CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

  - academii, universitati, colegii
  - anticariat
  - arta plastica religioasa
  - biblioteci
  - biserici, parohii
  - case de film
  - centre de cultura
  - centre de informare si documentare
  - centre de plasament
  - cercetare
  - cinematografe
  - creatie artistica
  - crese
  - design
  - echipamente pentru spectacole
  - edituri
  - galerii de arta
  - gradinite, camine de copii
  - impresariat artistic
  - librarii
  - muzee
  - obiecte de arta
  - pictura
  - restaurari
  - scoli, licee
  - sculptura
  - servicii educatie
  - targuri si expozitii
  - teatre, opera, opereta
  - traduceri
  - translatori, interpreti
  - ziare, reviste, publicatiiAICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


ALPHA AGENCY SRL - Craiova | jud. Dolj
TRADUCERI DE CALITATE DIN/IN PRINCIPALELE LIMBI EUROPENE TRADUCĂTORI CU EXPERIENTA INMATRICULARI AUTO ASIGURARI :: TRADUCERI AUTORIZATE GERMANA, ENGLEZA, ITALIANA, SPANIOLA, FRANCEZA, BULGARA, OLANDEZA si alte limbi europene Acte de studii, auto, acte de identitate Documente juridice, tehnice, economice, medicale Documentatie pentru licitatii INTERPRETARIAT LEGALIZARE & APOSTILARE DOSARE INMATRICULARE AUTO PROVIZORIE SI DEFINITIVA CONTRACTE DE VANZARE CUMPARARE ASIGURARI :: TRADUCERI AUTORIZATE
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE - Sibiu | jud. Sibiu
Sibiu Stock Exchange (SIBEX) a fost infiintata in 1994 avand ca obiect initial de activitate intermedierea de marfuri, iar din 1997 s-a concentrat pe dezvoltarea si administrarea pietelor de instrumente financiare de tipul valorilor mobiliare si produselor derivate. Ca si activitati conexe administrarii pietelor de instrumente financiare, SIBEX deruleaza programe de instruire a specialistilor pe piata de capital, fiind autorizata ca Organism de Formare Profesionala de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) si Furnizor de Formare Profesionala pentru calificarea Broker de catre Comisia Nationala de Fomare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Societate privata cu capital ... :: Piata reglementata a instrumentelor derivate: contracte futures; optiuni standard; optiuni binare; contracte financiare pentru diferenta (CFD). Piata reglementata la vedere: actiuni si actiuni internationale; drepturi si drepturi internationale; obligatiuni corporative, municipale si internationale; titluri de stat; actiuni si unitati de fond emise de organisme de plasament colectiv. Sistemul alternativ de tranzactionare Start: actiuni si actiuni internationale; drepturi si drepturi internationale; obligatiuni corporative, municipale si internationale; ... ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

ART SPORT TOTAL - Bucuresti |
Motivatia de a avea succes este prima conditie pentru a iesi victorios din orice situatie Ferdinand Foch Art Sport Total comercializeaza o gama diversa de articole sportive destinate celor care doresc sa practice un sport, individual cat si pe echipe. Art Sport Total implica o stransa colaborare cu clienții și producătorii pentru a atinge rezultate maxime din acest parteneriat. Scopul nostru este de a ne concentra asupra eficientizării capacitatii noastre de afaceri, pentru a realiza livrarea la timp, la prețuri competitive produse de calitate pentru clienții noștri. :: cupe, medalii, gazon sintetic, dale cauciuc, placa cauciuc, plasa protectie, scaune stadion, maieuri departajare, mingi, parchet sala sport, saltea gimnasstica, saltea aerobic, gantere, granule cauciuc, mingi, stepere aerobic, spaliere gimnastica, minge gimnastica, porti fotbal, mapa antrenor, spray kelen, spray rece, ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Sound Art - Bucuresti |
Oferta completa artisti si muzica live pentru: evenimente corporate, publice sau private, concerte, spectacole, recitaluri, sarbatori - prin Artisti Concerte Romania ( Music& Events by Sound Art); Alte departamente: Impresariat Artisti, Management Artistic, Organizatori Evenimente si Concerte indiferent de gen, locatie sau anvergura, in Romania sau international. Artisti Concerte Romania ( Music& Events by Sound Art )- Productie muzicala, PR& Promovare artisti, Consultanta de specialitate, Preselectii si Pregatire artisti, Reprezentare artisti. :: - organizare evenimente si concerte - impresariat artisti - booking si rezervare artisti pentru evenimente - contact si detalii colaborare artisti ptr evenimente - oferte artisti, tarife/ cotatii/ preturi/ onorarii artisti - management artistic - consultanta de specialitate - pr & promovare artisti - reprezentare artisti - productie muzicala - studiouri inregistrari - echipament tehnic pentru evenimente: sonorizare, lumini, scenotehnica, scene - inchiriere sau asistenta & consultanta la achizitie; echipe transport, montaj si deservire specializate compozitori, orchestratori, textieri, ingineri si tehnicieni sunet ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

