Membru GRATUIT        RALARES CONSULT SRL
RALARES CONSULT este o companie dinamica, aflata in plina ascensiune, cu numerosi clienti in tara, dar si in strainatate. Astazi, echipa grupeaza specialisti acreditati cu o vasta experienta, precum si numerosi colaboratori acreditati in domeniile: management de proiect, evaluare proiecte; achizitii publice, formare de personal, sanatate si securitate in munca; finante-contabilitate, documentatii tehnice/ juridice, psihologie, etc.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Servicii Management
 Elaborare si management de proiect
Puteti beneficia de competentele si aptitudinile noastre in cazul în care organizatia dumneavoastra are nevoie de anumite cunostinte sau de resurse suplimentare pentru a sprijni un nou proiect. Firma noastră detine o bogată experienta de conducere si participare în proiecte cu finantare nerambursabila, instrumente si metodologii moderne, un raport mare beneficii/costuri pentru proiectele abordate in sectorul companiilor, autoritatilor publice locale si organizațiilor non-guvernamentale.
 Auditul Organizational
Identificarea problemelor de performanta din cadrul unei organizatii si definirea cauzelor care stau la baza lor; realizarea de recomandari referitoare la domeniile ce necesita îmbunatatiri; indicarea metodelor de lucru ce ar trebui aplicate în acest scop.
 Strategia Organizației
Realizarea unei analize de detaliu a mediului extern, industriei si competitiei, a punctelor tari si problemelor unei organizatii, a oportunitatilor si riscurilor cu care se confrunta; evaluarea optiunilor strategice; stabilirea unor directii coerente referitoare la strategia viitoare a organizatiei. De asemenea, se pot elabora Strategii de Dezvoltare Locala pentru Administratia publica locala.
 Managementul achizitiilor publice
Din 2007 asiguram servicii de asistenta in managementul achizitiilor publice, atat pentru clienti din mediul privat, cat si pentru autoritati publice locale. Serviciile noastre includ, dar nu se limiteaza la: intocmirea documentatiilor de atribuire/ participarea ca expert cooptat la evaluarea ofertelor; elaborarea ofertelor pentru clienti privati/ elaborare clarificari/ contestatii la proceduri; informarea clientilor cu privire la procedurile de achiziie publica aflate in desfasurare, etc.

Servicii Marketing

 Satisfactia Clientilor si Sondaje de Piata
Masurarea gradului de satisfactie al clientilor interni sau externi si dezvoltarea de solutii pentru îmbunatatirea acestuia; colectarea de informatii de piata care sa sprijine deciziile legate de initiativele din vanzari, marketing si distributie. La cerere, se pot folosi si metode de tip “mistery shopper”.


Servicii Managementul Resurselor Umane

 Selectie si Recrutare
In cadrul acestor servicii aducem impreuna cele mai bune cunostinte tehnice si cele mai bune aptitudini manageriale pentru a va oferi solutii adecvate la necesitatile dumneavoastra de recrutare si management al resurselor umane.
 Evaluarea Personalului
Introducerea unui Sistem de Evaluare a Personalului cu scopul de a monitoriza performanta si dezvoltarea individuala, de a motiva angajatii în directia atingerii obiectivelor organizatiei si de a furniza acestora sprijin pentru atingerea obiectivelor personale.
 Evaluarea Aptitudinilor si a Personalitatii
Identificarea punctelor tari si slabe ale persoanelor evaluate; facilitarea concluziilor referitoare la cerintele de dezvoltare personala si a optiunilor de cariera ale angajatilor; decizia asupra tipului de sprijin ce urmeaza a fi oferit acestora.
 Politici si Proceduri de Resurse Umane
Un set de politici si proceduri ce defineste mediul de lucru al organizatiei si protejeaza interesele sale legitime fara a afecta drepturile angajatilor; cateva dintre subiectele acoperite sunt: angajare/recrutare, promovare si masuri disciplinare, protectia muncii, salarizare sau beneficii, discriminare, instruire, proprietatea si informatiile organizatiei.
 Sesiuni de pregatire si training
Pregatirea personalului pe teme: Management de Proiect; Achizitii publice; Formare de formatori.
// // CUI: RO 16883595

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]