CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

  - accesorii mobilier
  - aditivi celuloza hartie
  - ambalaje
  - ambalaje carton ondulat
  - articole din lemn
  - articole pentru sugari
  - carton
  - celuloza si hartie
  - cherestea
  - construcii din lemn
  - impletituri din rachita
  - mobila
  - mobila - comercializare, magazine
  - mobila - distribuitori
  - mobila - materii prime, materiale, accesorii
  - mobila - producatori
  - mobila de bucatarie
  - mobilier pentru copii
  - mobilier pentru spatii comerciale
  - mobilier pentru spatii publice, birouri
  - prelucrarea lemnului
  - prelucrarea lemnului - utilaje, echipamente
  - produse finite din hartie
  - reconditionari mobilier
  - reparatii
  - servetele
  - servicii industria lemnuluiAICI POATE FI COMPANIA TA
Alege unul dintre pachetele GOLD, SILVER sau BRONZE si poti avea prioritate la afisare la cautare si prioritate la afisare in catalog atat pe categoriile principale cat si pe subcategorii.
   GOLD MEMBER 


S.C. MOTOC FOREST S.R.L. - Racovita | jud. Valcea
Buna ziua, Firma SC MOTOC FOREST SRL se ocupa cu producerea & #537; i comercializarea cozilor pentru unelte. Acestea sunt realizate din lemn de fag uscat. Oferta pentru gama de cozi pe care noi le producem cuprinde: - cozi lopata(130cm) - 2, 8 lei - cozi lopata(150cm)- 3, 2 lei - cozi lopata de zăpada - 90cm, L / 2. 8cm, diam - 1, 3 lei - 100cm, L / 3. 2cm, diam - 1, 5 lei - 120cm, L / 2, 8cm, diam - 1, 8 lei - cozi grebla - 130cm. L / 3, 2cm, diam - 2, 6 lei - 150cm, L / 3, 5cm, diam - 3, 0 lei - cozi sapa(130cm) - 2, 8 lei - cozi târnăcop(100cm) ... :: Firma SC MOTOC FOREST SRL se ocupa cu producerea & #537; i comercializarea cozilor pentru unelte. Acestea sunt realizate din lemn de fag uscat. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

DENIL COMPANY SRL - Oradea | jud. Bihor
SC DENIL COMPANY SRL-D î& #537; i are sediul în Oradea, Jud. Bihor, România. Societatea DENIL COMPANY î& #537; i desfă& #537; oară activitatea în următoarele domenii: Produc& #539; ia de mobilă la comandă atât din lemn masiv cât & #537; i din Pal melaminat, MDF înfoliat, din MDF lăcuit, mobilă pictată personalizată atât pe lemn masiv cât & #537; i pe Pal sau MDF, mobilă de grădină etc. Construc& #539; ia caselor la cheie atât din lemn cât & #537; i din BCA. SC DENIL COMPANY este dotată cu echipamente & #537; i utilaje de ultimă genera& #539; ie cu ajutorul cărora execută toate fazele de prelucrare ale lemnului ... :: Societatea noastră se axează pe două mari categorii de servicii & #537; i produse: 1. Produc& #539; ia de mobilă la comandă executate din: lemn masiv, cât & #537; i din Pal melaminat, MDF înfoliat, MDF lăcuit. Mobila la comandă din PAL sau lemn masiv: Bucătării Sufragerii Băi Dormitoare Camere pentru copii Dressinguri Holuri Mobilier office Mese, scaune Accesorii Mobilier pentru magazine Mobilier pentru spitale Mobilier de grădină Alte produse Scări Balustrăzi sau obiecte decorative din lemn. Lăzi pentru albine Jucării pentru copii din lemn Ferestre din lemn cu geam termopan U& #537; i din lemn masiv de interior sau exterior Important! Mobila ... ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

DANCOS LORETTA SRL - Bucuresti |
Firma noastra produce cutii carton orice dimensiune. Deviza noastra este SERIOZITATEA SI CALITATEA FACE DIFERENTA. :: Producem cutii carton ondul din micro-ondul , CO3 si CO5 pentru transport, depozitare, produse alimentare si nealimentare. :: Cutii carton
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

LIVRAM TIMP SRL - Bucuresti |
Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie inter-companii!; Achizitionam bilete la teatru, film, meciuri de fotbal, concerte; Instalator ... :: Cumparaturi acasa, la domiciliu; Livrari cumparaturi acasa sau la birou! Livrare cumparaturi! Livrari de cadouri; Livrari de flori; Livrari fast-food; Livrari medicamente la domiciliu; Sofer ocazional!; Plati facturi: telefonie fixa sau mobila, internet, curent, apa; Curatatorie haine la domiciliu!; Croitorie la domiciliu!; Vrei sa te muti? Te ajutam noi!; Bucatarul tau preferat la domiciliu!; Ai baut si nu poti sa conduci? Venim si conducem masina pentru tine!; Non Stop; Pranz la domiciliu!; Cina la domiciliu!; Organizari petreceri aniversare!; Coletarie inter-companii!; Achizitionam bilete la teatru, film, meciuri de fotbal, concerte; Instalator ... :: Toate marcile si produsele.
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

IRELDO SRL-D - Lunca-Ilvei | jud. Bistrita-Nasaud
Taierea si rindeluirea lemnului, Tiere primara//// Impachetare Firma se ocupa cu productia si comercializarea cherestelei de rasinoase, elemente pentru paleti, materiale lemnoase pentru constructii si alte produse din lemn. Oferim cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulap, sipci, rigle, grinzi) , la pret de producator. Va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. :: Oferim cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulap, sipci, rigle, grinzi) , la pret de producator. Va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ARTICUS - Slatina | jud. Olt
Magazine prezentare/desfacere in judetul Olt , orasele Slatina , Caracal , Bals , Draganesti Olt si in judetul Valcea , localitatea Ramnicu Valcea :: Productie si comercializare mobila , Productie si comercializare SALTELE comercializare produse nealimentare ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