RDT MEDIA - Sibiu | jud. Sibiu
RDT MEDIA ofera prin intermediul produselor iGlass, solutii profesionale pentru: -locatii de lux (hoteluri, cluburi, living-uri, bai, etc); -ambarcatiuni de lux; -publicitate neconventionala de dimensiuni foarte mari; -energy saving prin diminuarea cheltuielilor termice; De asemenea, prin intermediul site-ului oferim solutii tactile pentru vitrinele magazinelor :: iGlass - sticla inteligenta cu cristale lichide care se poate interschimba de la clar la opac doar printr-un click, transformand orice fereastra, perete despartitor sau cubical intr-o zona cu intimitate la comanda. Acest produs poate fi oferit si ca folie autoadeziva pe o sticla deja montata, pentru geamurile automobilelor sau ale ambarcatiunilor. In mod opac folia blocheaza 99& amp; din razele ultraviolete si peste 65% din radiatiile calorice, reducand astfel cheltuielile legate de intretinerea unei locatii. De asemenea instalata pe o vitrina , o poate transforma intr-un ecran destinat publicitatii neconventionale de dimensiuni care pot ajunge si de cateva etaje. ... :: iGlass INOVI
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Tehno Art Solution - Bucuresti |
Pentru siguranta unei afaceri prospere, aveti nevoie de oameni bine instruiti, calificati in domeniul intreprinderii dumneavoastra. Tehno Art vine in intampinarea clientilor sai cu solutia pentru o activitate mai productiva, o colaborare mai buna in interiorul companiei si o mai buna desfasurare a activitatii la locul de munca. Tehno Art ofera consultanta in gasirea celor mai bune solutii pentru compania si angajatii dumneavoastra, de asemenea putem oferi servicii de orientare si consiliere precum si evaluari periodice. Tinand cont de necesitatile intreprinzatorilor avem posibilitatea de a organiza cursuri de calificare in domeniile autorizate sau chiar de a organiza alte cursuri ... :: Cursuri de calificare, recalificare, specializare, initiere si perfectionare :: Tehno Art
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Profesional New Consult SRL - Pitesti | jud. Arges
S. C. PROFESIONAL NEW CONSULT S. R. L. , este o societate cu profil consultanta juridica si servicii cursuri formare profesionala si perfectionare autorizate CNFPA/ANC. Activam pe piata din Romania din anul 2008, anul infiintari, timp in care am obtinut colaborari importante cu firme de prestigiu din tara. Societatea colaboreaza cu importanti parteneri, specialisti in toate domeniile sale de activitate, pentru a oferi servicii la standarde inalte si pentru a mentine eticheta profesionalismului prin care s-a facut remarcata. Profesional New Consult, are ca principal motto " Performanta inseamna succes" , astfel, echipa PNC isi propune sa insufle tuturor partenerilor ... :: curs FRIZER, HAIR STYLE recunoscut national curs RESPONSABIL DE MEDIU obligatoriu conform lg. 211/2011 curs STILIST PROTEZIST UNGHII (modele unghii deosebite) NU RATAȚI REDUCERILE VERII 300 LEI în loc de 500 LEI pentru: curs LUCRATOR COMERCIAL / LUCRATOR IN COMERT / VANZATOR curs LIMBA GERMANA, Aplicatii Nivel Incepator si Premediu NU RATAȚI REDUCERILE VERII 600 LEI în loc de 950 LEI pentru: curs ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISITICA NU RATAȚI REDUCERILE VERII 400 LEI în loc de 600 LEI pentru: curs CONTABILITATE, acreditat ANC curs OPERATOR CNC, Masini cu Comanda Numerica curs OPERATOR VANZARI PRIN TELEFON NU RATAȚI REDUCERILE VERII 400 LEI în loc de 600 LEI pentru: curs ... ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

PFA STEFANIU EUGEN - IASI | jud. Iasi
-consultanta sisteme de management -audit intern sisteme de management -instruire personal managementul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului -instruire personal in domeniul situatiilor de urgenta si sanatatii si securitatii ocupationale. -intocmire plan de prevenire si protectie :: -Consultanta implementare sisteme de management a calitatii (ISO 9001:2008), mediului (ISO 14001:2005) , sanatatii si securitatii ocupationale (OHSAS 18001:2008), sigurantei alimentului (ISO 22000:2005; HACCP), responsabilitatii sociale (SA 8000), calitatii in industria auto(ISO TS 16949:2004), calitatii in industria medicala (ISO 13485)-intocmire manual management integrat , proceduri de sistem , proceduri de proces si proceduri operationale, -instruire personal sanatate si securitate in munca , situatii de urgenta, instruire personal sisteme de management -audit intern sisteme de management ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Club de Fotbal Juvenil - Craiova | jud. Dolj
CLUBUL DE FOTBAL JUVENIL , detine grupe de copii si juniori cu numeroase filiale in Romania si strainatate, totodata organizeaza cursuri online de initiere pentru Antrenori Copii si Juniori, cu colaborare cursanti dupa absolvire. :: organizeaza cursuri online de Antrenori Copii si Juniori, cu colaborare cursanti dupa absolvire. :: Cursuri online de Antrenor Fotbal Juvenil.
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

KUTY-CERAMICS - Botosani | jud. Botosani
PRODUCATOR CERAMICA TRADITIONALA Producem vase pentru flori, farfurii, cani, vaze, papusi din ceramica imbracate in costum popular din zona Moldovei, linguri din lemn pictate, etc. :: CANI, FARFURII , VAZE , CAHLE, PAPUSI CERAMICA, GHIVECE FLORI etc. :: ceramica tip KUTY
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

HORA - Reghin | jud.
FABRICA DE INSTRUMENTE MUZICALE HORA REGHIN Producator de instrumente muzicale : chitare, viori, viole, violoncele, contrabasi, naiuri, bouzouki, arcuse instrumente muzicale, etc :: CHITARE, INSTRUMENTE CU COARDE CIUPITE (VIOARA, VIOLA, VIOLONCEL, CONTRABAS), INSTRUMENTE TRADITIONALE (NAIURI, MANDOLINE, COBZE, TAMBALE), ACCESORII INSTRUMENTE MUZICALE (HUSE, CUTII, ARCUSE, CORZI) :: HORA
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

BEST PARTY ENTERTAINMENT - Bucuresti |
De la binecunoscutii eroi ai povestilor clasice si pana la personaje inventate special pentru tine, compania de evenimente BEST PARTY ENTERTAINMENT iti aduce bucuria unei petreceri plina de veselie si culoare, pentru cei mici sau cei mai deopotriva! Te-ai plictisit de clasicul clown? Sau tocmai pe el ti-l doresti la petrecerea ta? Chiar si calare pe motocicleta! Piratii din Caraibe sau de aiurea, Magicieni, Mos Craciun si Craciunite pentru cei mici sau doar cu acordul parintilor ori familiei si chiar insusi Dracula, cu totii vin la BEST PARTY ENTERTAINMENT! :: Iar acasa, ori in alt loc ales de tine sau de noi, iti putem oferi in plus, pe linga multa distractie pentru cei mici sau cei mari, decoratiuni variate, servicii de catering, show-uri de dans, sisteme de sunet si lumini, muzica live, DJ, focuri de artificii, MC, toate puse la dispozitia ta de actori, regizori, scenografi, dansatori, coregrafi, light & sound design PROFESIONISTI. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

