CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

  - administrari imobile
  - agentii imobiliare
  - agentii imobiliare
  - consultanta imobiliara
  - expertize si evaluari imobile
  - inchirieri sedii de firme
  - inchirieri spatii comerciale
  - inchirieri spatii de depozitare, productie
  - intermedieri
  - investitii imobiliare
  - servicii imobiliareAICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Welt Imobiliare SRL - Cluj Napoca | jud. Cluj
Spatii Comerciale Cluj ofera o varietate de spatii comerciale, industriale, hale, birouri si depozite de inchiriat si vanzare in judetul Cluj. Ofertele sunt insotite de poze si se actualizeaza zilnic. Daca doresti o re-locare a activitatii, te ajutam sa iti gasesti locatia potrivita! :: spatii comerciale, hale, spatii industriale, depozite, birouri, birou, inchiriere birouri, chirii spatii comerciale, inchirieri birouri cluj, chirii hale cluj, inchirieri depozite cluj, vanzare spatii comerciale cluj ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

PFA Lucian Stan - Bacau | jud. Bacau
Documentatii cadastrale, planuri de situatie pentru lucrari de constructii (fazele CU si DTAC), documentatii de urbanism (PUD, PUZ, PUG), ridicari topografice adaptate nevoilor clientului, trasari topografice, identificarea sau verificarea limitelor de proprietate, consultanta. :: Lucrari de Cadastru si Topografie, Intabulari terenuri, Documentatii cadastrale ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

NAPO CASA Imobiliare SRL - Cluj Napoca | jud. Cluj
Agentia imobiliara Napocasa Imobiliare Cluj vinde si inchiriaza spatii comerciale, apartamente, case si terenuri in Cluj. Inca de la infiintare, Napocasa Imobiliare Cluj a urmarit adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri, dar si formarea unei echipe de profesionisti care sa ofere solutii imobiliare la un nivel competitiv. Agentia pune la dispozitie clientilor sai o vasta baza de date cu informatii despre apartamentele, casele, spatii comerciale si terenurile din Cluj Napoca, precum si consultanta de specialitate si consiliere juridica. De-a lungul timpului, experienta acumulata precum si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile ... :: Vanzare si inchiriere spatii comerciale, apartamente, case Cluj ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Rostar Logistic Park - Ploiesti | jud. Prahova
Spatii destinate inchirierii a parcului logistic RoStar pe centura de vest a orasului Ploiesti. Spatii ideale pentru depozitare si productie, spatii de birouri si de servicii impreuna cu multe alte facilitati. :: Spatii destinate inchirierii a parcului logistic RoStar pe centura de vest a orasului Ploiesti. Spatii ideale pentru depozitare si productie, spatii de birouri si de servicii impreuna cu multe alte facilitati. :: Depozite, hale de productie
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Gafi General Services SRL - Bucuresti |
Firma GGS SRL, are sediul in Bucuresti, capital social 200 lei, este infiintata relativ recent, in 2011. In momentul de fata functioneaza in domeniul serviciilor de intermediere imobiliara, pe raza municipiului Bucuresti si judetele limitrofe lui. Firma isi propune sa deschida noi domenii de activitate cum ar fi comertul cu amanuntul si engros, transporturi, constructii civile si amenajari interioare si lista ramane deschisa. Un colectiv de angajati cu vasta experienta profesionala , face posibila deschiderea de noi domenii de activitate, fiind animati de vointa, optimism, increderesi satisfactia lucrului bine facut. :: servicii de intermedieri imobiliare in Bucuresti si imprejurimi. :: apartamente, garsoniere, case-vile, terenuri, spatii comerciale si de birouri, spatii industriale
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Welt Imobiliare SRL - Cluj Napoca | jud. Cluj
Agentie imobiliara cluj. Welt imobiliare va ofera servicii imobiliare profesionale, vanzare, cumparare, inchiriere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si industriale, apartamente in blocuri noi, investitii imobiliare. :: vanzare apartamente, vanzare garsoniere, vanzare case, vanzare duplexuri, vanzare vile, vanzare teren, vanzare spatii comerciale, vanzare cabane, vanzare case de vacanta, apartamente noi Cluj, case noi Cluj, duplexuri Cluj, duplex Floresti, terenuri Cluj, imobiliare, imobiliare Cluj, tranzactii imobiliare, agentie imobiliara, agentie Cluj, inchiriere apartament Cluj, inchiriere garsoniera, inchiriere spatiu comercial, inchiriere teren, inchiriere cabana Cluj ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