MG POWER TRADE Ltd - Torino | jud. EXTERN
Importator de peleti, lemn de foc. Comercializam peleti de rumegus si lemn de foc pe piata de nord a Italiei, in Germania si Franta. :: Peleti de rumegus, lemn de foc, cherestea, masini de prelucrare a lemnului, masini de peletizat. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

simar gold - Bucuresti |
magazin de accesorii mobilier . profile de aluminiu si profile mdf si panouri mdf lucios . sisteme de glisare pentru dresinguri :: accesorii mobilier manere. profile de aluminiu. profile de mdf accesorii pentru bucatarii plinte inaltatoare cosuri gunoi etc ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

margodan design company srl - Magurele | jud. Ilfov
Producem si reconditionam mobila tapitata la comanda , pentru cluburi, discoteci, cafenele, saloane, hotel, pensiuni , spatii private sau locuinte indiferent de model, dimensiuni sau materialul ales si o personalizam dupa dorinta clientului. :: confectii canapele, fotolii, tabureti, coltare , draperii, perdele, drapaje pereti si tavane . reparatii mobilier tapitat. :: mobilier tapitat
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

AMELINA COM - Botosani | jud. Botosani
SUNTEM O FIRMA CARE SE OCUPA CU EXPLOATARI FORESTIERE, MAI EXACT TAIEREA SI RINDELUIREA LEMNULUI cod CAEN 1610 :: COMERCIALIZAM CHERESTEA USCATA SI ABURITA, DIFERITE DIMENSIUNI SI CLASE DE CALITATE, FRIZE, LEMN DE LUCRU SI DE FOC ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

albusteanu brad srl - Panciu | jud. Vrancea
exploatare forestiera comert cu lemn rotund comert cu cherestea, comert exterior import export cu masa lemnoasa intermedieri cu masa lemnoasa mai nou producator de hirtie igienica :: busteni rasinoase, busteni foioase, cherestea rasinoase, intermedieri cu masa lemnoasa, import export cu masa lemnoasa o gama larga de hartie igienica ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Ultratech - Cluj Napoca | jud. Cluj
Ultratech Cluj furnizeaza servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente electronice: Industriale, aparatura medicala stomatologica, tehnica dentara, aparate fitness, welness, infrumusetare si SPA :: Reparatii Echipamente Electonice Industriale, Medicale, Fitness, Welness, SPA ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

faterm exploatare srl - Miercurea Ciuc | jud. Harghita
Societate al carui obiect principal de activitate este exploatarea si comercializarea de material lemnos in special lemn de foc(fag, stejar)din Harghita si zonele limitrofe. Ca activitate secundara comercializarea de rasini. :: lemn de foc de esenta tare, foioase, (stejar, fag, ulm, artar etc), precum si comercializarea de rasini de brad in cantitati solicitate de piata (pe stoc avem 2 to. ) :: rasina conifere
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

G.M.G ABRASIVI SRL - SACUENI | jud. Bihor
S. C G. M. G ABRASIVI S. R. L . a fost înființat în anul 2011 și este situat în localitatea Săcueni , avînd obiect pricipal de activitate de producție prelucrare hartiei abrazivă ( BFS) , și distribuirea rolle, și benzi abrazive îmbinate , panză , și SCOTCH BRITE & #174; de orice dimensiune pentru finisarea materialelor din oțel , metale aliaje, lemn , sticlă , materiale plastice :: -PANGLICA ABRAZIVE (BSF) -PERII ABRAZIVE CU TIJĂ -PASTE ABRAZIVE , PASTE PENTRU INOX -MAȘINI UNELTE DE MANĂ PENTRU POLIZARE ȘI ȘLEFUIRE -BIAXURI , PIETRE PENTRU POLIZOR -DISCURI DE DEBITARE -DISCURI LAMELARE FRONTALE -PERII ABRAZIVE -FIBRO DISCURI :: NORTON R817/ AWUCO/CORAT
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ProdImpex-Lemn MV SRL - Sebiș | jud. Arad
Prelucrare primara a lemnului. Producem cherestea si semifabricate din lemn la orice dimensiuni, din orice esenta, doar la comanda ferma. :: *cherestea si semifabricate din lemn *prestari servicii de debitare bustean ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

T&G SISTEM PROTECTION - MOINESTI | jud. Bacau
FIRMA DE PRELUCRARE PRIMARA A LEMNULUI SI PRODUSE FINITE PENTRU EXPORT, A FOST INFIINTATA IN 2007 SI LUCREAZA NUMAI EXPORT TURCIA SI ALTE TIPURI DE CHERESTEA PENTRU CHINA, IRAN, IRAK ETC. :: VIND COZI DE UNELTE DIN FAG LUNGIME =1, 30 (PRODUS PENTRU EXPORT TURCIA) PRET3, 5 LEI FARA TVA :: COZI UNELTE
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Conetal Forest s,r,l, - Barlad | jud. Vaslui
Firma cu domeniul de activitate exploatare forestiera si debitarea primara a lemnului , industrializarea primara a lemnului -comert cu produse industriale si alimentare. :: Bustean - gater: Fe: Ft: din categoria foioaselor tari si moi - cherestea din foioase tari si moi -lemne de foc ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

DDCA Romania SRL - Tamasfalau | jud. Covasna
Firma DDCA Romania apartine grupului danez PALLETBIZ, unul din cei mai mari producatori paneuropeni de ambalaje din lemn (paleti, rame din lemn) marca PalletBiz, avand filiale in toata zona balcanica: Polonia, Romania, Bulgaria, de asemenea Lituania , si Ukraina. In Romania , suntem cei mai mari producatori de paleti din lemn, firma fiind atestata EPAL, (European Pallet Association), inca din 2004. EPAL este cea mai importanta organizatie de producatori europaleti , recunoscuta pentru standardul inalt de calitate. DDCA Romania este afiliata organizatiei germane (DB), toti paletii fiind auditati de catre SGS Germany, ... :: producem orice ambalaj din lemn:europaleti EPAL, paleti industriali, europaleti, rame pliabile pentru paleti din lemn :: palletbiz, EPAL, ISPM 15(IPPC)
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Eden Barabant - Alba Iulia | jud. Alba
Eden - Servicii Funerare De la caderea lui Adam si Eva din Gradina Edenului a intrat pacatul in lume si odata cu el . . . Moartea. In ceasul greu al despartii de cei dragi, firma Eden din Alba Iulia va ofera servicii funerare complete la preturi avantajoase menite sa satisfaca cerintele fiecaruia. Societatea noastra specializata in pompe funebre va pune la dispozitie capela mortuara, sicrie si tot ce aveti nevoie pentru inmormantare, venind in sprijinul dumneavoastra. :: Sicrie Cruci lemn Cruci mozaic Cavouri Servicii Funerare Complete - Sicrie si accesorii - Interventii la domiciliu - Imbalsamare si imbracare decedat - Capela mortuara - Masina cortegiu funerar - Cruci, lumanari, batiste - Personal manipulare sicriu - Fotografii pe ceramica - Servicii de catering - Fotografiere si filmare ceremonie ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

