Membru GRATUIT        NOVAINTERMED

GenePix 4000B

:::: GenePix 4000B


Pentru citirea lamelelor de microarray putem sa oferim scanerul pentru microarray Axon GenePix 4000B, producator Molecular Devices, USA. Este un scaner folosit pentru achizitia si analiza rezultatelor de expresie pentru microarray-uri de AND, de proteine, de tesut si de celule.
GenePix poate citi lamelele opace de urmatoarele tipuri:
1. sliduri captusite cu nitroceluloza pentru arrayuri de proteine/anticorpi (ca Whatman, Schott Nexterion – lamele pre-spotate de la Raybiotech, etc).
2. Microarrayuri de la Combimatrix
3. lamele tip oglinda.
Citirea acestor sliduri este posibila datorita faptului ca excitarea si citirea se face pe aceeasi parte a lamelelor.
GenePix4000B scaneaza simultan lamelele de microarray folosind un sistem de scanare cu doua lasere, scazand astfel timpul de scanare in mod substantial. Are posibilitate de selectare a focalizarii si a puterii laserului de catre utilizator. Afiseaza imaginile pe masura ce sunt achizitionate. Citeste codul de bare al lamelelor in mod automat. Are posibilitatea de a controla suprafata de scanare, reducand timpul de scanare si cerintele de stocare a imaginilor. Include o licenta pentru softul GenePixPro.
Scanerul achizitioneaza rezultatele la doua lungimi de unda, in mod simultan, folosind laserele de excitare 532nm (17mW, verde) si 635nm (10mW, rosu) intr-un interval de 6.5 min pentru o scanare completa de 10 microni (13 minute pentru o scanare completa la 5 microni). filtrele de emisie sunt 575DF35 (verde; ~557-592 nm) si 670DF40 (rosu; ~650-690 nm). Laserele si filtrele sunt optimizate pentru Cy3 si Cy5 sau alti fluorocromi cu spectre similare cu Cy3 si Cy5. Scanerul accepta lamele de microscop standard (25mmx75mm), citind rezultatele la o rezolutie intre 5 microni si 100 microni. Este prevazut cu functia preview de 40-microni pentru fixarea suprafetei de scanare in cazul in care se doreste o scanare de inalta rezolutie.

PRET: 1.00 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]