Membru GRATUIT        INFOMARK SRL
INFOMARK Srl este o companie privata care se ocupa cu importul de utilaje si masini unelte din Europa, asigurind service-ul, piese de schimb si consultanta pt. firme interesate sa-si dezvolte bazele de Productie din Romania.
INFOMARK Srl prin specialisti calificati in Europa Occidentala furnizeaza servicii de inalta calitate pt. clientii sai, ajutindu-i pe clienti sa-si dezvolte activitatile de productie la nivelul standardelor Occidentale.
INFOMARK Srl ofera o gama largita de servicii clientilor inclusiv servicii de marketing si asistenta tehnica la finantare.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Firma INFOMARK Srl este specializata pe masini unelte cu CNC si pe utilaje manuale si mecanice pt prelucrarea tablelor.
Detine reprezentanta unor firme din Italia, Slovacia si Finlanda: producatori de ghilotine si abkanturi hidraulice cu CNC, de prese hidraulice verticale, de masini de stantat perforat, prese hidraulice orizontale pt indoit tevi si masini de fabricat elemente din Fier forjat, de masini pt fasonat Fier beton, de masini CNC de taiat table cu plasma, linii pt taiat si Fisiat table din Rulouri, linii pt fabricat fabricat profile zincate Rigips si tabla ondulata si trapezoidala // IMAC Italia, LSK Machinery Finlanda, CARBONINI Italia, BPR Curvatrici Italia, FEAL Italia, EUROBEND Grecia, EMERSON Italia, PROFILIKESKUS Finlanda, HM Transtech Slovacia, MEMOLI Italia, BERNARDO si HOLZMAN din AUSTRIA, // CUI: RO13830782

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]