plancad srl - Satu Mare | jud. Satu-Mare
servicii urbanism inginerie expertize judiciare si extrajudiciare topografie evaluari imobiliare, intreprinderi dirigintie santier constructii hidrotehnice proiectare amenajari imbunatatiri funciare :: servicii evaluari, expertize imobiliare, cadastru, topografie, dirigintie santier ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

INF COVASNA - Sfantu Gheorghe | jud. Covasna
SOCIETATE DE SERVICII INFORMATICE FOST CTCE COVASNA SOCIETATE PRIVATIZATA DETINE CLADIRE CU 3 ETAJE IN SF. GHEORGHE SI ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE SI INCHIRIERE SPATII BIROURI, / COMERCIALE IN CLADIREA DE LA ADRESA :: SOFT LEGISLATIV, - produs de CTCE Piatra Neamt - (distribuitor aut. Ardeleanu Traian) SOFT SALARII , CONTABIL produs de SSI INF COVASNA SA Sistem informatic ADMIN produs de CTCE Piatra Neamt (Impozite si taxe locale, Contabilitate partida dubla, Registru agricol, Evidenta populatiei) :: LEGIS SOFT PRODUS DE CTCE PIATRA NEAMT SALAR - CTCE PN SALARII produs de SC INF COVASNA SA
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

SCA Imobiliare - Bucuresti |
SCA Imobiliare este un site dedicat ofertelor imobiliare. Aici poti gasi apartamente de inchiriat sau de vanzare, case, vile, spatii birou, ideale pentru tine. Toate ofertele prezentate sunt reale, recente, cu poze, schite. Pune seriozitatea, motivatia si experienta sa lucreze pentru tine. :: Intermediere inchirieri sau vanzari apartamente, case, vile, birouri, spatii. Consultanta imobiliara. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

ICEBURG DISTRIBUTIE SRL - Giurgiu | jud. Giurgiu
Inființată în anul 2003, compania ICEBURG devine unic distribuitor al societatii comerciale VINALCOOL SA Giurgiu, producatoare de bauturi alcoolice, extinzandu-si in timp reteaua de distribuție pe întreg teritoriul României. In anul 2006, ICEBURG introduce pe piata romaneasca una dintre cele mai bine cotate cafele din lume, Caffe Vergnano (Italia), precum si faimoasa Café Pele (Brazilia), detinand exclusivitatea pe Romania pentru importul si distributia acestora. ICEBURG isi consolideaza pozitia pe piata, extinzandu-si portofoliul de produse cu alte marci celebre din Italia, Canada si Elvetia, pentru care detine dreptul de exclusivitate de import si distributie, ... :: cafea boabe si macinata, cafea monodoze 7 gr, ceai, lichioruri si vinuri din import Italia, bauturi alcoolice Vinalcool, espressoare de cafea cu monodoze si boabe, Vodka Metropolis, Limoncello la Cucina, Visinata Capri, Caisata Capri, Bitter Capri. :: Caffe Vergnano, Cafe Noblesse 1972, Casa Vinicola Casetta, Vinalcool Giurgiu, Ciocolata Amedei, Vodka Iceberg si Vinprom Russe , La Spaziale, Grimac, Spinel, Technosystem, Cafe Noblesse, Soft Iceburg, Iceburg. ro
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

INFO NETWORKS SRL - Bucuresti |
SERVICII GEODEZIE si consultanta in domeniu, Cadastru , Intabulare, Masuratori topografice, Studii topografice, evaluare imobiliara; expertiza evaluari imobiliare; :: Studii topografice, evaluare imobiliara; expertiza evaluari imobiliare; comasari, dezmembrari; expertize intabulare imobile; planuri pentru amenajarea teritoriului; proiectare pud; proiectare pug, puz; relevee topografice; servicii cadastru, documentatii cadastrale; servicii cartografie; servicii elaborare proiecte cad; servicii fotogrametrie; servicii geodezie; servicii masuratori de precizie in situri; servicii modelare 3d; servicii printare; ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Primus Imobiliare - Craiova | jud. Dolj
Primus in imobiliare! Seriozitate si profesionalism! Agentia Primus Imobiliare se ocupa cu vanzari si inchirieri de apartamente, case, vile si terenuri. :: Agentia Primus Imobiliare se ocupa cu vanzari si inchirieri de apartamente, case, vile si terenuri. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

