Membru GRATUIT        DINAMIC SRL
Domeniul principal de activitate il reprezinta prelucrarea maselor plastice prin diverse tehnologii.In afara de produse de mase plastice, firma mai ofera:
=proiectare si consultanta in domeniul maselor plastice
=reconditionare de utilaje masini de injectie si masini de bidoane prin extrudere-suflare
asistenta tehnica la punere in functiune
matrite si dispozitive
=alte produse din mase plastice: rasini poliesterice sau epoxidice armate cu fibra de sticla
=alte utilaje tehnologice.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Prelucrarea prin injectie se realizeaza pe masini de injectat mase plastice in forme (matrite). Dispunem de masini cu capacitatea de injectie de la 1-2 g la 1500 g pentru materiale termoplaste din urmatoarele grupe:
polietilena, polipropilena, polistiren, ABS, PC,
poliamida, PBT, alte materiale cu peformante tehnice deosebite.
In cadrul fiecarei grupe pot fi diverse sorturi de materiale: cu fibra de sticla sau materiale minerale, agenti de ignifugare sau antiUV, coloranti. Pentru fiecare aplicatie se pot alege materialele care raspund cel mai bine cerintelor impuse de beneficiari. Se pot alege materiale cu rezistenta deosebita la temperaturi ridicate sau la expunere la mediu. In alte situatii se pot alege materiale cu rezistenta mica la frecare.
In prezent producem matrite de dimensiuni si complexitate mica-medie si diverse instalatii anexe. In cele mai multe cazuri proiectele matritelor cu care lucram sunt realizate de noi.
Avem utilaje pentru prelucrari mecanice - strunjire, frezare, electroeroziune - si posibilitati de realizare de masini sau instalatii anexe automatizate.
// // CUI: R 1147442

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]