DRUJBE HSV SRL - Brasov | jud. Brasov
SC DRUJBE HSV SRL va pune la dispozitie toata gama de produse pentru padure si gradina marca HUSQVARNA, CIFARELLI, FERARRI, FLYMO, McCULLOCH, PARTNER, JONSERED, VERDINA. (motoferastraie, trimmer, atomizor, motocositori, masini tuns gazon, tractoare, motocultivatoare, freze zapada), toate la preturi promotionale. Asiguram reparatii in garantie si post-garantie pentru masini de tuns iarba, trimmer, cositoare, motocositoare, generatoare :: reparatii, vanzari, service, masini tuns iarba, trimmer, tractoras. motocositoare. motounealta, motoferastrau, ulei amestec, generatoare, :: HUSQVARNA PARTNER McCULLOCH OREGON FERRARI VERDINA BRIGSS& STRATTON JONSERED, BCS
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Vidian Prim - Chisianu, Moldova | jud. EXTERN
Producerea, comercializarea si montarea parchetului din lemn masiv de esente tari, parchet mozaic, medalioane, borduri. Mobila din lemn masiv :: parchet din lemn masiv, parchet stratificat, parchet mozaic, medalioane, dusumea, lambriuri, plinta, scari, fuse pentru scari, balustrade, mobila din lemn masiv :: Parchet Vidian
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ELEAGNUS SRL - Targu Mures | jud. Mures
SC Eleagnus SRL produce Brichete din rumegus diametru 80 mm, lungime 300 mm, ambalate in cutii de carton de 10 kg, 12kg si 20 kg paletizate, 960 kg/palet , sau in folie termocontractibila la 10 kg, 7 bucati paletizatem, 960 kg/palet . Tocatura din lemn si lemn de foc paletizat. :: SC ELEAGNUS SRL produce brichete din rumegus diametrul 80 mm, lungime 300 mm, brichetate mecanic cu presa DI PIU, capacitate 1To/ora (500 tone/luna), din rumegus si tocatura de lemn fag 80% si brad 20% . SC ELEAGNUS SRL produce tocatura din lemn, capacitate 1500 mc/luna. SC ELEAGNUS SRL produce lemn de foc de fag, paletizat, umiditate 30 %, dimeniune exterioara palet, L=100mm, l=100mm, H=170 :: Brichete din rumegus
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

PROD FAMBI - Baile Herculane | jud. Caras-Severin
Firma infiintata in anul 2003 produce paleti din lemn la dimensiunile cerute de beneficiari, la preturi negociabile. :: Paleti de unica folosinta , paleti industriali, pa leti atipici, paleti tip EURO nemarcati, lemn de foc despicat si paletizat, cherestea netivita, toate la cerea beneficiarilor. :: Paleti 1200/800, 1200/1000, 1200/900, 1200/970, etc.
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Primul Zambet - Satu Mare | jud. Satu-Mare
Magazinul nostru online se adreseaza parintilor si tuturor persoanelor care doresc sa achizitioneze lucrurile cele mai elementare si indispensabile cresterii unui copil. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 09. 00-17. 00 Exceptii fac sarbatorile legale. Suntem unic importator in Romania a marcilor X-Lander, Navington si First Smile, acesta din urma fiind marca proprie inregistrata la CRPT in data de 05/07/2011. cu nr. 009831256. Aceste marci sunt cunoscute pe pietele de profil din Uniunea Europeana, si sunt recunoscute ca fiind printre producatorii fruntase privind calitatea si fiabilitatea. Sub egida acestor marci sunt produse carucioare pentru copii, ... :: Carucioare copii, Carucioare sport, Scaun auto, Scaun de masa pentru copii; patuturi copii; pat-masina copii; piscine ; triciclete; vehicule cu pedale; vehicule electrice pt copii; blat de infasat; mobila copii :: X-LANDER, DELTI, First Smile, Peg Perego, Bertoni, Chipolino, Bright Starts, Nuna, Juju, Falk si multe alte brand-uri cunoscute mamicilor
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Ocolul Silvic Experimental Vidra - Vidra | jud. Vrancea
Unitate a Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, subordonata Institutului de Cercetari si Amenajari Silvice (I. C. A. S. ) Bucuresti, are sediul in comuna Vidra, Judetul Vrancea, administrand 14. 800 ha fond forestier. Produce puieti forestieri si ornamentali (gorun, paltin, cires, catina alba), asigura servicii silvice (paza si punere in valoare), asigura asistenta tehnica de specialitate. :: Material lemnos (lemn lucru, lemn foc din toate speciile); fructe padure (catina alba, macese, mure); plante medicinale; ciuperci comestibile :: Naturale 100%
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

good.bee Credit Ifn - Campulung Moldovenesc | jud. Suceava
Institutie financiara non-bancara menita sa sprijine dezvoltarea micilor intreprinzatori. Este rezultatul colaborarii dintre CDE si Erste Foundation si Erste Group Bank. Pct lucru Cimpulung Mold :: Good. bee CREDIT IFN Bucuresti, prin biroul local Campulung Mold. , acorda credite, pentru investitii, capital de lucru/activitati curente, cofinantari proiecte europene sau refinantari credite in derulare, pentru firme in orice domeniu de activitate in conditii avantajoase cu garantii flexibile si grafic de rambursare adaptat activitatii clientului. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

NEFEMET SNC - Tecuci | jud. Galati
firma este infiintata din 1992 comercializeaza produse neferoase , scule, echipament electric , psi , scule timplarie dalti sculptura in lemn executate manual truse 40 60 piese :: dalti scluptura in lemn si piatra, scule , lampi iluminat stradal :: romanesti , turcia. producator autohton
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

CAR IMPEX SRL - TOATA TARA | jud. Bacau
FABRICA SI COMERCIALIZEAZA CASE DE VACANTA , CASUTE DE GRADINA. EXECUTA TRANSPORT AUTO INTERN SI INTERNATIONAL :: CASE DE VACANTA CASUTE DE GRADINA MOBILIER DE GRADINA TIMPLARIE LEMN MASIV :: PROPRIE
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

