CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

  - agentii de publicitate
  - baloane
  - call center
  - consultanta in management si marketing
  - dirijabile
  - drapele
  - etichete
  - felicitari, invitatii
  - filmari video
  - grafica si design
  - inscriptionare materiale publicitare
  - marketing direct
  - materiale promotionale
  - materiale publicitare
  - monitorizare media
  - procesare video
  - productie spoturi video
  - publicitate mass-media
  - publicitate stradala
  - relatii publice
  - serigrafie
  - servicii publicitate
  - spectacole - echipamente, servicii
  - spectacole - organizare, productie
  - studiouri foto
  - targuri si expozitii
  - tipar digital
  - tipografiiAICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


Touch Media SRL - Bucuresti |
TOUCH MEDIA este o agentie de media ce ofera servicii de buying pentru OOH, Indoor, Online si Print. Beneficiind de experienta oamenilor din interiorul agentiei, Touch Media ofera o gama completa de servicii de buying. De la planificarea campaniei, la executie si mai apoi la evaluare, agentia noastra ofera clientilor cu care lucreaza servicii de buying cu scopul de a-si indeplini obiectivele strategice la nivel local, regional si national. :: OOH Buying - Asistenta si construire strategie; Planificare OOH media - Banner; Directionale/steaguri; Mesh; Backlit/Frontlit; Billboard; Roof top; Retea TV Screen; Tranzit; Bus shelter Indoor Buying - Personalizari in spatii interioare: mall-uri, cafenele, sali fitness, saloane infrumusetare si altele Online Buying - Asistenta si construire strategie; Planificare online media; Achizitie spatiu publicitar in online-ul romanesc; Evaluare campanie Print Buying - Negociem cele mai bune oferte de print indiferent ca vorbim de materiale corporate ID (carti de vizita, flyere, pliante, mape, cataloage etc) sau printuri de mari dimensiuni ... ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

NEI CO GRUP SA - Bucuresti |
Tipografia NEICO GRUP SA activeaza din 1993 pe piata de tipar publicitar. Calitate, termene mici de executie, masini si utilaje de ultima generatie. :: REVISTE, CATALOAGE, FLYERE, PLIANTE, AGENDE, CALENDARE, MAPE, DISPLAYURI, CAIETE MECANICE. OPERATII DE STANTARE, CASERARE, EXECUTIE SCOARTE, SPIRALARE, COASERE ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

FOOTPRINT SRL - Cluj Napoca | jud. Cluj
Firma noastra va ofera tipar digital si offset, carti de vizita, mape personalizate, plicuri personalizate, cataloage si brosuri, calendare personalizate, agende personalizate, pliante promotionale, autocolante, tablouri canvas, etichete si sigilii, magneti publicitari, cutii si ambalaje, lanyarduri personalizate, inscriptionari tricouri, inscriptionari textile, gravura laser, cupe si trofee, chibrituri personalizate, cd si dvd personalizate, brelocuri si medalioane, baloane personalizate, banda adeziva, personalizare carduri, rame click, display-uri meniu, panouri stradale, panouri info-stand, casete luminoase, panouri cu usa, roll-up ... :: Tipar digital si offset, carti de vizita, mape personalizate, plicuri personalizate, cataloage si brosuri, calendare personalizate, agende personalizate, pliante promotionale, autocolante, tablouri canvas, etichete si sigilii, magneti publicitari, cutii si ambalaje, lanyarduri personalizate, inscriptionari tricouri, inscriptionari textile, gravura laser, cupe si trofee, chibrituri personalizate, cd si dvd personalizate, brelocuri si medalioane, baloane personalizate, banda adeziva, personalizare carduri, rame click, display-uri meniu, panouri stradale, panouri info-stand, casete luminoase, panouri cu usa, roll-up si bannere, suporti ... ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

ROYAL LOTO GS SRL - Bucuresti |
activeaza in domeniul legatoriei clasice , oferind materiale destinate confectionarii de agende , coperti arhivare , fotobookuri, mape meniuri, coperti foto :: CARTON LEGATORIE , IMITATIE PIELE, PLUS LEGATORIE , PANZA LEGATORIE, BALACRON, COLTARE METALICE , SURUBURI COPERTI , CAPITAL BAND, ADEZIV TIPOGRAFIC DP 25, SEMN DE CARTE DIN MATASE :: BALACRON , FISCAGOMMA, KOHLER, SEF
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

MEDIA PULS ADVERTISING - Dej | jud. Cluj
Tipografia Media Puls Adevertising activează pe piața publicitară din anul 1998. În cei 14 ani de la înființare a acumulat experiență în arta tipografică și a învățat ce înseamnă calitatea. Afacerea a fost construită pe premisa calității maxime, calitate oferită cu ajutorul unor echipamente performante puse în funcțiune în luna mai 2012. Echipamentele moderne deținute sunt asistate de o echipă specializată care îți garantează pe lângă calitate, seriozitate și promptitudine în execuția lucrărilor. Utilajele de mare productivitate au determinat reducerea costurilor de producție și a timpului de execuție ceea ce face ca prețurile tipografiei Media Puls Adevertising să fie competitive. ... :: -cărți de vizită -flyere -afișe -cataloage -reviste -broșuri -cărți -agende -meniuri -calendare -bloc notes-uri -obiecte personalizate -formulare tipizate personalizate -personalizare CD/DVD -invitații de nuntă -pungi de cadou -print-uri de mari dimensiuni -print-uri culori metalizate -etc. :: PULS PRINT SHOP PULS MAGAZIN
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Big Polistiren SRL - Ieud | jud. Maramures
Big Polistiren este o firma cu experienta de peste 9 ani in domeniu decoratiunilor din polistiren si acopera o gama variata de domenii, de la cele de publicitate pana la cele de decoratii personale sau comerciale. :: Producem profile de decor pentru exterior, interior, capiteluri, stalpi, litere volumetrice, produse personalizate, logo-uri, etc, toate din polistiren peste care se aplica un strat de intaritoare in functie de necesitate. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

ABC Creative Marketing - Pitesti | jud. Arges
Agentie de publicitate si productie publicitara full service Productie publicitara completa Printuri indoor si outdoor Trofee, cupe , medalii :: printuri indoor si outdoor trofee, diplome serigrafie tampografie tipar digital si ofset firme luminoase totemuri ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Cube Network - Gentle Care Romania - Brasov | jud. Brasov
Magazinul nostru online vine in atentia doamnelor si domnisoarelor cu un stoc diversificat si bogat de produse pentru reluarea unei vieti normale dupa o operatie de mastectomie. Dorim sa reintregem nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine. Cu empatie si dorinta de a dezvolta legaturi pe termen lung, dorim sa castigam loialitatea clientelor noastre :: Protezele de san, accesoriile acestora, lenjeria speciala, sutienele pentru proteze, costumele de baie pentru proteze sunt realizate de cei mai buni specialisti germani in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse. :: ANITA, GENTLE CARE
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

