Membru GRATUIT        HIDROCONSTRUCTIA ARGES
Firma de constructii

Sucursala , Arges Pitesti a luat fiinta in anul 1961 dintr-un nucleu de constructori veniti de pe Valea Bistritei, Bicaz, odata cu aprobarea investitiei , Hidrocentrala Arges pe raul Arges.

Pana in anul 1974, sediul sucursalei a fost in comuna Corbeni jud.Arges, iar din anul 1974 si pana in prezent el se afla stabilit in Municipiul Pitesti.
Principala activitate a sucursalei Arges a reprezentat-o executarea de lucrari de constructii montaj pentru amenajari hidroenergetice, acumulari de apa si alte lucrari in constructii. De la mutarea sediului in Pitesti si in special in ultima perioada, sucursala si-a diversificat aria lucrarilor de constructii, deschizandu-se noi perspective in dezvoltarea acesteia prin noul sistem de acordare a lucrarilor prin participarea si castigarea licitatiilor.

Sucursala , , Arges” a inceput executia amenajarii raului Arges prin construirea barajului de beton in arc de la Vidraru, apoi a hidrocentralei subterane Corbeni – Arges si a continuat cu amenajarea raului Arges pe sectorul mijlociu si aval Curtea de Arges – Prundu – Pitesti.
In anul 1971 a inceput Amenajarea Hidroenergetica a raului Olt pe sectorul Daiesti – Govora, a continuat cu lucrarile la Amenajarea Hidroenergetica a raului Dambovita si Raul Targului, , cu construirea barajului Pecineagu si a hidrocentralei Clabucet, a barajului Rausor si construirea centralelor Lelesti si Voinesti.
In acelasi timp a participat cu forte proprii la punerea in functiune a hidrocentralelor de pe raul Olt aval, sector Draganesti, Frunzaru, Izbiceni.

In prezent, sucursala executa lucrarile de la Amenajarea Hidroenergetica a raului Dambovita pe sectorul Satic – dragoslavele – etapa I, pe raul Olt la treptele HC Caineni si Lotrioara si la amenajarea sectorului Fagaras – Hoghiz. Au mai fost demarate de asemenea si lucrarile de la Ogrezeni, obiectiv care va asigura compensarea deficitului de apa a Municipiului Bucuresti.
Pe langa lucrarile specifice sectorului hidroenergetic, sucursala Arges a abordat in ultimul timp lucrari diverse si din alte domenii realizand astfel:
- Vama Giurgiu – etapa a II a, cea mai mare din sud estul Europei
- Alimentarea cu apa a Municipiului Pitesti
- Constructii civile (blocuri, hale, etc)

A castigat de asemenea licitatia pentru amenajarea depozitelor de deseuri Davidesti, Campulung si Curtea de Arges.

A executat reabilitarea DN 7 Pitesti – Calimanesti si executa in prezent lucrarile la Autostrada Bucuresti – Pitesti, in colaborare cu firma FAT (Italia).

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Constructii hidrotehnice, drumuri , canalizari, diverse lucrari de constructii, confectii metalice, prelucrari prin aschiere, reparatii auto si utilaje, transporturi, agregate, beton,
etc. // // CUI: RO1556820

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]