DOCTOR ARACET - Bucuresti |
SC DOCTOR ARACET S. C. L. produce si comercializeaza sub brandul propriu " Dr. ARACET " , o gama larga de adezivi tip aracet, atat pentru industria tipografica tip DP25, cat si pentru industria lemnului-mobilei tip d3, d4, aracet pentru lipit parchetul, aracet constructii, amorse si vopsea lavabila, solutii pentru spalat si degresat masinile tipografice si piesele auto, alcool izopropilic Detalii pe site :: ARACET PENTRU LEMN-ARACET PENTRU PARCHET; ARACET PENTRU MOBILA-ARACET PENTRU CONSTRUCTII-ARACET PENTRU TIPOGRAFII :: ARACET MARCA " DR ARACET"
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

AZI SRL Piatra Neamt - Piatra Neamt | jud. Neamt
AZI SRL Piatra Neamt este producator specializat de profile lamelare, GluLam, pentru utilizari structurale in constructii si lemn stratificat pentru tamplarie. Lemnul Lamelat Incleiat este certificat ”CE”- EN 14080:2013, clasa de rezistenta GL 36h. Detalii pe site. :: - profile lamelare pentru ansambluri de tamplarie- ferestre si usi , - profile lamelare ambientale pentru constructii din lemn - terase, copertine, pergole, mansardari, arhitecturi interioare si exterioare- unde finisajul este o cerinta esentiala si importanta ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Mobilux SA - Bucuresti |
Grup francez Producator de mobila in Romania cu doua fabrici una la Sovata si una in Bucuresti Producem mobila din pal furniruit, mdf furniruit , masiv stejar sau fag furniruit cu stejar. :: Dormitoare compuse din: pat 140x200 sau 160x200cm dulapuri cu 2, 3 si 4 usi cu deschidere normal sau culisante noptiere comode ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

nikormar trans - Suceava | jud. Suceava
INCHIRIERI SI PRESTARI SERVICII IN LUCRARI DE CONSTRUCTII CU BOLDOEXCAVATOR, EXCAVATOR PE SENILE SI BASCULANTE. PROMPTITUDINE SI CALITATE :: inchirieri basculante 16t, excavator pe senile cu cupa de 1m si buldoexcavator :: prestari servicii
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

SaminoxJohn - Satu Mare | jud. Satu-Mare
Montam tamplarie PVC, aluminiu, lemn cu geam termoizolant(termopan) - plase contra insectelor - Jaluzele si rulouri - Perdele lamelare - Pereti Cortina - Mobilier la comanda din PAL Melaminat si MDF :: Montam tamplarie PVC, aluminiu, lemn cu geam termoizolant (termopan) - plase contra insectelor - Jaluzele si rulouri - Perdele lamelare - Pereti Cortina - Mobilier la comanda din PAL Melaminat si MDF :: aluplast rehau extruplast mako inox
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

PFA HORJ D. EMANUEL DUMITRU - Baia Sprie | jud. Maramures
Producem mobilier la comanda din pal si mdf pentru bucatarie, dormitor, living, birou; scaune sufragerie. Pentru ca ne place sa fim creativi și inovatori în ceea ce privește proiectarea și producerea de mobilier, ne propunem ca și obiectiv principal satisfaceara clientului prin calitatea execuției mobilierului și, nu în ultimul rând, prin aducerea unui look modern și elegant în toate proiectele noastre. :: Mobilier bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila birou; scaune sufragerie, masa multifunctionala ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

M-Unit Plast SRL - Constanta | jud. Constanta
M-Unit Plast SRL Dorim să supunem atenției D-voastră prezentarea firmei M-UNIT Plast SRL care produce pentru prima oara in Romania, la un nivel calitativ inalt si capacitate foarte mare de productie, banda PP de diferite dimensiuni, pentru piata locala si europeana. Linia de productie este capabila sa realizeze zeci de tone, banda PP lunar, cu latime cuprinsa intre 5 si 16mm si grosime cuprinsa intre 0. 55 si 1 mm, embosata de culoare neagra. Echipamentele de inalta tehnologie impreuna cu profesionalismul echipei noastre, vor conduce M-Unit Plast SRL la atingerea telului propus sa ofere solutia pentru o lume mai curata si sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ... :: Comercializam productia proprie de banda de ambalat PP & PET Achizitionam in cantitati 200 t/lunar deseu rafie, cantitate minima 1 tir Producem regranulat pp doar din deseu rafie MFI 2. 5-3. 2 :: PRODUCTIA PROPRIE DE BENZI DE AMBALAT PET & PP
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ACA - Slatina | jud. Olt
Dealer Mobexpert jud. Olt, retea de magazine mobila , producator mobilier pt casa , birouri , magazine si hoteluri. :: Prin ACA orice produs Mobexpert il ai transportat si montat acasa fara costuri suplimentare. Executam mobilier la comanda. :: MOBEXPERT, ACA
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

D.G.M. srl - Italia | jud. EXTERN
Societate Italiana import-export deja presenta in Romania , cautam importator exclusiv sau colaboratori in Romania pentru urmatoarele produse: scutece adulti si copii, hartie igienica, servetele. . . etc :: Scutece adulti, scutece copii, traverse pat, absorbante , hartie igienica, servetele, role prosop, dispunem de stockuri hartie si scutece :: Senior Bell , BabyBell, Berry Dry, Ninfea, Assiuga Tutto Bell, Linda, Rolly Bell
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

sc Szocs Gater SRL - Miercurea Ciuc | jud. Harghita
Producem grinzi lamelare, elemente lamelare profilate pana la 12m lungime pentru structuri de case si de acoperisuri, executam orice tip de casa din lemn dupa proiectul clientului. :: Grinzi lamelare, case din lemn , prestari servicii :: Produse din lemn Produse alimentare Produse nealimentare
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

HORA - Reghin | jud.
FABRICA DE INSTRUMENTE MUZICALE HORA REGHIN Producator de instrumente muzicale : chitare, viori, viole, violoncele, contrabasi, naiuri, bouzouki, arcuse instrumente muzicale, etc :: CHITARE, INSTRUMENTE CU COARDE CIUPITE (VIOARA, VIOLA, VIOLONCEL, CONTRABAS), INSTRUMENTE TRADITIONALE (NAIURI, MANDOLINE, COBZE, TAMBALE), ACCESORII INSTRUMENTE MUZICALE (HUSE, CUTII, ARCUSE, CORZI) :: HORA
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Ildoro Trade - Baia De Fier | jud. Gorj
Seriozitate si calitate. sortimentele noastre sunt procesate traditional, avand caracteristicile tehnice conform stas-uril :: Carbune de gratar, var (bulgari si pasta), eliberam documente si pentru export extracomunitar :: carbune de gratar(mangal). mangal pentru metalurgie, var bulgari si var pasta
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