ICEBURG DISTRIBUTIE SRL - Giurgiu | jud. Giurgiu
Inființată în anul 2003, compania ICEBURG devine unic distribuitor al societatii comerciale VINALCOOL SA Giurgiu, producatoare de bauturi alcoolice, extinzandu-si in timp reteaua de distribuție pe întreg teritoriul României. In anul 2006, ICEBURG introduce pe piata romaneasca una dintre cele mai bine cotate cafele din lume, Caffe Vergnano (Italia), precum si faimoasa Café Pele (Brazilia), detinand exclusivitatea pe Romania pentru importul si distributia acestora. ICEBURG isi consolideaza pozitia pe piata, extinzandu-si portofoliul de produse cu alte marci celebre din Italia, Canada si Elvetia, pentru care detine dreptul de exclusivitate de import si distributie, ... :: cafea boabe si macinata, cafea monodoze 7 gr, ceai, lichioruri si vinuri din import Italia, bauturi alcoolice Vinalcool, espressoare de cafea cu monodoze si boabe, Vodka Metropolis, Limoncello la Cucina, Visinata Capri, Caisata Capri, Bitter Capri. :: Caffe Vergnano, Cafe Noblesse 1972, Casa Vinicola Casetta, Vinalcool Giurgiu, Ciocolata Amedei, Vodka Iceberg si Vinprom Russe , La Spaziale, Grimac, Spinel, Technosystem, Cafe Noblesse, Soft Iceburg, Iceburg. ro
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Daniel Consulting S.R.L. - Focsani | jud. Vrancea
Servicii de consultanta pentru afaceri si management firma este specializata in intermedieri contracte de distributie pentru bunurile de larg consum , industriale , etc . - intre producatori si potentiali distribuitori . Asteptam parteneri din toata tara ( aria de acoperire este partea de est a Romaniei ) :: firma este specializata in intermedieri contracte de distributie pentru bunurile de larg consum , industriale , etc . - intre producatori si potentiali distribuitori . Asteptam parteneri din toata tara ! :: Firma are in derulare contracte de consultanta cu producatori de apa minerala , industria carnii , industriale .
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Binder Bennjamin PFA - Sibiu | jud. Sibiu
Ofer servicii de fotografiere artistica de nunta, sedinte foto, logodne, cununii civile si fotografiere cupluri. :: fotografii, tablouri, albume foto, calendare personalizate. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Lamar Impex - Boldesti Scaieni | jud. Prahova
Suntem producatori cu experienta de peste 14 ani, atestati cu Certificat Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001-2008 pentru FABRICAREA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE DIN INDUSTRIA HARTIEI SI CARTONULUI. Fabricam pe comanda si vindem UTILAJE & ECHIPAMENTE care fabrica, prelucreaza , portioneaza si lamineaza role hartie igienica in 1/2/3/4 straturi din celuloza sau hartie reciclata/ calitate medie; - Utilaj fabricare role hartie jumbo/ minijumbo; - Utilaj fabricare role dispensere; - Utilaj procesare prosop hartie tip HORECA ( laminat intre 2 sau 3 straturi); - Utilaj fabricare si laminare prosop hartie cu destinatie medicala; - Utilaj fabricare / laminare ... :: Suntem producatori cu experienta de peste 14 ani, atestati cu Certificat Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001-2008 pentru FABRICAREA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE DIN INDUSTRIA HARTIEI SI CARTONULUI. Fabricam pe comanda si vindem UTILAJE & ECHIPAMENTE care fabrica, prelucreaza , portioneaza si lamineaza role hartie igienica in 1/2/3/4 straturi din celuloza sau hartie reciclata/ calitate medie; - Utilaj fabricare role hartie jumbo/ minijumbo; - Utilaj fabricare role dispensere; - Utilaj procesare prosop hartie tip HORECA ( laminat intre 2 sau 3 straturi); - Utilaj fabricare si laminare prosop hartie cu destinatie medicala; - Utilaj fabricare / laminare ... :: nu comercializam, suntem producatori, utilajele si echipamentele pe care producem le fabricam cu materiale de la furnizori renumiti din tara si din import
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

RDT MEDIA - Sibiu | jud. Sibiu
RDT MEDIA ofera prin intermediul produselor iGlass, solutii profesionale pentru: -locatii de lux (hoteluri, cluburi, living-uri, bai, etc); -ambarcatiuni de lux; -publicitate neconventionala de dimensiuni foarte mari; -energy saving prin diminuarea cheltuielilor termice; De asemenea, prin intermediul site-ului oferim solutii tactile pentru vitrinele magazinelor :: iGlass - sticla inteligenta cu cristale lichide care se poate interschimba de la clar la opac doar printr-un click, transformand orice fereastra, perete despartitor sau cubical intr-o zona cu intimitate la comanda. Acest produs poate fi oferit si ca folie autoadeziva pe o sticla deja montata, pentru geamurile automobilelor sau ale ambarcatiunilor. In mod opac folia blocheaza 99& amp; din razele ultraviolete si peste 65% din radiatiile calorice, reducand astfel cheltuielile legate de intretinerea unei locatii. De asemenea instalata pe o vitrina , o poate transforma intr-un ecran destinat publicitatii neconventionale de dimensiuni care pot ajunge si de cateva etaje. ... :: iGlass INOVI
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

DAISPRINT SERV SRL - Ploiesti | jud. Prahova
STAMPILE, CARTI DE VIZITA, ecusoane, legitimatii, coli cu antet, diplome, invitatii diverse evenimente, Lucrari de diploma. MATERIALE PUBLICITARE TIPAR DIGITAL/OFFSET: PRODUCTIE PUBLICITARA INDOOR SI OUTDOOR: - firme luminoase si neluminoase, bannere, totem-uri, postere, sisteme de afisaj stradale si de interior (roll-up-uri, spidere), inscriptionari cu autocolant pe diverse suporturi (auto, vitrine), panouri publicitare. OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE PERSONALIZARI TEXTILE :: XEROX, STAMPILE, CARTI DE VIZITA, ecusoane, legitimatii, coli cu antet, diplome, invitatii diverse evenimente. MATERIALE PUBLICITARE TIPAR DIGITAL/OFFSET: - pliante, flyere, afise, mape de prezentare, calendare personalizate, etichete simple sau autocolante. PRODUCTIE PUBLICITARA INDOOR SI OUTDOOR: - firme luminoase si neluminoase, bannere, totem-uri, postere, sisteme de afisaj stradale si de interior, inscriptionari cu autocolant pe diverse suporturi, panouri. OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE: - pixuri, brelocuri, agende, calendare etc. PERSONALIZARI TEXTILE :: TRODAT, COLOP, ORACAL, ROTRING, ARHIDESIGN, MONTEX ETC.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Matei A Florin activitati foto PFA - Ploiesti | jud. Prahova
Magazin cadouri personalizate. Gasiti in acest magazin: cani personalizate, magneti frigider personalizati, marturii magneti, marturii botez magneti, marturii nunta, tricouri personalizate, ceasuri, puzzle, mousepa si altele. :: Personalizari tricouri, cani personalizate, perne personalizate, brelocuri personalizate, magneti frigider, puzzle, marturii nunta, marturii botez si altele ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Trendart Advertising - Braila | jud. Braila
agentie de publicitate bibliorafturi personalizate bibliorafturi marmorate bibliorafturi plastifiate caiete mecanice personalizate caiete mecanice cu 2 si 4 inele :: bibliorafturi personalizate caiete mecanice personalizate :: Trendart
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Club de Fotbal Juvenil - Craiova | jud. Dolj
CLUBUL DE FOTBAL JUVENIL , detine grupe de copii si juniori cu numeroase filiale in Romania si strainatate, totodata organizeaza cursuri online de initiere pentru Antrenori Copii si Juniori, cu colaborare cursanti dupa absolvire. :: organizeaza cursuri online de Antrenori Copii si Juniori, cu colaborare cursanti dupa absolvire. :: Cursuri online de Antrenor Fotbal Juvenil.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

