Membru GRATUIT        INFOMARK SRL

Utilaj Combinat tamplarie lemn = 2 masini

:::: Damato


Masina Combinata pt tamplarie lemn cu 5 operatii MITICA Standard este un utilaj combinat pentru lemn format din 2 maşini separate: din TSI Standard şi din FSC cu rindea lată de 260 mm şi dotată cu 2 motoare independente de 3 CP fiecare. Lama disc-ului circular cu diametrul de 300 mm se inclină simultan cu incizorul şi arborele frezei pentru lemn are un diametru de 30 mm. Avantajul oferit de versiunea separată este multiplu: se poate lucra cu două persoane in acelaşi timp, care se pot deplasa in locuri diferite şi masina se poate pozitiona in modul cel mai ergonomic la locul de munca.
Combinata lemn ABRIC cu RINDELUIRE la GROSIME

DATE Tehnice Abricht-ul are un arbore de 260 mm latime cu ax de 70mm diametru si 3 cutite dispuse radial. Masina de rindeluit lemn FSC 260 dispune de un singur motor de 3 CP. si mese de rindeluire rabatabile completata cu o maşină de gaurit lemn puternică şi robustă.
Masina combinata tamplarie circular cu freza TSI

Pe circular se pot monta pinze de taiat lemn de diametrul maxim 250 mm si poate fi inclinata impreuna cu incizorul pana la un unghi de 45grd. Freza pentru lemn are un motor separat de 2.2kW cu axul de 30mm si 3 viteze de 1750-3500- 6700 rpm Diametrul maxim de freza = 220mm Maşinile se livrează in versiunea standard cu motoare monofazate

PRET: 2840 EURO
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]