POVIATI-COM - Baia Mare | jud. Maramures
Infiintata in 1991 S. C. Poviati-Com S. R. L. se regaseste printre firmele producatoare de ambalaje de carton si confectii metalice din zona Transilvaniei. Diferenta dintre compania noastra si cele concurente consta in raportul pret/calitate. :: Ambalaje si paleti din carton. Plase de sarma zincata. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

S.C. ZETAM-PLM S.R.L. - Odorheiu Secuiesc | jud. Harghita
Oferim mobila din lemn masiv (brad, stejar, fag, cires, nuc) cu finisaje ecologice la calitate de export. De ce mobila din lemn? Deoarece mobila din lemn este natural, perioada de folosinta este mai lunga, se poate reconditiona, est. Preluam comenzi individuale pentru unicate. Mobilam hoteluri, moteluri, pensiuni, case de vacante si locuinte. Asiguram grantie si transport la domiciliul clientului in toata tara. Puteti sa ne contactati cu incredere. Va asteptam! :: paturi, noptiere, comode, dulapuri, scaune, mese, canapele, mobila de bucatarie, mobila de dormitor, sufagerii, mobila pentru copii, mobila pentru moteluri, mobila pentru pensiuni, mobila pentru hoteluri, mobila restaurant, mobila pentru case de vacanta :: mobila ZETAM saltele PRESTIGE
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

PRESTCON Srl - IASI | jud. Iasi
Firma de prestari servicii in constructii, inchirieri utilaje pt constructii, vindem utilaje pt fasonat fier beton inclusiv transport marfa si mutari mobila. Avem atelier de fabricat timplarie din lemn stratificat si servicii de tamplarie lemn inclusiv pt PAL, echipa pt tinichigerie invelitori tigla metalica, fabricam si elemente din fier forjat, fier amprentat, forjat la cald. Putem asigura si servicii de reparatii si service pt masini unelte de prelucrare a lemnului, a metalului si a tablelor. Asiguram si consultanta pt achizitionarea produselor de mai sus prin fonduri europeene contra cost. :: utilaje fier forjat, fier amprentat la rece si la cald, timplarie lemn si din lemn stratificat, utilaje de fasonat fier beton, transport marfa local si in strainatate, utilaje manuale tinichigerie, accesorii pt . acoperisuri Tigla metalica, utilaje pt prelucrare lemn, scule aschietoare, abkant-uri mecanice si hidraulice, ghilotine mecanice si hidraulice, prese hidraulice, masini pt tubulaturi industriale, masini pt profilat tabla cutata, masini CNC de stanta perforat, linii pt fabricat panouri sandwhich, utilaje pt prelucrare lemn, masini combinate pt tamplarie, routere CNC pt gravat lemn, utilaje pt peleti lemn, masini de taiat cu plasma, masini sh cu laser :: Bell profile, Lindab, Grestroof, DAMATO Machine,
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

valchim - Rasnov | jud. Brasov
producem reparam si comercializam paleti si europaleti EUR-EPAL noi si second hand. producem cherestea din rasinoase :: paleti si europaleti EUR-EPAL noi si second hand cherestea rasinoase ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

TEHNINVEST - Gaesti | jud. Dambovita
INFIINTATA IN 1996 , s-a impus pe piata de mobila prin originalitatea produselor si pretul accesibil . :: MOBILIER DIN PAL MELAMINAT , MDF , dormitoare, living-uri , bucatarii, mobilier pentru hoteluri. :: MOBILIER SUB BRAND-UL MASTERMOB SI ART KUBIKA
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Ind Arta - Satu Mare | jud. Satu-Mare
Vitralii, usi vitralii, ferestre vitralii, plafoane vitralii, suveniruri din vitraliu, mobilier vitralii, icoane vitralii, Stained Glass, Satu Mare :: Vitralii pentru usi de intrare, usi interioare, ferestre, lampi si sfesnice din vitralii :: vitralii
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Case & Cabane Blaj - Blaj | jud. Alba
Producator : case din lemn , cabane, casute de gradina , casute de camping , constructii si structuri din lemn masiv , case in sistem framing , case de locuit permanente placate, case de vacanta , case modulare , filigorii si terase din lemn , mobilier de terasa , grajduri si amenajari exterioare din lemn. Asiguram transport si montaj pentru lucrarile executate. Executam la comanda orice tip de lucrare , dupa proiectele noastre sau dupa proiectul clientului atat in tara cat si in CE. :: Case din lemn , cabane , casute gradina , casute de camping , case de locuit pe structura de lemn in sistem framing , case de vacanta , structuri si constructii din lemn , garaje din lemn , terase din lemn , copertine din lemn, carpoturi din lemn , filigorii si pergole din lemn, amenajari exterioare si alte produse din lemn ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Jac - Calarasi | jud. Calarasi
Firma noastra se ocupa cu exploatarea si prelucrarea materialului lemnos in special esenta moale. PRODUCEM ELEMENTE DE PALETI DIN PLOP EROAMERICAN, DE DIFERITE DIMENSIUNI, LA COMANDA. :: cherestea de plop, elemente de paleti, plop euroamerican, de diferite dimensiuni, la comanda :: cherestea
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