LUMINA PUBLIRO SRL - Brasov | jud. Brasov
RECLAME detalii: executam firme si reclame luminoase cu leduri si tuburi modelate cu gaz spectral, litere volumetrice din (PVC, polistiren extrudat, plexi, komatex), casete luminoase (plane, curbe sau profilate; dubla sau simpla fata), totemuri, panouri stradale, inscriptionari auto si vitrine, window graphics, bannere, carti de vizita, flyere, pixuri si brichete personalizate, gravura computerizata (brelocuri pentru chei, ecuson personal, receptie. . . . ) :: PRODUCTIE PUBLICITARA detalii: executam firme si reclame luminoase cu leduri si tuburi modelate cu gaz spectral, litere volumetrice din (PVC, polistiren extrudat, plexi, komatex), casete luminoase (plane, curbe sau profilate; dubla sau simpla fata), panouri stradale, inscriptionari auto si vitrine, window graphics, bannere, carti de vizita, flyere, pixuri si brichete personalizate, gravura computerizata (brelocuri pentru chei, ecusoane personal, receptie. . . . ) ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

BEST PARTY ENTERTAINMENT - Bucuresti |
De la binecunoscutii eroi ai povestilor clasice si pana la personaje inventate special pentru tine, compania de evenimente BEST PARTY ENTERTAINMENT iti aduce bucuria unei petreceri plina de veselie si culoare, pentru cei mici sau cei mai deopotriva! Te-ai plictisit de clasicul clown? Sau tocmai pe el ti-l doresti la petrecerea ta? Chiar si calare pe motocicleta! Piratii din Caraibe sau de aiurea, Magicieni, Mos Craciun si Craciunite pentru cei mici sau doar cu acordul parintilor ori familiei si chiar insusi Dracula, cu totii vin la BEST PARTY ENTERTAINMENT! :: Iar acasa, ori in alt loc ales de tine sau de noi, iti putem oferi in plus, pe linga multa distractie pentru cei mici sau cei mari, decoratiuni variate, servicii de catering, show-uri de dans, sisteme de sunet si lumini, muzica live, DJ, focuri de artificii, MC, toate puse la dispozitia ta de actori, regizori, scenografi, dansatori, coregrafi, light & sound design PROFESIONISTI. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

MARKFACTORY - IASI | jud. Iasi
Tipografie Iasi digitala comanda online si livrare la sediul clientului. Tiparim carti de vizita, pliante, fluturasi, invitatii nunta, cataloage, coperti, tiparituri, diplome, fluturasi, laminare, legitimatii, mape, plastifiere, pliante, plicuri, plicuri personalizate, postere :: Tiparim carti de vizita, pliante, fluturasi, invitatii nunta, cataloage, coperti, tiparituri, diplome, fluturasi, laminare, legitimatii, mape, plastifiere, pliante, plicuri, plicuri personalizate, postere :: MKFPRINT
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

REZIDENT SRL - Resita | jud. Caras-Severin
Activitati de consultanta pentru afaceri si management, marketing direct, inclusiv dezvoltare personala si reorganizare profesionala (contractare, pe baze temporare, a personalului) :: Din dorinta de a educa si a oferi ajutor, de a redescoperi valoarea cărtilor cu care am crescut, din dragoste pentru valoarea umană si din dorinta de a oferi oamenilor motive de sarbatoare, EDITURA NICULESCU - Divizia de CARTE, are - DIN NOU - reprezentant in judetul Caras-Severin, prin consilierul de distributie al firmei REZIDENT. In acelasi timp, in cadrul firmei se ofera consiliere financiara integrata! :: Manuale scolare in concordanta cu programa de invatamant, dictionare, culegeri de exercitii de gramatica, probleme de matematica, texte literare comentate, subiecte rezolvate si explicate pentru examenele de capacitate si bacalaureat! Caiete speciale de lucru pentru ciclul primar! Totul SIMPLU, CLAR si pe intelesul fiecarui copil!
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Artstudio Pro SRL - Botosani | jud. Botosani
filmari digitale pentru diverse ocazii, montaj profesionist computerizat, fotografie, videoclipuri publicitare, albume foto digitale, prelucrare casete video. Oferta valabila pentru judetele Iasi, Botosani, Suceava. :: filmari digitale pentru diverse ocazii, montaj profesionist computerizat, fotografie, videoclipuri publicitare, albume foto digitale, prelucrare casete video. Oferta valabila pentru judetele Iasi, Botosani, Suceava. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

crossval - Cluj Napoca | jud. Cluj
Productie publicitara 10 ani de activitate in domeniul media S. C. Crossval S. R. L. va ofera servicii complete de productie publicitara. Scopul declarat al S. C Crossval S. R. L. este ca fiecare client sa fie multumit si fiecare lucrare sa fie reusita. Pentru a indeplini acest deziderat, echipa de productie urmeaza cu atentie pasii cei mai importanti in realizarea materialului publicitar: concept si design, productie si implementare. . . Alegerea riguroasa a materialelor provenind de la firme consacrate in domeniu, precum si atentia acordata detaliilor de executie, dau impreuna garantia calitatii si fiabilitatii produselor realizate. Increderea clientilor este cartea noastra ... :: broderie computerizata pe orice suport - tehnologie zsk, carduri de fidelitate, legitimatii, ecusoane, abonamente cd print-dvd print. print direct pe obiecte print digital si offset color si alb negru print direct pe tricouri albe si colorate ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