DANI AMBIENT srl - Bucuresti |
Plecati la drum din 1993 , am ajuns acum sa oferim servicii complete in amenajari / decoratiuni interioare, administrare tehnica autovehicule ( folosind cele mai bune ukeiuri si tratamente de pe piata ) si administrare imobile si proprietati, cu ajutorul unui personal inalt calificat in domeniile mentionate. In domeniul amenajarilor interioare va putem ajuta cu gama completa de modele de jaluzele si rulouri ( interioare si exterioare ), orice model de perdea sau draperier, executie de lenjerie, cuverturi, perne si alte produse din gama, mobilier din pal, timplarie din pvc / aluminiu. De ceva timp am introdus colantarile suprafetelor vitrate ( inclusiv folii de protectie ), ... :: Perdele/Draperii, perne decor, huse, cuverturi, etc. Jaluzele ( orice tip si model, interioare si exterioare ). Rulouri ( orice tip si model, interioare si exterioare ). Usi garaj tip rulou / secventiale , usi armonica si glisante. Colantari / design cu autocolant si folii protectie, pe suprafete vitrate, pereti si podele . Compartimentari / Amenajari. Timplarie pvc / aluminiu. Mobilier din pal. Administrare tehnica autovehicule ( intretinere si reparatii ). Administrare imobile si proprietati. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Rusu Valentin I.I. - Botosani | jud. Botosani
Audit energetic si Certificat de Performanta Energetica pentru cladiri/apartamente care se vand/cumpara sau inchiriaza. Termografie in infrarosu. :: Audit energetic si Certificat de Performanta Energetic Termografie in infrarosu. :: Audit energetic si Certificat de Performanta Energetica Termografie in infrarosu.
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

A&T Consulting Imob - Bucuresti |
Prin experienta acumulata in cei 21 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A& T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, parteneriatul cu investitori romani si straini, nu au facut decat sa consolideze relatii pe termen lung si reciproc avantajoase. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica! :: Prin experienta acumulata in cei 21 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A& T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, parteneriatul cu investitori romani si straini, nu au facut decat sa consolideze relatii pe termen lung si reciproc avantajoase. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica! ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 - Bucuresti |
ADMINISTRARE IMOBILE , ADMINISTRARE SI CONTABILITATE , ADMINISTRARE ZONE REZIDENTIALE Contabilitate asociatii de proprietari Consultanta administrare asociatii de proprietari :: ADMINISTRARE IMOBILE , ADMINISTRARE SI CONTABILITATE , ADMINISTRARE ZONE REZIDENTIALE ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Cerasus Avium - Bucuresti |
Societate de gestiune a patrimoniului forestier ce achizitioneaza masive forestiere in diferite regiuni ale Romaniei. Se ocupa si cu comertul materiei lemnoase, sustinand piata interna locala din judetele aferente. :: Arbori pe picior Masive forestiere cu lemn de calitate superioara ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Scaune Birou ChairsDirect.eu - Cluj Napoca | jud. Cluj
Oferi scaune sali spectacole, scaune de auditoriu, scaune de cinema, teatru. Scaune de birou, ergonomice si directoriale, scaune de bucatarie si scaune de restaurant :: scaune sali spectacole, scaune de auditoriu, scaune de cinema, teatru, scaune de birou, ergonomice si directoriale, scaune de bucatarie si scaune de restaurant ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

SINAMONT - Sinaia | jud. Prahova
AGENTIE IMOBILIARA, EVALUARI IMOBILIARE, ASIGURARI GENERALE, AMENAJARI INTERIOARE, CADASTRU-ARHITECTURA ; :: VANZARI-CUMPARARI, GARSONIERE, APARTAMENTE, CASE, VILE, TERENURI, VALEA PRAHOVEI, ZONA BRASOV SI CONSTANTA. :: IMOBILIARE SINAIA-PRAHOVA
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

