CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

  - aditivi auto
  - aeroporturi
  - agentii de bilete
  - agentii de turism
  - agentii maritime
  - autocamioane, autobuze, autocare
  - autocamioane, autobuze, autocare - service
  - automobile - climatizare
  - automobile - instalatii gpl
  - automobile - piese de schimb, accesorii
  - automobile - productie, comercializare
  - automobile - service, asistenta tehnica
  - automobile - tuning
  - automobile - vopsitorie, tinichigerie
  - autovehicule - anvelope si jante
  - autovehicule - demontari, dezmembrari
  - autovehicule - piese de schimb, accesorii
  - autovehicule - remorci
  - autovehicule - remorci
  - autovehicule - tahografe si limitatoare de viteza
  - autovehicule rulate
  - avize, autorizatii
  - benzinarii
  - biocarburanti
  - cai ferate - masini, echipamente, servicii
  - camioane
  - companii aeriene
  - echipamente benzinarii
  - echipamente service auto
  - firme curerierat
  - inchirieri auto
  - inmatriculari
  - instructori auto
  - logistica - servicii, consultanta
  - lubrifianti auto
  - motociclete si scutere
  - navigatie - armatori
  - navigatie - expertize, inspectii maritime
  - navigatie - recrutare personal
  - parcari
  - porturi
  - scoli de soferi
  - semnalizare rutiera
  - servicii portuare
  - servicii portuare
  - servicii transport
  - simulatoare pentru aviatie
  - spalatorii auto
  - spalatorii auto - echipamente
  - statii gpl
  - tractari auto
  - transport animale vii
  - transport de persoane aerian
  - transport de persoane rutier
  - transport feroviar
  - transport intern
  - transport international
  - transport marfa aerian
  - transport marfa feroviar
  - transport marfa fluvial
  - transport marfa maritim
  - transport marfa rutier
  - transport maritim
  - transport terestru
  - transporturi speciale
  - transporturi speciale
  - uleiuri minerale
  - verificari tehnice
  - vulcanizareAICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


prolet srl - Dej | jud. Cluj
firma de servicii funerare cu experienta de 20 de ani in domeniu, transport frigorific funerar intern si international, repatrieri decedati in ue , sicrie, coroane , aranjamente florale :: sicrie, coroane, flori , aranjamente florale, respete, lumanari candele ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Safe auto trade - Constanta | jud. Constanta
-Transport auto intern-international cu o capacitate de 8-9 autoturisme -import mase plastice si produse de unica folosinta :: comercializare mase plastice si materie prima (granule) ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

JT GRUP - Tulcea | jud. Tulcea
Principalul colector , reciclator si valorificator al deseurilor industriale si al deseurilor de echipamente electrice si electronice din judetul Tulcea. Ofera servicii de indepartare ecologica a deseurilor de pe piata locala , fiind recunoscuta pentru politica de asigurare a calitatii serviciilor sale. :: Deseuri : hartie, carton, folie, lemn, plastic, fier, aluminiu, PET, sticla, echipamente electrice si electronice, moloz, anvelope scoase din uz. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

medem wind srl - Ramnicu Valcea | jud. Valcea
firma are m, ai multe puncte e lucru se ocupa cu comert alimentar si baruri firma se mai ocupa si cu transporturi de marfuri , constructii :: toata gama de produse transporturi comert constructii ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

NUTU COMPANY - Ramnicu Valcea | jud. Valcea
NUTU COMPANY, este o societate cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate transporturi si expeditii rutiere, in regim de grupaj si complete, intern si international. SOCIETATEA ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE ORGANIZAREA DE TRANSPORTURI SI EXPEDITII RUTIERE DE MARFURI IN TRAFIC INTERN SI INTERNATIONAL, CAMIOANE COMPLETE, EXPEDITII PARTIALE SI EXPEDITII DE GRUPAJ, TRANSPORTURI AGABARITICE. Servicii de transport in regim intern si international pentru marfuri generale; Solutii si tarife avantajoase pentru marfuri agabaritice; Transporturi rutiere catre orice destinatie; Servicii de transport ADR atat in regim complet cat si in regim de grupaj ... :: & #8226; Transport de marfa rutier intern si international la import sau la export atat in regim camion complet cat si grupaje pe camioane; & #8226; Transport marfa si colete; & #8226; Transport rutier persoane; & #8226; Transport autoturisme cu platforme; * Transporturi agabaritice ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SC MARY- DEUTZ SRL - Bucuresti |
Firma Mary- Deutz Srl. cu sediul social in localitatea Heresti, nr. 101 judetul Giurgiu, puncte de lucru in Bucuresti, strada Jiului nr. 10-330 sector 1 si in bulevardul Ficusului nr 16 ap. 2 sector 1, a fost infiintata in anul 1995 cu capital integral privat. Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile, hartie, carton, plastic. Prin activitatea sa, SC Mary Deutz SRL doreste sa ajunga una din companiile romanesti care vor ajuta la dezvoltarea acestui segment de piata, prea putin solicitat de companiile romanesti existente. Mary Deutz SRL, colecteaza si comercilizaza materiale reciclabile atat de la agentii economici ... :: colectarea si valorificarea deseurilor din hartie, carton, plastic executam transport marfa intern si international :: colectarea si valorificarea de hartie si carton , transporturi marfa internationale
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SBN GRUPAJ TUR SRL - BUCURESTI | jud. Olt
Organizam transport de marfa in sistem de grupaj pe relatia Turcia-Romania. Putem colecta marfa de oriunde din Turcia si livra oriunde in Romania. Pentru oferta de pret asteptam detaliile marfii : mod de ambalare , numar de colete , dimensiuni , greutate , locul incarcarii, descarcarii. Vom reveni in cel mai scurt timp la dv cu cea mai buna oferta. :: 1)TRANSPORT MARFA TURCIA ROMANIA 2)TRANSPORT INTERN CU AUTOUTILITARA -DUBA - VOLUM 16 MC (4X2X2M) ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