LawDistribution - Craiova | jud. Dolj
Acoperim o gama larga de produse, de la formulare fiscale personalizate pana la pliante de prezentare sau albume de arta, avand ca scop calitatea detaliului si perfectiunea culorii. :: Realizam in-house numeroase tipuri de finisaje care se pot aplica lucrarilor tiparite: Lacuire offset Plastifiere mata sau lucioasa (plastifiere la cald) Faltuire / Biguire / Perforare Stantare Capsare Brosare Colare cu inseriere Infoliere lucrari in punga de plastic transparent Controlul Calitatii cu Integris Proof Controler Culori speciale Legare prin brosare, capsare sau spiralare. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Vladria S.R.L - Ramnicu Valcea | jud. Valcea
aranjamente nunti, decoratiuni nunti, botezuri petreceri nunti, agentie nunti, marriage, casatorii, cununii, huse scaune, aranjamente florale, baloane, cosulet nunti, marturii, confetti, artificii interior si exterior, carduri nunti, plicuri nunti, invitatii, sonorizari, foto si filmari. :: aranjamente nunti, decoratiuni nunti, botezuri petreceri nunti, agentie nunti, marriage, casatorii, cununii, huse scaune, aranjamente florale, baloane, cosulet nunti, marturii, confetti, artificii interior si exterior, carduri nunti, plicuri nunti, invitatii, sonorizari, foto si filmari. :: aranjamente nunti, decoratiuni nunti, botezuri petreceri nunti, agentie nunti, marriage, casatorii, cununii, huse scaune, aranjamente florale, baloane, cosulet nunti, marturii, confetti, artificii interior si exterior, carduri nunti, plicuri nunti, invitatii, sonorizari, foto si filmari.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

STEFANI WEEDING HOUSE - CONSTANTA | jud. Constanta
IMPORTATORI DE CADOURI ELEGANTE, PRODUCATORI IN ARTICOLE NUNTA-BOTEZ RAFINATE, DECORATORI DE CEREMONII CU FLORI NATURALE CU TEMATICA, DECORATORI DE VITRINE, SPATII COMERCIALE MARI, SHOW-ROOM-URI SI EXPOZITII PRODUSELE COMERCIALIZATE CAT SI BAZA DE MATERIALE FOLOSITE PENTRU PRODUCTIE SUNT PRODUSE IMPORT GRECIA :: cadouri pentru casa/birou, decoruri pentru spatii comerciale mari, ceremonii personalizate, expozitii si standuri expozitie, protocol personalizat ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

BEST IMPRESS - Iasi | jud. Iasi
Editura, tipografie, serigrafie Best Impress executa la comanda: - lucrari tipografice pe toate tipurile de hartie și carton (pliante, afise, brosuri, fluturasi, mape cu buzunar, formulare tipizate, agende personalizate, calendare, felicitari si plicuri, ambalaje, meniuri, pungi pentru cadouri) - imprimari serigrafice (pixuri, brichete, brelocuri) - finisare lucrari (lacuire, legatorie cu arc, prin coasere, prin bronsare, stantare, plastifiere) - creatie - design si prepress - papetarie :: BEST IMPRESS executa la comanda: - lucrari tipografice pe toate tipurile de hartie și carton (pliante, afise, brosuri, fluturasi, mape cu buzunar, formulare tipizate, agende personalizate, calendare, felicitari si plicuri, ambalaje, meniuri, pungi pentru cadouri) - imprimari serigrafice (pixuri, brichete, brelocuri) - finisare lucrari (lacuire, legatorie cu arc, prin coasere, prin bronsare, stantare, plastifiere) - creatie - design si prepress - papetarie ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Scaune Birou ChairsDirect.eu - Cluj Napoca | jud. Cluj
Oferi scaune sali spectacole, scaune de auditoriu, scaune de cinema, teatru. Scaune de birou, ergonomice si directoriale, scaune de bucatarie si scaune de restaurant :: scaune sali spectacole, scaune de auditoriu, scaune de cinema, teatru, scaune de birou, ergonomice si directoriale, scaune de bucatarie si scaune de restaurant ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

PF HOSTINA CONSTANTIN - Iasi | jud. Iasi
PREST. SERV. IND. PRELUCRARE MASE PLASTICE prestari servicii si consultanta in imprimarea flexografica si serigrafica in toate domeniile, realizarea de site serigrafice. sau matrite pt. imprim. flexografice :: SACI, PUNGI , SACOSE , FOLII POLITILENA . site serigrafice sau matrite pt. imprimari flexo. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

TOTAL MEDIA RADIO-TV - Vaslui | jud. Vaslui
STUDIOUL DE TELEVIZIUNE " TVT" VASLUI Publicitate in televiziune locala. Televiziune locala, programe TV :: PROGRAME DE TELEVIZIUNE Publicitate in televiziune locala. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

UDORA SPORT S.R.L. - Ploiesti | jud. Prahova
S. C. UDORA SPORT S. R. L. CONFECTIONEAZA ECHIPAMENTE SPORTIVE PERSONALIZATE, DRAPELE TOATE STATELE LUMII, FANIOANE PENTRU CLUBURI SPORTIVE. SOCIETATEA NOASTRA COMERCIALIZEAZA ECHIPAMENT SPORTIV AL UNOR MARCI RENUMITE PRECUM DIADORA, ASICS, VIRMA, SPALDING, LA PRETURI FARA CONCURENTA :: S. C. Udora Sport S. R. L. va ofera articole sport , de o calitate deosebita, la preturi fara concurenta. Produsele noastre sunt confectionate din tricoturi poliester si poliamida, poliester, bumbac, astfel incat sa asigure maximum de confort - treninguri de prezentare si de antrenament, sorturi, tricouri, maieuri box, sorturi box, echipamente pentru sporturile de echipa: fotbal, handbal, baschet, tricouri pentru suporteri, articole pentru galerie. De asemenea, firma noastra va ofera drapele ( Romania, UE, NATO, etc. ), fanioane personalizate pentru cluburi sportive, alte institutii. Serigrafie :: DIADORA; ASICS; VIRMA; SPALDING;
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

PRINT RESOLUTION - Bucuresti |
S. C. Print Resolution S. R. L. este o firma ce are ca obiectiv principal productia publicitara si dorim sa fim partenerul dvs de fiecare data cind doriti sa atrageti atentia publicului prin materiale publicitare calitative. Va putem oferii o gama variata de produse si servicii, precum: printuri indoor out doour , bannere publicitare, inscriptionari auto, decorari vitrine, carti de vizita, pliante, flyere, panouri publicitare, personalizari tricouri, signalistica ect. Avand in dotare utilaje proprii, va putem oferii sevicii la un pret real si termen de executie redus. :: PRINTURI PUBLICITARE : - CARTI DE VIZITA - COLI CU ANTET - FLUTURASI - AFISE - POSTERE - PLIANTE - INSCRIPTIONARI AUTO - DECORARI VITRINE - CASETE LUMINOASE - LITERE VOLUMETRICE ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Viotech srl - Bucuresti |
. . Importam si vindem carton special, absorbant destinat productiei de odorizante auto si suporti pahare / biscuiti. :: Importuri si exporturi pentru firma dumneavoastra Intrati in legatura cu noi. Noi putem organiza importul/exportul: va gasim producator/cumparator, solutionam transportul, vama, precum si toate documentele necesare atat in Romania cat si in strainatate. :: . . carton absorbant produs in Suedia -Svanskog Bruk AB
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Bai Cover SRL - Bucuresti |
SC Bai Cover SRL - Numarul 1 in industria prelatelor - executa prelate camioane, copertine, corturi industriale, inscriptionari policromie, accesorii tir, bannere :: prelate camioane, copertine, corturi industriale, inscriptionari policromie, reparatii prelate, accesorii tir, bannere ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Olibox - Cluj Napoca | jud. Cluj
Sc. Olibox. SRL exista pe piata din Romania din februarie 2007, si are ca obiect de activitate confectionarea si comercializarea suportilor de numere inmatriculare personalizate, inscriptionate si simple. :: Confectionam, si comercializam suporti numere de inmatriculare personalizate , inscriptionate auto, motociclete, scutere, si ATV-uri. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Centrul de Afaceri MASTER - Deva | jud. Hunedoara
Centrul de Afaceri MASTER este o organizatie asociativa, neguvernamentala, non-profit, care s-a infiintat 1996. Misiunea noastra este sprijinirea IMM-urilor din judet, sprijinirea dezvoltarii economice din regiune; oferirea unei game largi de servicii din domeniul afacerilor si de perfectionare profesionala continua (consultanta, pregatire, servicii de documentare si informare, targuri si expozitii, cursuri de limbi straine - engleza, franceza, italiana), la un nivel calitativ inalt, folosind cele mai moderne metode. :: Cursuri cu diplome nationale: 1. Expert ACHIZITII PUBLICE; 2. Manager de proiect. !!! Noi cursuri acreditate in cadrul proiectului PHARE " E-Management pentru E-Europa" ce se deruleaza pe parcursul anului 2008, cursuri oferite GRATUIT managerilor si personalului operativ din firme: 1. Management de tip - KAIZEN (Metoda japoneza de management de succes); 2. E-Business. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