MEYERS - Bucuresti |
Agentie imobiliara specializata in tranzactionari de spatii de birouri, spatii comerciale, apartamente si vile noi in Bucuresti. :: Oferim servicii conexe imobiliare, acestea constand in consultanta, publicitate. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

All Invest Company - Bucuresti |
We are looking for smart investors, business angels, private equity, etc, who want to make profit. :: We are looking for investors to build a private holiday residential compound. It will be built on an area of 1. 2 million square meters. This land is located in a beautiful mountain area, with a great development potential. Is in Romania European Union. We own this land. The project includes the construction of 150 houses, infrastructure development and all facilities needed. Necessary capital for these investment is 13 million Euro. Estimated income from this investment is very attractive. If this opportunity it is of interest for you please contact us for more details. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

ADVA IMOB TOUR - Bucuresti |
Abilitate Devotament Valoare Ambient Agentie imobiliara - intermediem tranzactii imobiliare in Bucuresti sau zonele limitrofe (judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Teleorman) :: ADVAIMOB - Agentie Imobiliara - intermediaza tranzactii imobiliare cu : garsoniere, apartamente, case / vile, spatii comerciale / industriale / de birouri, hoteluri, terenuri si paduri. Comisionul practicat este de 3 % la vanzare / cumparare si respectiv 50 % la inchirieri. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

romyevalconsulting - Brasov | jud. Brasov
consultanta juridica , de afaceri , evaluari propietati imobiliare , societati comerciale si bunuri mobile consultant in domeniul licitatiilor pentru achizitii de bunui sau servicii consultant in evaluarea standardelor proesionale in domenii imobiliare , si a societatilor de paza efectuarea de medierea conflictelor. auditul calitatii managmentului si al mediului :: consultanta juridica , de afaceri servicii de evaluare propietati imobiliare, societati comerciale si bunuri mobile efectuarea de medierea conflictelor civile , comerciale, pnale fiscal. efectuarea de audit al calitatii manegemetului si al mediului intocmirea documentatiei de licitatii de bunuri sau servicii intocmirea documentatiei pentru obtinerea de fonduri europene sau de stat evaluarea standardelor profesionale in domeniul imobiliar si al societatilor de paza ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

CAPONIC EXIM - Caracal | jud.
Agentie imobiliara, specializata pe achizitia sau arendarea de teren agricol in zona de sud-vest a Romaniei. :: Teren agricol, forestier, intravilan, industrial sau rezidential. :: Teren intravilan si extravilan
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

COCIOBANU SI ASOCIATII SRL - Bucuresti |
S. C. COCIOBANU ȘI ASOCIAȚII S. R. L. acorda consultanță în domeniul evaluării de bunuri mobile, bunuri imobile (apartamente, terenuri, case, spatii comerciale, spatii industriale) si întreprinderi. Echipa noastra este formata din experti evaluatori autorizati, membri titulari si acreditati ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR)cu recunoastere atat la nivel national cat si international (Recognised European Valuers & #8211; REV din partea TEGoVA, Grupul European al Asocia& #539; iilor de Evaluatori). Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii noastre respecta Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei ... :: Consultanta in domeniul evaluarii Evaluare proprietati imobiliare Evaluare bunuri mobile evaluare intreprinderi evaluare fond de comert evaluare active necorporale evaluare teren evaluare casa evaluare apartament evaluare spatiu comercial evaluare spatii de birouri evaluare proprietati industriale evaluare hale evaluare depozite evaluare masini evaluare echipamente ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

IMMOBIL 4U REAL ESTATE SRL - Bucuresti |
La momentul intemeierii sale Immobil4u S. R. L. s-a angajat sa isi desfasoare activitatiile respectand principiile onestitatii, integritatii cat si semnificatiile atribuite locuintei si familiei, indiferent de rasa, culoarea pielii sau etnie. Familia care a pus bazele Immobil4u S. R. L. , a desfasurat ani la rand activitati pe piata imobiliara, aducand un aport important la dezvoltarea ei. Astazi Immobil4u S. R. L. activeaza pe piata bazandu-se pe un sistem similar unei familii. :: Intermedieri Imobiliare : vanzare / cumparare / inchiriere / administrare ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

