Membru GRATUIT        GILINOX S.R.L.
Materiale pentru Constructii, Prelucrari, Inginerie mecanica
GILINOX SRL este filiala romaneasca a firmei SCOPE METAL TRADING, infiintata pentru a furniza o gama larga de produse pe piatele din Romania si din Europa de Est.
Situata in Otopeni in apropierea aeroportului international, GILINOX, cu un depozit pe o suprafata de 15.000 mp, este un furnizor ideal pentru oteluri inoxidabile, aluminiu, otel aliat si otel carbon, alame, bronzuri, plastice tehnice si alte materiale.
GILINOX functioneaza in sistemul one-stop-shop , detinand o larga gama de materiale, dimensiuni atipice sau greu de obtinut. Aprovizionarea in cantitati mari permite companiei sa ofere preturi foarte competitive.
Principalul obiectiv al firmei GILINOX este deservirea zilnica a beneficiarilor din domeniul prelucrarilor mecanice cu bare, tevi, placi, table si alte produse.
GILINOX dispune de masini automatizate de debitare cu disc sau cu banda pentru aluminiu, otel si materiale plastice.
Materiale solicitate pot fi debitate in concordanta cu solicitarile beneficiarilor, atat pentru usurarea conditiilor de transport si depozitare cat si pentru reducere timpului necesar pentru prelucrari.
Produsele livrate de GILINOX sunt materiale solicitate in industria alimentara, farmaceutica, energetica, petroliera, chimica, militara si aeronautica, a constructiei de masini, automobilistica, a constructiilor civile si industriale, microelectronica si in industria de inalta tehnologie.OFERTA PRODUSE/SERVICII :: aluminiu 1050, gama DURAL (6082, 5083), 2024, 7075, 6060, 6063 - toate tipodimensiunile - asiguram debitare la dimensiunile solicitate si transport
Inox 304, 304 L, 310, 316, 316L, 321, 420, 430 - foi, placi, bare rotunde, tevi, platbanda, cornier.
Oteluri aliate -in bare si placi - asiguram debitare la dimensiuni de semifabricat.
Plastic industrial - in bare si placi - dimensiuni personalizate.
Alama, cupru si bronzuri.

// inox, otel, aluminum
bare, table, // CUI: 17478221

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]