REZIDENT SRL - Resita | jud. Caras-Severin
Activitati de consultanta pentru afaceri si management, marketing direct, inclusiv dezvoltare personala si reorganizare profesionala (contractare, pe baze temporare, a personalului) :: Din dorinta de a educa si a oferi ajutor, de a redescoperi valoarea cărtilor cu care am crescut, din dragoste pentru valoarea umană si din dorinta de a oferi oamenilor motive de sarbatoare, EDITURA NICULESCU - Divizia de CARTE, are - DIN NOU - reprezentant in judetul Caras-Severin, prin consilierul de distributie al firmei REZIDENT. In acelasi timp, in cadrul firmei se ofera consiliere financiara integrata! :: Manuale scolare in concordanta cu programa de invatamant, dictionare, culegeri de exercitii de gramatica, probleme de matematica, texte literare comentate, subiecte rezolvate si explicate pentru examenele de capacitate si bacalaureat! Caiete speciale de lucru pentru ciclul primar! Totul SIMPLU, CLAR si pe intelesul fiecarui copil!
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie - Filiala Bucuresti - Bucuresti |
Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie Filiala Bucuresti a luat fiinta in anul 1993, avand ca principala atributie educatia in folosul comunitatii de afaceri din Municipiul Bucuresti si zonele limitrofe. Numarul celor pregatiti de Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie Filiala Bucuresti, in cei 16 ani de activitate, este de: - 12. 500 persoane, care au urmat cursuri de formare profesionala continua - 1. 800 de persoane care au urmat cursuri de antreprenoriat Dintre aceste persoane, 1. 900 sunt absolvente ale unor cursuri de formare autorizate. :: - Cursuri de formare continua autorizare: initiere, specializare, perfectionare, calificare, recalificare - Cursuri de scurta durata pentru companii ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

ICEM Centrul de Perfectionare - Bucuresti |
Departament al Institutului de Cercetari Metalurgice (ICEM) cu o mare experienta in formarea profesionala :: Suntem autorizati de a instrui si de a acorda Certificate emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale pentru meseriile: Macaragii, stivuitoristi, otelari, turnatori, forjori si contabili. Pentru macaragii si stivuitoristi se dau si Autorizatie ISCIR :: Cursuri stivuitoristi Cursuri macaragii Cursuri otelari Cursuri turnatori Cursuri forjori tratamentisti
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

CLINICA AQUAMARIN - Bucuresti |
AQUAMARIN - clinica de psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala in cadrul careia va asteapta cei mai buni specialisti acreditati in tara si strainatate. :: Servicii: psihoterapie individuala si de cuplu; consiliere psihologica pentru copil si familie, consiliere pentru dependenta de jocuri de noroc, terapia tulburarilor de natura sexuala; hipnoza clinica; tehnici de relaxare; logopedie; evaluare si testare psihologica; homeopatie; gemoterapie; remedii florale Bach, dezvoltare personala, cursuri formare. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Centrul de Afaceri MASTER - Deva | jud. Hunedoara
Centrul de Afaceri MASTER este o organizatie asociativa, neguvernamentala, non-profit, care s-a infiintat 1996. Misiunea noastra este sprijinirea IMM-urilor din judet, sprijinirea dezvoltarii economice din regiune; oferirea unei game largi de servicii din domeniul afacerilor si de perfectionare profesionala continua (consultanta, pregatire, servicii de documentare si informare, targuri si expozitii, cursuri de limbi straine - engleza, franceza, italiana), la un nivel calitativ inalt, folosind cele mai moderne metode. :: Cursuri cu diplome nationale: 1. Expert ACHIZITII PUBLICE; 2. Manager de proiect. !!! Noi cursuri acreditate in cadrul proiectului PHARE " E-Management pentru E-Europa" ce se deruleaza pe parcursul anului 2008, cursuri oferite GRATUIT managerilor si personalului operativ din firme: 1. Management de tip - KAIZEN (Metoda japoneza de management de succes); 2. E-Business. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

BELFORT S.R.L. - Iasi | jud. Iasi
BELFORT - Birou de traduceri cu o echipa de traducatori cu experienta, autorizati de Ministerul Justitiei, oferim servicii de traduceri autorizate, legalizari notariale si aplicari de APOSTILE (conform Conventiei de la Haga). :: Birou de traduceri, apostile si legalizari notariale din Iasi oferim servicii de traducere din diverse domenii, aplicare de apostile si legalizari notariale. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

ADI-MAR TRANSCONSTRUCT SRL - Bucuresti |
SC Adi-Mar Transconstruct SRL este o firma ce distribuie produsele unor firme de renume in domeniul modelismului feroviar, precum si produse si accesorii necesare construirii de diorame de la producatori cu o vasta experienta in domeniu. Constructia de diorame, poate fi realizata si la comanda pentru dumneavoastra, in functie de spatiul si gustul fiecaruia, acestea pot fi automatizate sau digitalizate in functie de preferinta fiecarui client . Promovarea acestei activitati se doreste a fii de bun augur in dezvoltarea creativitatii copiilor, iar pentru cei pasionati de arta modelismului feroviar o aducere aminte a frumoasei perioade a copilariei. Construirea unei ... :: Trenulete electrice, locomotive, vagoane, accesorii diorama, decodoare, semafoare, catenare, precum si reparatii, intretinere etc. :: Roco, Piko, Fleischmann, Trix, Brawa, Liliput, Viessmann, Wiking, Vollmer, Noch, Kibri, Faller, Preiser, Siku, Busch, ESU, A. C. M. E, Schuco, Herpa, Cararama, etc.
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

PROFALEX - Alexandria | jud. Teleorman
Cursuri de calificare, scoala de conducatori auto, pescuit sportiv, servicii in domeniul protectiei muncii - securitate si sanatate in munca :: invatamant, calificari, scoala de soferi, pescuit sportiv, peste prospat :: calificari agenti paza, zidari, agricultori, vanzatori, evaluare de riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