VLAD EUROCAR SRL - Arad | jud. Arad
Oferim servicii de tractari si transporturi autoturisme, atat in Arad, cat si in tara si in strainatate. Echipa noastra va sta la dispozitie NON STOP si va asigura tot sprijinul necesar in cazul producerii unui eveniment rutier nefericit. Efectuam servicii de transport marfa interne sau internationalei. Serviciul nostru de transport marfa este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Contactati-ne si veti beneficia de promptitudine si siguranta pentru transportul marfurilor ales de dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati. :: Oferim servicii de tractari si transporturi autoturisme, atat in Arad, cat si in tara si in strainatate. Echipa noastra va sta la dispozitie NON STOP si va asigura tot sprijinul necesar in cazul producerii unui eveniment rutier nefericit. Nu ezitati sa ne contactati. Efectuam servicii de transport marfa interne sau internationalei. Serviciul nostru de transport marfa este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Contactati-ne si veti beneficia de promptitudine si siguranta pentru transportul marfurilor ales de dumneavoastra. :: Oferim servicii de tractari si transporturi autoturisme, atat in Arad, cat si in tara si in strainatate. Echipa noastra va sta la dispozitie NON STOP si va asigura tot sprijinul necesar in cazul producerii unui eveniment rutier nefericit. Nu ezitati sa ne contactati. Efectuam servicii de transport marfa interne sau internationale. Serviciul nostru de transport marfa este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Contactati-ne si veti beneficia de promptitudine si siguranta pentru transportul marfurilor ales de dumneavoastra.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SIERRA BUSINESS SRL - Oradea | jud. Bihor
Comercializam anvelope resapate de camion la preturi deosebit de avantajoase. Dimensiunile anvelopelor: 315/80-22, 5; 315/70-22, 5; 295/80-22, 5; 13R22, 5; 385/65-22, 5. La cerere, putem resapa si anvelope de alte dimensiuni decat cele amintite mai sus. Pretul variaza in functie de dimensiunea anvelopei. Garantie: 1 an Se asigura transportul la destinatie, in functie de cantitate. :: Anvelope Resapate pentru Camioane, diverse dimensiuni si profile adecvate tuturor conditiilor de trafic ( regional, autostrada, cariera de piatra, santier, padure, etc) :: Michelin, Bridgestone, Firestone, Pirelli, Continental, Goodyear, Fulda, Sava, Kormoran, Ceat, Doublestar, Nokian, Kama
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SC ALIDAMI SRL - Turda | jud. Cluj
Transport frigorific de flori naturale, plante , seminte, bulbi, arbori, fructe si legume din Olanda In Romania cu semiremorci 20 tone, oferim seriozitate :: Transport Flori la temperatura controlata , se emite termograma pentru perioada transportului. Semiremorcile sunt dotate cu lift pentru incarcarea respectiv descarcarea marfii :: Flori taiate, plante, bulbi, seminte arbori etc
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

DANCOS LORETTA SRL - Bucuresti |
Firma noastra produce cutii carton orice dimensiune. Deviza noastra este SERIOZITATEA SI CALITATEA FACE DIFERENTA. :: Producem cutii carton ondul din micro-ondul , CO3 si CO5 pentru transport, depozitare, produse alimentare si nealimentare. :: Cutii carton
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

LIVRAM TIMP SRL - Bucuresti |
Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie inter-companii!; Achizitionam bilete la teatru, film, meciuri de fotbal, concerte; Instalator ... :: Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie inter-companii!; Achizitionam bilete la teatru, film, meciuri de fotbal, concerte; Instalator ... :: Toate marcile si produsele.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

IM CCP AD REM S.R.L. - Chisinau | jud.
Suntem compania IM CCP AD REM S. R. L. si activam pe piata R. Moldova din 1991. Efectuam reparatiile la nivelul TS-1, TS-2 pe totate masinile si microbuzele. Conlucram cu mai mult de 45 de dileri activi in Republica Moldova, si ne extindem reteaua in mod constant. Avem un magazit de vanzare cu amanuntul, depozite, service auto. :: vinzarea cu amanuntul si ridicata, a pieselor de schimb pentru automobile de toate marcile, microbuze, barci, camioane, echipamente pentru garaj, precum si servicii de intretinere a automobilelor. :: Castrol, Venol, CoopersFiaam, Fram, NGK, Japanparts, Ruville, Sidem, Elring, ETF, Wynn's si alte
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

ARDOR VEHICULE INDUSTRIALE SRL - Bragadiru | jud. Ilfov
Sperăm să vă facem un lucru plăcut în a vă prezenta societatea noastră \" Ardor srl Veicoli Industriali\" , cu sediul in Italia, leader în producția de vehicule industriale. Fabricile noastre sunt situate la Eboli (SA), Localitatea Pezzagrande, Zona Industrială. Activitatea principală este productia și comercializarea remorcilor și semiremorcilor cu cisternă, fixă și rabatabilă, din aluminiu, pentru transportul de materiale vrac sub formă de pulbere și granule din industria alimentară, industria chimică, materialelor de constructii și altele (ex. făină, zahăr, furaje, tărîțe, soda, ciment, var, nisip, granule de plastic, pulbere de aluminiu ... :: Service si piese de schimb pentru toate marcile de silo-vehicule, compresoare Blackmer Mouvex si Ghh Rand; PTO originale pentru toate tractoarele; cardane de transmisie marca Italgiunti; piese de schimb pentru axe ROR Meritor, BPW etc. . . :: ARDOR, Blackmer Mouvex, Ghh Rand, Hydrocar, ROR Meritor, BPW
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

euro majestic srl - Sucevita | jud. Suceava
sc. euro majestic srl . cumparam stocuri de piei finite pentru incaltaminte - piele nappa, box natural de bovina cu fata neteda fara defecte, nabuco , bufo insuleta spalt, . . . etc diferite culori . loturi de minim 50mp de o culoare. cantitatea minima pentru care ne deplasam in orice locatie din tara este de 500mp. asiguram transport gratuit si plata pe loc la incarcare in aceiasi zi. - lucian lacatus sucevita- SUCEAVA IT- comprare stock pelle nappa , nabbuco per scarpe. 1. 4-1. 6 - nero marrone EN- buy leather stocks cow for shoes nappa , nabboco netted face . 1. 4-1. 6 :: servicii comerciale de cea mai buna calitate, seriozitate si corectitudine ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

OLTIREN COM SRL - Targoviste | jud. Dambovita
Extractia pietrisului si a nisipului, producere agregate minerale pentru constructii, inchirieri de utilaje terasiere pentru excavatii , nivelari si autocamioane de transport etc. :: agregate minerale pentru constructii si balast pentu drumuri, transpoarte :: sorturi de (nisip) pietrisuri 0-4 ; 4-8 ; 8-16 ; > 32 (refuz de ciur) balast, nisip depreciat
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

GG Engineering Energy Solution Srl - Bragadiru | jud. Ilfov
& #8221; S. c. GG Engineering Energy Solution S. r. l. & #8221; , cu sediul in Bragadiru If. , cauta colaboratori/distribuitori cu experienta in domeniul sistemelor hidraulice, pentru vanzarea si montajul prizelor de putere, pompelor hidraulice, pompelor cu pistoane, kit-urilor de basculare, cilindrilor etc& #8230; . . Produsele sunt de cea mai inalta calitate, a unei companii italiene lider mondial in absolut. :: - Prize de putere - Sisteme de basculare - Pompe hidraulice - Cilindri ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

