu Mare | jud. Satu-Mare
Elaboram proiecte de finantari europene -in orice domeniu de aplicatie. Elaboram proiecte tehnice aferente finantarilor europene. Intermediez obtinere aport capital d l a un fond de investitii. :: Peste 20 de proiecte de finantari europene. Documentatii creditare fond de investiii - pt. 6 obiective majore din Romania. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

BABUT ALINA DELIA-TRADUCATOR SI INTERPRET - Baia Mare | jud. Maramures
Va oferim servicii de traducere a celor mai variate tipuri de acte si documente: certificate de nastere, de casatorie, diplome, alte tipuri de adeverinte si certificate, documente medicale (bilet de iesire din spital) etc. La cerere efectuam si legalizare/apostila de la Haga. De asemenea biroul nostru intermediaza efectuarea de asigurari de diverse tipuri: RCA/CASCO, medicale, bunuri, raspunderi, locuinta etc. :: traduceri la cele mai bune preturi: engleza si franceza : 18 ron/pagina asigurari la toate firmele xerox/TEHNOREDACTARE ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

FIA CLICK Servicii SRL - Bucuresti |
Experti in daune auto si asigurari, oferim companiilor de transport servicii unice in Romania de asistenta daune si asigurari. Companiile care devin parteneri FIA CLICK, vor avea urmatorele benefecii: - Polite de asigurare RCA, reduse cu valoarea comisionului nostru 9-19 % - Polite de asigurare CASCO reduse cu valoarea comisionului nostru 5-8% - Contract anual de reprezentare gratuit in caz de dauna pentru companiile care detin flote mai mari de 6 auto. - Acces la unitati reparatoare specializate si avizate RAR. :: Deschidem dosare de daune pentru toti asiguratorii din Romania, asistam si recuperam creante ce au survenit in urma dosarelor de dauna. :: Deschidem dosare de daune pentru toti asiguratorii din Romania, asistam si recuperam creante ce au survenit in urma dosarelor de dauna.
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

TEMATIC CONTEXPERT - Bucuresti |
TEMATIC CONTEXPERT este o firma romaneasca ce activeaza in domeniul serviciilor financiar-contabile. :: Serviciile noastre includ: - contabilitate pentru toate tipurile de societati, PFA-uri, liber profesionisti, intreprinderi individuale; - resurse umane si salarizare; - expertize contabile; - consultanta financiar-contabila si fiscala; - consultanta juridica; - infiintare societati; - mediere; - distrugere securizata documente ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Cabinet de avocat Gabriel Klein Kiritescu - Bucuresti |
:: Cabinet de avocati cu experienta acorda asistenta si reprezentare, oriunde in tara, la onorarii decente, in: Dosare C. E. D. O. , Drept Civil, Dreptul Familiei, Contestatii P. V. de contraventii, Infiintari/Modificari/Dizolvari - societati comerciale, fundatii, asociatii si redactare diverse acte. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

ANDRULEX TRADE & CO SRL - Bucuresti |
Firma de contabilitate din Bucuresti ofera servicii contabile si consultanta contabila si financiara, expert contabil specializat in contabilitate firme. :: Principalele servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt: - Consultanta fiscala; - Consultanta contabila; - Expertiza contabila; - Contabilitate primara; - Contabilitate financiara si de gestiune; - Salarizare si resurse umane; - Refacere contabilitate; - Infiintari societati comerciale ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

MERIDIAN Leasing - Bucuresti |
La MERIDIAN Leasing persoanele juridice au parte de finantare rapida la orice achizitie de masini si utilitare noi, prin leasing operational. Avantajele obtinute de finantarea prin leasing operational includ costuri reduse de explotarare ale parcului, deducere fiscala integrala, finantare pentru mai multe masini - finantare achizitie flote. Rata de leasing include intretinere auto, revizii auto si asigurari auto :: Pachetele includ: selectia, achizitionarea, inmatricularea si asigurarea autovehiculelor; reparatii; verificari constante, autovehicul la schimb pe perioada imobilizarii in service, RCA si CASCO pentru autovehicul, managementul anvelopelor, raportare periodica ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