ABC BABY HELP - Bucuresti |
Noi dispunem de solutiile potrivite pentru orice angajator, prin varietatea bazei noastre de date si a abilitatii, in aprecierea potentialului uman, a unei echipe tinere, profesioniste si determinate sa ofere randament maxim clientilor sai. :: RECRUTARE PERSONAL:BONE, MENAJERE, ASISTENTI INGRIJIRE VARSTNICI ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

SCOALA GIMNAZIALA VISINESTI - VISINESTI | jud. Dambovita
UNITATE DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR DIN JUDETUL DAMBOVITA; SE INVATA IN DOUA SCHIMBURI; AVEM CADRE DIDACTICE SI PERSONAL AUXILIAR BINE PREGATITI; OAMENII SUNT RESPECTUOSI SI BINE CRESCUTI; SUNTEM INTR-O ZONA FOARTE FRUMOASA; :: EDUCATIE SI CUNOSTINTE PENTRU ELEVI, PARINTI SI ALTI OAMENI ASEMENI LOR. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

LICEUL TEHNOLOGIC UCECOM SPIRU HARET BRAILA - Braila | jud. Brasov
Liceu tehnologic, cursuri de zi, seral si frecventa redusa pentru calificarea Tehnician in activitati economice, scoala profesionala cursuri de zi pentru calificarile: frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, bucatar, ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie si centru de calificare pentru adulti pentru calificarile: frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, bucatar, ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie, sudor, cosmetician, electrician, instalator etc. :: FACEM INSCRIERI LA LICEU CLASELE IX-XIII, ZI, SERAL SI FRECVENTA REDUSA, CALIFICAREA PROFESIONALA TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE, PRECUM SI LA SCOALA PROFESIONALA PENTRU CALIFICARILE: FRIZER, COAFOR, MANICHIURIST, PEDICHIURIST, BUCATAR, OSPATAR (CHELNER) VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE FIRMA ESTE AUTORIZATA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE PENTRU PENTRU DESFASURAREA CURSURILOR DE CALIFICARE SI ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CALIFICARE RECUNOSCUTE IN TARA SI IN UE ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

DIDACT FORUM SRL - Oradea | jud. Bihor
DIDACT FORUM Vă oferă gama completă de materiale didactice pentru gradiniță, școala primară, gimnaziu și liceu: jocuri instructiv educative pentru logopedie și psihopedagogie, planșe, instrumente, aparate, dispozitive, modele, hărți, globuri, atlase, microscoape digitale cu cameră video, ecrane de proiecție, echipamente sport și multimedia. :: MATERIAL DIDACTIC PENTRU: PREȘCOLARI * CICLU PRIMAR * MATEMATICĂ * INFORMATICĂ* FIZICĂ * CHIMIE * BIOLOGIE * GEOGRAFIE * ISTORIE * LIMBA ROMÂNĂ * LIMBI STRĂINE * TABLE * MULTIMEDIA * SPORT * :: GIGO, LEGLER, AKROS, KLETT-PERTHES, PROSPORT, CARTOGRAPHIA
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Asociatia Ortopraxia - Fagaras | jud. Brasov
Carti si reviste ortodoxe, icoane, produse naturiste de la Manastirea Nera. Design editorial si publicitar. Tehnoredactare computerizata. Donatii si sponsorizari cu carti ale Editurii Agaton. :: Carti si reviste ortodoxe, icoane, produse naturiste de la Manastirea Nera. Design editorial si publicitar. Tehnoredactare computerizata. Donatii si sponsorizari cu carti ale Editurii Agaton. :: Editura Agaton, Editura Sophia, Editura Egumenita, Editura Agnos, Editura Charisma, Editura Doxologia, Editura Institutului Biblic (Editura Patriarhiei), Manastirea Sihastria, Manastirea Nera
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Fundatia - Ciorogarla | jud. Ilfov
Fundatia " Sfântul Ierarh Calinic" este un ONG creștin-ortodox independent, nonprofit, neguvernamental și apolitic, ce are ca obiect de activitate protecția copiilor orfani și a celor din familii cu situație materială precară. A luat ființa în anul Domnului 2000, și de atunci a dezvoltat și desfășurat proiecte în școli și centre de plasament din București și din judetul Ilfov. Pentru buna desfașurarea a acestor proiecte Fundația a încheiat Convenții de colaborare cu Școlile și Grădinițele din București cu care a colaborat, cu Direcția de Protecție a Copilului sector 6, cu Școlile și Grădinițele din comuna Ciorogârla, cu Direcția de Protecție a Copilului din județul Ilfov, ... :: Protecția și sprijinul copiilor și tinerilor orfani, și din familii cu situație materială precară. Căutăm sponsori și donatori pentru proiectele fundației. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Ed Vasiliana - Iasi | jud. Iasi
Editura Vasiliana& #8217; 98 a fost inființată in anul 1998. Are un caracter enciclopedic, incercand să vină in intampinarea cititorilor prin editarea lucrărilor clasice, cat și pe cele contemporane. Are in patrimoniu peste 500 de titluri. Colecțiile editurii sunt in număr de 11. Preocuparea pentru calitate rămane o constantă. :: Carti. In programul editorial se regăsesc colecții, unele consacrate, altele mai noi, precum: Evocări și eseuri și Caiete biblice. :: carti
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

GRUPUL ECOLOGIC DE COLABORARE NERA - Oravita | jud. Caras-Severin
asociatie nonprofit cu activitate in domeniul protectiei mediulu bazate pe voluntariati -protecti nturii -managementul desurilor -protectia calitatii apei -ecoturism -colaborare transfrontaliera :: publicatii destinate informarii populatiei in domeniul mediului si dezvoltarii monitorizarea alternativa a mediului in parcurile naturale din sudul Banatului proiecte destinate dezvoltarii rurale si infrastructurii de mediu ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Ritmo T Import Export SRL - Cluj Napoca | jud. Cluj
Reprezentanță pentru Romania pentru vânzări, distribuție, service, INSTRUMENTE MUZICALE , PARTI SI ACCESORII PENTRU ACESTEA. :: Instrumente muzicale și accesorii, de la fixuri pentru cordar până la pian de concert, dotări pentru scenă și spectacol. :: Alexander, Bach, Buffet Crampon, Selmer, Fox, Puchner, Marigaux, Patricola, Premier, Adams, Ludwig-Musser, DW, Latin percussion, Thomastik, Pirastro, Glotin, Salvi, Muramatsu, BECHSTEIN, BLUTHNER, SALVI
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