PRELATE AUTOCAMIOANE - MARACINENI , BUZAU | jud. Buzau
PRELATE - OFERTA - PRELATA S. C. PRELATE AUTOCAMIOANE S. R. L. , BUZAU , MARACINENI, STR. FOCSANEI NR. 4, PRODUCE PRELATE pentru : - TIRURI, AUTOTRENURI, AUTOTRACTOARE, REMORCI, SEMIREMORCI, CAMIOANE, AUTOUTILITARE , BENE pentru ASFALT, BENE pentru AGREGATE, BENE pentru CEREALE, BASCULANTE, CONTAINERE, TRANSPORTURI AGABARITICE , MASINI UNITATI MILITARE , FEROVIARE , NAVALE , PISCINE, CORTURI, - REPARATII PRELATE, (INLOCUIRI CAPSE, BRIDE, TERMOSUDURI) - ACOPERIRI TERASE, PIETE, COPERTINE, PERETI DESPARTITORI, - BANNERE STRADALE, ... :: PRELATE, PRELATA, PRELATE TIRURI, PRELATE AUTOTRENURI, PRELATE AUTOTRACTOARE, PRELATE AUTOCAMIOANE, PRELATE AUTOUTILITARE, PRELATE REMORCI, PRELATE SEMIREMORCI, PRELATE BENE, PRELATE UTILAJE AGABARITICE. :: prelate
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

bona-trans.s.r.l. - Slimnic | jud. Sibiu
transporturi rutiere de marfuri in regim expres sau grupaj cu autilitare de 3. 5 si 4. 6t intern si extern curse rapide de germania, olanda, franta si etc. autoutilitarele au dimensiunile de , , 4 europaleti, 3, 5m lungime si2m inaltime respectiv 4, 5m lungime si2, 2m latime se poate incarca si cu macaraua intra 8 europaleti din sibiu oriunde extern si intern pretul este negociabil la contract se ofera reducere :: transporturi rutiere de marfuri cu auto utilitare intern si extern in regim expres, si persoane curse rapide aeroporturi, urgente, etc. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

GEADY INVEST - Cluj Napoca | jud. Cluj
SOCIETATE DE INTERMEDIERE IN TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DE MARFA. EXPERIENTA DE PESTE 20 DE ANI IN ACTIVITATE, SERIOZITATE SI PROMTITUDINE. NU EZITATI SA NE CONTACTATI, EXPORTATORI SI IMPORTATORI DE BUNURI. MARFURILE DVS. FOR FI IN SIGURANTA. :: SERVICII DE TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL CU ORICE TIP DE CAMION, ORICE CANTITATE , DOAR MARFURI GENERALE SI AGABARITICE ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

sc alisor-dam srl - Suceava | jud. Suceava
societatea comerciala alisor-dam are ca domeniu principal de activitate transportul de marfa 3, 5t si comertul cu cafea respectiv automate si semiautomate, avem ce a mai buna oferta , nu ezitati sa ne contactati!. multumesc. :: Inchiriem automate de cafea saeco, zanussi sau dam in folosinta in regim de comodat gratuit. :: zanussi, saeco
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

PROMOTOR NORD - Suceava | jud. Suceava
MAGAZIN SPECIALIZAT IN DESFACEREA PRODUSELOR PENTRU TINICHIGERIE VOPSITORIE , ELEMENTE SI SUBANSAMBLE ELECTRICE , ELEMENTE CAROSERIE E. T. C. :: DISRIBUTIE ABRAZIVI , CHITURI , LACURI , VOPSELE , BENZI MASCARE , FOLIE PROTECTOARE , MASTICURI , :: PPG , AUTOCOLOR, 3M , QUICK LINE , MIPA , MOBIHEL
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Management Stil - Chisinau | jud. EXTERN
In dependență de locație și genul încărcăturii, efectuăm traficul cu diverse mijloace de transport. O mulțime de companii aleg firma noastră în calitate de partener constant. Avem la activ o sumedenie de transporturi de mărfuri, efectuate cu succes. Optând pentru compania noastră, optați pentru calitate, eficiență, siguranță și profesionalism. Managerii companiei noastre Vă vor ajuta în alegerea unui traseu perfect pentru trafic și transportul potrivit. Depunem eforturi uriașe pentru ca încărcătura Dumneavoastră să fie livrată la timp. Clienții noștri sunt din Europa, Kazahstan, România, Turcia, Ungaria, Moldova, Ucraina, Rusia, Danemarca și Norvegia. ... :: 1. Alegerea traseului optim de transportare. 2. Alegerea mijlocului de transport, care să corespundă standardelor internaționale de pe piața transportului de mărfuri. 3. Calcularea costului de transportare a încărcăturii, ținând cont de doleanțele clientului, de dimensiuni, prețul și caracterul mărfii. 4. Asigurarea integrității încărcăturii. 5. Punctualitate la nivel de trafic de mărfuri internațional. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

sc lidaroftrans srl - Adjud | jud. Vrancea
Transport colete spania romania si retur la preturi reduse Transport urgent de marfuri Oferim asigurare pe marfa in valoare de 100. 000e Maxima seriozitate Daca coletele sunt in drumul masinii se pot prelua si lasa la destinatie Preturi foarte avantajoase :: Transport intern si international de marfa Curierat rapid Posibilitate de preluare si livrare colete la domiciliu :: Transport colete
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

DORENA COMIMPEX - Dragasani | jud. Valcea
TRANSPORT MARFA GENERALA SI ADR TRAFIC NATIONAL SI INTERNATIONAL TARI COMUNITARE SI EXTRACOMUNITARE. TRANSPORT EEUROPENE PRECUM SI IN TARI EXTRACOMUNITARE CUM AR FI ALBANIA, KOSOVO , MACEDONIA, SERBIA, CROATIA, UCRAINA :: TRANSPORT MARFA ADR , TRANSPORT EXPRESS , TRANSPORT MARFURI PERICULOASE ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

PF.POPA V. NICUSOR - Bucuresti |
FIRMA DE TRANSPORT MARFA AVAND IN DOTARE O BASCULANTA DE 3, 5T CU MACARA. MASINA SE BASCULEAZA PE TREI PARTI SI ESTE IN STARE BUNA . :: TRANSPORT MARFA CU BASCULANTA 3, 5T cu macara de 1 tona. :: nisip, pietris, margaritar, etc.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

alecs baby srl - Stefanesti De Jos | jud. Ilfov
asigur transport cu dubita Fiat Ducato 3, 5 tone, intern si international, distributie marfa, transport marfa, coletarie, preturi minime, posibilitate factura fiscala, disponibil pentru contract :: asigur transport cu dubita Fiat Ducato 3, 5 tone, intern si international, distributie marfa, transport marfa, coletarie, preturi minime, posibilitae factura fiscala, disponibil pentru contract ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SC TIMITRANSAS SRL - PERIS | jud. Mures
Activitatea principala este de transportarea marfurilor generale cu masini de 3. 5t Firma detine o florarie si servicii de pompe funebre. Executam la comanda monumente funerare din granit compozit :: transport mutari se ofera o gama larga de flori bughete Pentru inmormantari o gama larga de sicrie coroane jerbe aranjamente florale ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Riatec SRL - Moldova, Chisinau | jud.
Transport and Expedition, transportari internationale, transportari in toate directii in europa si azia. :: Transport and Expedition, transportari internationale, transportari in toate directii in europa si azia. :: Transport and Expedition
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Ellyssa Driving School - Iasi | jud. Iasi
Scoală de șoferi categoria B - cursuri de instruire practică și teoretică de un înalt nivel și profesionalism; mopede - cursuri de legislație în vederea obținerii atestatului de conducere al unui moped pe drumurile publice; - persoanelor care au deja permis de conducere și nu au condus demult sau doresc să își perfecționeze maniera de conducere, sau vin din localități unde condițiile de trafic sunt mai lejere le putem acorda asistență specializată pe mașina proprie sau mașina școlii. :: scoala desoferi, permis de conducere categoria B - cursuri de instruire practică și teoretică de un înalt nivel și profesionalism; mopede - cursuri de legislație pentru mopedisti. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

