Membru GRATUIT        BRIO FRESH

TrueBlue™

:::: Nordson


Piese de schimb originale Nordson pentru Hot Melt

Protejati-va integritatea si eficienta sistemelor de topire adeziva si Hot Melt cu piese de schimb originale Nordson ce indeplinesc standardele internationale de calitate si siguranta. In timp ce piesele de schimb contrafacute pot parea initial mai ieftine, inlocuirea lor frecventa poate inlatura orice economii in timp, pot cauza avarii premature ale sistemului sau compromite integritatea acestuia. Mai mult, numai Nordson ofera suport tehnic global pentru toate sistemele si piesele de schimb Hot Melt, cu personal specializat in service direct in fabrica.
Catalogul cu piese de schimb pentru Hot Melt si Manualele tehnice pentru Hot Melt ofera acces rapid la documentatia tehnica a echipamentelor.
Cumparati online piese de schimb pentru Hot Melt, rapid si convenabil.
Capurile de vopsire din seria Saturn®, filtrele si valvele solenoide simplifica procesul de inlocuire si minimalizeaza timpii morti ai utilajelor cu inele colorate codate, garantia dvs. de originalitate Nordson, calitate si performanta.
Programe de asistenta pentru echipamentele Hot Melt

Programele de asistenta pentru sisteme sau componente incorporeaza upgrade-uri de functionalitati si garantii extinse ale produselor. Nu toate programele sunt disponibile, in functie de zona dvs. Va rugam sa contactati reprezentanta locala pentru mai multe detalii.
Programul de service pentru echipamente (ESP™) va mentine sistemele Hot Melt in parametri optimi de performanta prin reconditionare. Sistemele de Hot Melt reconditionate si reconstruite va economisesc costuri de 40 pana la 50% comparate cu costurile sistemelor noi.
Programul Trade Plus™ Program ofera o modalitate eficienta si fara griji de a schimba componentele majore ale sistemelor. Primiti piese noi pentru Hot Melt, reduse cu pana la 40%, in schimbul pieselor Hot Melt uzate.
Pistoalele si furtunurile din Seria Select™ cresc productivitatea si performantele sistemelor Hot Melt de la Nordson.
Programul Nordson TrueBlue Service ofera service de incredere si asistenta tehnica cu ajutorul tehnicienilor locali, instruiti in fabricile Nordson.

PRET: 1 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]