Membru GRATUIT        PRO DETECTIVE AGENCY

Sapca spionaj

::::


Sapca spionaj

Cu ajutorul sepcii de spionaj veti putea realiza filmulete audio /video de inalta calitate, in momentele care va iau prin surprindere. Camera este disimulata in spatele sepcii, iar gaura in care este obiectivul este foarte mica, chiar daca cineva se uita direct spre sapca dumneavoastra nu va sesiza camera video.Acest model de sapca este prevazut cu o memorie interna de 4GB si o microcamera de 2 megapixeli care realizeaza filmari la o rezolutie de 720x480 la 30 de cadre pe secunda cu un senzor video CMOS.

Sapca cu camera este si un accesoriu vestimentar, se poate purta la orice tinuta casual, nu este limitata doar la functia de filmare deoarece o puteti purta zi de zi si veti avea posibilitatea de a surprinde toate momentele spontane care va ies in cale.

Actionarea filmarii se face printr-o telecomanda pe care o puteti tine in buzunar. Datorita acestei telecomenzi nu va fi nevoie sa dati jos sapca pentru a actiona filmarea. In sapca este montat un microvibrator pentru semnalizarea functiei (inregistrare). De exemplu, pentru ca inregistrarea sa inceapa trebuie sa apasati butonul de la telecomanda, iar in sapca veti simti o vibratie, care semnalizeaza ca filmarea a inceput.


PRET: 350 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]