Membru GRATUIT        IPEA SRL
Din 1993 efectuam servicii de taximetrie in Brasov, in tara si in strainatate. Cei mai buni soferi, vorbitori de engleza si germana, va stau la dispozitie 24/7. Oferim transport catre orice destinatie din Romania cat si in afara tarii. Transferurile la si de la Aeroporturile Internationale " Henri Coanda" Otopeni, " Aurel Vlaicu" Baneasa, " Ilie Rotariu" Sibiu, Transilvania - Tirgu Mures, Cluj, vizitarea obiectivelor turistice dorite, vacanta sau business, cu noi vor fi intotdeauna deosebite.
Prin serviciile pe care le oferim, dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel Óncat sa devenim un partener de incredere in calatorii de afaceri si vacante de succes.
Faptul ca peste 50% din clientii nostri sunt clienti fideli si veniti ca urmare a recomandarilor altor clienti care au fost foarte multumiti de promptitudinea, calitatea si flexibilitatea serviciilor noastre, ne impulsioneza si ne ne da incredere ca vom reusi sa ramanem in topul celor mai bune firme din Romania.
Pentru a va face pe dumneavoastra sa va simtiti liber, va oferim posibilitatea sa alegeti traseul, obiectivele turistice, precum si opririle.
Fiecare traseu poate fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Transport persoane in regim taxi, transfer Brasov - Otopeni, vizitarea Castelului Peles din Sinaia, Castelul Bran. // // CUI: 17047750

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]