RASKO PRINT - Iasi | jud. Iasi
SPECIALIZATA IN PRODUCTIA PUBLICITARA - realizare reclame luminoase - litere volumetrice luminate independent pe module de led-uri - totem-uri locatii bond cu litere taiate laser / ruter - inscriptionari cu aotocolant ORACAL / MACTAC vitrine, panouri, auto, tir-uri - panouri neluminoase, indicatore locatii - prelate auto-utiltare personalizate - roll-up-uri persomalizate - printuri pe diverse suporturi autocolant, frontlit, backlit , PVC, steaguri :: REALIZARE RECLAME LUMINOASE, TOTEM-URI, COPERTINE POLICARBONAT, PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI, BANNERE, MESH-URI , INSCRIPTIONARI CU AUTOCOLANT ETC. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

ALTERNATIV MEDIA - Brasov | jud. Brasov
Alternativ Media vă oferă produse și servicii pentru promovarea afacerilor dumneavoastră. Suntem o echipă tânără și dinamică dar cu experiență bogată. Înființată în 1998 la Brașov, Alternativ Media și-a extins an de an sfera de acoperire fiind astăzi prezentă atât la nivel local cât și la nivel național. Compania și-a diversificat continuu activitatea prin dezvoltarea de capacități proprii de producție publicitară și ateliere de creație. :: Agende si calendare, bannere, panouri, obiecte promotionale, decorari auto, stickere, casete luminoase, litere volumetrice, rame click, printuri de mici si mari dimensiuni, tampografie, serigrafie, cutter plotter, transfer termic, design publicitar, tricouri, sepci ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

DUAL FISH SRL - Bucuresti |
PRODUCATOR NADA SI MOMELI PENTRU PESCUIT , IMPORTATOR ARTICOLE DE PESCUIT , DISTRIBUTIE PE ZONA DE SUD . PUTEM ASIGURA TRANSPOTUL SI IN ALTE ZONE ALE TARI PENTRU COMENZI FERME SI CONSISTENTE. :: COMERCIALIZAM IN GENERAL TOATA GAMA DE PRODUSE DESTINATE PESCUITULUI SPORTIV. ASIGURAM DISTRIBUTIA PE ZONA DE SUD -EST. :: DUAL FISH, MAROS MIX, CROWN. IN MAGAZIN COMERCIALIZAM TOATE MĂRCILE DE RENUME EXISTENTE.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Romstel Production & Publicitate S.R.L. - Bucuresti |
Dupa cum poate v-ati dat seama suntem o societate care se ocupa cu productia materialelor publicitare, respectiv : - inscriptionari cu autocolant ( auto , vitrine , panouri , etc . ) - bannere , copertine - firme luminoase , neluminoase - litere volumetrice din poliuretan extrudat - structuri metalice usoare In speranta ca v-am starnit interesul pentru produsele noastre , asteptam sa fim contactati! :: - Bannere - Copertine - Casete luminoase - Panouri Publicitare - Capre Stradale - Cruci de Farmacie - Inscriptionari cu Autocolant (masini, geamuri etc. ) - PRINT DIGITAL DE MARI DIMENSIUNI (FRONTLIT, BACKLIT, MESH, AUTOCOLANT, POLIPLAN ETC. ) :: 3M, HP,
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Tex Promotion SRL - Bucuresti |
Suntem Casa de productie obiecte promotionale si va putem ajuta cu produse promotionale personalizate atat din cataloagele de specialitate (din import) cat si productie proprie de materiale textile realizate in atelierele proprii. :: tricouri personalizate; camasi personalizate; bluza, fusta, rochie, salopeta, uniforma, etc. produse promotionale din cataloagele de specialitate; mascote; :: obiecte promotionale realizate in atelierele proprii si/sau din import
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Ana & Eduard CNS SRL - Leresti | jud. Arges
Producator si importator de materiale publicitare promotionale. Distribuitor haine si accesorii de firma 100% originale. Importator si distribuitor de cadouri si cadouri personalizate. :: Cadouri, cadouri personalizate, haine de firma, incaltaminte de firma, accesorii originale. :: ADIDAS, D& G, Calvin Klein, Cerruti, Jean Paul Gaultier, NIKE etc.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

IBC Focus - Cluj Napoca | jud. Cluj
Noi va ajutam sa descoperiti santierele aflate in lucru si la care sa puteti oferta. Acum puteti gasi tot ce se construieste in Romania intr-un singur loc: Raportul de Investitii. Datele de contact ale Beneficiarului, Proiectantului si Constructorului sunt incluse in prezentarea proeictelor, uneori completate chiar si cu fotografii de pe santierul respectiv. Intrebati-ne pe noi unde trebuie sa trimiteti oferte de pret pentru ceea ce vindeti! :: - Raportul de Investitii - InstalFocus - InfoHale - Promo Santier - Campanii de Emailing ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

ARCHETON S.R.L. - Cluj Napoca | jud. Cluj
ARCHETON Romania ofera servicii complete de proiectare constructii civile, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte de case moderne (documentatia predata contine proiectul de arhitectura & structura de rezistenta & instalatii sanitare, termice si electrice) - elaborate la cheie pentru faza PT+DDE (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si faza PAC (Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire). Portofoliul firmei cuprinde modele de case moderne, proiecte de casa unifamiliala, proiecte case cu mansarda, proiecte case parter, planuri casa cu etaj, proiecte case pentru doua familii, proiecte vile multifamiliale, modele vile duplex, planuri ... :: Proiecte tip de case familiale, vile si case de vacanta :: Archeton
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

All Grup Advertising SRL - Bucuresti |
Computer to plate, CTP Filme tipografice, prepress, DTP Lacuire selectiva UV Carduri acces personalizate, Legitimatii, Carti vizita, Flyere :: Filme tipografice, Computer to Plate, CTP, Lacuire UV :: Agfa
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