BIBLIOSTAR - Bucuresti |
Libraria Mihai Eminescu - o lume a cartilor in inima Bucurestiului. Va oferim carti din toate domeniile, produse de papetarie si birotica, accesorii pentru calculatoare, cadouri, expozitii de arta, lansari de carte. :: Carti din toate domeniile, produse de papetarie si birotica, accesorii pentru calculatoare, cadouri, expozitii de arta, lansari de carte. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

CTRL Computer - Bucuresti |
Servicii Cursuri Informatica Dezvoltare personala Club de vacanta Cursuri de limbi straine Club de lectura Cursuri de arta plastica, pictura, desen :: Cursuri de informatica pentru copii Club de vacanta ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Univ.Politehnica Bucuuresti - Bucuresti |
Facultatea de Inginerie Electrica, Departamentul de Masini, Materiale si Actionari Electrice. Cercetare in domeniile: - Convertoare electromecanice cu destinatie speciala (sisteme de propulsie, echipamente auto, generatoare eoliene) si/sau cu eficienta ridicata - Sisteme de urmarire comanda si control - Echipamente de monitorizare - Testarea materialelor si sistemelor de izolatie - Microretele de tensiune continua :: invatamant cercetare, proiectare, valorificarea rezultatelor cercetărilor în mediul socio-economic, modernizarea liniei de acoperiri electrochimice, analiza sistemelor de izolatie ale transformatoarelor electrice de putere, cu aplicatii in statiile de transformare, studiu pentru monitorizarea si diagnoza generatoarelor asincrone din microhidrocentrale . ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Foto Video Bita Corneliu SRL - Targoviste | jud. Dambovita
Fotografie de eveniment, fotografie de botez, fotografie corporate, sedinte foto, videografie de evniment, videografie nunta, albume foto :: Fotografie nunta, fotografie botez, videografie eveni, ent, videografie nunta, albume foto ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

AccesisPro - Bucuresti |
:: ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

InovExpert SRL - Bacau | jud. Bacau
Academia InovEXPERT Bacau organizeaza programe de instruire, formare profesionala si coaching pentru firme, administratie publica si persoane fizice. Organizam cursuri autorizate ANC, cursuri on-line, cursuri de dezvoltare personala si profesionala. Misiunea noastra este sa creem premisele pentru a obtine rezultate vizibile in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor individuale, prin metode de predare moderne si focalizate pe aplicatii practice. :: Cursuri autorizate ANC: competente antreprenoriale, formator, expert achizitii publice, manager proiect, accesare fonduri europene :: Academia INOVEXPERT BACAU
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

KARDAMAT NEXT SRL-D - Brasov | jud. Brasov
Societatea comerciala infiintata in 2017, are ca domeniu de activitate comertul on-line a jucariilor, jocurilor si accesoriilor pentru copii. Activitatea societatii se desfasoara in sistem dropshipping, de aceea suntem in permanenta cautare de furnizori care agreaza acest sistem de distributie. :: jucarii din lemn , puzzle, jocuri educative si de memorie, jocuri de societate accesorii ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Mac Store Concept - Bucuresti |
Oferim o varietate de cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului . Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA ) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de calificare autorizate, cursuri de specializare si cursuri de initiere. :: curs manager de proiect curs inspector curs instalator curs calculator curs tamplar curs zidar curs zugrav ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Level Up Learning - Bucuresti |
Fundatia FPIP Viitor are o experienta de peste zece ani in in formarea si pregatirea resurselor umane ce activeaza in domenii diverse de activitate profesionala. FPIP Viitor are sediul central in Brasov si centre regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Covasna, Sibiu si Bistrita. Centrul regional Bucuresti este administrat de firma Level Up Learning. Impreuna, ne propunem calificarea, perfectionarea si dezvoltarea persoanelor pentru a facilita accesul si evolutia acestora intr-un mediu economic aflat in continua schimbare. Scopul nostru este de a promova formarea continua a adultilor si de a dezvolta factorul uman prin facilitarea accesului la educatia initiala si la aprofundarea cunostintelor. ... :: ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

ANIMA MEDIA PAVEL SRL - Brasov | jud. Brasov
De la cununie, botez sau petrecere nu veti avea numai fotografii, ci amintiri de impartasit cu familia si prietenii, caci pozele sunt incarcate de emotie si sensibilitate. Acestea vor fi cuprinse in albumul mirilor sau al bebelusului, ce va fi cu totul special. :: fotografie de eveniment, filmare profesionista, editare foto si video pentru evenimente, producator grafica albume digitale, photobooth, servicii de fotografie la minut ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Lomio Image - Tirgu Neamt | jud. Neamt
:: Fotografie de eveniment Fotografie de produs Grafica publicitara Fotografie preofesionala de studio Fotografie corporate Restaurare fotografie veche ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

RESUM CONSULTING - Ploiesti | jud. Prahova
:: cursuri de formare profesionala autorizate ANC in domenii ocupationale corelate cu cerintele prietei muncii :: cursuri de calificare/perfectionare/specializare/initiere in ocupatiile urmatoare: - asffaltator -schelar -laborant determinari fizico-mecanice -referent resurse umane -manager proiect -competente informatice -comunicare limba engleza -lucrator in comert -vanzator -iimpletitor nuiele -modelator ceramica -tesator manual -traforator -broder manual -competente antreprenoriale
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