ETOS PRIVATE ASSISTANCE - Iasi | jud. Iasi
ADMINISTRARE PARC AUTO Asistenta rutiera 24/7 - Service mobil - Schimbul de anvelope - ITP - Roviniete - Administrare dosare de dauna, evaluare costuri, programare , asistenta ASIGURARI GENERALE AUTO / LOCUINTE Asigurari auto RCA - Asigurari auto CASCO - Asigurari locuinte - Asigurari medicale - Asigurari de raspundere civila - Asigurari malpraxis PIESE AUTO CAROSERIE / MECANICA Acumulatori - Caroserie - Directie - Electrice - Filtre - Piese motor - Sistem aer conditionat - Sistem comfort - Sistem evacuare - Sistem franare - Sistem lumini - Sistem racire motor - Accesorii auto Brand - al sc Total Resources srl :: Asistenta rutiera. Piese auto ITP Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari locuinte Asigurari medicale Asigurari de raspundere civila Asigurari malpraxis Roviniete :: Asistenta rutiera. Piese auto ITP Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari locuinte Asigurari medicale Asigurari de raspundere civila Asigurari malpraxis Roviniete
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Ba-mi Real Estate SRL - Timisoara | jud. Timis
inchiriere autoturisme si utlilaje, prestari servicii paza, inchiriere autoturisme si utilaje, intermedieri imobiliare. cu 3 electrostivuitoare pe stoc date in chirie si 6 autoturisme care sunt la fel date spre inchiriere. Societate cu un singur asociat situata in Timisoara, :: paza, inchiriere autoturisme si utilaje, intermedieri imobiliare. cu 3 electrostivuitoare pe stoc date in chirie si 6 autoturisme care sunt la fel date spre inchiriere. Societate cu un singur asociat situata in Timisoara, :: fiat
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

CITYBROKERS - Bucuresti |
INTERMEDIERI SERVICII BANCARE (CREDITE NEVOI PERSONALE, PRIMA CASA, IPOTECAR, IMOBILIAR) INTERMEDIERI SERVICII BANCARE (CREDITE NEVOI PERSONALE, PRIMA CASA, IPOTECAR, IMOBILIAR :: INTERMEDIERI SERVICII BANCARE (CREDITE NEVOI PERSONALE, PRIMA CASA, IPOTECAR, IMOBILIAR) ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

IOAN COMAN=LEONIDAS CONSULTANTA FONDURI EUROPENE - SIBIU | jud. Sibiu
- Intocmirea documentatiilor necesare accesarii fondurilor, indiferent de programul pe care se solicita finantare (POS CCE, POS DRU, POR, PNDR, etc). - Intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate, conform cerintelor legale in vigoare si a Ghidurilor Solicitantului. - Intocmirea de analize financiare, analize de sustenabilitate, multicriteriale. - Intocmirea analizelor cost-beneficiu pentru proiecte. - Intocmirea cererii de finantare. - Intocmirea devizelor generale - Completarea documentelor anexe Cererii de Finantare pentru toate axele. - Depunerea documentatiei, spre aprobare, la Autoritatea de Management. - Feedback ... :: -PROIECTE ACC; ESARE FONDURI EUROPENE, PE TOATE PROGRAMELE OPERATIONALE; -PLAN DE FEZABILITATE/PLAN DE FACERI/PROIECT TEHNIC; -CERERE DE FINANTARE; -IMPLEMENTARE SI MONITORIZARE PROIECTE DERULATE ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

