Membru GOLD         MAGECON

apartament 3 camere

:::: apartament 3 camere modern,155 mp


Informatii apartament:
Stare: nou construit (2010)
Suprafata totala construita 154mp
Living 60 mp
Doua bai moderne si echipate
Bucatarie mobilata si echipata cu masina spalat vase, masina spalat rufe cu uscator, cuptor incorporat, frigider side by side, centrala in condensatie Imergass de 32 kw.
Exista de asemenea si o instalatie centralizata de aer conditionat gen dukt inverter, marca Fujitsu, cu aport de aer proaspat in fiecare incapere.
De asemenea, apartamentul este dotat cu sistem de alarma cu apelare telefonica, usa blindata cu sistem de deschidere cu cod sau amprenta digitala, videointerfon,
Iluminatul este in intregime cu leduri si becuri economice, iar pretul de intretinere pe perioada rece este de maximum 150 ron.
Apartamentul mai are pe palier o boxa de 2 mp, iar la subsolul blocului mai are o boxa de 21 mp si doua locuri de parcare la care se poate ajunge cu unul dintre cele doua lifturi auto.
Liftul de pe scara blocului este marca Kleeman (Germania) din inox, capacitate 6 persoane, cu motor de ultima generatie (tip inverter), cu sistem de emergenta.
Blocul are termosistem de 10 cm, cu sistem inovator antiseismic (oricum se afla in cea mai buna zona antiseismica din Bucuresti).PRET: 168000 EURO
Date contact:
Telefon:
ORAS: Bucuresti
ADRESA: sos. Giurgiului nr. 33 A,
FAX: 0213370571(2)
WEB: www.magecon.ro


[ TRIMITE MESAJ ]