VERBITAX - Focsani | jud. EXTERN
Agentia VERBITAX, functioneaza pe piata vrinceana din anul 2004, oferind servicii imobiliare de calitate prin baza de date de care dispune , probitatea morala si profesionala a celor care desfasoara aceasta activitate in cadrul firmei. Ceea ce ii recomanda in afara pregatirii profesionale superioare este si experienta dobindita pe linia protectiei consumatorilor si a relatiilor publice. Relatia agentie imobiliara-client este tratata cu bun simt si responsabilitate. Intermediaza vinzari-cumparari de apartamente, case, terenuri , spatii comerciale si inchirieri spatii de locuit, comerciale. Ofera persoanelor interesate un cadru legal, siguranta si promtitudine in realizarea tranzactiilor ... :: Intermediaza vinzari-cumparari de apartamente, case , terenuri, precum si inchirieri de locuinte . Intocmeste documentatia de vinzare. ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Rycom Services SRL Ploiesti - Ploiesti | jud. Prahova
servicii petroliere, activitati comerciale, consultanta , intermedieri financiare. intermedieri imobiliare :: servicii petroliere si de consultanta, servicii de intermediere financiara imobiliare ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Cabinet de Avocatura Ispas Daniel - Slatina | jud. Olt
CABINET DE AVOCATURA. Consulta juridica, asistenta si servicii juridice , redactare contracte, asistenta si colaborare programe Posdru si alte proicte, asistenta juridica pentru profesionisti, , litigii de natura civila, litigii insolventa, reprezentare in instanta sau institutii, infiintari societati comerciale, redactari acte constitutive, apostile acte etc :: Consulta juridica, asistenta si servicii juridice , redactare contracte, asistenta si colaborare programe Posdru si alte proiecte, asistenta juridica pentru profesionisti, , litigii de natura civila, litigii insolventa, reprezentare in instanta sau institutii, infiintari societati comerciale, redactari acte constitutive, apostile acte etc ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

KAPITEL SERV SRL - Galati | jud. Galati
agentie imobiliara, consiliere imobiliara si creditare, administrare imobile inchiriate, publicitate imobiliara, documentatii cadastrale, certificate energetice :: vanzari - cumparari, inchirieri, administrare terenuri, apartamente, vile, cartiere ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

NICK STAR AGENCY - Constanta | jud. Constanta
Agentie Imobiliara, intermedieri profesionale, servicii cadastru si intabulare. Documentatii constructii si demolari, dezmembrari si apartamentari. :: Agentie Imobiliara, intermedieri profesionale, servicii cadastru si intabulare. Documentatii constructii si demolari, dezmembrari si apartamentari. :: Constructii noi, terenuri intravilane-extravilane, documentatii complete constructii, etc.
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Avocat Mindrila Catalin - Bucuresti |
Asistare si reprezentare juridica, consultatii juridice, infiintari societati comerciale, acte aditionale, tranzactii :: Servicii profesionale de consultanta, traduceri, mediere, reprezentare juridica ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Inter-Med SRL - Sibiu | jud. Sibiu
Cu siguranta, prin COMPETENTA-PROFESIONALISM-SERIOZITATE si experienta practica acumulata in cei 8 ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, parteneriatul de succes alaturi de investitori romani si straini, reprezinta inca un atu, care ne recomanda ca un partener de incredere. :: Oferim urmatoarele servicii: * consiliere imobiliara si asistenta pentru vanzare, cumpararea si inchirierea proprietatilor; * consultanta de specialitate pentru plasamente imobiliare; * consultanta pentru obtinerea finantarii necesara investitiei; * evaluare imobiliara prin compartiment specializat; * administrare imobile. :: Apartamente, case, terenuri, inchirieri, garsoniere, case, ansambluri rezidentiale, terenuri agricole, hoteluri, pensiuni, birouri, hale, spatii comerciale
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

velas 2001 - Focsani | jud. Vrancea
Imobiliare Focsani Agentia VELAS cu sediul in FOCSANI intermediaza vanzari, cumparari, inchirieri: apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale. Pregateste actele necesare transferului de proprietate, documentatii cadastrale :: imobiliare focsani, servicii imobiliare, consultanta imobiliara, intermedieri imobiliare :: Imobiliare Focsani Vrancea
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