AMIDECO - BAIA MARE | MARAMURES | jud. Maramures
Firma noastra vine in sprijinul d-voastra cu o gama completa de servicii in domeniul publicitar: * Imprimari digitale de format mare pe orice suport - banner, mash, hartie blueback, autocolant. . . * Firme luminoase plane, in relief si volumetrice - iluminare cu tuburi fluorescente, LED-uri. . . * Panouri si signalistica stradale, bannere(Esarfe) stradale, stoppere. . . * Litere volumetrice decupate computerizat, iluminate din spate, din interior, din exterior. . . * Serigrafie/Tampografie. . . * Gravura mecanica si laser. . . * Etichete si grafica in relief (Logodrop). . . * Termoformare casete luminoase. . . * Imprimari textile prin transfer termic. . ... :: productie publicitara; confectii metalice, fier forjat; utilaje pentru carton. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

calyx graphic - Oradea | jud. Bihor
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei publicitare, in continua dezvoltare, folosind utilaje performante ( CNC mecanic, gravatoare laser, imprimamte de format mare, . . . ), va putem oferii produse de calitate cu un timp scurt de executie la un pret accesibil. Produsele si serviciile oferite sunt: bannere, reclame luminoase, litere volumetrice iluminate cu leduri, decorari, placari cladiri cu aluminiu compozit (bond), etc, etc. :: bannere, reclame luminoase, litere volumetrice iluminate cu leduri, decorari, placari cladiri cu aluminiu compozit, iluminari cu leduri ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

P:F:A Cibotariu Adrian - Iasi | jud. Iasi
Firma se ocupa cu intermedierea, vinzarea si cumpararea de stocuri de marfa din tara si strainatate. Firma se ocupa cu promovarea turismului Bucovinean si Moldovenesc . Suntem partenerii revistei Turism Life si promovam pensiuni, hoteluri, pizzerii si restaurantele din Bucovina si Moldova. :: Materiale de constructii, Cereale, Fier vechi, Mobila, Textile, Alimentare e. t. c. Firma se ocupa cu promovarea turismului Bucovinean si Moldovenesc :: Bucium, Casa Billius si sucul natural 100% de mere produs in Bucovina SanteFruct.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

KAPITEL SERV SRL - Galati | jud. Galati
agentie imobiliara, consiliere imobiliara si creditare, administrare imobile inchiriate, publicitate imobiliara, documentatii cadastrale, certificate energetice :: vanzari - cumparari, inchirieri, administrare terenuri, apartamente, vile, cartiere ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

GESIA TECH SRL - Bucuresti |
UNIC DISTRIBUITOR IMPRIMANTE QUICKLABEL SYSYEMS PENTRU ETICHETE AUTOCOLANTE, PENTRU TIPARIREA PROPRIILOR ETICHETA AUTOCOLANTE PENTRU PRODUSELE DVS COLOR SI MONOCROM, CONSUMABILE SI SERVICII DE TIPARIRE ETICHETE :: IMPRIMANTE PENTRU ETICHETE AUTOCOL; ANTE LASER, CU JET DE CERNEALA, TERMICE, RIBOANE PENTRU IMPRIMANTE, MATERIALE PENTRU ETICHETE TEXTILE, ETICHETE AUTOCOLANTE, SERVICII DE TIPARIRE ETICHETE :: QUICKLABEL SYSTEMS, ARQUE COMMERCIAL
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

UDORA SPORT SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Sc. Udora Sport Srl. va ofera articole sport , de o calitate deosebita, la preturi fara concurenta. Produsele noastre sunt confectionate din tricoturi poliester si poliamida, poliester, bumbac, microfibra, astfel incat sa asigure maximum de confort - treninguri de prezentare si de antrenament, sorturi, tricouri, echipamente pentru sporturile de echipa: fotbal, handbal, baschet, tricouri pentru suporteri, articole pentru galerie. De asemenea, firma noastra va ofera drapele ( Romania, UE, NATO, etc. ), fanioane personalizate pentru cluburi sportive, alte institutii. Oferim servicii de serigrafie - Imprimerie textila Oferim materiale promotionale: tricouri, sepci, ... :: FSc. Udora Sport Srl. va ofera articole sport , de o calitate deosebita, la preturi fara concurenta. Produsele noastre sunt confectionate din tricoturi poliester si poliamida, poliester, bumbac, microfibra, astfel incat sa asigure maximum de confort - treninguri de prezentare si de antrenament, sorturi, tricouri, echipamente pentru sporturile de echipa: fotbal, handbal, baschet, tricouri pentru suporteri, articole pentru galerie. De asemenea, firma noastra va ofera drapele ( Romania, UE, NATO, etc. ), fanioane personalizate pentru cluburi sportive, alte institutii. Oferim servicii de serigrafie - Imprimerie textila Oferim materiale promotionale: tricouri, sepci, ... ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Cristian Stefan Group SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Activitati de intermediere cu lemn, produse din lemn si materiale de constructii. Consultanta in afaceri, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii si planuri de marketing. Managementul proiectelor :: Lemn, produse din lemn, materiale de constructii, consultanta in afaceri, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii si planuri de marketing, managementul proiectelor ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

CBA Merchandising & Promotion SRL - Bucuresti |
CBA Merchandising furnizeaza toata gama de servicii de mercantizare (merchandising) cu echipe de agenti active la nivel national in toate lanturile de magazine de tip hyper-supermarket, C& C si DIY (Metro, Selgros, Auchan, Carrefour, Cora, Real, Kaufland, Bricostore, Praktiker, etc). Echipe special pregatite pentru raionul media in comertul specializat la nivel national in Diverta, Altex-Media Galaxy, Domo, Flanco. :: Furnizam servicii complete de merchandising (mercantizare) //asistenta receptie marfa // sprijinire campanii promo //implementare si verificare POSM //sampling //programe adaptate de mistery shopping //demonstratii de produs/degustari //organizare si implementare de promotii //store checks :: 18 ani experienta in marketing si vanzari, 5 ani experienta in comertul specializat, echipa stabila de profesionisti
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

animaflora - Bucuresti |
Agentie de publicitate si productie materiale publicitare, clipuri radio TV, materiale promotionale, personalizari, tipar digital si offset, tipografie plana sau rotativa :: publicitate radio si TV, tiparituri, reviste, brosuri, materiale promotionale, machetare, creatie, reclame, ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

AA CARD POINT - Bucuresti |
Producator de materiale publicitare: - carduri de plastic - placi de circuite imprimate - accesorii carduri :: - carduri de plastic cu sau fara:banda magnetica, panel de semnatura, panel razuibil, cu cip; carduri de proximitate - placi de circuite imprimate cu unul sau mai multe layere - serviciul de mailing, - accesorii carduri ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

