Membru GRATUIT        CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA
Consiliere și asistență juridică în domeniul dreptului comercial, financiar/bancar, administrativ, muncii , civil, penal cu corelarea convențiilor si jurisprudentei comunitare europene în aceste domenii.
Cabinetul este autorizat pentru desfasurarea de activitati de mediere a conflictelor si arbitraj ad-hoc al conflictelor.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: servicii complete de asistență juridică și susținere în instanță a clienților cabinetului, fie persoane juridice sau fizice, înființarea de societati comerciale si persoane fizice autorizate, administrarea afacerii inclusiv protecția juridică completă a firmei si a personalului acesteia, asistenta in comert international, in contracte civile si comerciale , servicii de mediere autorizate a conflictelor si abitraj ad-hoc // servicii juridice de consultanta in diferite domenii, asistenta si reprezentare juridica , in instante de orice grad, pe teritoriul UE, mediere a conflictelor civile , penale sau comerciale inclusiv cu elemente de drept international. // CUI: 23224643

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]