Membru GRATUIT        DOMAFON S.R.L.
Domafon isi incepe activitatea in anul 2000 specializandu-se in timp pe gama materialelor penru tapiterie. Avand o evolutie ascendenta bazata pe seriozitate si profesionalism, Domafon are la ora actuala o pozitie stabila in zona de vest fiind renumita pentru amabilitate si serviciile oferite clientilor. Societatea noastra vine in intampinarea cumparatorilor cu materiale de buna calitate importate din tarile Uniunii Europene, distribuitori ai unor firme renumite in domeniul mobilei.

Paleta larga de produse si calitatea acestora garanteaza clientilor nostri satisfacerea celor mai variate solicitari la preturi accesibile, unice pe piata. Diversitatea materialelor de tapiterie include variatati de produse din stofe, plusuri, imitatie de piele si piele naturala.

Pe langa materialele de tapiterie la noi pueti gasi o gama larga de somiere (rame pentru pat sau suporti pentru saltele) si saltele pe arcuri sau latex, ortopedice si superortopedice. Cu totii petrecem o treime a vietii noastre in pat oferind organismului relaxarea fiziologica necesara. Acest lucru ne obliga sa acordam o mai mare atentie saltelei pe care dormim pentru ca odihna si sanatatea articulatiilor noastre depinde de aceasta. Pozitiile incorecte adoptate in timpul somnului si datorate in cea mai mare parte saltelei pe care dormim pot fi principala cauza pentru dureroasele afectiuni ale coloanei vertebrale cum ar fi scolioza, artroza, crampele musculare si altele.

Oferta noastra de produse este completata de obiecte deosebite de decor: perdele de culori diverse, tablouri decorative, masute cafea, lampadare (veioze), fantani arteziene pentru interior si exterior.

Ne asteptam clientii in magazinul de prezentare deschis in Timisoara pe str. Martir Cernaianu (fosta Almajului) in zona Bucovina.

Oferim colaboratorilor nostri conditii avantajoase de lucru, promptitudine, preturi de distributie si livrare in zona de vest.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Materiale pentru tapiterie: stofe, plusuri, piele naturala, imitatie piele;
Obiecte de decor: cuiere, lampadare, ceasuri, oglinzi, panouri decorative, biblioteci, masute, fantani arteziene, seminee;
Canapele: canapele lux, canapele Giani, mecanisme canapele extensibile;
Somiere - rame pat;
Somiere electrice;
Mobilier din fier forjat: paturi metalice;
Mobilier din lemn: paturi din lemn;
Cuverturi de pat;
Protectii pentru saltele: protectie antiacarieni;
Saltele de vis - SIESTA: saltele cu arcuri, saltele din spuma;
Saltele si perne - VALENTINO: saltele din latex, perne din viscolatex, fete de perna, saltele si perne pentru copii;
Saltele si perne - TEMPUR: saltele TEMPUR, perne TEMPUR, paturi si accesorii;
Saltele Domafon;
Perne si pilote din puf: pilota Carree Duvee;
Mecanisme pentru pat: sisteme de ridicare, sistem pentru pat rabatabil;


// Domafon, Tempur, Siesta, Valentino Tessuti // CUI: RO13479100

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]