AGENTIA IMOBILIARA ISA - Sibiu | jud. Sibiu
Societatea noastra ofera servicii de cea mai buna calitate, seriozitate, profesionalism, pastrand confidentialitatea intre clienti. Societatea noastra ofera servicii de cea mai buna calitate, seriozitate, profesionalism, pastrand confidentialitatea intre clienti. :: Tranzactii imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi imobiliare :: tranzactii imobiliare
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

DRIMCO - Popesti Leordeni | jud. Ilfov
Procesator si distribuitor de hirtie igienica. Spatii de productie , utilajee si mijloace de transport proprii . Evaluari imobile ; CLADIRI si TERENURI - Evaluari ; bunuri MOBILE membru anevar :: HIRTIE IGIENICA 10 sortimente Evaluarea bunurilor imobile si bunurilor mobile-ANEVAR ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Eurotop Invest - Bucuresti |
Infiintati in 2003, suntem o agentie ce presteaza servicii la cel mai inalt nivel profesional in domeniul imobiliar. Venim in intampinarea cerintelor si nevoilor Dvs. cu personal calificat in domeniul tranzactiilor imobiliare, personal ce acopera cu usurinta toate tipurile de servicii prezente pe piata imobiliara. Pentru orice problema pe care o aveti in domeniul imobiliar EUROTOP INVEST ofera solutii profesionale in cel mai scurt timp. :: - intermedieri tranzactii imobiliare - consultari, evaluari in domeniul imobiliar. :: apartamente noi de vanzare
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

PROCASA INVEST SRL - Constanta | jud. Constanta
FUNCTIONAM DIN 1998 IN ECHIPA RESTRANSA ( 3-8 PERSOANE), SUNTEM CUNOSCUTI PE PIATA IMOBILIARA DIN CONSTANTA SI COLABORAM CONSTANT CU SOCIETATI DIN TARA :: SERVICII DE CONSULTANTA , INTERMEDIERI SI INVESTITII IMOBILIARE ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Topo Expert PAI - Bucuresti |
CONSULTANTA - CONSILIERE - PROIECTARE - EXECUTIE Topo Expert PAI este o societate, formata dintr-un colectiv de tineri profesionisti si dinamici, specializati in a va oferi solutii complete. Inginerii si Arhitectii nostri sunt autorizati de catre A. N. C. P. I. / O. A. R. Serviciile oferite de noi sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare. Aparatura detinuta, softul de specialitate dar si angajatii bine pregatiti profesional sunt garantia ca putem raspunde la orice problema care se ridica. PROfesionalismul - PROmptidudinea - PROiectivitatea sunt atuurile noastre cu care ne prezentam la fiecare PROIECT. :: Expertize Cadastru, Mas. Topografice, Proiectare Constructii Civile -Industriale, Mobilier Pal Melaminat la comanda, Jaluzele Verticale Consiliere Imobiliara ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Arena Apartments - Bucuresti |
Arena Apartments este noul proiect imobiliar dezvoltat de Media City, in sectorul 4, cartierul Berceni, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate. :: Situat in Cartierul Berceni, in spatele Grand Arena Mall , imobilul P+2+M cuprinde un numar de 38 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje modern, de cea mai buna calitate. :: Toate apartamentele au fost gandite sa se incadreze pentru cota de 5% TVA si sa poata beneficia de finantare in cadrul programului Prima Casa, avand suprafete utile cuprinse intre 32 mp si 77 mp si preturi ce pornesc de la 25. 000 euro + TVA.
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

VERATTI IMOB S.R.L - Cluj | jud. Cluj
:: Gasesti rapid oferte imobiliare in Cluj-Napoca: apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, terenuri. Contacteaza-ne acum! ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Ozun Residence - Bucuresti |
:: Ozun Residence Bucuresti - Locuintele au suprafete incepand de la 155mp construiti si 120mp utili, parter si etaj si dispun de compartimentare care ofera un maxim de confort si utilitate. :: OZUN Residence - Bucuresti reprezinta un nou concept imobiliar creat si dezvoltat de MediaCity: case individuale si cuplate la pret de apartament! Dezvoltat pe o suprafata de 6. 000 mp, complexul cuprinde 18 case cu acces individual si teren intre 250 si 400mp.
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

