Membru GRATUIT        PRO ALGOR COM
Firma, Pro Algor Com, produce si comercializeaza toate tipurile de ambalaje din carton ondulat.
Cutiile, avind dimensiunile, LxlxH, cerute de client, pot fi executate din carton cu 3 straturi sau 5 straturi, precum si microondulat.
Personalizarea, pina la 2 culori, fie pe carton cu fata alba fie pe carton cu fata natur, se executa prin procedeu flexografic pentru loturile mari si foarte mari , sau procedeu serigrafic pentru loturile de pina la 500 buc.
Cutiile se adreseaza catre toate domeniile economiei: ambalaje de folosinta universala, cutii pentru indusria alimentara, cutii pentru industria mobilei, cutii pentru patiserie, cutii pentru industria textila, cutii pentru pizza, cutii pentru industria incaltamintei, cutii pentru organe de asamblare in constructii de masini, cutii pentru materiale de constructii, cutii pentru industria cosmetica, cutii pentru industria chimica, cutii pentru vinuri, cutii speciale si de arhiva , etc.
Firma noastră , dotată cu utilaje și linie automată de confecționat cutii din carton ondulat , avînd certificat SMC Nr 538 de către CertRom, standardul SR EN ISO 9001-2001, vă poate pune la dispoziție următoarele tipuri de produse:
- cutii pliante cu clape de inchidere pe o parte sau pe două părți (tip americane) , ansamblate prin capsare sau lipire .
- cutii telescopice , anvelope pliante , pentru încălțăminte ,
- cutii culisante și cutii cu autoansamblare .
- anexe pentru cutii (steguri, separatoare, etajere, întăritoare, etc.)OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Cutii de transport din carton cu față albă sau carton natur. Sunt cele mai utilizate tipuri de ambalaje din carton ondulat, deoarece sînt ușor de executat, existînd linii automate pentru execuția lor, acoperind o plajă mare de dimensiuni și nefiind nevoie de ștanțe speciale. Ideal, pentru un consum minim de carton, dimensiunile, Lungime x lățime x înălțime, trbuie să fie egale- adică un cub. Deoarece practic nu întotdeauna se ajunge la aceste dimensiuni, totuși în rațiunea unui consum cît mai redus de carton și o rezistență mare la compresiune ( stivuire), se vor alege dimensiunile în așa fel încît să satisfacă relația -2x1x1 -adică, lungimea să fie de 2 ori mai mare ca lățimea, iar înălțimea să fie aproximativ egală cu lățimea.
Cutie cu capac basculant. Modul de formare al acestor cutii, le crează o mare rezistență la strivire deoarece prin construcție, are pereții laterali formați din 4 straturi de carton. Avînd și o formă de construcție mai elegantă, se utilizează frecvent la ambalare diverselor aparate sau orice produs ce trebuie protejat în mod riguros.
Cutii destinații speciale. În această categorie, se pot confecționa diverse modele de cutii, după preferința utilizatorului. În imagine se poate observa o cutie pentru suveniruri, cutie tip servietă dimensiuni 470x450x90, precum și cutie pentru arhivare avînd dimensiunile de 330x255x100 mm, precum și 330x255x300 mm.
Ambalaje pentru cofetarie-patiserie. Aceste tipuri de ambalaje sint destinate, asa cum titlul o spune, produselor de cofetarie sau patiserie, deoarece au un design mai deosebit ce s-a impus in ultimii ani, fiind in concordanta cu forma si culorile acestor produse. Cutia poate avea o combinative placuta de culori si functie de acordul utilizatorului. Dimensiunile cutiei sint 255x175x45; pentru alte dimensiuni, se necesita executia unei stante, ce creaza dupa dorinta si alt model de ambalaj
// // CUI: RO 6233170

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]