EMACRIS TRANS - AGIGEA | jud. Constanta
FIRMA DE TRANSPORT AUTO CU UN PARC DE 24 CAMIOANE/PRELATA . SERVICE CAMIOANE/ VULCANIZARE/ SPALATORIE / PARCARE :: EXECUTAM TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL , SERVICE AUTO, SPALATORIE, VULCANIZARE, PARCARE ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

AY-SAT Otomotiv Nakliyat Gida İth. İhr. Ltd. Sti. - Konya/Turkey | jud.
AY-SAT OTOMTIV NAKLIYAT GIDA ITH. IHR. LTD. STI. was founded in 2009 and it is manufacturing Brake Caliper Repair Kits for heavy vehicles with european quality like KNORR, MERITOR, WABCO, HALDEX . Our brand MYCALIPER is a pioneer of innovation in the automative sector. Over time by performing innovation MYCALIPER became a bigest brand in automotive sector. Standards of AY-SAT is the source of getting the best quality and it is confirmed by ISO-9001:2008 / CE & GOST quality certification. AY-SAT OTOMTIV NAKLIYAT GIDA ITH. IHR. LTD. STI. currently exports products to different markets, worldwide. Those markets include North America, Europe, South America, Asia, ... :: Brake Caliper Repair Kits, Caliper Adjusting Mechanism, Caliper Sensor, Caliper Guides & Seals Repair Kit , Piese de schimb etriere, Piese de scimb frana camioane :: MYCALIPER
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

uca trans impex srl - Bucuresti |
firma are ca obiect principal transporturi rutiere de marfuri generale si frigorifice (produse alimentare congelate sau refrigerate) in trafic intern si international :: transport intern si international de marfur alimentare proaspete, congelate sau refrigerate. semiremorcile au si doua compartimente ptr. temperaturi diferite :: transport marfuri alimentare congelate sau refrigerate cu autotrenuri Mercedes Benz cuplate cu semiremorci frigorifice ( si cu doua compartimente) marca SCHMITZ.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

PozsonAFAGAProdcom.SNC - Piatra Neamt | jud. Neamt
Înfințat în 1993, cu profil Importator Piese auto În special tuburi & #537; i coturi siliconice, delafi28mm. până la fi 100mm. De asemenea, putem livra tuburi & #537; i coturi cu dimensiuni schimbate la cele două capete :: Tuburi și Coturi SILICONICE cu inserție pt. apă caldă ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

OXYGEN TOUR - Bucuresti |
Agentia ta de turism online - totul la un click distanta ! Oxygen Tour - Partenerul tau in orice calatorie ! :: bilete de avion, oferte speciale, oferte last minute, chartere, cazari, hoteluri, vile, luna de miere, revelion, craciun, ski, spa. etc. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Ralex Trans - Sibiu | jud. Sibiu
Bun venit! Firma noastra locata in Sibiu, a luat fiinta in anul 2000, din dorinta de a oferii servicii de transport marfa si mobila la preturi accesibile, firmelor si persoanelor fizice care au nevoie regulat sau ocazional de transport auto. Firma este specializata pe: transporturi rapide de marfuri generale in regim exclusiv sau de grupaj, mutari, transport de marfa , transport mobila si distributie marfa pentru firme si persoane fizice , cu autoutilitare de 1, 5 la 2 tone sarcina utila si un volum intre 13 mc si 18 mc :: -Transport marfa cu autoutilitare pana la 2, 5 t util, -transport mobila, mutari. -Realizam transporturi de marfa atat interne cat si international cu preponderenta pe relatia Romania -Germania -Transport de marfa de la Sibiu la Bucuresti si respectiv de la Bucuresti la Sibiu :: -servicii transport -mutari -transport- distributie
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

trans stefany 37 - Bucuresti |
Trans Stefany 37 Srl nr. reg. com. j 40/17672/1994 cui r 6545007 ofera servicii de transport. Oferta transport Trans Stefany 37 Srl presteza service transport marfuri generale intern cit si local cu urmatorul parc de masini: Mercedez Benz izoterma - 16 mc/ 6 Euro paleti/ 2 tone util Renault master - 14 mc/ 5 Euro paleti/ 1, 5 tone util Tariful de transport se stabileste de comun acord in functie de cerintele de transport. :: servicii de transport parc de masini: Mercedez Benz izoterma - 16 mc/ 6 Euro paleti/ 2 tone util Renault master - 14 mc/ 5 Euro paleti/ 1, 5 tone util Tariful de transport se stabileste de comun acord in functie de cerintele de transport. :: parc de masini: Mercedez Benz izoterma - 16 mc/ 6 Euro paleti/ 2 tone util Renault master - 14 mc/ 5 Euro paleti/ 1, 5 tone util Tariful de transport se stabileste de comun acord in functie de cerintele de transport.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Movers-Auto SRL - Chisinau | jud. EXTERN
Transport international de marfuri cu camioane de tip prelata si frigo. Directii de transport: Moldova- Europa-Moldova CSI-Moldova-CSI Romania-Russia, Ukraina, Belorusia, Lituania, Letonia, Kazahstan-Romania Bulgaria-CSI-Bulgaria :: Servicii de transport Romania-Russia, Ukraina, Belorusia, Lituania, Letonia, Kazahstan-Romania ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SC Auto Boema SRL - Vintere | jud. Bihor
Firma este specializata pe distribuirea de uleiuri si filtre pentru autoturisme, autoutilitare, si camioane precum si uleiuri pentru utilaje agricole si industriale. Va asteptam. :: Uleiuri pentru autoturisme, camioane, autoutilitare si utilaje agricole si industrie. :: Motul, Castrol, BP
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

nikormar trans - Suceava | jud. Suceava
INCHIRIERI SI PRESTARI SERVICII IN LUCRARI DE CONSTRUCTII CU BOLDOEXCAVATOR, EXCAVATOR PE SENILE SI BASCULANTE. PROMPTITUDINE SI CALITATE :: inchirieri basculante 16t, excavator pe senile cu cupa de 1m si buldoexcavator :: prestari servicii
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

REMOVIES TRANS - Bucuresti |
Firma Removies Trans va ofera servicii profesionale de mutari si transport mobila, marfa, inchirieri autoutilitare oriunde in Bucuresti catre toate orasele din tara si Europa. Pentru mai multe detalii vizitati site-urile noastre. :: transport mobila bucuresti, mutari bucuresti, transport mobila, transport mobilier bucuresti, transport mobila ieftin. mutari ieftine, inchirieri autoutilitare, inchirieri autoutilitare bucuresti, inchirieri autoutilitare cu sofer, inchirieri autoutilitare 3, 5t, transport marfa, transport marfa bucuresti, transport marfa intern, transport marfa international, :: transport mobila bucuresti, mutari bucuresti, transport mobila, transport mobilier bucuresti,
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