vlahchim - Targoviste | jud. Dambovita
cf ro 7386473, nr inreg j15/334/1995, punct de lucru targoviste, str calafat nr 4. in prezent producem numai pentru industrie. cautam colaboratori pentru produse ambalate peste 3 kg/ produs. Produsele noastre sunt livrate in ambalaje metalice(butoi metalic de 220l, 60l, 50l, 25l) . :: lacuri nitro(lucios si mat), grund nitro, diluant nitro, vopsea nitro diverse culori, vopse nitro sidefata (5 nuante) (numai pentru metal), lac sigma pentru piele diverse nuante(sigmarom) calitate super. uscare rapida max10 min/strat, negociem plata si transportul. Produsele pentru finisarea lemnului au in compozite toluen, acetona, acetat de butil nitroceluloza si altele, au uscare rapida 10 min /strat, atat lacurile nitrocelulozice(lucios si mat) cat si grundul nitrocelulozic, de asemenea vopseaua nitro de culori(alb, maro, negru, gri) este tot cu uscare rapida 10 min/strat. :: vlahchim(vlaho).
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Bona Dea Imex SRL - Resita | jud. Caras-Severin
Producem si comercializam o gama bogata de scari de interior si structuri din lemn pentru constructii civile si industriale. Firma Bona Dea produce scari de interior marca Stairs-Expert, din lemn, sau combinatii de lemn cu metal, design modern, solide, rezistente, realizate din materiale atent selectionate si foarte bine finisate, usor configurabile, rezolva orice problema de incadrare in spatiu si de asortare cu amenajarea interioara existenta, calitate europeana de top, garantie si servicii post-garantie. Sunt livrate cu toate serviciile incluse, de la proiectare si executie pana la transport si montaj, practic un PRODUS PERSONALIZAT, OFERIT ... :: Proiectare scari de interior Producator de scari interioare Montaj scari autoportante de interior Placari in lemn a diferitelor scari Balustrade Structuri din lemn pentru case Structuri lemn pereti Poduri pietonale din lemn Sarpante simple si complexe Mansarde pentru case Mansardare de blocuri Hale industriale pe structura din lemn :: Stairs Expert, Intekwood
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Piticul Vesel - Cluj Napoca | jud. Cluj
Cauti un patut, carucior, premergator, balansoar, fotoliu, scaun auto, scaun de masa, saltea de joaca, joc, jucarii pentru patut, carusel muzical, masina, motocicleta, tricicleta, sac dormit, port-bebe, cadita, olita pentru copii? Toate acestea le gasesti la Piticul Vesel care ofera o gama larga de produse pentru copii. Preturi mici pentru pitici. Piticul Vesel iti face copilul fericit. :: patut, carucior, premergator, balansoar, fotoliu, scaun auto, scaun de masa, saltea de joaca, joc, jucarii pentru patut, carusel muzical, masina, motocicleta, tricicleta, sac dormit, port-bebe, cadita, olita :: ABC Design, Chipoino, Brevi, Kids, Osann, Pierre Cardin, Baby Mix
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

M-Unit Plast SRL - CONSTANTA | jud. Constanta
M-Unit Plast SRL Dorim să supunem atenției D-voastră prezentarea firmei M-UNIT Plast SRL care produce pentru prima oara in Romania, la un nivel calitativ inalt si capacitate foarte mare de productie, banda PP de diferite dimensiuni, pentru piata locala si europeana. Linia de productie este capabila sa realizeze zeci de tone, banda PP lunar, cu latime cuprinsa intre 5 si 16mm si grosime cuprinsa intre 0. 55 si 1 mm, embosata de culoare neagra. Echipamentele de inalta tehnologie impreuna cu profesionalismul echipei noastre, vor conduce M-Unit Plast SRL la atingerea telului propus & #8211; sa ofere solutia pentru o lume mai curata si sa devina unul dintre cei mai importanti ... :: FOLIE DE AMBALAT & #8211; FOLIE STRETCH, TERMOCONTRACTIBILA, SCOTCH, Banda PP Banda PP Cu un spectru larg de aplicabilitate banda PP leaga sau sigileaza produsele, asigurand astfel transportul in conditii propice. M-Unit Plast va propune banda de polipropilena produsa special pentru nevoile si conditiile dumneavoastra. Astfel, in functie de aplicabilitatea benzii, va putem oferi o banda de calitate, economica si eficienta ale carei detalii tehnice sunt special concepute pentru dumneavoastra. Banda de polipropilena rezista la aplicatiile solicitante datorita elasticitatii marite, rezistenta la rupere, coeficient de elongatie marit. Indiferent de dimensiunile produselor, acestea ... :: PROPRII
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

MADERAS IMPEX SRL - PREJMER | jud. Brasov
Firma producatoare de cherestea si produse finite din lemn. Firma este infiintata in 2003. Este condusa de doi tineri absolventi ai Facultatii de Industria Lemnului din Brasov. Actualmente societatea produce mobilier din lemn masiv, usi din lemn masiv, la comanda clientului. :: Producem usi , ferestre din lemn stratificat, usi clasice din lemn masiv, mobilier din lemn masiv (rasinos, fag, stejar) , dusumele , lambriuri, case din lemn. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Reprezentanta Muhlbock in Romania - Brasov | jud. Brasov
Suntem mandri sa reprezentam firma Mühlböck în Romania. Firma noastra a montat în toata lumea peste 10. 000 de instalatii de uscare a lemnului. Din 1990 am instalat peste 190 de camere de uscare pe teritoriul tarii. Oferim produsele firmei Gann si Merlin, producatoare de umidometre. Suntem parteneri si al firmei Schmalz, producatoare de ventuze pentru CNC-uri, sisteme de ridicare (ridicatoare) si manipulare cu vid (vacuum) :: Camere de uscare, camere de aburire, instalatii de uscare in vid, echipamente pentru uscarea lemnului, umidometre. Ventuze, sisteme ridicare si transport cu vid tip Jumbo si VacuMaster :: Muhlbock, Gann, Merlin, Schmalz
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

MOB VIP SRL - Bucuresti |
Mob Vip S. R. L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 30 de angajati, Mob Vip S. R. L. isi desfasoara activitatea in 4 domenii principale: 1. Comercializeaza ambalaje si coletarie industriala de mare capacitate si tonaj pentru export tratata ISPM15. Servicii de tratament ISPM15 pentru ambalaje si paleti din lemn. 2. Mobilier din PAL la comanda pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, birouri, scoli, gradinite, baruri, magazine. 3. Amararea si ancorarea marfurilor standard cat si amararea marfurilor agabaritice conform ANEXEI II RIV de mare tonaj pentru transport. 4. Fabricare paleti noi :: -Fabricare paleti noi -Ambalaje si cherestea tratata ISPM15 pentru export. -Mobila la comanda -Amararea marfurilor ce trebuiesc transportate in siguranta si conform normelor UE in viguare. -paleti noi -ambalaje si cherestea tratata ISPM 15 pentru export -europaleti noi -mobilier la comnada - lemn tratat ispm15 ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

PFA marc gh eugen - ludus | jud. Mures
intermedieri masa lemnoasa, cherestea, deseuri lemn, rumegus pt peleti, etc asigur si logistica pt produsele de mai sus colaborari :: intermediere toate produsele din masa lemnoasa colaborari ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

D.F. PALETA SYSTEM SRL - PREJMER | jud. Brasov
comert cu paleti, noi sau folositi, reciclare- colectare ambalaje din lemn-paleti si europaleti buni/rupti/deteriorati. Calitate si prfesionalism, preturi competitive :: euro paleti, paleti tip euro si alte dimensiuni, colectari paleti si europaleti deteriorate/rupti. Asiguram transport oriunde in tara. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ARMONIA PROD SRL - Filipesti De Targ | jud. Prahova
Productie cherestea pentru constructii la dimensiunile solicitate si comercializarea de materiale de constructii. :: Cherestea de rasinoase de pana la 6m lungime pe comanda. Comercializeaza materiale de constructii. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