NOEMA REAL - Bucuresti |
NOEMA REAL SRL este o firma de consultanta cu capital privat integral romanesc al carei scop este acordarea de consultanta in afaceri intreprinderilor mici si mijlocii si persoanelor fizice. Oferta noastra: - Scrierea de proiecte pentru obținerea de finanțări din fonduri structurale sau alte surse (banci, firme de creditare) - Managementul implementarii proiectelor - Întocmirea planurilor de afaceri - Elaborarea studiilor de piață si de fezabilitate. Strategii de marketing - Servicii externe de secretariat :: Dosar cerere accesare fonduri nerambursabile Planuri de afaceri Servicii secretariat externalizat ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Matei Valentina PFA - Bucuresti |
Evidenta contabila completa pentru firme cu sediul in Bucuresti si Jud. Ilfov: prelucrarea documentelor contabile, salarizare, intocmire si depunere declaratii, relatia cu ITM/Revisal si Administratia, bilant, preluare acte de la sediul clientului, informare despre noutatile legislative, informarea permanenta a clientilor asupra taxelor si impozitelor de plata, depunerea actelor la institutiile abilitate, refaceri acte contabile, asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri; elaboram la cerere proceduri si politici contabile specializate. Pretul negociabil (rezonabil) in functie de volumul de activitate. :: Servicii de evidenta contabila, salarizare, declaratii, bilant, asistenta financiar-contabila ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Contina Extra - Cluj Napoca | jud. Cluj
Societate privata de contabilitate, cu activitate de evidenta contabila pentru SRL, PFA. Preturi deosebit de avantajoase , servicii de calitate , suport legislativ. :: Servicii externalizate de contabilitate, suport legislativ, rapoarte interne la cerere. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

SRBA Broker de Asigurari - Pitesti | jud. Arges
Societatea Romana de Brokeraj in Asigurari cu experienta de peste 15 ani pe piata asigurarilor din Romania. Dispunem de 3 birouri de intermediere in asigurari in orasul Pitesti, in cele trei puncte importante ale orasului (sud - centru - nord). Cele mai bune preturi la asigurari, consultanta in caz de dauna. :: Intermediere in domeniul asigurarilor la cele mai bune preturi si conditii. Tipuri de asigurari: RCA, CASCO, LOCUITNTE, TRAVEL, SANATATE, CMR, RASPUNDERI, MALPRAXIS, IMM, ACCIDENTE. . . . . . . . . . . . . :: TOATE FIRMELE DE ASIGURARI DE PE PIATA
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

CONFORT L&CC SRL - Pantelimon | jud. Ilfov
ASIGURARI RCA SI CASCO AUTO CASE PERSOANE DISTRIBUTIE INTERNET DE MARE VITEZA PROGRAME TV CABLU IN ORAS PANTELIMON COM CERNICA SI SATELE ARONDATE SERVICE IT COMERT PAPETARIE JUCARII :: INTERNET TV PRIN CABLU ASIGURARI RCA SI CASCO AUTO CASE PERSOANE DISTRIBUTIE ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE

Big Star S.R.L - Craiova | jud. Dolj
Comercializarea de produse compatibile pentru toate marcile de telefoane mobile existente ca: Acumulatori, Incarcatoare retea, Incarcatoare auto, Carcase, Tastaturi, Bluetooth, Carkits, Handsfree, Irda, Carduri memorie, Dispozitive Stocare USB Flash Drive, Cabluri de date, Card reader, Tocuri, Huse, Snururi, pentru telefoane mobile. :: Comercializarea de produse compatibile pentru toate marcile de telefoane mobile existente ca: Acumulatori, Incarcatoare retea, Incarcatoare auto, Carcase, Tastaturi, Bluetooth, Carkits, Handsfree, Irda, Carduri memorie, Dispozitive Stocare USB Flash Drive, Cabluri de date, Card reader, Tocuri, Huse, Snururi, pentru telefoane mobile. ::
CATALOG FIRME >> SERVICII FINANCIARE70 firme in aceasta categorie ::


Pagina
  1