MAGDANA CONSULTING SRL - Piatra Neamt | jud. Neamt
Transport auto pe platforma a autoturismelor si autoutilitarelor (defecte / accidentate / second hand / noi) precum si transport de marfuri si utilaje. Serviciile noastre ofera siguranta, seriozitate si rapiditate datorita experientei in domeniu. Disponibilitate NON-STOP :: Tractari auto NON - STOP, Transport marfuri si utilaje ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Transibo srl - Bucuresti |
Transport marfa intern si international in regim grupaj si exclusiv, transport in regim curierat si expres :: Efectuam transport marfa intern si international de marfuri generale. Va punem la dispozitie camioane in regim exclusiv, in regim grupaj si expres. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

IDEALTECH SERVICE - Targu Mures | jud. Mures
Idealtech service este societate specializata in distributia de utilaje si echipamente pentru atelierele de service auto. Dezvoltarea noastra se bazeaza pe respect fata de client si pe calitatea serviciilor. Credem cu tarie in parteneriatul pe termen lung cu clientii nostri, carora le oferim produse de calitate si servicii de nivel ridicat. Stim foarte bine ca este esential ca un aparat sa fie functional la parametrii maximi si de aceea angajamentul nostru este un raspuns imediat la orice eventuala problema, indiferent de locul in care se regaseste atelierul dumneavoastra. :: Produse: echipamente pt. : statii ITP, ateliere pt. reparatii auto , vopsitorii, echipamente diagnoza auto Servicii: Consultanta in materie de organizare Produse de calitate. Instalare si training. Suport tehnic eficient. Service post vanzare. Piese de schimb. Printre activitatile service-ului enumeram: * Montare echipamente * Revizii periodice * Reparatii curente * Proiectare instalatii aer comprimat si distributie ulei * Optimizarea spatiului pentru amplasarea echipamentelor * Calibrare echipamente si suport pentru efectuarea verificarilor metrologice :: MONDOLFO FERRO, FIAC, WMS, SIVIK, FEMAS, TOPAUTO TEHNOTEST, MOTORX, MOTORSCAN
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SC TRANS UDROIU SRL - BUCURESTI | jud. Bucuresti
Suntem o companie specializata in transport rutier, inchiriem autobasculante de 3t, bascula 5t, autobasculanta utilitara 7, 5t, bascula 40t, bascula 8x4, inchiriere utilaje constructii, transport materiale constructii, transport agegate balastiera, vindem agregate minerale de cariera spalate, amestec pentru beton, piatra, piatra sort, nisip fin, nisip pentru tencueala, margaritar, refuz ciur, balast si piatra concasata, piatra sparta. Firma se ocupa cu inchirieri utilaje constructii profesionale, buldoexcavator JCB 3CX, buldoexcavator JCB 1CX, incarcator frontal cu cupa multifunctionala, mini incarcator, ... :: Buldoexcavator cu picon JCB 3CX, INCHIRIERE BULDOEXCAVATOR, Buldoexcavator 1CX cu picon si cupa pentru excavat, Miniincarcator, Mini incarcator, Mini excavator, Miniexcavator cu picon, inchiriere Bobcat, inchirieri Bobcat, inchiriez Bobcat, Bobcat cu picon si cupa de sapat si excavat. autobasculante de 3, 5t si 7, 5t, basculanta 8x4 = 40t, BASCULANTA, INCHIRIERI BASCULANTE, INCHIRIEZ BASCULA . Prestam servicii DEZAPEZIRI, DESZAPEZIRE, DEMOLARI CASE, DEMOLARI CONSTRUCTII, EXCAVARI PISCINE, SAPATURI SI EXCAVATII GENERALE, SAPATURI SANT, SANT APA SI CANAL, FUNDATII ... :: JCB 3CX - BULDOEXCAVATOR 4x4 IVECO - AUTOBASCULANTA 8x4 MERCEDES - AUTOBASCULANTA 3, 5t MERCEDES - AUTOBASCULANTA 7, 5t AUTOUTILITARA JCB 1CX - BULDOEXCAVATOR 4x4, Miniexcavator, Miniincarcator, Bobcat cu picon Renault - Container gunoi, moloz, abrollkipper de 3mc si 7mc
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

UNIREA INTERTRADING - Bucuresti |
PRODUCATOR, PRESTATOR SERVICII Executie Banc de Probe pentru testarea casetelor de directie, in vederea depistarii pierderilor de presiune la exterior cat si a pierderilor interioare datorate segmentilor de teflon sau distribuitorului, ulterior rectificarii si schimbarii KIT-ului care contine simering-uri si bucsi teflon sau poliamida, inclusiv celelalte elemente de culisare si etansare. Deasemenea acest Banc de Probe se preteaza si pentru masurarea presiunii pompei servodirectiei direct pe autovehicul, fara demontarea acesteia. O alta intrbuintare a Bancului de probe este testarea casetei de directie pe masina inainte ca aceasta sa trebuiasca demontata, astfel se constata ce este defecta ... :: REPARATII CASETE DIRECTIE BANC PROBE CASETE DIRECTIE ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

dream auto centar - Pitesti | jud. Arges
firma transport, marfa si persoane, organizez excursii, in tara , sau la propunerea clientilor, transportul cu microbuze 8+1, soferi profesionisti cu atestate in domeniu, :: materiale constructii, agregate de diferite tipuri, orice produse cu masa maxima de 16 tone, ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SAMIR DIVERS PRIOR SRL - ROSIORII DE VEDE | jud. Arges
Servicii vidanjare Rosiorii de Vede, Jud. Teleorman. Samir Divers Prior s. r. l. este firma autorizata pentru colectarea si transportul apelor uzate, a namolului din fosele septice din mun. ROSIORII DE VEDE si din localitatile limitrofe. Firma dispune de doua autospecializate de cate 7 tone fiecare. :: SC SAMIR DIVERS PRIOR SRL ofera servicii de vidanjare fose septice, bazine ape menajere, etc. In functie de necesitati, firma poate oferi si contracte de vidanjare in tot jud. Teleorman. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

PATRU PLUS TRANS SRL - Piatra Neamt | jud. Neamt
FIRMA DE TRANSPORT ce are ca domeniu de activitate atat transportul de persoane cat si transportul de marfuri. Venim in serviciul clientilor care au nevoie de inchiriere utilaje. :: SERVICII DE TRANSPORT PERSOANE, CURSE SPECIALE SI REGULATE, INCHIRIERI BASCULANTE, AUTOBUZE, AUTOCARE SI MICROBUZE PE RUTE INTERNE SI INTERNATIONALE, utilaje ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

