Membru GRATUIT        CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA EURODEAL
Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este lider de piata in domeniul cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA )pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere , perfectionare si specializare.
Toate certificatele obtinute sunt recunoscute national si international.
Cursurile se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare profesionala.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare fara scoatere din productie pentru: barmani bucatari ospatari agenti de curatenie lucratori in comert agenti de dezinfectie zidari-pietrari-tencuitori dulgheri-tamplari-parchetari vanzatori marfuri alimentare operatori confectioneri industriali zugravi-ipsosari-tapetari-vopsitori montatori pereti si plafoane din gips carton instalatori instalatii tehnico-sanitare si de gaze Organizam cursuri de initiere, perfectionare si specializare pentru: manageri agenti vanzari directori vanzari maistru instructor manageri resurse umane Inspectori resurse umane utilizarea calculatorului(operatori introducere si validare date) Organizam cursuri de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru lucratorii din comert, alimentatie publica, cosmetica, coafura, ambalare si distributie marfuri alimentare, producerea transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, dezinsectie dezinfectie si deratizare. Dupa absolvire se elibereaza certificate de calificare sau absolvire de tip MMSSF si MEC impreuna cu un Supliment Descriptiv care contine informatii despre competentele obtinute conform standardelor U.E. recunoscute la nivel national si international. Oferim conditii bune de studiu, profesori specialisti, suporturi de curs si practica gratuita. Daca vreti sa castigati mai multi bani sau sa lucrati in strainatate trebuie sa aveti o calificare si numai noi va putem ajuta daca urmati cursurile noastre. Datorita cererilor foarte mari locurile sunt limitate asa ca nu ezitati sa va inscrieti din timp! Inscrierile se fac de luni pana vineri intre 9 - 18 in sediul din Bucuresti: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2 Acte necesare la inscriere: - Copie act de identitate - Copie de pe certificatul de nastere - Copie de pe certificatul de casatorie (pentru doamne daca si-au schimbat numele) - Copie de pe ultimul act de studiu sau foaia matricola sau adeverinta de absolvire - 100 LEI (Este prima rata, noi nu percepem taxa de inscriere) sau achitati cursul integral pentru a beneficia de promotii si reduceri de pret. Va invitam sa ne scrieti in cartea de oaspeti aici: cartea de oaspeti Pt. smartphone curs acreditat // eurodeak // CUI: 14869578

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]