Membru GRATUIT        COMECODEXIM
CONSULTING ENTERPRICES este o firma de consultanta si servicii cu capital integral romanesc care va ofera solutii la cheie in; investitii, documentare, proiectare, autorizari, dezvoltare, rentabilitate, implementarea sistemelor de management ISO 9001/ 2001, turism si industria alimentara.
CONSULTING ENTERPRICES te indruma acum prin labirintul de legi si mediul de afaceri te ajuta sa economisesti TIMP si BANI. Te ajuta cu solutii si sfaturi utile privind etapele necesare investitiei de la; finantarea proiectului, achizitionarea terenului/imobilului, proiectarea, executia lucrarii.

OFERTA PRODUSE SERVICII :: CONSULTING ENTERPRICES ofera consultanta si servicii in investitii la cheie, tendinta fiind ocuparea unui spectru cat mai larg al afacerilor, fiind liantul perfect intre investitor, organismele statului si mediul de afaceri.
Avand parteneriate cu organizatii romanesti si internationale, poate oferii solutii si idei noi pentru investitii in Romania si in plan International, dezvoltand astfel un sistem real de valori raportat la viitorul organizatiei pe termen mediu si lung.
// CONSULTING ENTERPRICES va prezinta oferta de servicii;

CONSULTANTA IN IMPLEMENTAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT ISO:
• SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII : ISO 9001 / 2001
• SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU : ISO 14001
• SISTEMUL HACCP, DS 3027E, CODEX ALIMENTARIUS, ISO 22000
• SISTEMUL DE MANAGEMENT DE SANATATE SI SECURITATE OCUPATIONALA : OHSAS 18001 // CUI: 15275786

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]