CARPATI B&V - Avrig | jud. Sibiu
PIESE CAMIOANE. SISTEME DE FRANARE, RULARE SI SUSPENSIE REMORCI SI SEMIREMORCI PIESE SCHIMB REMORCI AGRICOLE MARSA:CILINDRI BASCULARE, CAMERE FRANARE, BUTUCI, TAMBURI, SABOTI, PREZOANE, JENTI . :: REPARATI AXE REMORCI SI SEMIREMORCI . PIESE SCIMB ORIGINALE SAF. BPW. GIGANT, FRUEHAUF, SCHMITZ, TRAILOR, SMB, MARSA S. A. PIESE SCHIMB REMORCI AGRICOLE MARSA:CAMERE FRANARE, CILINDRI BASCULARE, AX CU CAMA, PIVOTI CRUCI CARDANICE SAVIEM, TAMBURI, BUTUCI, SABOTI ; RM2, RM5, RM7, BD7, RA120-KN; RM13, RM14, RM23, 3, RM25/3, SRB240, SR35, SR32, :: SAF. BPW. MARSA. . FRUEHAUF. TRAILOR. SMB. ARVIN MERITOR. KNOR BREMSE. WABCO. HALDEX. JOST.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SC URSA MARE SRL - Nufaru | jud. Tulcea
Domeniul de activitate al firmei este transport marfuri generale si animale in Delta Dunarii si nu numai. Asiguram incarcarea si descarcarea marfurilor in deplina siguranta. :: Avand o capacitate de - 35 tone - 100 tone - 200 tone - 300 tone :: Materiale de constructii , automobile, etc.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

coco transmixt - Hunedoara | jud. Hunedoara
Oferim servicii de TRANSPORT TURISTIC OCAZIONAL, intern, international cu microbuze si autocare de, 8, 15, 17, 20 si 39. 54 locuri + remorca 2 ton. Preturi negociabile, in functie de, distanta parcursa, timp stationare, nr zile inchiriere. Serviciile sunt diverse. Excursii, tururi educationale, pentru scoli, universitati, grupuri religioase. Transport ptr tabere scolare, la munte si la mare, inchirieri ptr Agentii de turism, circuite turistice, pelerinaje manastiri si biserici, calatorii business, agrement, transferuri la si de la aeroporturi. PENTRU O CALATORIE, SIGURA SI CONFORTABILA, apelati la serviciile noastre. :: Transport persoane marfa inchirieri intern international circuite turistice excursii tabere pelerinaje manastiri biserici transport angajati calatorii afaceri business transbordari aeroporturi turism servicii diverse. :: mercedes 8 15 20 28 37 locuri 3, 5ton marfa
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

PRESTCON Srl - IASI | jud. Iasi
Firma de prestari servicii in constructii, inchirieri utilaje pt constructii, vindem utilaje pt fasonat fier beton inclusiv transport marfa si mutari mobila. Avem atelier de fabricat timplarie din lemn stratificat si servicii de tamplarie lemn inclusiv pt PAL, echipa pt tinichigerie invelitori tigla metalica, fabricam si elemente din fier forjat, fier amprentat, forjat la cald. Putem asigura si servicii de reparatii si service pt masini unelte de prelucrare a lemnului, a metalului si a tablelor. Asiguram si consultanta pt achizitionarea produselor de mai sus prin fonduri europeene contra cost. :: utilaje fier forjat, fier amprentat la rece si la cald, timplarie lemn si din lemn stratificat, utilaje de fasonat fier beton, transport marfa local si in strainatate, utilaje manuale tinichigerie, accesorii pt . acoperisuri Tigla metalica, utilaje pt prelucrare lemn, scule aschietoare, abkant-uri mecanice si hidraulice, ghilotine mecanice si hidraulice, prese hidraulice, masini pt tubulaturi industriale, masini pt profilat tabla cutata, masini CNC de stanta perforat, linii pt fabricat panouri sandwhich, utilaje pt prelucrare lemn, masini combinate pt tamplarie, routere CNC pt gravat lemn, utilaje pt peleti lemn, masini de taiat cu plasma, masini sh cu laser :: Bell profile, Lindab, Grestroof, DAMATO Machine,
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Cezar Trans srl - Piatra Neamt | jud. Neamt
Societatea noastra ofera servicii transport persoane intern si international. Microbuze si autocare de ultima generatie! Preturi avantajoase! :: Transport persoane intern si international Transport marfa Tractari auto ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

nordiana-nis - Mangalia | jud. Constanta
transporturi+cazare+catering+ren a car linie autoservire -excursii organizate cu autocare intre 20 si 50 de locuri :: transporturi cu autocare sau microbuze de lux intre 20 si 50 de locuri+cazare hotel 3 stele ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Daco Trans Srl - Cluj Napoca | jud. Cluj
Firma infiintata in anul 2002 avind ca activitate transportul de marfruri generale si in deosebi transportul de marfuri in vrac(bulk) (ciment, filler, nisip , soda calcinata etc) cu un numar de 6 silotruk si 2 masini transport general :: Transportul de marfuri vrac cu 6 cisterne Bulk speciale (cimentrucuri ) dotate cu compresoare de descarcare proprii an fabr 2007/2008 so capacitate de 39 m3/60 m3 :: ciment , filler, nisip soda calcinata
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

OREL VAN TRANS - Bucuresti |
Transport marfa Romania Germania, Belgia, Olanda, Framta. Transport international. Transport expres, grupaj, exclusiv. Mutari, relocari. :: Transport rapid marfa, Transport local, intern si international cu autoutilitare volum 14 MC, de pana la 3, 5 tone. Transport local, Transport intern, Transport Bucuresti, Transport UE, Relocari, Transport marfa, Transport utilaje, Transport, Asigurare marfa transportata. Colaboram cu firme avantajos. Transport express, curierat, distributie, Transport Olanda, Transport Germania, Transport Belgia, Transport rapid Transport Europa, livrari rapide, transport extern, transport confectii textile pe umerase, duba confectii, stendere, colaborare, :: Transport Romania Olanda, Transport Romania Belgia, Transport Romania Germania
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

ENTERGLOBE - Sebes | jud. Alba
transport intern si international; curierat; amenajari interioare si exterioare; constructii civile; amenajari gradini si spatii recreere :: transport rutier de marfuri si activitati de constructii ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

promocar srl - Focsani | jud. Vrancea
anvelope tractor focsani anvelope michelin montaj gratuit anvelope servicii vulcanizare, echilibrat roti, anvelope iarna focsani garantie doi ani la toate anvelopele :: toate tipurile de anvelope. montaj gratuit. anveloppe vara, iarna, toate anotimpurile :: anvelope tractor; michelin ; goodyear; kormoran; debica; sava
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Marveli Transport SRL - Bucuresti |
Transport confectii-textile pe umerase in Bucuresti, intern si international. Asigurare CMR. Se asigura livrare urgenta oriunde in Europa. :: Transport confectii-textile pe umerase in Bucuresti, intern si international. Asigurare CMR. Se asigura livrare urgenta oriunde in Europa. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Sorem Transport s.r.l. - Giroc | jud. Timis
Transport rutier de marfuri, intern si international. Intermedieri transport, grupaje. Transport rutier intern / extern ADR. :: Transporturi in regim de grupaj sau dedicate. Transport ADR. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

