Membru GRATUIT        MARCO & ALEX ENERGY SYSTEMS
Reducerea consumului de energie este o prolema de interes international, este o problema prioritara la nivel european si implicit national. Acest obiectiv poate fi asigurat fie prin inlocuirea echipamentelor vechi cu unele noi, fie prin reabilitarea celor deja existente si presupune in acelasi timp asumarea unei responsabilitati din partea marilor consumatori de energie.

Cresterea eficientei in exploatare, respectiv reducerea consumului de energie, se reflecta si in componenta calitativa a vietii prin diminuarea impactului nociv asupra mediului inconjurator.

In acest context, compania noastra vine in intampinarea investitorilor care sesizeaza importanta asigurarii eficientei energetice pe termen mediu si lung, idee sustinuta si de motto-ul companiei: “be smart – be professional”.


OFERTA PRODUSE SERVICII :: MARCO & ALEX Energy Systems ofera echipamente destinate sistemelor de cogenerare/trigenerare, grupuri electrogene cu gaz natural/biogaz, motoare termice cu gaz natural/biogaz. // Echipamentele sunt produse de catre o companie respectata pe plan mondial. // CUI: RO19223712

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]