Membru GRATUIT        GELA SERVICE SRL
Societatea GELA SERVICE S.R.L. a fost infiintata in ianuarie 1992 avand ca activitate de baza initiala proiectarea in instalatii pentru constructii.
Fiiind autorizati ISCIR oferim clientilor nostri servicii complete de instalare, punere in functiune, autorizare, verificare la centralele termice mici si medi, generatoare de aer cald, arzatoare pe gaz metan/gpl sau combustibil lichid. pentru utilizatorii finali persoane fizice si juridice.
Proiectam si executam instalatii de incalzire centrala.
Comercializam prin magazinul popriu atat cazane de inacalzie, cat si radiatoare, robineti sferici, tevi din cupru , fitinguri.OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Consultanta, proiectare, executie instalatii termice, comercializare centrale termice, arzatoare gaz metan/g.p.l. si motorina, termoconvectoare pe gaz metan/lpg generatoare de aer cald industrial, Service in garantie si post-garantie, autorizari ISCIR pentru toate echipamentele vandute.
Caloriferele pe care le vindem au 10 ani garantie, perioada in care orice viciu de fabricatie se rezolva prin inlocuirea radiatoarului cu unul nou. // MOTAN , VIESSMANN, ITALKERO S.p.a., PURMO, DUNAFER // CUI: RO1674833

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]