AUTOTIM S.A. - Timisoara | jud. Timis
Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul, interjudetean si judetean de persoane, transport de marfuri generale, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie. Infiintata pe structura fostei autobaze de calatori, S. C. AUTOTIM a continuat traditia transportului judetean si interjudetean de pasageri, extinzandu-si sfera de activitate si la transportul international de pasageri. Pentru transportul calatorilor societatea dispune de 87 autobuze, microbuze si autocare de ***. Sunt deservite zilnic 41 trasee judetene si interjudetene si se asigura o legatura permanenta cu Bucuresti, Baia Mare, Sibiu, Craiova. :: Transport interjudetean si judetean de persoane. Inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

INFOTRANSIMPEX - Iasi | jud. Iasi
transport utilaje pe trailer intern si international INFO TRANS IMPEX, furnizam solutii logistice complete de transport rutier intern si international pe camioane complete de la 1, 5T pana la 40T- transporturi agabaritice(trailer low deck , megatrailer), servicii de grupaj, transport marfa vrac pe bene, temperatura controlata, ADR. . Detinem asigurare CMR, transportul se taxeaza pe un singur sens. Preturi competitive, promptitudine, siguranta. Cere ACUM o cotatie de pret precizand : localitate incarcare/ descarcare, dimensiunile marfurilor, masa acestora. :: transport utilaje agricole, transport colete anglia, transport grupaje, transport tractoare, transport agabaritic, transport colete, grupaje marfa, coletarie, transport autoturisme, transport masini pe transportor, :: transport utilaje agricole pe trailer sau TIR transport autoturisme pe transportor auto transport grupaje marfa intern si international transport door to door coletarie transport agabaritic
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

veritas-l srl - Iasi | jud. Iasi
Pampers Procter & Gamble, detergent vrac , exclus no-name-uri. Achizitionam orice cantitate de Pampers Procter & Gamble, scutece Happy, saci detergenti Henkel, Unilever, Procter, deteriorati, sparti, etichetati gresit, etc. :: We are looking for Pampers Procter & Gamble, big quantities, diapers happy Bella. Comercializam detergenti, scutece Pampers Procter & Gamble si Happy :: Pampers, Ariel, Bonux, Persil, Omo, etc. Cautam furnizor scutece Pampers Procter & Gamble.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

cmd trans activ - Bucuresti |
transporturi rutiere de marfuri :doua camioane de 7, 5 to si un tir de 20 to, toate prelate doua statii ITP : una in bucuresti-drumul sabareni nr. 90-98 sect 6 si una in buftea-str. lebedei nr. 2, verificari tahografe in bucuresti-drumul sabareni, nr. 90-98, sect. 6 :: transport rutier de marfa, statii ITP pentru orice autovehicul, verificari tahografe ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

MEGATRUCK EXPEDITII SRL - Craiova | jud. Dolj
SUNTEM O SOCIETATE CU CAPITAL AUTOHTON SPECIALIZATA IN TRANSPORTUL INTERN DE MARFURI OFERIND TUTUROR CELOR INTERESATI DE SERVICIILE COMPANIEI NOASTRE POSIBILITATEA SATISFACERII NEVOILOR DE TRANSPORT LA STANDARDE EUROPENE :: -UN PARC AUTO PROPRIU DE 40 AUTOCAMIOANE, - O RETEA DE COLABORATORI SPECIALIZATII AVAND LA DISPOZITIE PESTE 200 DE AUTOCAMIOANE DISPONIBILE IN TOATE ZONELE TARII; - O LARGA VARIETATE DE AUTOCAMIOANE (PRELATA, FRIGORIFICE, etc) ECHIPA MEGATRUCK - FACILITATI OFERITE: PERSONAL DE INALTA CALITATE SPECIALIZAT IN TRANSPORTURI INTERNE DE MARFURI; ASIGURARI SOLIDE PENTRU MARFURILE TRANSPORTATE; PERMANENTA TRANSPARENTA SI CORECTITUDINE IN SERVICIILE OFERITE; UN CONTACT DIRECT SI PERMANENT CU CONDUCATORUL AUTO DOTAT CU SISTEM DE LOCALIZARE SI TELEFONIE; FLEXIBILITATE IN NEGOCIEREA TARIFELOR :: PARC AUTO FORMAT ATAT DIN SEMIREMORCI CU PRELATA (MARFURI GENERALE, ETC. ) CAT SI SEMIREMORCI FRIGORIFICE (PRODUSE CONGELARE, REFRIGERATE, ETC. )
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

ChemSol Group S.R.L. - Bucuresti, Sector 1 | jud. Bucuresti
Chemsol Group ofera tehnologii avansate pentru cosmetica si intretinere auto, prin gama de produse Pro-X. Scopul nostru este de a crea si dezvolta produse usor de folosit, ce imbunatatesc aspectul automobilelor, mentin valoarea investitiei, elimina problemele asociate cu vizibilitatea redusa in conditii nefavorabile si maresc siguranta soferilor la volan in timpul condusului. Plecand de la aceasta premiza, am ales sa dezvoltam o gama completa de produse ecologice pentru ingrijirea automobilelor, din respect profund pentru mediul inconjurator si pentru clientii nostri. Astazi produsele ProX se regasesc in peste 1500 de locatii atat pe teritoriul romaniei cat si in afara. ... :: Produse: lichid spalare parbrize, detergenti auto, tratament de parbriz hidrofob solutie anti ploaie, solutii anti aburire, spuma activa, sampon auto manual, ceara de protectie caroserie, detergent activ concentrat, solutie de bord, polishuri, solutii de curatat tapiterie, piele, motorl, jenti, bitum, insecte, etc, Deasemenea producem si detergenti industriali pentru curatat betoniere si utilaje de asfaltat. :: Pro-X
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

SILUETTE 2006 - ALBITA | jud. Vaslui
CURIER RAPID, IMPORT-EXPORT DE PRODUSE COSMETICE SI DETERGENTI ITALIA, TRANSPORT AUTOTURISME DIN ITALIA :: OFERIM SERVICII DE CURIERAT RAPID TIP EXPRESS IN TOATA TARA SI IN EUROPA CU MASINI DE 1. 5T-17m3, CIT SI CAMIOANE DE 75 M3-4, 5T, TRANSPORT DE AUTOTURISME DIN ITALIA ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

