Membru GRATUIT        EXPERT PRO VACANCES
Ne numim PRO VACANCES si vrem sa va spunem ca Turismul nu poate fi pastorit decat de oameni care il iubesc!
Acesta este crezul nostru dupa care ne desfasuram activitatea de zi cu zi si nici o bucurie nu poate fi mai mare decat chipul tau luminos si odihnit atunci cand te intorci din vacanta asigurata de noi.
Am venit pe lume in anul 2003. De atunci am crescut si ne-am dezvoltat continuu. Avem in prezent locul nostru bine definit si consolidat in piata de profil din Galati si din aceasta parte a tarii.
In fiecare zi suntem aici pentru tine si facem:
-Activitati specifice ale agentiilor de turism tour-operatoare, servicii de turism conexe, asigurari multiple de calatorie, asistenta turistica.
-Rezervam si emitem de bilete de avion pentru orice companie aeriana, cu plecari din orice aeroport din lume.
-Oferim tarife si conditii speciale pentru firme/corporatii/organizatii de orice tip/unitati de invatamant/unitati medicale, etc
-Rezervam cazare in toate marile orase ale lumii, asigurari de calatorie, servicii complete pentru orice fel de calatorie.
-Organizam si vindem pachete turistice atat in Europa cat si in teritoriile de peste ocean, pentru turisti individuali sau in grup, cu avion sau autocar.
-Derulam in sistem turoperator servicii turistice in Romania , pe Litoralul Marii Negre si in toate statiunile balneoclimaterice si de odihna din Romania .
-Organizam programe si sejururi turistice in pensiuni agroturistice in cele mai minunate locuri din Romania.
Portofoliul vast de relatii contractuale cu parteneri interni si externi, baza materiala de care dispunem, experienta, daruirea si profesionalismul echipei noastre sunt garantia ca suntem partenerul si prietenul tau de incredere !

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Servicii complete in turism:
- sejururi interne si internationale
- bilete de avion si autocar
- cazari individuale in tara si strainatate
- croaziere // // CUI: J17/1515/2008 / 24301248

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]