BrandPaper Company - Ramnicu Valcea | jud. Valcea
BrandPaper Company cu acoperire nationala, este o societate cu capital 100% romanesc cu sediul central in Rm. Valcea si cu puncte de lucru si depozite in diferite locatii din tara. Pana in prezent am reusit sa adunam o experienta vasta in diferite domenii cu care ne mandrim inclusiv prin numarul mare de clienti contractati si prin gradul inalt de satisfactie al acestora. Intentionam sa ne diversificam si sa ne extindem mereu, indeplinind toate standardele de exigenta si calitate. Echipa noastra de vanzari este formata din personal abilitat care oricand poate da dovada de profesionalism si experienta in relatiile cu clienti nostri si cerintele lor. :: Prestam servicii de productie tipografica, etichete autoadezive, ambalaje din hartie si detinem in portofoliu o gama larga de produse aflate in distributia proprie pe mai multe segmente (produse ambalare, birotica si papetarie, ambalaje hartie, carton, polietilena si BOPP). ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Simplitao - Bucuresti |
:: Cursuri Feng Shui, Analiza Feng Shui pentru spatiul tau, Cursuri Chi Kung, Cursuri Chi Nei Tsang, Cursuri Tai Chi Chuan ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Lucky office - Bucuresti |
ateliersticla verragamo bucuresti cu traditie din 1991 produce sticla decorativa de inalta calitate executata manual vaze din sticla, amfore din sticla, platouri din sticla, obiecte de arta din sticla ideale pentru case, restaurante, birouri, cadouri :: vindem vaze din sticla platouri din sticla amfore din sticla obiecte de arta sticla, sticla murano de inalta calitate :: verragamo
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

On Vibe Productions - Bucuresti |
Va doriti o formatie pentru nunta dvs?Diversitatea trupelor aparute in piata de evenimente va bulverseaza si nu mai stiti ce sa alegeti?Doriti sa stiti care ar fi cea mai potrivita formatie pt nunta dvs. sau ce artist se preteaza evenimentului organizat?Noi va oferim solutia, venim in sprijinul dvs. cu oferte pentru toate buzunarele, pentru toti pretentiosii si mofturosii. Selectam foarte atent si testam oamenii cu care lucram si pe care alegem sa ii promovam. Aveti garantia unor profesionisti in domeniu. Cererile de formatii pentru nunta, pe care le primim zilnic sau saptamanal sunt f. multe, dar selectam doar formatiile care intrunesc conditiile mentionate anterior. Suntem o echipa tanara ... :: formatii nunta, formatie nunta, formatii pentru nunta, formatie pentru nunta, formatii de nunta, formatii nunta bucuresti, formatie nunta bucuresti, formatie de nunta, formatii nunti bucuresti, formatii nunti, formatie nunti, formatie botez, formatii de nunti, band nunta, formatii botez, formatii de muzica, trupa nunta, formatie de nunti, formatii pt nunta, formatie pt nunta, formatie la nunta, banduri nunta, formatii la nunta, formatii la nunti, formatie de muzica, formatie muzica nunta, trupe nunta, trupe de nunta, band pentru nunta, trupe pentru nunta, formatie nunta pret, formatii nunta bucuresti pret, formatie nunta bucuresti preturi, formatie nunti bucuresti, formatie la nunti, trupe ... :: formatii nunta, formatie nunta, formatii pentru nunta, formatie pentru nunta, formatii de nunta, formatii nunta bucuresti, formatie nunta bucuresti, formatie de nunta, formatii nunti bucuresti, formatii nunti, formatie nunti, formatie botez, formatii de nunti, band nunta, formatii botez, formatii de muzica, trupa nunta, formatie de nunti, formatii pt nunta, formatie pt nunta, formatie la nunta, banduri nunta, formatii la nunta, formatii la nunti, formatie de muzica, formatie muzica nunta, trupe nunta, trupe de nunta, band pentru nunta, trupe pentru nunta, formatie nunta pret, formatii nunta bucuresti ...
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

On Vibe Productions - Bucuresti |
Suntem o echipa tanara de muzicieni, artisti si manageri cu o experienta de peste 10 ani, in organizarea unei game foarte variate de evenimente. Asa dar experienta, exigenta, seriozitatea si profesionalismul sunt cartea de vizita pe care o prezentam. :: formatii nunta, formatie nunta, formatii pentru nunta, formatie pentru nunta, formatii de nunta, formatie de nunta, formatii nunti, formatie nunti, formatii nunti bucuresti, formatie botez, formatii de nunti, band nunta, formatii botez, formatii de muzica, trupa nunta, formatii nunta bucuresti, formatie nunta bucuresti, formatie de nunti, formatii pt nunta, formatie pt nunta, formatie la nunta, banduri nunta, formatii la nunta, formatii la nunti, formatie de muzica, formatie muzica nunta, trupe nunta, trupe de nunta, band pentru nunta, trupe pentru nunta, formatie nunta pret, formatii nunta bucuresti pret, formatie nunta bucuresti preturi, formatie nunti bucuresti, formatie la nunti, trupe ... :: formatii nunta, formatie nunta, formatii pentru nunta, formatie pentru nunta, formatii de nunta, formatie de nunta, formatii nunti, formatie nunti, formatii nunti bucuresti, formatie botez, formatii de nunti, band nunta, formatii botez, formatii de muzica, trupa nunta, formatii nunta bucuresti, formatie nunta bucuresti, formatie de nunti, formatii pt nunta, formatie pt nunta, formatie la nunta, banduri nunta, formatii la nunta, formatii la nunti, formatie de muzica, formatie muzica nunta, trupe nunta, trupe de nunta, band pentru nunta, trupe pentru nunta, formatie nunta pret, formatii nunta ...
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

SC CAM TOYS GROUP SRL - Bacau | jud. Bacau
Suntem Master Francizor pe Romania a produselor RedCastle(desene cu nisip) Cautam Francizori in toata tara. :: Desene cu nisip si Baloane folie si latex. Cautam Francizori in toata tara. :: Disney
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

