Membru GRATUIT        ALSTING SA ALBA IULIA
ALSTING SA Alba Iulia este unul dintre producatorii cu traditie din Romania de stingatoare de incendiu (cu pulbere, cu spuma, cu dioxid de carbon, portative sau carosabile) si alte materiale PSI (furtunuri de incendiu, racorduri, reductii, tevi de refulare, panouri psi, lopeti, galeti, cange, costume pompier, casti de protective etc.). Incepand cu anul 2007 si produsele'' ALSTING'' s-au aliniat cerintelor europene referitoare la asigurarea si mentinerea calitatii. In acest sens stingatoarele de incendiu produse de noi sunt marcate si certificate CE.
De asemenea, in calitate de prestator autorizat de servicii, ALSTING SA executa, atat la atelierele societatii din Alba Iulia si Timisoara, cat si direct la locatia beneficiarului, cu atelierul mobil, lucrari de verificare periodica, reparare si intretinere a stingatoarelor de incendiu, a instalatiilor de hidranti interiori si exteriori, a instalatiilor de stingere cu sprinklere etc.
Ca si furnizor de formare profesionala, ALSTING SA organizeaza periodic cursuri pentru urmatoarele 3 specializari: Cadru tehnic PSI – cod COR 541902, Servant Pompier - cod COR 541104, Sef Serviciu Voluntar/Privat pentru Situatii de Urgenta - cod COR 541901.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: 1. stingatoare de incendiu presurizate: cu pulbere, cu spuma - de diferite dimensiuni -1 kg, 2 kg, 3 kg, 6 kg, 9 kg, 50kg, 100kg; stingatoare cu dioxid de carbon – 2 kg, 5 kg.
2. echipamente si accesorii PSI: furtun de incendiu tip B si C, reductii, racorduri, tevi refulare, chei hidrant, cutii hidrant interior, pichet psi, costum pompier, casti de protectie, truse sanitare etc.
3. verificare si reparare stingatoare, hidranti, instalatii de stingere etc.
4. cursuri de formare profesionala pentru Cadru tehnic PSI – cod COR 541902, Servant Pompier - cod COR 541104, Sef Serviciu Voluntar/Privat pentru Situatii de Urgenta - cod COR 541901.
// ALSTING // CUI: RO1757904

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]