Membru GRATUIT        PRO DETECTIVE AGENCY

Breloc camera ascunsa

::::


Breloc telecomanda auto spy ,card 4GB inclus

Breloc de masina cu camera video/foto, Rezolutie Inalta,card 4 GB INCLUS!

Cel mai versatil si discret gadget din gama lui. – foarte usor de folosit, oriunde, oricand ! Acest dispozitiv a fost creat astfel incat sa poata fi purtat mereu si sa poata fi folosit oriunde, in orice imprejurare. Fiind lejer de purtat la legatura cheilor, acest dispozitiv va permite sa realizati filmari de o calitate superioara acompaniate de sunet, dar si poze de rezolutie inalta (1280x1024), in doar cateva secunde. Avand mereu o camera video la dumneavoastra, nu veti rata nici un eveniment neasteptat ce va vine in cale, reusind sa surprindeti imagini inedite datorita duratei scurte pana la inceperea filmarii (2-3 secunde).

Forma in care este disimulata camera (brelocul) este ideala pentru o camera video deoarece acesta poate fi tinut in mana , impreuna cu restul cheilor.

Brelocul este cel mai discret gadget din gama lui. Acesta are doar 2 butoane de actionare: cel de jos pentru pornire /oprire, iar cel de sus pentru functia video/foto, astfel incat veti reusi sa porniti filmarea in doar cateva secunde si nu veti pierde momentele inedite! Acest gadget la moda poate fi folosit si ca Stick USB, memoria intre 1-16 gb fiind suficienta pentru a filma, dar si pentru orice tip de fisiere pe care doriti sa le transportati intr-un mod cat se poate de comod : la legatura cheilor!PRET: 130 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]