OEHLER MECANICA SRL - Mârșa | jud. Sibiu
S. C. OEHLER MECANICA S. R. L. este o companie autorizată dedicată producerii și comercializării de remorci agricole. Suntem o societate mixtă româno-germană, cu o vastă experiență în domeniul producerii de remorci agricole, tractoarelor de curte și cisterne de transport și împrăștiat gunoi lichid, datorită Know-How & #8211; ului de nivel european. :: Remorci agricole basculabile pe 3 părți sau numai pe spate, de diferite mărimi și tipuri (monoax, două axe, tandem, trei axe, tridem), Remorci pentru împrăștiat gunoi, Remorci pentru transport lemne (corhănit) și Tractoare de curte. :: - Remorci agricole basculabile pe 3 părți: EDK 35 - 70, TDK 70 - 200, ZDK 70 - 180, DDK 240, - Remorci tandem cu benă basculanta: TMK 120 - 300, - Remorci pentru împrăștiat gunoi: STE 60 - STT 120, - Remorci pentru transport lemne (corhănit): THK 80 - 130, - Tractoare de curte: OL 2600, OL 3600 și OL 5000.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Prima Trans 2000 - Bucuresti |
Transport de persoane cu microbuze de 17 locuri intern si interenational. microbuzele sunt clasificate pe stele. au aer conditionat. incalzire pe timpul stationarii, sunt bine ingrijite, in permanenta curate, soferi amabili si cu bun simt :: -inchirieri microbuz intre 10 si 19 locuri la preturi avntajoase pentru clienti :: mercedez sprinter
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Academia More- Pizzeria Cluj - Cluj Napoca | jud. Cluj
Pizza More- Noi suntem convinsi ca facem cea mai buna pizza din Cluj-Napoca ! Serviciul nostru de livrare mancare in Cluj va sta la dispozitie 7zile din 7, intre 09. . 00-02. 00. Promotie la livrare la domiciliu : comanda o pizza si primesti inca una Gratuit. Acceptam tichete de masa. Organizam mese festive, kids party, cocktails, team building, in local sau pe terasa. :: pizza pe vatra, paste, salate, desert, aperitive, bruschetta, livrare pizza la domiciliu, livrare mancare acasa ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

DELTRANS GRUP&RO SRL - Iasi | jud. Bucuresti
Companie de transport international, oferim servicii de transport in urmatoarele tari: Turcia, Rusia, Ucraina, Moldova, Belarus, Kazahstan, toate tarile CSI. :: Servicii de transport internstional in urmatoarele tari: Turcia, Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova, Kazahstan, toate tarile CSI :: SERVICII DE TRANSPORT INTERNATIONAL
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

DiRENT GROUP S.A - .Bucuresti | jud. Bucuresti
INCHIRIERE PE TERMEN LUNG, MEDIU SI SCURT DE AUTOTURISME SI AUTOVEHICULE UTILITARE PANA IN 3. 5 T, CU SERVICII INCLUSE :: inchiriere autoturisme si autoutilitare pana in 3. 5 t pe termen scurt, mediu si lung, cu servicii incluse :: .
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

ADI-MAR TRANSCONSTRUCT SRL - Bucuresti |
SC Adi-Mar Transconstruct SRL este o firma ce distribuie produsele unor firme de renume in domeniul modelismului feroviar, precum si produse si accesorii necesare construirii de diorame de la producatori cu o vasta experienta in domeniu. Constructia de diorame, poate fi realizata si la comanda pentru dumneavoastra, in functie de spatiul si gustul fiecaruia, acestea pot fi automatizate sau digitalizate in functie de preferinta fiecarui client . Promovarea acestei activitati se doreste a fii de bun augur in dezvoltarea creativitatii copiilor, iar pentru cei pasionati de arta modelismului feroviar o aducere aminte a frumoasei perioade a copilariei. Construirea unei ... :: Trenulete electrice, locomotive, vagoane, accesorii diorama, decodoare, semafoare, catenare, precum si reparatii, intretinere etc. :: Roco, Piko, Fleischmann, Trix, Brawa, Liliput, Viessmann, Wiking, Vollmer, Noch, Kibri, Faller, Preiser, Siku, Busch, ESU, A. C. M. E, Schuco, Herpa, Cararama, etc.
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

danisan com prod srl - Zalau | jud. Salaj
scoala de soferi AUTORIZATA PENTRU CATEGORIILE A; B; C; CE CU PERSONAL EXPERIMENTA DE PESTE 20 DE ANI, DOTARI TENNICE DE ULTIMA GENERATIE AUTOVEHICULE CU NORME DE POLUARE EURO 3. 4, 5 DIN GAMA BMW VOLKSAGEN SI MERCEDES :: scoala de soferi ATESTATE AUTO CURSURI DE LEGISLATIE RUTIRA, CONDUITA PREVENTIVA , CONDUCERE ECOLOGICA, MECANICA ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

MV TRAVEL SRL - Beclean | jud. Bistrita-Nasaud
Societatea este infiintata in martie 2007, are ca domenii de activitate transportul de marfuri si constructiile, societatea are in prezent 20 angajati si detine 5 camioane. :: Societatea are in prezent ca subiect de activitate transportul de marfuri, si constructiile. ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

COSADEL - Radauti | jud. Suceava
societate infiintata in anul 1998, cu un parc auto dotat cu camioane , utilaje si service propriu , cu personal calificat pentru constructii drumuri, poduri, hidrotehnice. :: comercializare sorturi si agregate, transporturi cu autobasculante, inchirieri utilaje terasiere, lucrari constructii dumuri :: sorturi si agregate inchirieri lucrari constructii drumuri
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Alexandrovi company - Bucuresti |
Transport urban Bucuresti si interurban , distributie marfa, transport mobilier , mutari cu autoutilitare dube , masa maxim autorizata 3, 5 tone :: TRANSPORT , MUTARI MOBILIER , TRANSPORT MARFA , RELOCARI SEDII FIRME , MATERIALE , TRANSPORT UTILAJE MAXIM 3 TO ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

Gama Utilaje - Bucuresti |
Inchirieri utilaje pentru compactare, pentru turnat si finisat beton, taiat, gaurit, carotat beton, ridicat, tras, manipulat sarcini, remorci auto, generatoare curent si sudura :: Servicii de inchiriere utilaje pentru constructii si amenajari. Distributie utilaje constructii si piese de schimb. :: Wacker, Tremix, Bosch, Weber, Mosa
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI

ATU S.R.L. - Bolintin Vale | jud. Giurgiu
SOCIETATEA A FOST INFIINTATA IN 2003 SI SE OCUPA CU TRANSPORT PERSOANE. ACTIVITATEA SE DESFASOARA IN TURISMUL INTERN ( DAR NU NUMAI ) PRECUM SI IN TRASPORTUL ANGAJATILOR SI ELEVILOR PE BAZA DE CONTRACT, :: TRANSPORT PERSOANE CU MICROBUZE MERCEDES SI IVECO, 19LOCURI, AER CONDITIONAT (INDIVIDUAL), STATIE CU MICROFON, RADIO CD, SCAUNE RABATABILE, CLASIFICARE 1*. EXECUTAM TRANSPORT PERSOANE, ORIUNDE IN TARA. SUNTEM MAI INTERESATI DE UN CONTRACT FERM, PENTRU TRANSPORT ANGAJATI, PE O PERIOADA MAI LUNGA IN ZONA BUCURESTI - CIOROGARLA - BOLINTIN, SAU IN ZONA JUDETULUI GIURGIU (ROATA - CREVEDIA - VANATORI - BUCSANI-GRADINARI- TANTAVA - CRIVINA - BUTURUGENI - OGREZENI - HOBAIA - PODISOR - GAISENI -CASCIOARE - FLORESTI - STOENESTI - PALANCA - TRESTIENI - POENARI - ULMI - ICOANA - BACU - JOITA, ETC. ) ATUURILE NOASTRE SUNT: SERIOZITATE, ... ::
CATALOG FIRME >> TRANSPORTURI258 firme in aceasta categorie ::   >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  1     2     3     4     >>