TIPOGRAFIA ALUTUS - Slatina | jud. Olt
Tipografia Alutus srl este infiintata in anul 2010. Dotarile tipografiei corespund necesitatilor tuturor beneficiarilor. Dispunem de 4 masini de tiparit in una si 4 culori, utilaje de finisat etc. Executam toata gama de produse tipografice incepand de la carti, reviste , ziare cataloage color, albume color, pliante, imprimate administrative etc. Timp de executie scurt. :: reviste, ziare, cataloage, pliante, afise, carte, imprimate si produse de legatorie( legitimatii, carti vizita, proiecte de diploma etc. ) :: Reviste: reviasta DINAMO, revista IMM.
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Patronat Romconserv - Bucuresti |
ong, reprezentant al industriei de conserve din legume si fructe si conserve mixte. Servicii de promovare a produselor in interesul membrilor, asiguram consultanta si protejam interesele membrilor. :: asociatie care promoveaza Conserve din legume si fructe si conserve mixte din Romania :: Conserve din legume si fructe si conserve mixte din Romania
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

STICKER INTERNATIONAL & ADVERTISING GROUP - Otopeni | jud. Bucuresti
STICKER INTERNATIONAL & ADVERTISING GROUP este producator de etichete autocolante in rola, pe suport de hartie, polietilena sau polipropilena ( alba sau transparenta ), este de asemenea producator de autocolante in serigrafie, imprimare carti de vizita, si imprimare pe obiecte promotionale, pixuri, brichete, tricouri, sepcute si realizeaza de asemenea benzi adezive personalizate si colaje auto. :: -agroalimentar ( lactate, mezeluri, dulciuri, bauturi alcoolice, conserve, patiserie, fast-food, etc. ). -industrie usoara ( textile, incaltaminte, pielarie, sticlarie, artizanat, etc. ). -cosmetice ( cr& egrave; me, sampoane, diverse lotiuni, sapunuri, parfumuri, balsamuri, etc. ) -industrie chimica sau petroliera ( uleiuri auto si alte tipuri, produse farmaceutice, etc. ). -comert ( etichete termice, etichete cod de bare etc. ) ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Weisspunkt S.R.L. - Bucuresti Si Zone Limitrofe | jud. Bucuresti
Producator din 1994 pentru toata gama de material publicitare , indoor , outdoor si de transit . Consultanta, productie , montaj si service in toata tara :: Firme luminoase Litere volumetrice Totemuri Bannere Mesh-uri Afise Decorari Auto Copertine Panouri Rooftop Display-uri Standuri Gravura Laser Router :: Weisspunkt
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

BALCANIC S.R.L. - Timisoara | jud. Timis
Activitatea de bază se desfășoară pe structura tipografiei & #8222; full service& #8221; care include posibilitatea concepției și execuției de lucrări dintre cele mai complexe: cutii, etichete, ambalaje diverse, albume, mape, pliante, calendare, afișe, cataloage, reviste, cărți, broșuri, prospecte, metalografie offset, consulting de produs, etc. :: conceptie si productie de cutii, etichete, ambalaje diverse, pliante, prospecte, mape de prezentare, reviste, jocuri din hartie si carton, metalografie, etc. :: CARTONASE INTELIGENTE
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

MIXAJ S&M SRL - Sebes | jud. Alba
IINVITATII ONLINE PE PAGINA DE SITE , CELE MAI IEFTINE INVITATII DIN TARA AVEM PESTE 1700 MODELE DE NUNTA SI BOTEZ, FILMARI VIDEO , FOTOREPORTAJE, SONORIZARI, DECORATIUNI, CONSILIERE EVENIMENTE DEOSEBITE. :: FILM , POZE, MUZICA, HUSE SCAUNE , FLORI, INVITATII DE NUNTA AVEM PESTE 1700 DE MODELE :: Card Novel Total Happy Odiseea Kristal
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

POPOVICI & CO ROYAL - Orsova | jud. Mehedinti
COMERT cu amanuntul, cadouri, bijuterii argint , suveniruri din zona cazanele dunarii, cu bustul lui decebal, cazanele mici si mari , cele doua pesteri din zona, tabula lui traian de pe malul sarbesc, poze, magneti si statuete . va asteptam cu drag. :: XEROX, BIJUTERIE, CADOURI OCAZII, COSMETICE, suveniruri cu zona dunarii la cazanele mari si mici , bustul lui decebal, magneti si statuete cu bustul lui decebal :: AVON, MONDEX. . .
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

CORNUL ABUNDENTEI - Craiova | jud. Dolj
distributie papetarie si jucarii in sudul tarii; productie si comercializare materiale promotionale productie tipografica unitate protejata-atelier protejat :: articole de papetarie, birotica, jucarii, jocuri, puzzle, atelier protejat, unitate protejata, :: BIC, D-TOYS, NORIEL, PELIKAN, PENSAN, BEIFA
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Consuela Decor S.R.L - Toplita | jud. Harghita
Executam decoratiuni cu baloane, flori, huse scaune pentru evenimente fericite din viata dumneavoastra. :: Decoratiuni cu baloane, flori, huse scaune pentru evenimente fericite din viata dumneavoastra. :: Baloane si folii de import
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

I-MED-DESIGN-agentie de publicitate - Timisoara | jud. Timis
I-Med-Design pune la dispoziția clienților, produse și servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul creației și producției publicitare. :: Printre serviciile noastre amintim: TIPARITURI (afișe, postere, cataloage, mape, pliante, fluturași etichete, bloc notesuri, cărți de vizită, brosuri, reviste etc. ); MATERIALE PROMOTIONALE personalizate (tricouri, șepci, jachete, salopete, pixuri, brichete, căni, pahare, scrumiere etc. ); AMBALAJE (cutii pentru diferite produse, sacose din polietilenă, sacose din hârtie etc. ); OUTDOOR (casete luminoase, litere în relief, bannere, mesh-uri, steaguri, autocolante de mari dimensiuni etc. ) :: diverse
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

STANTFORM SRL - Bucuresti |
STANTFORM, firma cu capital privat, a luat nastere in 2005 avand ca obiect de activitate executia si proiectarea stantelor, matritelor pentru carton ondulat si duplex, autocolant, mucava, PVC, mus. Impunandu-se rapid pe piata romaneasca prin profesionalism si prin respectul acordat clientului, prin deschiderea catre inovatie si prin atentia la nevoie speciale ale fiecaruia, STANTFORM colaboreaza in prezent cu tipografii si firme producatoare de ambalaje de carton cu prestigiu din Romania. Societatea este dotata cu echipamente noi destinate producerii de forme de stantare plane pentru industria poligrafica si a productiei publicitare. Materialele disponibile sunt ... :: PRODUCEM STANTE PLANE PENTRU TOATE TIPURILE DE CARTON ONDULAT SI DUPLEX TERMEN DE EXECUTIE 12-24h IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA LUCRARII; PRETURI AVANTAJOASE :: STANTE, STANTE CUTII, STANTE PLICURI, STANTE PIZZA, STANTE TORT, STANTE PUZZLE, STANTE TIPOGRAFII, STANTE PLANE, STANTE CARTON, STANTE MUCAVA, STANTE DISPLAY, STANTA FLYER. . . . ETC
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

etitech srl - Brasov | jud. Brasov
Creatie si productie etichete autoadezive personalizate. Etichete industriale, coduri de bare in serie, durabile pentru produse industriale si comerciale. Etichetele din plastic sunt folosite la scara larga pentru o multitudine de aplicatii din domeniul etichetarii, principalele avantaje fiind rezistenta sporita la rupere, umiditate si sunt rezistente la factori de mediu. Personalizam etichete din polietilena, polipropilena, textile, sigiliu, termice si alte modele la cerere. :: etichete personalizate etichete in rola etichete sigiliu etichete textile etichete termice ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Afir Color SRL - Bucuresti |
Cautam colaboratori printre firmele producatoare. Suntem cei mai buni! Magazin online vin, distilate, etc. www. vindico. ro- magazin online de vinuri, dichisuri si cochetarii :: Cautam colaboratori printre firmele producatoare de vin si distilate fine. Suntem cei mai buni! Magazin online vin, distilate, etc. www. vindico. ro- magazin online de vinuri, dichisuri si cochetarii :: romanesti+ import
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