AGROBION PLUS SRL - Butimanu | jud. Dambovita
Firma SC AGROBION PLUS SRL este producator de ingrasaminte organice nanotehnologice, foliare. Ingrasamantul AGROBION se aplica la toate plantele si culturile agricole. Si, Producator al suplimentului alimentar EXELA. :: Ingrasamant organic AGROBION Supliment alimentar EXELA :: Ingrasamant organic AGROBION Supliment alimentar EXELA
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Paladin Residence - Bucuresti |
Paladin Residence reprezinta un nou concept imobiliar creat si dezvoltat de MediaCity pe un teren cu alura de poveste, situat in centrul localitatii Corbeanca, desfasurat pe un teren cu suprafata de 105. 000mp. Intregul ansamblu rezidential se construieste in jurul Clubului de Echitatie Hipocan, cel mai vechi club de acest gen din zona capitalei care " in cei peste 15 ani" de existenta a avut parte de mii de vizitatori, copii si adulti care s-au bucurat de interactiunea cu aceste animale nobile, care sunt caii! :: Paladin Residence reprezinta un nou concept imobiliar creat si dezvoltat de MediaCity pe un teren cu alura de poveste, situat in centrul localitatii Corbeanca, desfasurat pe un teren cu suprafata de 105. 000mp. Intregul ansamblu rezidential se construieste in jurul Clubului de Echitatie Hipocan, cel mai vechi club de acest gen din zona capitalei care " in cei peste 15 ani" de existenta a avut parte de mii de vizitatori, copii si adulti care s-au bucurat de interactiunea cu aceste animale nobile, care sunt caii! ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

DADU WOOD - Suceava | jud. Suceava
DADU WOOD SRL, activeaza ca distribuitor, lemn de foc, recicleaza deseuri din lemn, plastic sticla hartie etc, si activeaza pe piata imobiliara. :: LEMN DE FOC CHERESTEA RECICLARE DESEURI DIN PLASTIC, HARTIE, LEMN, ETC, AGENT IMOBILIAR ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Locuinte Noi Sibiu - Sibiu | jud. Sibiu
:: Consultanta Imobiliare gratuita intre Dezvoltaror si cumparator - COMISION 0% :: Apartamente , Vile, Case, Spatii Comerciale , Hale, Duplex, Triplex , Teren
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Prestige Relax - Baia Mare | jud. Maramures
Firma mica cu mai multe domenii de activitate, domeniul principal inchirieri si sub inchirieri imobile, bar si intretinere corporala. :: Servicii de cazare in regim hotelier. Dorim colaborare cu agentii de turism pt. servicii de cazare. :: -
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Caisului Residence - Dobroesti | jud. Ilfov
Complex rezidential Caisului Residence situat in Dobroesti, Bucuresti. Apartamente de inchiriat, vanzari apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere. Apartamente de vanzare in Bucuresti. :: ansamblu rezidential Dobroesti, apartamente de vanzare Bucuresti, Fundeni, rate la dezvoltator, apartamente de inchiriat, birouri de inchiriat, vanzari apartamente cu 2/3 camere. apartamente de inchiriat Bucuresti, ansamblu rezidential Bucuresti ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

CASA DE CONSULTANTA PAPU & ASOCIATII SRL - Targu Jiu | jud. Gorj
Indeplinim procedurile necesare pentru infiintari firme, asistand si reprezentand clientii nostri in operatiunile de rezervare /denumire societate, securizarea locatiilor de sediu si puncte de lucru, redactare acte constitutive (acte firma), avizare si autorizare corespunzatoare, inregistrarea documentelor la Registrul Comertului Gorj. :: -infiintari societatii comerciale (SRL, SRL-D, PFA, II, AF, SA) asociatii, fundatii si asociatii de proprietari; -reprezentare in fata Registrului Comertului pentru inregistrarea, -infiintarea de societati si inregistrarea/ modificarea actelor constitutive; -avize si autorizatii necesare desfasurarii legale a activitatilor societatilor comerciale. :: Papu & Asociatii
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