ToysMall - Medias | jud. Sibiu
Domeniul este inregistrat din 2006 si a functionat ca si magazin online din noiembrie 2006. A fost printre primele magazine online pe nisa jucarii din Romania. :: Site-ul are 7900 de utilizatori inscrisi, din care 5500 inscrisi in newsletter prin Whiteimage Businessul se bazeaza pe sistemul dropship, oferim lista completa cu toti furnizorii din Romania cu care lucram + suport pentru a incheia contracte de colaborare cu ei. Site-ul preia feedurile direct de la furnizori, stocurile fiind actualizate automat. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

vld acces place srl - Pitesti | jud. Arges
:: - Copiere ( negru sau color ) - Printare documente ( negru sau color ) - Scanere - Redactare - Indosariere cu spirala (metalica sau plastic) - Laminare (plastifiere) - Capsare - Perforare - Taiere. :: xerox , minolta
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Gradinita Smiley Constanta - Constanta | jud. Constanta
Gradinita Smiley este o institutie privata de invatamant prescolar, adresata copiilor cu varsta intre 2 si 6 ani. Misiunea Smiley este de a crea un mediu sigur, placut care sa ofere copiilor posibilitatea de a invata prin joc si descoperire, prin activitati integrate coordonate de profesori motivati si dedicati. in cadrul gradinitei, profesorii si educatorii isi adapteaza continuturile si abordarea psihologica in functie de profilul unic al fiecarui copil. Contact Adresa: Str. Steagului 62, Constanta Reper: Catanga, Zona Soveja Director: Giorgiana Otincelescu Profesor Invatamant Prescolar Telefon: 0771 137 629 E-mail: contact@smileyconstanta. ro Web: http://smileyconstanta. ... :: Gradinita Afterschool Limba german& #259; Dans & #536; ah Karate Origami ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

EXCELFORM SRL - Bucuresti |
Excelform este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti, acreditata ANC. Cursurile pe care vi le propunem sunt dezvoltate de catre formatorii Excelform, ca urmare a experientei practice in domeniu. Domeniul educatiei si formarii profesionale, este un domeniu in care credem foarte mult. Ne-am propus sa contribuim la cresterea nivelului profesional al angajatilor sau viitorilor angajati. :: Excelform este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti, acreditata ANC. Cursurile pe care vi le propunem sunt dezvoltate de catre formatorii Excelform, ca urmare a experientei practice in domeniu. :: SC EXCELFORM SRL
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Casa de moda Dalla - Iasi | jud. Iasi
Casa de Moda Dalla Iasi, este specializata in realizarea rochiilor de mireas& #259; , de sear& #259; , de ocazie la comanda ce iti vor da incredere si vor evidentia feminitatea. :: Casa de mod& #259; Dalla produce rochii la comand& #259; sau în serie mic& #259; , fiind specializat& #259; în realizarea rochiilor de mireas& #259; , de sear& #259; , de ocazie & #537; i a & #539; inutelor pentru toate ocaziile si anotimpurile. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Hands On Education - Bucuresti |
Vei vedea ca prin jocuri si jucarii il ajuti pe copilul tau sa invete lucruri mult mai usor, din placere, ca jocul si jucariile & #8211; alese cu grija & #8211; deschid micutilor tai o fereastra catre lume si catre ceilalti. Devin mai curiosi, mai sociabili, mai isteti si mai fericiti! Magazin online cu jucarii educative, jucarii inteligente, jucarii online, jucarii educationale, jucarii copii, jucarii bebelusi, jucarii pe varste :: jucarii educative, jucarii inteligente, jucarii online, jucarii educationale, jucarii copii, jucarii bebelusi, jucarii pe varste ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Art&Craft Design - Bucuresti |
Art& Craft comercializeaza doar produse traditionale romanesti originale, atat produsele disponibile pe site-ul oficial, cat si cele din locatiile fizice, fiind supuse unei atente selectionari, echipa de specialisti Art& Craft garantand unicitatea si autenticitatea acestora. Art& Craft colaboreaza in mod direct si constant cu producatorii si mesterii populari ai bunurilor comercializate, asigurand astfel in permanenta un flux de produse originale si noi. :: ceramica online, ii online, suveniruri traditionale, produse romanesti, idei de cadouri autentice ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

PFA Harsan Mirela-Veronica - Pantelimon | jud. Ilfov
atelier creatii vestimentatie dama, execut orice fel de produse dama. (fuste, pantaloni, rochite de seara, rochie de zi etc. . . :: vestimentatii dama office, casual, sport, club, rochite de seara etc. . . . ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

SC SAN-DEVICE SRL - Bacau | jud. Bacau
Arta este pentru totdeauna ! Pregatiti-va sa fiti uimiti! Acest magazin de cadouri este expresia moderna a necesitatii ancestrale de a impartasi cu alte persoane dragi, bucuria resimtita la vederea unui lucru frumos. A trecut (din fericire& #8230; ) vremea cand puteai sa cumperi doar o sticla de sampanie sau o cutie de bomboane, atunci cand voiai sa faci un cadou. Nu mai ai nici o scuza cand mergi prima data in casa cuiva, ca nu stii ce ii place gazdei si te limitezi la (rurala)sticla de & #8220; vin bun& #8221; . . Stimezi in mod deosebit pe cineva, iubesti chiar! , este pacat sa nu faci un cadou cu personalitate care sa te scoata din sfera banalului, sa faci persoana vizata ... :: cadouri pentru casa, cadouri online, cadouri pentru Craciun/Paste, cadouri nunta / cununie, cadouri botez, cadouri pt nasi, cadouri pentru sef/ sefa, cadouri arta decorativa, idei de cadouri, obiecte de arta, sculpturi in piatra si lemn, tablouri sculptate, vesela exotica ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Kingridbar - Odorheiu Secuiesc | jud. Harghita
- Firma noastra se ocupa cu diferite decoratii: - pahare decorate pentru diferite ocazii - sticle decorate - decoratii de craciun - decoratii de casa - decoratii pentru evenimente, etc. (- orice, ce inseamna decoratiune) :: diferite decoratii: - pahare decorate pentru diferite ocazii - sticle decorate - decoratii de craciun - decoratii de casa - decoratii pentru evenimente, etc. (- orice, ce inseamna decoratiune) :: Glassy
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