E-SHOP MARKET PLACE - Albestii Pamanteni 157 | jud. Arges
Magazin online scule si unelte, articole bricolaj, electronice, electrice si electrocasnice, accesorii si piese auto. :: Scule si unelte, articole bricolaj, accesorii si piese auto, electrice, electronice si electrocasnice, ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Network System Communication SRL - Constanta | jud. Constanta
Studioul de videochat este unul din putinele locuri de munca din Constanta unde poti castiga ca si model un salariu mediu de 1. 000-3. 000 $/luna si, in acelasi timp putand sa iti faci singura programul. Videochat-ul e job-ul unde te distrezi si relaxezi. Lucrand cu o echipa dinamica si placuta iti va face placere sa te trezesti dimineata si sa zambestii stiind ca prietenii te asteapta la studio videochat Constanta. Opteaza acum pentru angajari videochat Constanta. :: Lucrand cu o echipa dinamica si placuta iti va face placere sa te trezesti dimineata si sa zambestii stiind ca prietenii te asteapta la studio videochat Constanta. :: Loc de munca, Job, Angajari, Diverse, Afaceri
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

LC ADVERTISING & PR SRL - Brasov | jud. Brasov
:: Servicii de consultanta in achizitii publice dedicate autoritatilor contractante si operatorilor economici. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

SC MORO HOSTESSS AGENCY SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Agentia Hostesss a fost creata dupa cele trei reguli de baza, valabile in orice business, de la care nu ne abatem niciodata: servicii profesionale, pret bun, calitatea serviciilor noastre. Hostesss are ca arie de acoperire atat la nivel local (Ploiesti) cat si la nivel national. Garantia succesului colaborarii cu Hostesss este data de: - Experienta colaboratorilor nostri avand la activ participarea la nenumarate activitati - Cunoscatori a uneia sau a mai multor limbi de circulatie internationala. - Gratia si eleganta tinerelor hostesse/promoterite adauga un plus de rafinament serviciilor noastre. - Comunicarea si usurinta in exprimare. :: Agentie organizatoare de evenimente, Servicii BTL si ATL, Hostess, Team Bulding, Ursitoare Botez, Conferinte, Petreceri private, Petreceri tematice pentru copii, etc. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

BG EVENTS PRODUSTION S.R.L - Bucuresti |
Pentru ca muzica face toate atmosfera la un eveniment. Daca planificati un eveniment special, ar fi util sa cunoasteti cateva lucruri inainte de a alege un dj. :: sonorizare dj, sonorizare dj Bucuresti, dj nunta Bucuresti, Muzica, Sonorizari ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

SC UNIQUE PROMO SRL - Bucuresti |
Unique Promo - Servicii de personalizare si imprimare a materialelor promotionale. Materiale publicitare, obiecte personalizate si produse promotionale. :: Materiale promotionale, material personalizate, material promotionale personalizate, obiecte promotionale, obiecte personalizate, obiecte promotionale personalizate, produse personalizate, produse promotionale, produse promotionale personalizate ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

InovExpert SRL - Bacau | jud. Bacau
Academia InovEXPERT Bacau organizeaza programe de instruire, formare profesionala si coaching pentru firme, administratie publica si persoane fizice. Organizam cursuri autorizate ANC, cursuri on-line, cursuri de dezvoltare personala si profesionala. Misiunea noastra este sa creem premisele pentru a obtine rezultate vizibile in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor individuale, prin metode de predare moderne si focalizate pe aplicatii practice. :: Cursuri autorizate ANC: competente antreprenoriale, formator, expert achizitii publice, manager proiect, accesare fonduri europene :: Academia INOVEXPERT BACAU
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

Attitude Music Srl - Bucuresti |
In impresariatul Attitude Music vei gasi, artisti, trupe si formatii ale caror repertorii cuprind aproape toate genurile muzicale, artisti pentru evenimente, trupe cover, formatii pentru nunti, Dj pentru nunti, dansatori, prezentatori si DJ. Detinem contact direct cu majoritatea artistilor cunoscuti din Romania, ceea ce va asigura promptitudine in preluarea solicitarii dumneavoastra . Creem pachete complete pentru evenimente: Sonorizare profesionala, dj, artisti si prezentatori, fie ca este vorba despre un eveniment coroporate, eveniment privat, club sau spectacol in aer liber. :: impresariat si booking artisti pentru evenimente, sonorizare profesionala, dj, prezentatori ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

INOVADO - Iasi | jud. Iasi
:: Web Design, Optimizare SEO, Promovare Online, Campanii Facebook Ads, Campanii AdWords, Marketing Online ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

TOTAL CMYK&SERVICES SRL - Balotesti | jud. Ilfov
comercializare contrabiguri GTAPE-Japonia, ambalaje caserate, servicii management tipar, solutii POSM, standuri, servicii caserare si stantare :: contrabiguri GTAPE, accesorii stantare, ambalaje caserate, servicii caserare si stantare :: GTAPE
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

FlagLand - Bucuresti |
Firma FlagLand este producatoare si distribuitoare de produse publicitare. Datorita imprimantelor de mare capacitate, putem printa pe orice material. Latime maxima print 5, 2m. Comercializam si catarge din fibra de sticla si aluminiu cu inaltimi de la 6m la 12m. :: Steaguri personalizate, steaguri pana/vela, lacrima, rectangular. Steaguri pentru catarge. Bannere stradale, Roll-ul, X banner, L banner. Corturi expozitionale personalizate. Pereti expozitionali, catarge steaguri din aluminiu si fibra de sticla. ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE

SEO Premium - Galati | jud. Galati
SEO Premium este o agentie de marketing online, ce ofera servicii premium pentru promovarea afacerii dumneavoastra in mediul virtual : optimizare seo, web design & development, gazduire web, mentenanta IT, campanii promovare PPC, pachete advertoriale. :: Web Design, Optimizare SEO, Hosting, Promovare Site Online prin campanii PPC, Mentenanta Site, Advertoriale ::
CATALOG FIRME >> MARKETING, PUBLICITATE131 firme in aceasta categorie ::   >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  1     2     >>