New Real Estate Capital - Bucuresti |
Dezvoltator imobiliar; Promotorul a doua ansambluri rezidentiale in jud. Ilfov - Corbeanca si Domnesti; Detinator a numeroase proiecte rezidentiale si industriale in jurul Bucurestiului. :: case / vile la cheie, P+M, cu structura din beton armat si caramida, locuinte individuale sau cuplate, situate in ansamblurile rezidentiale din Domnesti si Corbeanca :: Omnis Residence
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

EURUM TECHNICS - Galati | jud. Galati
Consultanta si intermedieri, import-export Spania- Romania, Romania-Spania. Favorizam incheierea unor parteneriate private cu firme din exterior. :: Legume-fructe, ulei de masline si floarea soarelui, vin, hamon, diferite sortimente de branzeturi si cascaval. :: Legume-fructe, ulei de masline si floarea soarelui, vin, hamon, diferite sortimente de branzeturi si cascaval.
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

Agentie Imobiliara - Bucuresti |
Agentie imobiliara cu experienta in domeniu, oferind clientilor servicii de calitate. Agentie specializata in vanzari - inchirieri in Bucuresti. Asiguram evaluare bazata pe diversi factori de pozitie, cartier, etaj, anul de constructive al imobilului, diverse imbunatatiri, suprafete, etc. :: agentie imobiliara, vanzari imobiliare, inchiriere garsoniera ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

POPA ELENA AURA PFA - Brasov | jud. Brasov
Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul imobiliar, Agentia Startimob din Brasov va sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari si inchirieri de case, apartamente si birouri, terenuri, precum si vanzari sau inchirieri de spatii comerciale, industriale, hale si depozite. :: Intermedieri imobiliare : inchirieri si vanzari de case, terenuri, apartamente, spatii comerciale, industriale si birouri :: hale, depozite, terenuri, apartamente, case si spatii comerciale si birouri
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

CNSLR - FRATIA MUREȘ - Targu Mures | jud. Mures
Închirieri spa& #539; ii de birouri. Activitatea de baza este de reprezentare a sindicatelor & #537; i membrilor de sindicat. De asemenea am derulat activită& #539; i in cadrul proiectelor europene. :: Închiriem spa& #539; ii de birouri. Clădirea este in centrul TIRGU - MURE& #536; . ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

SC SANTE VET CONSULT - Ploiesti | jud. Prahova
SC Sante Vet Consult SRL va ofera : servicii de curatenie, servicii de menaj, servicii de ingrijire / supraveghere copii, batrani, servicii de transport, servicii de curierat si comisioane, servicii / intermedieri imobiliare, servicii de zugraveli. Preturi mici, discounturi avantajoase! :: Produse de cea mai buna calitate, seriozitate, promptitudine ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

DEUS L & G ADMINISTRARE 2003 - Bucuresti |
Înființată în mai 2003, SC DEUS L& G ADMINISTRARE 2003 SRL și-a stabilit, încă de la începutul activității sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activității de administrare a proprietății. SC DEUS L& G ADMINISTRARE 2003 SRL are ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract - cod CAEN 6532. :: 1 ) Administrare partiala; 2 ) Administrare completa ::
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE

MAGECON - Bucuresti |
DEZVOLTATOR IMOBILIAR, ANTREPRENOR CONSTRUCTII CIVILE, CONSULTANTA IN CONSTRUCTII, EXECUTIE IMOBILE LA CHEIE(CASE, VILE, BLOCURI, ETC) :: APARTAMENTE 2, 3 SI 4 CAMERE, ZONA CITY MALL, VILA ZONA MARTISOR, INCHIRIERE SPATII BIROURI SI APARTAMENTE :: APARTAMENTE 2, 3 SI 4 CAMERE, ZONA CITY MALL, VILA ZONA MARTISOR, INCHIRIERE SPATII BIROURI SI APARTAMENTE
CATALOG FIRME >> IMOBILIARE57 firme in aceasta categorie ::


Pagina
  1