Membru GRATUIT        EUROBOX LOGISTICS
Eurobox Logistics este o companie care oferta solutii logistice de ambalare si depozitare. In aceasta pagina veti gasi informatii despre produsele pe care le oferim, cat si sfaturi pentru alegerea ambalajelor din plastic de care aveti nevoie.

Printre produsele noastre se numara : paleti din plastic, boxpaleti, containere mari pliabile, navete din plastic, separatoare din plastic si polipropilena celulara, carucioare, rafturi metalice pentru depozitare, invertoare de paleti, cutii si lazi din plastic pentru industria alimentara.

Folosind experienta noastra, va putem ajuta la utilizarea eficienta a spatiului de depozitare de care dispuneti, sau la realizarea de economii substantiale prin alegerea celui mai bun ambalaj si solutie de depozitare.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: solutii logistice de ambalare si depozitare, navete din plastic, paleti plastic, boxpaleti din plastic, carucioare, habe, cuve, containere din plastic, cutii pliabile, rafturi de depozitare, rafturi gravitationale, rafturi cu role, rafturi cu polita, galeti plastic, navete bauturi // // CUI: RO 17105290

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]