Membru GRATUIT        TRANSFORCE

CASE DE EXPEDITIE


CASA DE EXPEDITII
::::

Oferim servicii de intermedieri si expeditii rutiere pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale . Putem oferi - in limita posibilitatilor concrete - solutii de transport marfa la preturi competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, ...


TRANSPORT MARFA
::::

Daca aveti nevoie de transport de calitate pentru marfa dumneavoastra, TRANSFORCE SPEDITION va pune la dispozitie camioane disponibile, care sa fie potrivite pentru marfa respectiva si va asigura transport de calitate in Romania sau oriunde altundeva in Europa.


TRANSPORT MARFA
::::

Casa de expeditii TRANSFORCE SPEDITION SRL va ofera serviciile sale de inalta calitate in domeniul transporturilor si logistica in transporturi bazandu-se pe o echipa tanara si competenta ! Nu ezitati sa ne contactati.


TRANSPORT MARFA
::::

Pentru orice cerere de transport, echipa noastra va sta la dispozitie raspunzandu-va cu cea mai mare promptitudine si seriozitate. Asiguram transport intern si international, precum si logistica aferenta (autorizatii speciale, escorte, subtraversari).


TRANSPORT MARFA GRUPAJ
::::

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa (generale sau ADR), TRANSFORCE va pune la dispozitie serviciile noastre de transport de marfa la grupaj. Rutele pentru care se efectueaza grupaj de marfa sunt diverse: - la import catre Romania din Europa si/sau spatiu extracomunitar. - la export din Romania catre intreaga Europa si/sau ...
5 Produse :: Case de expeditie

Pagina: [1]


FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]