Membru GRATUIT        TOHAMI SPORT SRL
Companie cu capital romanesc, Ketler Tohami Sport SRL este prezenta pe piata nationala inca din 1994 ca prima reprezentanta in Romania a companiei germane Heinz Kettler GmbH& Co. , numarul 1 in Europa ca producator de aparate fitness , articole pentru copii , biciclete mobilier pentru gradina si articole pentru tenis de masa .

Ca pionieri ai home- fitnessului in Romania , ne impunem si in prezent prin seriozitate , promptitudine si profesionalism: prin servicii de calitate de la consiliere pre-vanzare pana la suport si interventii post-vanzare .

Dorind sa continuam traditia de comercializare a produselor de calitate pentru clientii nostri pretentiosi , am devenit comerciant multibrand , alaturi de Kettler promovand si alte branduri : Nativ Sport - brand propriu , Puky si Sponeta ambele din Germania .Ne continuam expansiunea prin atragerea de noi marci sonore , astfel incat din 2013 suntem importatori si distribuitori ai altor branduri sonore in domeniul fitness din Germania FINNLO si HAMMER -produse de calitate la preturi accesibile.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: -aparate fitness
-triciclete, masinute, leagane si tobogane copii
-mese de tenis si accesorii Kettler si Sponeta -Germania
-aparate fitness de calitate HAMMER si FINNLO -Germania // -aparate fitness HAMMER si FINNLO -Germania
-produse KETTLER.
-articole copii PUKY.-Germania
-articole tenis de masa SPONETA-Germania // CUI: 10019817

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]