MARK PROD HOLZ - Targu Mures jud mures | jud. Mures
PRODUCEM USI SI FERESTRE TERMO SI FONOIZOLANTE DIN LEMN STRATIFICAT, MOBILA LA COMANDA FINISAJUL ESTE EXECUTAT CU PRODUSE REMMERS :: USI SI FERESTRE TERMO SI FONOIZOLANTE DIN LEMN STRATIFICAT :: MARK, PENTRU FINISAJ PRODUSELE REMMERS
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Pro Algor Com - Piatra Neamt | jud. Neamt
Firma, Pro Algor Com, produce si comercializeaza toate tipurile de ambalaje din carton ondulat. Cutiile, avind dimensiunile, LxlxH, cerute de client, pot fi executate din carton cu 3 straturi sau 5 straturi, precum si microondulat. Personalizarea, pina la 2 culori, fie pe carton cu fata alba fie pe carton cu fata natur, se executa prin procedeu flexografic pentru loturile mari si foarte mari , sau procedeu serigrafic pentru loturile de pina la 500 buc. Cutiile se adreseaza catre toate domeniile economiei: ambalaje de folosinta universala, cutii pentru indusria alimentara, cutii pentru industria mobilei, cutii pentru patiserie, cutii pentru industria textila, cutii pentru ... :: Cutii de transport din carton cu față albă sau carton natur. Sunt cele mai utilizate tipuri de ambalaje din carton ondulat, deoarece sînt ușor de executat, existînd linii automate pentru execuția lor, acoperind o plajă mare de dimensiuni și nefiind nevoie de ștanțe speciale. Ideal, pentru un consum minim de carton, dimensiunile, Lungime x lățime x înălțime, trbuie să fie egale- adică un cub. Deoarece practic nu întotdeauna se ajunge la aceste dimensiuni, totuși în rațiunea unui consum cît mai redus de carton și o rezistență mare la compresiune ( stivuire), se vor alege dimensiunile în așa fel încît să satisfacă relația -2x1x1 -adică, lungimea să fie de 2 ori mai mare ca ... ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

BUNICU MTM SRL - Baia Mare | jud. Maramures
Firma infiintata in 1994 cu obiect de activitate comert . Din anul 2003 reprofilata pe distributie piese auto. Bilant pozitiv. :: Distributie piese de schimb auto pentru masini si utilaje :: Piese de schimb pentru TAF, RABA, SAVIEM produse de firme romanesti
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

S.C.PRODAN COMPANY S.R.L. - Targoviste | jud. Dambovita
Societate infiintata in anul 2004 fara antecedente fiscale. Intretinere si reparatii auto, Comert, Consultanta, Inginerie, Comert material lemnos :: Prestari servicii consultanta, service auto, comert material lemnos, exploatare forestiera, constructii, comert, etc. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

SILVATRADE - Reghin | jud. Mures
Serviciile noastre includ vanzarea directa de produse din lemn, intermediere vanzare-cumparare cu produse din lemn, reprezentanta pentru firmele straine in Romania si pentru firmele romanesti in afara tarii, stabilirea de contracte, inspectii de calitate si cantitate, organizare servicii transport marfa rutier, maritim si feroviar, rezolvarea disputelor si litigiilor intre parti. :: Serviciile noastre includ vanzarea directa de produse din lemn, intermediere vanzare-cumparare cu produse din lemn, reprezentanta pentru firmele straine in Romania si pentru firmele romanesti in afara tarii, stabilirea de contracte, inspectii de calitate si cantitate, organizare servicii transport marfa rutier, maritim si feroviar, rezolvarea disputelor si litigiilor intre parti. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

MARBACH ROMANIA SRL - NADLAC | jud. Arad
PROIECTARE SI EXECUTIE FORME DE STANTARE IN TEHNOLOGIE LASER, SISTEME DE ELIMINARE DESEURI, RILLMA -pertinax (CONTRABIGURI), EMBOSS-are, FOLIO, BRAILLE. PRECIZIE F. RIDICATA - UTILAJE ASISTATE DE CALCULATOR. :: PROIECTARE SI EXECUTIE FORME DE STANTARE IN TEHNOLOGIE LASER, SISTEME DE ELIMINARE DESEURI, RILLMA -pertinax (CONTRABIGURI), EMBOSS-are, FOLIO, BRAILLE. PRECIZIE F. RIDICATA - UTILAJE ASISTATE DE CALCULATOR. :: MARBACH
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

WESTCOM LTD. SRL - Targu Mures | jud. Mures
Firma noastra produce masa plianta cu 6 sau cu 4 scaune tapitate la set. Este confectionat din lemn esenta tare! Este baituit si lacuit culoare Wenge, Cires, Stejar, Natur etc. Pret de producator! Preturi negociabile in functie de plata la vanzare sau cash. Cautam distribuitori, revanzatori in toata Romania. :: Scaun Pliant si Masa Plianta la set de 4 sau cu 6 scaune. Scaun regizor la comanda. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ROMART PROD COM SRL - Bucuresti |
DISTRIBUTIE CADOURI SI SUVENIRURI - produse din lemn realizate prin gravura; DISTRIBUTIE OBIECTE DE CULT - cruciulite, brelocuri metalice turnate personalizate, brelocuri metalice cu eticheta volumetrica, magneti frigidfer; SERVICII DE PERSONALIZARI - GRAVURA - TIMBRU SEC - TAMPOGRAFIE - FOLIO - Personalizari pe orice tip de material. :: CADOURI SI SUVENIRURI SERVICII DE PERSONALIZARI INDUSTRIALE SI PUBLICITARE. :: Produse facute in Romania - UNICATE!
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

MA-BLOCK SRL - SIMLEU-SILVANIEI | jud. Salaj
Suntem o societate romano-germana, specializata in fabricarea caselor si constructiilor din lemn. Executam case dupa proiecte proprii sau dupa proiectul clientului. Case de lemn asamblabile cu pereti chertati, cu diferite dimensiuni ale grinzilor exterioare (45, 68, 92mm) cu posibilitati de izolare, latimea peretilor diferentiindu-se in functie de zona sau de cerintele clientilor. Producem case modulare pe structura din lemn placate la interior si exterior cu OSB, rigips, lambriu, etc. Pentru executarea peretilor se lucreaza cu molid, iar cu alte esente (exotice) se lucreaza la binale, scari, etc. Producem usi si ferestre, inclusiv obloane. Lucram pe profile triplustartificate ... :: Case ecologice din lemn, Case pe structura, Case de vacanta, Cabane, Casute de gradina, Garaje, Terase, Pergole, Foisoare, Lambriuri, Dusumele, Tamplarie din lemn, Scari din lemn. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

