Membru GRATUIT        TECHNOGUARD
Firma face parte din grupul de firme TECHNOTRONIC -Craiova, traditie de peste 20 de ani in asigurarea serviciilor in domeniul securitatii bunurilor si persoanelor.WEB-site-ul este in actualizare in acest moment.
In scurt timp vom deschide primul magazin virtual cu produse de calitate, cele mai multe verificate de-a lungul anilor, altele recomandate de noi pentru aplicatii personalizate.
Produsele vor fi insotite atit de specificatii tehnice si recomandari dar si de sfarturi utile privind instalareasi utilizarea acestora , la cerere.
La cererea dvs.asiguram instalarea in locatia beneficiarului.
Experienta noastra este bunul cel mai de pret pe care vi-l oferim alaturi de seriozitatea cu care am fost cunoscuti in toti acesti ani.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Sisteme de alarma antiefractie, incendiu si control acces cu comanda biometrica(fingerprint), supraveghere video cu conectare la internet panouri fotovoltaice pentru energia electrica, porti si usi de garaj cu telecomanda si bucla inductiva // Autohtone , Korea de Sud, comunitatea europeana si din alte zone . // CUI: 17256686

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]