RESUM CONSULTING - Ploiesti | jud. Prahova
S. C. RESUM CONSULTING S. R. L. Ploiesti si-a inceput activitatea in anul 2002, implicandu-se in mod constant in furnizarea de servicii specifice domeniului resurselor. Pentru a fi viabila pe piata o firma trebuie sa aiba capabilitate materiala, structura organizatorica flexibila si forta de munca calificata corespunzator. Avand in vedere cele trei elemente, specialistii nostri vin in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii de personal si recrutare forta de munca. Astfel alegerea candidatului potrivit dar si aplicarea celor mai bune masuri la momentul oportun cu respectarea legislatiei muncii, sunt premizele succesului unei afaceri, aspecte pe care noi le gestionam ... :: CURS DE FORMARE PROFESIONALA PENTRU URMATOARELE OCUPATII: de manager resurse umane, manager proiect, referent/inspector resurse umane, vanzator, baby sitter, schelar, laborant in constructii, asfaltator, competente antreprenoriale, competente limbi straine & #8211; engleza, comunicare in limba germana, agent de paza si securitate, lucrator in comert, camerista, administrator hotel, ingrijitor batrani si copii. :: prestari servicii resurse umane autorizari cursuri consultanta management organizatoric infiintari societati comerciale, ONG, II, PFA
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

stan ion - Marghita | jud. Bihor
persoană fizică autorizată. ca punct de lucru de& #539; in un chio& #537; c/stand în interiorul sta& #539; iunii Tă& #537; nad. :: producerea si comercializarea de articole artizanale de scoici. cod 3299. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Roxana Ilea PFA - Alba Iulia | jud. Alba
Ai vrea să existe un loc în care să scapi de stres, să te simti rasfatata si sa uiti de toate problemele? La Centrul Estetica din Alba Iulia suntem mereu in cautare de noi metode pentru a-ti imbunatati starea de bine. Stiind ca uneori esti prea ocupat(a) ca sa te deplasezi la noi la centru pentru a te relaxa, ne-am gandit sa iti oferim servicii la tine acasa sau la birou, pe langa serviciile oferite la noi la Centru. La birou iti oferim min. 15 minute de masaj antistres la domiciliu: masaj de relaxare, anticelulitic, ultrasunete si detoxifiere, iar la Centru: detoxifiere, programe anticelulitice complexe, electrostimulare, impachetari la tunel cu infrarosu, ultrasunet ... :: masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj antistres la birou, masaj cu roci vulcanice, detoxifiere, electrostimulare, ultrasunete, impachetari la tunel cu infrarosu ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Povesti Nemuritoare - Pitesti | jud. Arges
" Povesti Nemuritoare" este o firma infiintata in Pitesti, care cuprinde ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALA si CREATIE pentru copii!Scopul terapeutic al acestor ateliere este de a produce o schimbare, o crestere, o echilibrare in dezvoltarea copilului, de a asigura libertate de exprimare si manifestare a dorintelor, trebuintelor, nevoilor, opiniilor, atitudinilor sale. Atelierele sunt:Atelier de tehnologie:& #8222; Micul inginer& #8221; ; Atelier de jurnalism:& #8222; Micul reporter& #8221; ; Atelier de literatură:& #8222; Micul scriitor& #8221; ; Modul de economie:& #8222; Micul afacerist& #8221; ; Modul de limbi străine:& #8222; Micul Poliglot& ... :: Ateliere de dezvoltare si creatie pentru copii:Atelier de tehnologie:& #8222; Micul inginer& #8221; ; Atelier de jurnalism:& #8222; Micul reporter& #8221; ; Atelier de literatură:& #8222; Micul scriitor& #8221; ; Modul de economie:& #8222; Micul afacerist& #8221; ; Modul de limbi străine:& #8222; Micul Poliglot& #8221; ; Atelier de pictură:& #8222; Micul pictor& #8221; ; Atelier de actorie:& #8222; Micul actor& #8221; ; Atelier de dezvoltare a inteligențelor & #8211; & #8222; Micul geniu& #8221; ; Atelier de dezvoltare senzorială, cognitivă și creativitate; Atelier de dezvoltare personală & #8222; Află cine sunt eu!& ... ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Tipa Marius PFA - Timisoara | jud. Timis
Cursuri la distanta: curs Autocad, curs Corel Draw, Curs web design, curs joomla. Soft educational organe de masini, tehnologia materialelor, desen tehnic. :: curs Autocad, curs Corel Draw, Curs web design, curs joomla. Soft educational organe de masini, tehnologia materialelor, desen tehnic. ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Scoala gimnaziala Aurel Haiduc Trip - Trip | jud. Satu-Mare
Scoala cu clasele I-VIII cu personalitate juridica. Situata in comuna Bixad , sat Trip judetul Satu Mare. 360 elevi si prescolari , 35 de angajati. :: Serviciile pe care le oferim se refera la instruirea si educarea copiilor din invatamantul obligatoriu de stat :: nu comercializam nimic
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

Editura Evenimentul si Capital - Bucuresti |
Editura Evenimentul si Capital este firma care editeaza cotidianul Evenimentul Zilei si saptamanalul economic Capital. Ambele publicatii se bucura de o larga audienta pe plan national. :: - cotidianul Evenimentul Zilei - saptamanalul economic Capital ::
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE

SC Music Gear SRL - Bucuresti |
Societatea noastra are ca scop principal asigurarea echipamentelor si instrumentelor necesare pentru organizatorii din Romania care doresc realizarea unor evenimente de calitate. Suntem o echipa tanara, cu un portofoliu considerabil de proiecte realizate pana in prezent. Fie ca este un concert in aer liber, o petrecere intr-un club sau o manifestatie de amploare, sonorizarea este esentiala si deseori face diferenta dintre un eveniment reusit si unul oarecare. Music Gear Sound Crew ofera tuturor clientilor un pachet complet de servicii ce include echipamente de sunet si lumini de cea mai buna calitate. Stim ce implica finalizarea unor proiecte complexe precum: festivaluri, concerte ... :: Servicii sonorizari evenimente, inchirieri scene mobile, lumini inteligente, videoproiectie, echipamente DJ, backline. :: Eurotruss, DAT, RCF, Marshall, Ampeg, Soundcraft, Shure,
CATALOG FIRME >> CULTURA, EDUCATIE65 firme in aceasta categorie ::


Pagina
  1