PRAXIS GROUP - Cluj Napoca | jud. Cluj
Firma comercializeaza si distribuie consumabile pentru prelucrarea lemnului marca Pilana import Cehia. :: scule de mana, panze circular, panze banzic, panze gater, cutite de rindeluit, incizoare, etc :: Pilana
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

monkatrade international srl - Galati | jud. Galati
firma exportatoare, cautam contracte cu producatorii pentru orice fel de produse din lemn. Asiguram piata externa :: orice fel de produse din lemn, casute, mobilier de gradina, MDF, Pal, Plywood, cherestea uscata si verde ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ECOLOGIC HOUSE - Falticeni | jud. Suceava
Constructii case din lemn rotund, case din busteni, case din barne, case ecologice, mobilier de gradina, foisoare, balansoare, mese si banci realizate in stil rustic :: Case din lemn rotund din busteni, foisoare, balansoare, :: Modele diverse
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Monkatrade International SRL - Galati | jud. Galati
Specializata in export, produse din lemn, cosmetice, produse alimentare In tara, se lucreaza pe baza de contract de export/import in comision. Plata numai cu L/C :: Orice tip de produse, industriale sau de larg consum, imbuteliate/ambalate in doze mici sau in paleti de mari dimensiuni, la cererea clientului pe care dorim sa-l servim cu promptitudine ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Cristian Stefan Group SRL - Ploiesti | jud. Prahova
Activitati de intermediere cu lemn, produse din lemn si materiale de constructii. Consultanta in afaceri, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii si planuri de marketing. Managementul proiectelor :: Lemn, produse din lemn, materiale de constructii, consultanta in afaceri, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii si planuri de marketing, managementul proiectelor ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Astin Dec - Iasi | jud. Iasi
Prestari servicii transport marfa generala 22 t Prestari servicii montaj, usi, geamuri, parchet, labrisari, mobiier Mobilier custom made pentru toate tipurile de locuinte, birouri si spatii comerciale. :: Prestari servicii transport marfa generala 22 t Prestari servicii montaj, usi, geamuri, parchet, labrisari, mobiier Mobilier custom made pentru toate tipurile de locuinte, birouri si spatii comerciale. :: -
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ROOFI MATCON SRL - PITESTI | jud. Arges
IMPORTATOR - OSB 3 KRONOPOL - PLACAJ FILMAT TEGO - FILM MARO - MEMBRANA HIDORIZOLATII TEHNONIKOL - PRETURI DE IMPORTATOR SI LA VANZARILE ENDETAIL ! -RAPORT PRET - CALITATE :: OSB 3 - PLACAJ FILMAT- TEGO SI PLACAJ DE AMBALAJE DE LEMN SI MEMBRANA HIDROIZOLATII ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

biliard design co srl - Bucuresti |
Comercializare mese biliard import, productie mese biliard si accesorii, service, mobila la comanda . Mutari , relocari reparatii mese biliard. :: mese biliard, mobila, accesorii, tacuri, bile, postav, virfuri, creta, lampi, suporti tac, huse masa, scorer, servicii reconditionare mese, expertizare mese antice etc :: bufallo, cuetech, aramith, ivan simonis, challanger, west, artemis, etc
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

marco srl - Sighetu Marmatiei | jud. Maramures
Producator case/ cabane lemn, terase, foisoare, porti maramuresene, diferit mobilier gradina. Transport si montaj incluse :: foisoare, balansoare, case, cabane lemn, porti maramuresene, seturi masa+2 banci, fantana din lemn, caruta cu flori, diferite constructii lemn. ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

Deak Zsolt i.i. - Baraolt | jud. Covasna
Firma noastra produce sicrie si cruci din lemn. Efectuam transport de sicrie in toata tara si in Ungaria. :: cruci si sicrie din brad transport cu masina proprie in toata tara si in Ungaria ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

ninel-salt srl - Buteni-Arad | jud. Arad
Microintreprindere situata in comuna Buteni , judetul Arad, bazata pe productia de saltele din spume de diferite densitati. Saltele de dormit, nu de privit! :: saltele tip, saltele din spuma poliuretanica de diferite densitati, forma si grosimi, saltele rotunde cu diametrul de pana la 3,5 m ::
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

comodim srl - Ramnicu Valcea | jud. Valcea
Producator mobilier pal melaminat , mdf si materiale compozite(fabricator autorizat DuPont Corian). Importator , distribuitor utilaje prelucrare lemn :: bucatarii, camere tineret, mobilier birou, livinguri etc :: Danyc Woodworking
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI

IZOBRID GRUP - Azuga | jud. Prahova
societatea IZOBRID GRUP SRL AZUGA va sta la dispozitie cu o serie de produse refractare ca : betoane refractare dense , termorezistente si termoizolante , fibre ceramice si produse din fibra ceramica , creuzete din grafit si materiale auxiliare pentru turnatorii, cimenturi refractare, mortare refractare , caramizi refractare, caramizi termoizolatoare , adezivi pt produse din fibra ceramica , chituri refractare pt zidirea caramizilor , mase refractare plastice si de stampare , la preturi fara concurenta si un nivel calitativ superior celor existente pe piata interna . Tipurile de fibre ceramice: saltele, placi, module, hartie, textile, ... :: BETOANE REFRACTARE, mortare refractare, fibre ceramica, fibra ceramica, ciment ISTRA 50 GORKAL, MASE DE STAMPARE, CARAMIZI, REFRACTARE DENSE, SALTEA FIBRA CERAMICA, PLACI FIBRA CERAMICA , SNUR FIBRA CERAMICA , TESATURA FIBRA CERAMICA , BANDA FIBRA CERAMICA , HARTIE FIBRA CERAMICA, P LACI SILICAT CALCIU, IZOCHIT, ADEZIV CARAMIZI ERMOIZOLATOARE, MORTARE, , REFRACTARE, , MASE PLASTICE, :: ISTRA GORKAL, PRODUSE DIN FIBRA CERAMICA: SALTEA, PLACA , SNUR, TESATURA, BANDA, HARTIE
CATALOG FIRME >> INDUSTRIA LEMNULUI161 firme in aceasta categorie ::   >>  Pagina urmatoare  >>  


Pagina
  1     2     3     >>