Membru GRATUIT        ADI-MAR TRANSCONSTRUCT SRL
SC Adi-Mar Transconstruct SRL este o firma ce distribuie produsele unor firme de renume in domeniul modelismului feroviar, precum si produse si accesorii necesare construirii de diorame de la producatori cu o vasta experienta in domeniu.
Constructia de diorame, poate fi realizata si la comanda pentru dumneavoastra, in functie de spatiul si gustul fiecaruia, acestea pot fi automatizate sau digitalizate in functie de preferinta fiecarui client .
Promovarea acestei activitati se doreste a fii de bun augur in dezvoltarea creativitatii copiilor, iar pentru cei pasionati de arta modelismului feroviar o aducere aminte a frumoasei perioade a copilariei.
Construirea unei diorame inseamna reproducerea pina la cel mai mic detaliu a unor orase, sate sau a unor zone de relief, in functie de creativitatea fiecarei personae.
Firma noastra intervenind in sprijinul dumneavoastra cu produse si materiale necesare reproducerii de cladiri sau forme de relief, stilpi, semafoare, decodoare, material rulant atit cel feroviar cit si cel automobilistic.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Trenulete electrice, locomotive, vagoane, accesorii diorama, decodoare, semafoare, catenare, precum si reparatii, intretinere etc. // Roco, Piko, Fleischmann, Trix, Brawa, Liliput, Viessmann, Wiking, Vollmer, Noch, Kibri, Faller, Preiser, Siku, Busch, ESU, A.C.M.E, Schuco, Herpa, Cararama, etc. // CUI: RO 21775123

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]